Essay,  Historie,  Økonomi,  Politik

Co-vanvidet og efterspillet

Vi nærmer os 3- årsdagen for starten på Operation Nedlukning

Vi har for længst overskredet 3-årsdagen for introduktionen af den vrus, der var påskuddet for operationen, for den blev lukket ud i forbindelse med militærolympiaden i Wuhan i 2019 og generalprøven den globale nedlukning fandt sted på samme tidspunkt i New York under titlen Event 201 – deraf navnet C….19.

Vi har også for længst nået 35-årsdagen for, hvornår vi kan læse i interne meddelelser blandt herskerklassen, den globale mafia, at de havde vrus’en på lager, og at de var klar til at tage den i anvendelse. Det blev hørt for 10 år siden i deres interne samtaler, at hvis de = globalmafiaen ikke var i fuld kontrol over planeten i 2019, så ville de udløse vrus’en. Allerede forinden i 2016 vidste de, at der ville blive problemer, og det var her, de flyttede Agenda 20 til Agenda 2030, for de kunne se, at Hillary Clinton, der ifølge planen som follow-up på Barack Obamas forarbejde skulle bane vejen for det totale globale magtovertag, var blevet smidt af toget. Og nej, det var ikke Donald Trump, der gjorde det, for den mand gjorde ikke noget, han ikke fik besked på af sit bagland.

I 2021 skiftede mafiaen – og med mafiaen mener vi interessentskabet mellem de to organisationer ved navn Order of the Black Sun (Donald Trumps bagland) og Order of the Dragon – position til Ukrainekrig, der for dem var starten på den varme del af WW3, og Operation Lockdown skiftede afsæt. Cvid-vxcine-delen af operationen gik dernæst ind i cover-up-fasen, og her er den for tiden.

Disse storskala-operationer har altid flere punkter på agendaen. De handler om kontrol, berigelse og eugenik. Alle folkemord har et eugenisk afsæt. FN’s tilsyneladende bekymring for overbefolkning har et eugenisk afsæt. Krig = folkemord = reduktion af jordens befolkning = eugenik. 

Euthanasi

Et sekundært eugenisk sidespor er euthanasi. Ligesom eugenik har det ikke været noget, der blev talt højt om – derfor det eufemistiske nysprog: eu = det er vældig godt for. Det var i et samfund, hvor der trods alt var en vis respekt for alderdommen. Folk vidste, at de blev gamle engang, at de havde ofret et helt liv på arbejdsmarkedet, hvor de havde solgt deres livsenergi for at overleve, havde bidraget til at opbygge og vedligeholde samfundet og i det hele taget havde ydet deres til gavn for kommende generationer. Traditionalismen var ikke helt afskaffet. 

Men der er sket et skift. Respekten for alderdommen er afskaffet. De gamle kommer ikke på aftægt længere som en del af familien, hvor børnebørnene har fuld glæde af dem. De sidder og rådner langsomt op på plejehjem. Men åbenbart ikke hurtigt nok, for nu er de blevet et erklæret samfundsproblem.

Det står at læse i regeringens betænkninger, at DK har et demografisk problem, da der er for mange gamle, og at samfundet ikke har midler nok til at betjene dem. De skriver selvfølgelig ikke direkte, at man skal starte med at aflive dem, men kommer med vage bemærkninger om, at der bør udvikles diverse teknokratiske-digitale løsninger og kunstig intelligens og robotteknologi m.m. 

SÅ – alt tyder på, at der globalt er givet signal til programmer med eugenik og euthanasi 2.0.

Man kan spørge, hvordan Kina regnede med at løse deres mega demografiske problem = fejlslagen ét-barns-politik. Var det ved at introducere en vrus, der især gik efter de gamle? + alt, der kom efter med vxcine? Der kommer selvfølgelig aldrig indrømmelser fra regeringen i Kina = kommunistpartiet, så vi må lægge 2+2+2 sammen.

I Canada har man nu indført et program, hvor de forklædt i pseudohumanistiske floskler vil hjælpe gamle med at dø, hvis ønsker det. Vi ved, at neo-fascistiske Trudeau-regering deltager full-time i et af World Economic Forums eksperimenter, og at Canada er et af eksperimentarierne for disse globalistiske tiltag. Når vi ser den slags i Canada, så ser vi det lige om lidt andre steder, og en dag har vi det selv kørende. 

I England kørte man under cvid et aflivningsprogram for ældre, hvor de brugte en blanding af præparatet Midazolam* + opioider. Blandingen var dødelig for gamle mennesker, og var altså et stykke to-komponent euthanasi. Det var mere end aktiv dødshjælp, for de gamle havde ikke selv bedt om noget. Det var pro-aktiv dødshjælp, og det var et uofficielt eksperimentelt regeringsprogram. De pårørende fik ikke lov til at besøge deres forældre/slægtninge, og for at fremskynde processen tog man væsken fra de gamle, så det kunne gå stærkere. Og da de var døde, blev de kremeret, før de pårørende kunne komme til.

 • Midazolam, igen et af de ‘sjove’ navne, som medicinalindustrien altid kommer op med, og som røber en agenda. Det har en sær lighed med både kong Midas og Methusalem. Den ene gav en masse penge væk for at forlænge sit liv som konge, hvilket ikke gik så godt, og den anden blev 900 år gammel, og det går jo heller ikke.

I Danmark har man nu forlænget pensionsalderen til 70 år for at sikre, at folk er fuldstændigt opslidte, når de går på pension. Staten kan ikke opretholde en stab af ansatte på 1.3 millioner+ ud af 5.873.420 (målt 07.01.23), hvis der er alt for mange gamle røvhuller, der kræver pleje uden at producere noget. Så der er iværksat en politik for at stjæle deres penge, gøre dem livstrætte og aflive dem. Vi er ikke endnu så eksplicitte som canadierne ej heller så effektive som kineserne, men det kommer lige om lidt. Vi er så pæne i Danmark, vi gør det på en blød og lækker måde.

Utilsigtede bivirkninger?

OECD’s statistik viser noget af den problematik, der ligger i kølvandet på cvid-operationen/Operation Lockdown. 

I det kliniske sprog findes begrebet UTH, utilsigtede hændelser. Det er officielt noget, man søger reduceret. Utilsigtede hændelser er sygdom og dødsfald forårsaget af indlæggelse, behandling og medicin. Sundhedsvæsenet vil gerne helbrede, men hovsa nu gør det folk syge, det var da pinligt!

Hvordan står det så til med eftervirkningerne af de nye eksperimentelle vciner, altså den mrna-genmodificering, som de kalder for vxcine. Det ER ikke vxcine, som vi forstår det, men de KALDER det sådan. De taler om bivirkninger, selvom de ikke er meget for at tale om det. Faktisk gør de ALT for ikke at tale om det, og for at folk ikke skal begynde at tale om det. Medicinalsyndikaterne har sørget for at lave aftaler med regeringerne om at reducere (læs: fjerne) mulighederne for erstatning og juridisk ansvar for skader forårsaget af vciner. Den danske regering har en sådan aftale med selskaberne, som de ikke har offentliggjort. 

SÅ: der meldes nu om det, man i sygehus/hospitalsvæsenet kalder for utilsigtede hændelser, eller indenfor farmakologien bivirkninger altså to udtryk, der trækker dobbelt i land. Utilsigtet siger altså hovsa! det var sandelig ikke meningen og BI-virkninger siger hovsa! det var ikke den rigtige virkning men en af de forkerte. 

MEN: det bliver sværere og sværere at bruge disse udtryk, da det i allerhøjeste grad var tilsigtet først at lukke en laboratorieskabt virus ud og dernæst oversprøjte den pseudovxciner, der på ingen måde er gennemtestede ifølge internationalt vedtagne regler for lanceringen af medicinske produkter – for hey og hovsa-igen, det var jo en undtagelsestilstand, og så må man gøre alt muligt.

Efterspillet

Der kommer ALT MULIGT frem i disse tider. F.eks at de amerikanske myndigheder talte om vxcine-propagandaen som om det var et stykke krigsførelse. Der blev udstedt ordrer om, at alle, der ytrede sig imod vxciner, skulle lukkes ned. Der var militær undtagelsestilstand. Verdens selvudråbte lederskab har for længst indset, at de ingen chance har i et ægte demokrati. Ikke engang i et falsk demokrati har de en chance. De er nødt til at operere via en undtagelsestilstand, hvilket er det pseudojuridiske smuthul for at operere som et tyranni, et totalitært diktatur. 

Det kommer frem, at forekomsten af hjertebetændelse, myocarditis, efter den 2. vxcination antager foruroligende karakter. Vi har set, hvordan unge toptrænede atleter falder om på banen af et hjerteslag, uden at det bør være muligt – med mindre noget helt nyt og anderledes er på færde. Behøver vi næsten at sige, at de alle sammen er nyligt ‘fuldt’ vxcede, altså de har fået det 2. jab.

Der er fuld gang i cover-up-delen af operationen. Storløgneren Dr. Anthony Fauci er sendt ud på charmeoffensiv, hvor han i interviews for diverse soft-ball-spørgsmål, så han kan sidde og forklejne, benægte og grine overbærende-arrogant af alle disse ‘forlydender’, f.eks hvad vi nu ved med sikkerhed: at han var med til at finansiere gain of function-forsøg i Wuhan-instituttet. Altså forsøg med, om man dog ikke med genmanipulation m.m. kunne få en virus, der kun spredte sig mellem dyr til at hoppe over på mennesker – blot fordi man kunne, og fordi det ville være så hyggeligt. Eller spøg til side: fordi Wuhan Institute of Virology hele tiden har været et militært laboratorium med en stor underjordisk afdeling, hvor man fremstillede alle mulige giftigheder beregnet til biologisk-kemisk krigsførelse mod menneskeheden. 

Der tales nu om et nyt udslip i serien Twitter-files kaldet Fauci-files. Hvorvidt der er noget afgørende i det er højst tvivlsomt. Det virker som om, at Elon Musk er sat til at foretage damage control ved at lukke visse ting ud i begrænset omfang for at tage trykket ud af gasflasken, så det hele ikke eksploderer i fjæset på det politiske etablissement, der fik adgang af dets tidligere ejere til at slette og censurere lige så tosset, de ville. Det står ikke helt klart, men hvad kan man forvente af en mand, hvis ambition er, at alle skal have indoperet en chip i hjernen, så vi bliver til kontrollerbare zombie-cyborgs … nå-nej, det er ikke det, han siger, han vil, men man skal være temmelig naiv for at tro, at det bliver et velgørenheds-arrangement, når BigTech eller BigPharma skaffer sig adgang til ens krop. Både Neurolink, Starlink og SpaceX stinker langt væk af hi-tech militære operationer med et civilt front cover. Folk som Musk og Besos gør ikke noget, som de ikke har fået besked på eller lov til af deres handlers. 

Storløgneren Fauci – lad os lige repetere dette – var ude i slutningen af 2019, da Donald Trump nyligt var blevet valgt med et udsagn om, at præsidenten kommer til at håndtere diverse vira, som verden og regeringen går og kæmper med i forvejen, hvilket er slemt nok. Men – og her kommer det – præsidenten VIL også være nødt til at håndtere udbrudet af en pandemi, der VIL komme. Altså ikke noget med måske-og-vi-kan-befrygte-at … nej det VIL ske, dette er formuleringen og ordlyden! Dengang var der ikke nogen, der hørte ordentligt efter eller studsede over formuleringen, men set i bakspejlet er der ikke noget at være i tvivl om: han vidste det hele, for det var formuleret i hans bagland på det tidspunkt. Husk også, at manden ikke var ny i branchen, han har været med i 40 år. Han var også med i den skumle branche, da de fiflede med HIV/AIDS tilbage i 1980’erne. Det hele stank langt væk af biologisk krigsførelse, hvor både sygdommen og kuren mod sygdommen var våbenet. 

Bill Gates var ude med lignende ‘profetier’ om udbrud af global pandemi flere år før Fauci udtalelse. Hans opbygning af sit eget medicinal-imperium startede dengang, da han blot var direktøren i Microsoft, nørden der opfandt Windows. Var Microsoft bare det her store softwarefirma, der gerne ville sælge styresystemer og Office-pakker til computere? Det var det så ikke … bare. Der var en underliggende og særdeles dyster agenda og forbindelse mellem biologi og soft-hardware, en forbindelse der stod mere klart under Operation Nedlukning. Vxcinerne handlede ikke om folkesundhed. De handlede ikke engang kun om at tjene en ubegribelig stak penge for BigPharma, som om det ikke var grotesk nok. Det handlede om at få ‘noget’ ind i den menneskelige organisme, en biologisk komponent i det nye styresystem, The Internet of Bodies, som de kalder det. Det er samme grundtanke som Neurolink, The Internet of Nervous Systems. Og det hele var koblet op til det betændte tankesæt, der sivede ud fra World Economic Forum, som handlede om et nyt globalt-finansielt styresystem baseret på sociale points, din krop er det nye kreditkort, i 2030 ejer du intet, og du er lykkelig, og hvis du ikke opfører dig ordentligt, så trykker vi på knappen.

Mobiltelefonen og computeren var kun en øvelse. Målet var, at det hele skulle ske biologisk-neurologisk. Din krop skulle være det nye programel, The Matrix var aldrig en sci-fi-fantasi, der var beskrivelsen af virkeligheden ifølge teknokratiets våde drøm.

Vil det ske?

Vi er midt i efterspillet. Følgende er baseret på kilder, der siger, at det IKKE kommer til at ske. Vi er forbi det punkt. Efterspillet er apokalyptisk i ordets egentlige betydning: afslørende

Læs: Apokalypse https://www.overetagen.dk/apokalypse/

Det kommer ikke til at ske, fordi der er sket en intervention. Dette er svært at tale om og beskrive, fordi vi har ikke et ordforråd til at beskrive det. Det er udenfor vores begrebsapparat. Men ligesom The Matrix ikke er scifi men virkelighed, og således er interventionen ikke scifi – men virkelig. 

Hvad er virkelighed, hvad er virkeligt? Det siger sig selv. Det er ikke virkeligt, før vi ser, hører og mærker det som virkeligt. Det er ikke virkeligt, før det virker for vore øjne og ører. Interventionen var ikke fra starten synlig i virksomhedslaget. Årsagen er, at det egentlige globale styresystem har virket udenfor radaren. Det havde ikke været muligt i offentligheden (tysk; offentlich = i det åbne). Apokalysen, afsløringen finder sted, når det skjulte, det tilslørede bliver åbnet. Når folk kan se ind i maskinrummet, mister de respekten og frygten for maskinen, og maskinen mister sin magt over folk. Det er The Wizard of OZ-moment.

Interventionen er nu nået til virksomhedslaget. Det gamle styresystem er taget ud ovenfra og ned. Vi har aldrig været i stand til at se Verden ovenfra, vi har kun set den nedenfor og udenfor, fra nedersteetage. Årsskiftet 2022-23 har åbnet for at se den ovenfra, fra overetagen. Der vil ske mærkelige ting i 2023. Det er ikke kun Co-Vanviddet, der vil få et efterspil. Det er langt større. 

Alpha og Omega

Dette er, hvad det overordnede styresystem blev kaldt. Og indrømmet: nu bliver det scifi-fantasy-agtigt. Vi kan også kalde det forsimplet for Lyset og Mørket. Alpha-systemet er nu vendt tilbage til Lyskilden, og Omega-systemet er skrottet, afmonteret. Omega var et AI-system, det var kunstigt på højeste niveau. Det var kraftværket bag 1000-vis af undersystemer, der også er under afvikling, men det vil tage lidt tid endnu, da de er automatiserede og går i gang ifølge deres indbyggede programmering. De ligger måske sovende hen for pludseligt at vågne. Omega virkede bl.a via æteriske parasitter, der kunne sprede sig på forskellig vis via teknologi. Begrebet computervirus er langt mere end blot et stykke kodet software. Den nemmeste måde at forstå det på er at tænke på frekvenser. Elektronisk-digitalt gear, trådløse netværk var kanaler for disse frekvenser, denne æteriske forurening. Mange mennesker er i dag nogenlunde klar over, at de lever i et konstant felt – mere eller mindre i forhold til fysisk placering – af beskidt elektricitet. Men det er kun det målbare område, og det æteriske felt var langt værre.

For folk, der er vågnet op og har indset og mærket denne påvirkning og er begyndt at se det, har det stadig været en gåde, hvordan vi nogensinde har tilladt dette at finde sted. Hvordan har vi kunnet acceptere at blive så dumme, afstumpede og lallende medgørlige? Hvordan har vi kunnet tillade ondskab og løgn og misbrug og overgreb i den skala? Svaret er Omega-projektet. Vi har levet inde i et AI-system, der har fucket med vores bevidsthed. ALLE har været udsat for det, også de der mente sig så højt på strå, at det ikke galt for dem. Det galt især for dem.

De høje herrer på stråene startede Operation Nedlukning mod menneskeheden. Ironisk nok er det nu dem, der bliver lukket ned. De prædikede Den Nye Verdensorden, og vi vidste efterhånden godt, hvad det betød for det var DERES verdensorden. Ironisk nok får vi en ny verdensorden, det bliver bare ikke deres verdensorden. De udbasunerede deres Store Reset. Ironisk nok får vi et reset, en Ctrl+Alt+Delete af verdensøkonomien, men den bliver ikke, som de høje herrer og et par damer har ønsket, for nogen hev stikket og tog det udlånte legetøj fra dem, som de ikke længere forstod.

Under Omega-systemet og dets følgesvend Kronos-systemet var Verden stærkt kontrolleret. Men kontrollen var ikke fuldbyrdet, for menneskeheden opfyldte ikke kriteriet for transhumanistisk programel. Vi var ikke tilstrækkeligt zombie-cyborg’ificerede ifølge d’herrer højt på strå, det teknokratiske herskersegment. Fyldbyrdelsen stod bl.a at læse i deres manifester om Agenda 20 / 2030. Det var her, interventionen satte ind. Med fare for at lyde frelst, var det en divine intervention. Højere magter nikkede bifaldende til interventionen, for beboerne på Planeten Jorden havde nu selv  anmodet om det. Vi var klar til det. Det er en universel lov, at der ikke kan interveneres, med mindre beboerne selv beder om det. 

Og igen: hvor ironisk.
Alfa og Omega er begyndelsen og slutningen.
Nu er slutningen indtruffet for Slutningen.
Nedlukningen er indtruffet for Nedlukningen.

One Comment

 • oOo

  Hvordan skriver man om det ubeskrivelige ?
  Med kendte ord og begrebers flertydighed – mellem linierne – i pausen og mellemrummet – eller hvad ? .
  *
  Det lykkes på een eller måde at “komme igennem” i dette essay. Det danner rum for en større virkelighed, uden at ende i faldgruber. Det giver mening – uden at jeg kan sige hvilken.
  *
  Stort arbejde – tak for indsatsen !

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *