Mit navn er Morten Hansen, og jeg kan noget, som I muligvis har brug for.

Mit fag og erfaring gennem ca. 20 år og især de seneste 12 år er som e-læringsekspert. Jeg har produceret omkring 50 e-læringskurser for Region Hovedstaden siden 2010 og forinden for Niels Bohr-instituttet.

Jeg har både stået for projektledelse af disse kurser og den praktiske opsætning og produktion fra brainstorm til brugertest. Altså alle trin undervejs: behovsanalyse, målgruppeanalyse, indholdsdesign, grafisk design, medieproduktion, teksforfatning, brugerflade-funktionalitet + programmering, brugertests samt implementering i et learning-management-system.

E-læring kan købes ude i byen. Der er firmaer, der er specialiserede i det. Prisen er ganske høj. Hvis I selv har købt den slags produkter, vil I vide, hvad jeg taler om. I min tid i RegionH har jeg set firmaer, der prissatte deres produkter med millionbeløb, selvom de blot var ‘modificerede hyldevarer’, som de for længst havde indtjent udviklingsomkostningerne på. Vi skabte bedre produkter for en brøkdel af prisen, men vi måtte ikke konkurrere som en del af Staten iflg. gældende lovgivning.

DETTE er grunden til, at jeg skriver til jer. Jeg kan selvfølgelig ikke vide noget om, hvorvidt i bruger e-læring i jeres interne uddannelsesprogram, men der er en vis chance for, at I gør. Jeg taler ikke her om simple formular-tests, som alle kan producere men om helstøbte og professionelle programmer/onlinekurser, der bruger den samlede vifte af medier og interaktivitet – udvalgt efter formålet. Ved at hyre mig – og det kan være som fast ansat eller som projekt- eller deltidsansat – vil I kunne producere professionelle onlinekurser for langt under markedsprisen.

En typisk produktionstid for et omfattende kursus kan være en måned – plus-minus. Jeg skal have mulighed for at samarbejde med fagligt kompetente personer i forløbet. Afhængigt af kompleksiteten kan det være op til en uges arbejdsværk. Fordelen ved at ansætte mig er, at jeg arbejder in-house. Jeg smider ikke viden ud og starter fra bunden hver gang. Jeg akkumulerer viden om virksomheden og trænger dybere ind i jeres tankesæt for hvert projekt. Hvis der er brug for løsninger med databaser, avanceret programmering, m.m., så har jeg kontakt til en af DK’s dygtigste programmører.

Jeg arbejder ikke som selvstændig med eget firma.
Hvis I kan se nogle muligheder her, er i velkommen til at kontakte mig.

med venlig hilsen
Morten Hansen
e-læringsekspert
5015 4976 (læg gerne en besked, hvis der ikke straks svares)
mh@nedersteetage.com

CV

Mit fag og erfaring gennem ca. 20 år og især de seneste 12 år er som e-læringsekspert. Jeg har produceret omkring 50 e-læringskurser for Region Hovedstaden siden 2010 og forinden for Niels Bohr-instituttet.

Jeg har stået for både projektledelse af disse kurser og den praktiske opsætning og produktion fra brainstorm til brugertest. Altså alle trin undervejs: behovsanalyse, målgruppeanalyse, indholdsdesign, grafisk design, medieproduktion, tekstforfatning, brugerflade-funktionalitet + programmering, brugertests samt implementering i et learning-management-system.

Udover e-læring har jeg produceret en række multimedieprodukter som selvstændig (6 år med eget firma) og har 15 års undervisningserfaring fra forskellige uddannelsessteder, medieskole, aftenskole, højskole og gymnasium.

Uddannelse

Mine oprindelige uddannelser er indenfor musik:

Det Fynske Musikkonservatorium – forskole i violin 1977-80
Københavns Universitet – hovedfag i musikvidenskab 1980-87
Det Kongelige Danske Musikkonservatorium – musikleder/dirigent 1990-93
Københavns Universitet – Film og Medie

Karriere

Dirigent for forskellige kor 1985-2010 (Den Rytmiske Aftensko(le, Kbh.)
Musikskolelærer 1993-94 (Musikskolen på Frederiksberg)
Gymnasielærer i musik 1994-99 (Køge Gymnasium)
Underviser i multimediefag (Københavns Medieskole) 2000-05
Eget firma som multimedieproducent (arbejdsfællesskab Centrifugen) 2005-09
Freelance CAD-tegner for arkitektfirma (Charlotte Scøtz’ tegnestue) 2007-09
E-læringsekspert og projektleder (Center for HR og Uddannelse, Region Hovedstaden) 2010-23

Øvrigt

Medstifter af KomVest – Vesterbro Komponistforening
Forfatter med udgivelser i korpartiturer, romaner, noveller, digte og essays
Certificeret lærer i Wu QiGong
Arbejder for tiden på et projekt med en fuldstændig 3D-rekonstruktion af Vordingborgs borgkompleks + nærmeste landskab, som det har set ud under Valdemar Atterdag. Nationalmuseet har ikke hørt om det endnu, men det kan ikke vare længe.