Kultur,  Økonomi,  Politik

En advokat om jura i krisetider

Jeg deltog for et par uger siden i et netmøde med en dansk jurist, der har arbejdet internationalt, med speciale i virksomhedsjura og indsigt i menneskerettigheder og EU-lovgivning.
Hans navn er Eric Sørensen (Sorensen internationalt, da de ikke kan finde ud af æ, ø og å derude).

Manden havde meget og virkelig præcist at sige om vores nuværende situation og mulighederne for at svare systemet og agendaen igen. Jeg har forsøgt at få tilladelse til at viderebringe et redigeret-renset lydklip fra mødet, men jeg har ikke fået svar fra Eric S. Jeg håber derfor på tilgivelse uden tilladelse, da informationerne er ALT for vigtige til at blive gemt af vejen. Min fornemmelse er stærkt, at den gode og kompetente jurist Eric er så fokuseret på, at budskabet når ud, at tilgivelse er en mulighed.

Redigeringen var nødvendig, da arrangørerne var meget lidt kompetente i at facilitere netmøder, så der var voldsomt meget teknisk kludder, irrelevant støj og afbrydelser oma. undervejs. Tak til dem for at bringe mødet i stand, men ikke meget mere. Heldigvis var Eric S. meget tålmodig med de forvirrede høns, der løb rundt på net-scenen, og hans budskab brændte klart igennem, bl.a. fordi han gik langt over tiden for mødet som kompensation for kludderet.

Jeg vil gerne sige tak for tilgivelse uden tilladelse på forhånd og også tak for Erics store og oprigtige arbejde i sandhedens tjeneste.

*

En anden advokat, der opererer top-level, er Rainer Füllmich. Han leder et team af jurister og videnskabelige eksperter, der nu klart melder ud, at det er 100% sikkert og beviseligt, at der foregår et velovervejet folkemord, og at de tre største medicinalfirmaer er skyldige med samt alle, der har medvirket til at rulle deres globale forgiftningseksperiment ud. Teamet går nu i første omgang efter de store spillere, Fauci, Gates, Adhanon o.a., og om et par uger fra denne update 18. januar 2022 starter retssagerne.

Dette link findes på Rumble og BitChute og er svært at embed’e.
https://www.bitchute.com/video/DwW62jNTQBsR/

—– o —–

Download OVERETAGEN som PDF

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *