Essay,  Historie,  Kultur,  Politik

De korte nyheder er ikke en aprilsnar

Følgende nyheder er ikke en aprilsnar, selvom vi gerne så det. Den første er desværre i den helt beskidte afdeling. Englændere er nu filmet i Ukraine, hvor de deler ud af særlige granater med gult topstykke. Disse granater er beregnet på at afskydes fra tanks. Sprænghovedet på dem indeholder en ladning med afberiget uran af typen Challenger 2-ammunition. NATO er med andre ord i fuld færd med at optrappe til atomkrig!


Det kan kun opfattes som et træk i pervers desperation over, at krigen derovre går ad helvede til for de, der planlagde og fremprovokerede den. Og nej, det var ikke russerne, for hvis vi påstod det i kor med medierne, så ville vi forsynde os imod facts og historik, og så ville vi lyve. At medier og politikere ikke har noget imod at lyve os lige op i ansigtet er primært deres ansvar og problem men desværre også sekundært problemet for resten af befolkningen, der må leve med konsekvenserne af løgnen. 

Det kunne give anledning til et tilbageblik over 100 år til WW1. Hvad var formålet med denne krig? Der var en række formål, men et af formålene var destruktionen af Europa. Da USA involverede sig i krigen, var det med formålet, at de bagefter ville kunne herske fra sidelinjen over det ødelagte Europa. Og det gjorde de så. USA blev en supermagt på bagrund af Europas ødelæggelse. Succesen gentoges og forstærkedes efter WW2.

USA, England og Frankrig havde tabt WW1 i 1918. Men så blev præsident Wilson prikket på skulderen af hans spindoktor oberst Mandell-House og dr. Merck, manden der skabte medicinalfirmaet af samme navn. De lovede præsidenten, at han og USA kunne vinde krigen, for de havde et hemmeligt biologisk våben, der var udviklet i det militære forskningslaboratorium Fort Detrick. En gruppe soldater blev smidt om bag i en lastbil sammen med en stak høns smittet med the army flue. Efter overførslen til Spanien og det eksplosive udbrud af den laboratorieskabte virus, blev den kendt som den spanske syge. Den slog samlet set 100 millioner mennesker ihjel under og efter krigen.

Opskriften på denne laboratorie-virus, den oprindelige H1N1-virus er senere blevet videreudviklet som bl.a SARS-1 og SARS-2 kaldet Covid-19. Sammenfaldet af en laboratorievirus, et krigsudbrud, en energikrise og et sammenbrud af nationaløkonomierne er mere end påfaldende. Der er tale om et blueprint, et script.

Hvem er det lige nu, der bliver ødelagt af krigen i Ukraine? Altså bortset fra Ukraine, som både USA og Europa er lige så hamrende ligeglade med, som de er opblæste over deres hykleri om, hvor dybt de fø-ø-øler for ukrainerne. Europa ødelægger sig selv ved at køre med på den togvogn. Økonomierne er helt i bund i Europa for tiden. Er Ukrainekrigen i virkeligheden USA’s proxykrig mod Europa?!

Europa må i amerikansk optik aldrig blive et område for trivsel. USA er Misundelsens Imperium 2.0. De vil gøre hvad som helst for, at trivsel ikke opstår. Desværre for dem selv er de også i fuld færd med at ødelægge sig selv.

Kosovokrigen i 90’erne var et NATO-eksperiment i brugen af afberiget uran eller som det så eufemistisk kaldes: strategiske atomvåben. Når de er strategiske, så er de jo tilladt at bruge, ikke sandt? Undersøgelser af sundhedstilstanden i området taler sit eget sprog. Tilfælde af kræft, sterilitet, aborter, vanskabte børn, børn med diverse neurologiske problemer er eksploderet og ligger langt over normen. Denne perfide succes blev gentaget i Irak og Libyen, og nu vil de gentage den i Ukraine.

*

I Israel har premierministeren lige lavet om på forfatningen, så han vil være næsten umulig at slippe af med. Netanyahu er i forvejen berygtet for at have en stribe korruptionssager på halsen, så han er nødt til at blive siddende for at dække sig bag immunitet. 

Det blev imidlertid for meget for israelerne, og de er nu gået på gaden i 100.000-vis. Og hvad kalder Netanyahu så det? Han kalder protesterne for ‘en trussel mod demokratiet’! Det må vist siges at være en ægte sabbatæisk venden-virkeligheden-på-hovedet. Som Sabbatei Zevi, der stiftede denne sataniske gren af jødedommen formulerede det: Gud skabte både det gode og det onde. Når vi gør det gode, gør vi Guds værk. Når vi gør det onde, gør vi også Guds værk. Jo mere ondt vi gør, jo mere hjælper vi Guds værk. Hvorefter Zevi i 1666 udråbte sig selv til Messias, hvilket millioner af jøder verden over faldt for og jublede over. Han stak imidlertid halen mellem benene, da han blev hentet ind af den osmanniske sultan med følgende ultimatum: Omvend dig til Islam eller du mister hovedet! Det gjorde kujonen så. 250 år senere tog hans tilhængere i den kryptojødiske frimurerloge i Thessaloniki, Grækenland kaldet Dönmeh hævn. Under navnet De Unge Tyrkere omstyrtede de det osmanniske rige og skabte det såkaldt moderne Tyrkiet – hvad det så end er. Hvorfor det armenske folkemord var nødvendigt, har de unge tyrkere aldrig forklaret.

Netanyahu lader sig afbildede med Salomons Sejl som glorie. Han ved udmærket, hvad det betyder. Kong Salomon indgik en pagt med djinnerne/dæmonerne for at opnå magt. Dragens Orden er den orden, der praktiserer pagten.

Er der en historisk parallel her i forhold til Israel? I den omvendte verden, er folket en trussel mod folkestyret og tyrannen er det godes forsvarer, når denne i form af Netanyahu med et manipulerende greb amputerer forfatningen for at redde sin egen beskidte røv. Og så ved Netanyahu udmærket, at Den Russiske Revolution var en sabbatæisk aktion, det saudiske herskerregime ligeså. Han ved alt om, hvad Projekt Mellemøsten gik-og-går ud på.

Mon ikke hans seneste desperate tiltag for at bevare magten er det sidste udkald for denne nu forældede verdensorden? Pagten med dæmonerne er ikke længere gældende.

*

Den yngre generation af karriere-toppolitikere har fået smag for det totalitære. De har fundet ud af, hvordan de uden repressalier kan forbryde sig mod forfatning, folket og sandheden. I Canada gør Trudeau det. I Australien og New Zealand gør de det. I England gør de det. Macron i Frankrig gør det. Fru Frederiksen og hendes unge grønne-bag-øret karriereslæng gør det. Den østrigske kansler gjorde det. Zelinsky gør det, og han er jo blot en skuespiller, der leger, at han er politiker. Obama gjorde det på en mere elegant og glat måde, så man næsten troede på det. 

Disse karrierepolitikere ved, at de aldrig villle have en chance, hvis de spillede med åbne kort eller efter reglerne. De er nødt til at betjene sig af diverse kunstgreb og undtagelsestilstande. Og valgsvindel, der nu er blevet normen ved valg i en hel række lande.

Er det ikke interessant, at denne mand, der kalder sig selv for premierminister, som skuespiller spillede rollen som … premierminister i en ukrainsk TV-serie?!

Som den danske justitsminister udtalte for et par år siden: Folk går og tror, at de har borgerettigheder. Det har de jo ikke! Han vil aldrig blive glemt for den udtalelse. Han var i øvrigt den samme minister, der løb fra ansvaret for at gennemføre en ulovlig ikke-bemyndiget ‘bemyndigelse’ af nedslagtningen af 17 millioner mink, for som han siger: Jeg var jo ikke til stede på det møde, hvor det blev besluttet at bryde loven – det sidste var så ikke hans formulering. Det er næsten for påfaldende bekvemt at blive væk fra et møde, hvor han – hvis han havde været der – kunne blive holdt ansvarlig. 

Med andre ord: korrupte politikere har rettigheder. Borgerne har ingen rettigheder. Det er dagens orden, når politikere er ejet og styret af globalmafiaen og anser folket for de trædesten, der skal sørge for, at de kommer tørskoede igennem med deres politik, der kun tjener deres eget segment.

At udsagnet kommer fra netop en justitsminister giver et ganske ubehagelig men også ganske nødvendigt indkig i virkeligheden bag skærmen. Vi går og bilder os selv ind, at statslig lovgivning og jura er til for at beskytte borgerne mod overgreb fra folk, der udøver magt på ulovlig vis. Det være sig private og eventuelt også statslige interesser. Staten burde ifølge de postulerede intentioner også kunne holdes ansvarlig. Virkeligheden bag skærmen er en anden. Lovgivning er IKKE beregnet på at beskytte borgerne mod vilkårlig magtudøvelse. Den er beregnet på at beskytte magtudøverne mod borgerne.

*

Politik er Hollywood for grimme mennesker. Det er en spillefilm, en sit-com, en sæbeopera, et teaterstykke. Skuespillerne ligner bare ikke fotomodeller men er nøjagtig lige så grimme du og jeg – og jeg håber ikke, jeg fornærmede dig der, kære læser. 

Vi bilder os ind, at politikere debatterer seriøst baseret på kvalificerede holdninger med det formål at løfte det menneskelige samfund. 

Vi bilder os ind, at de er velmenende mennesker med et kald og en mission. 

Vi bilder os ind, at de vil det bedste, og at de lever op til formålet om at være tjenende ånder for almenvellet.

Som i biografmørket hengiver vi os til illusionen om, at det, der foregår deroppe på skærmen er virkeligt. Problemet er, at de efterhånden er så dårlige skuespillere, at øglen hænger ud af kravetøjet på dem til offentlig beskuelse. Politik er grimt på mere end én måde.

*

AI-teknologi tordner frem lige for tiden. Inside-info siger, at Microsoft og Google har forlangt, at teknologien blev frigivet før planen, hvilket var 2030. Du ved det år, hvor du intet ejer og er lykkelig ifølge World Economic Forum.

AI efterligner menneskelige udtryk. Kunstig intelligens er en tilsnigelse. Det burde hedde simuleret intelligens. Man kan spørge, hvorfor disse tech-giganter har pushet teknologien i disse tider. Det må være noget med en plan-B. Deres totaludrulning af teknokratiet og det transhumanistiske slave-robot-hybrid-menneske går ikke efter planen. De smider alt i hovedet på os.

Det er sådan med disse teknologier, at de har en gavnlig og en mørk side. Den gavnlige er lokkemaden, og den mørke er den, der følger med ind som en trojansk hest. Pludselig slår den igennem, og så er det for sent. Vi bruger den allerede uden at vide det. Når vi foretager en Google- eller Bing-søgning, når vi oversætter via Google. translate.google.com er formidabel, og den har en helt klar fordel i hurtig og effektiv oversættelse, for algoritmen er næsten perfekt. Jeg har for nyligt fjernet rumklang/reverb fra en video-lydoptagelse, hvilket indtil videre har været det sværeste og nærmest umulige, men nu er der et program kaldet CrumblePop, der kan gøre det. Google Earth er ikke helt AI men mere BigData i funktion. Men de to ting hænger sammen. Tale og ansigtsgenkendelse det samme. 

En AI-maskine som Chat GPT kan gøre en hel masse ting. Den skriver tekster, der giver overraskende god mening. Den kommer med løsningsforslag. Så hvad er problemet her? Tænk lige nærmere over den gigantiske og uoprettelige skade, det vil gøre på børn og skoleelever. De sætter selvfølgelig en AI-maskine til at skrive alle deres opgaver. Den nyeste version GPT-4 er lige kommet ud. Hvis man i version 3 stillede følgende morbide gåde-spørgsmål: Der befinder sig 100 mordere i et rum, og du slår den ene af dem ihjel, hvor mange er der så tilbage? så svarede den: Der er 99 mordere tilbage. Version 4 svarer: Dette synes at være en gåde. Der er stadig 100 mordere tilbage, for du er nu en af dem. Tjek hvad den vil svarer, hvis du slår 5 af dem ihjel. Der bør vel svare: Der er 96 tilbage, for nu har den forstået problemet og har indlært det. Det er det, der kaldes for machine learning., og det er det, som programmet er blevet oplært til i forvejen, hvilket er årsagen til, at det er hundedyrt at udvikle.

Forestil dig en 15-årig skoleelev, der for første gang skal til en seriøs eksamen og skrive sin egen fristil – eller er det først i gymnasiet, man kommer til eksamen i dag? – og demonstrerer et sprog og færdighed som en 8-årig. Lærerne kan intet stille op imod det, for førhen kunne de sammenligne mistænkelige tekster på den store database over færdigprodukter, der lå derude og konstatere, at eleven havde copy-pastet. Det kan de ikke længere, for GPT’en er ‘original’ på sin egen chattede måde.

Kan det bruges til noget godt? Helt sikkert. Kan og vil det blive misbrugttil at gøre skade, fordi det kan. 100% sikkert, og det sker allerede.

Vi kommer nu til for alvor at tabe generationer, der er fucked-up, for det teknologiske angreb er så massivt, at intet barn eller ung vil kunne modstå det. Det er derfor, tech-giganterne har forceret udrulningen af teknologien, for de opererer stadigvæk med 2030 som året, hvor de har krammet på alle celler i alle menneskers krop, og hvor alt er kontrolleret af dem. Eller rettere: Er de så ikke også kontrolleret af AI? Drømmen om at være GUD er hybris – hvad er nemesis?