Essay,  Historie,  Kultur,  Politik

Imperiets fald

Jeg ved ikke, om det er gået op for os, at der er nogen, der forsøger at starte Tredje Verdenskrig?
Det stod i scriptet, at det skulle ske, og der er lagt i kakkelovnen til det igennem årtier.
MEN det er lissom, at det ikke rigtig vil lykkes for disse NOGEN.
Det var NOGET, der kom i vejen. 

Hvad vi ser lige nu – i det omfang at vi ser det – er krampetrækningerne for projektet i dets egen dødskamp. Det er en spændende tid. Det er også en farlig tid.
For dragen i dens dødkramper er stadig i stand til at spy ild.

Definér NOGEN.
Definér NOGET.

NOGEN

NOGEN er de to ordener, der delte Verden mellem sig i æoner. Det gjorde de under overopsyn og kontrol fra den usynlige ‘okkulte’ ledelse af konventer, konvent-mestre, forældre og et triumvirat, en almægtig junta i toppen. Den svævende top på pyramiden med det altseende øje. Vi så dem aldrig, for de holdt sig udenfor synsfeltet. De hørte ikke til her men kom andetsteds fra. De blev for nylig enten aflivet eller valgte at forlade stedet = Jorden. Deres styresystem var en teknologi, som vi ville betegne som sort magi af mangel på bedre udtryk, men ikke desto mindre en avanceret teknologi beregnet på at kontrollere menneskeheden i alle ender og kanter. Vi kan også kalde teknologien for AI, syntetisk bevidsthed, mørk energi, The Matrix. Projektet var satanisk, for det var omvendingen af alt levende

Dragens Orden er den ene af de to verdensordener. Orden skal forstås som en netværksstruktur, en mafia, et syndikat. Vi kender det fra frimurer-logerne eller ridderordenerne. Vi har kun været i stand til at se deres organer, det som vi kender som logerne, ordenerne, klubberne, kommittéerne, kommissionerne, organisationerne, institutterne. Dragens Orden er familierne. De havde navne efter regnbuens farver. Den blå drage var The Crown, der styrede Det Britiske Imperium. Et af deres specialer var bankvæsenet. De er Rothschild-syndikatet, de er de kinesiske triader, den sorte drage. Og vores udsyn/indsigt har været begrænset af den kryptisering, det hemmelighedskræmmeri der har omsluttet væsenet.

Dragens Orden er også Kong Salomons Pagt med dæmonerne, den egentlige Faust-Mefisto-aftale. Kongen fik magt uden sidestykke ved hjælp af djinnerne, menneskeheden betalte prisen, for en sådan pagt er ikke gratis. De er Sanhedrin, Chabat og zionisterne. De er den Khazariske Mafia, for et (u)kært barn har mange navne, ligesom dragen har mange hoveder. De er Mossad, der har 30.000 agenter worldwide !! for at beskytte et land på fem millioner? Næppe, deres opgave er mere end det. De er ikke jøder, de er sataniske sabbatæere, og de bruger kun jøderne som et middel til afglidning via offerrolle.

Den Sorte Sols Orden er den anden af de to verdensordener. Da en af deres ledere, George H. W. Bush i 1990 stillede sig op og talte om The New World Order, så talte han om en verden, hvor de to verdensordener havde opnået kontrol med ALT i Verden. Når Klaus Schwab stiller sig op og braldrer om, hvordan World Economic Forum nu skal styre ALT i Verden i 2030-og-du-vil-være-lykkelig, så gør han det som medlem af Dragens Orden og stifter af en milliardær-teknokratklub, der er Den Sorte Sols Orden – altså en pagt mellem de to ordener = New World Order.

Den Sorte Sols Orden felt er militær, efterretningsvæsen, krig, videnskab, teknologi, management. Også de har mange navne og titler. De er assassinerne, jesuitterne, malteser-ridderne, Det Muslimske Broderskab. De er kanaanitterne, fønikerne, venetianerne. Oprindeligt er de Abraxas, fra Sirius-solsystemet, en slags menneske 1.0, der blev en galaktisk civilisation. De er de okkulte broderskaber bag nazisterne. De er CIA, NATO og listen af alfabet-væsener.

Ingen statsledere i Verden falder udenfor de to ordeners domæne. Hvis en statsminister tilhører den ene orden, så tilhører udenrigsministeren eller finansminsteren den anden orden. Eksempel: Under finanskrisen indkaldte finansminister Lene Espersen Rothschild-syndikatet som konsulent til at organisere den danske bail-out = penge ned i lommen på det internationale bankvæsen. Altså Dragens Orden. Hendes statsminister Anders Fogh Rasmussen havde travlt med at rode Danmark ud i krig i halen på Pentagon, CIA og NATO og blev belønnet for det med lakkasket, skrårem og støvler hos NATO. Altså Den Sorte Sols Orden.

Senere fik vi en Helle Thorning Schmidt, gift med søn af en pamper fra City of London (Kinnock), hvis finansminister forærede DONG-Energy til Goldman-Sachs. Altså Dragens Orden. Hvad handlede BREXIT om? En rivalisering mellem EU og The City of London, altså mellem de to ordener. 

Det var indtil videre i elevatorversion definitionen af NOGEN.
NOGET kom derefter i vejen. Det viser, hvor okkult Tredje Verdenskrig er, men det viser også, at det hidtil okkulte = det skjulte for øjet nu afsløres (apokalypsis). Disse informationer var utænkelige for årtier siden. 

NOGET

NOGET er en konføderation af de 30+ typer af jordboere – vi tror, at vi er alene, det er vi ikke – på Jorden + folk udefra, der er ankommet for hjælpe til. Årsagen til konføderationen er gensidig. Jordboerne bad om en ny aftale, en ny pagt, hvis man vil tale testamentligt. Denne pagt var en fredsaftale, der ophævede den militære undtagelsestilstand, der havde hersket hidtil, og som havde frembragt den verdensorden, der er beskrevet og hele det parasitbefængte slavesystem på Jorden. Gensidigheden består i en sanktioneret beslutning om at intervenere, da mørkets kræfter fortættedes på Jorden, hvilket ville have fået konsekvenser andetsteds. Universet hænger sammen, og Jorden ikke er den eneste planet med en sådan tilstand, for ifølge tilgængelige oplysninger er der en stribe planeter, der også nu gennemgår en lignende transformation.

Den udefra kommende hjælp er ifølge oplysningerne 150 millioner individer på Jorden og 37 millioner i nærheden af Jorden = i solsystemet. Deres mission er at facilitere denne transformation. Transformationen består som første del i at afmontere det eksisterende parasitiske styresystem på en måde, så ‘værtsdyret’ = det menneskelige samfund ikke bryder sammen. Et sådant sammenbrud var just, hvad systemet havde gang i, for det kunne kun fungere, når det fredelige samfund IKKE fungerede. Parasitter kan kun trives i en syg krop med et svækket immunforsvar.

Det kan næppe have unddraget sig opmærksomheden hos den bevidste observatør af diverse begivenheder, at Jorden har været et sygt sted at bebo, og at NOGEN har haft en interesse i denne kultursygdom. Forgiftningen af vores liv som mennesker er ALT for systematisk til at blive benævnt som tilfældig. Selvom rigtig mange mennesker er rigtig dumme på alle tænkelige niveauer, så er dette dummere end loven tillader. Der er en overordnet intention og agenda bag. Og da vi nu begynder at få adgang til oplysninger om, hvordan systemet egentlig fungerede, så begynder vi at få et framework til at forstå agendaen.

Samtidigt med, at Imperiet = NOGEN forstærker deres tiltag i desperat grad, så bliver de lige nu frataget deres magt og det ‘legetøj’, som de har haft lov til at betjene. Vi kan også bruge ordet afvæbning. Her taler vi stadigvæk om legetøj i kategorien sort magi, der er særdeles virkeligt og konkret. Altså selv en nu forældet glødelampe præsenteret for et menneske i middelalderen ville have været sort lysmagi, for hvad var dog den usynlige kraft, der fik glasboblen til at lyse, og som oven i købet bed fra sig, hvis man forsøgte at røre ved det. Magien er den teknologi, der opererer uden tilsyneladende hardware, og det sorte er den perverterede intention bag. Det magiske består i, at vi ikke forstår, hvordan det fungerer, så det må ifølge vores opdaterede middelalderhjerner være trolddom. 

Vi begynder også at kunne forstå, hvor omfattende, forgrenet og totalitært projektet har været. Det er nu under afmontering. Afmonteringen indbefatter, hvad der ved nærmere eftertanke er indlysende uundgåeligt omend ubehageligt: en række personer = mennesker og andre uvæsener, der har været systemets og Imperiets håndlangende organer. Vi taler bl.a om aflivning, og du har ikke hørt om det i fjernsynet. Den dag, du hører om det, er det fuldendt, og så er fjernsynet ikke, hvad det har været og er lige nu. Vi skal ikke gå i detaljer her. Den ubehagelige aflivning rammer målrettet individer, der er hardcore uforbederlige, og som til det sidste vælger at parere ordrer fra … fra hvem? Her bliver det tragikomisk, for disse ordrer kommer ikke længere fra nogen. De er tiloversblevne programmer, selvkørende bots, instrukser fra de allerede afmonterede dele af systemet.

Hvad der før syntes iskoldt kalkuleret og udspekuleret, er nu transformeret til … dumt! De herrer og damer, mest herrer højt på strå, som vi havde en stærk tilbøjelighed til at opfatte som almægtige, fremstår nu som en stak forvirrede fjolser. Det skyldes, at de altid selv modtog ordrer til, hvad de skulle udføre. Nu render de rundt som høns uden hoved og prøver at ødelægge den verden, som de ved, de mister grebet om, for de havde aldrig grebet fra starten af. 

Systemet bliver taget ned ovenfra og nedefter. Dragens hoved hugges af først. Men dragen har flere hoveder, og i mytologien = forklaringen af den okkulte virkelighed bag virkeligheden vokser der først nye hoveder frem. Dragen har lagt sin sæd og skabt sin æt. Men på et tidspunkt er der ikke mere æt tilbage og ikke flere hoveder at hugge af.

Alle hændelser i tiden kan forstås i dette framework:

  • Latterligheden og absurditeten i amerikansk inden- og udenrigspolitik eskaleret til uanede højder i Biden-æraen. Det er pinligt og dog fascinerende på samme tid.
  • Den militære operation kaldet Operation Lockdown baseret på en laboratorie-virus fra … Wuhan? eller var det ikke snarere det amerikanske militær-lab Fort Dietrick? Amerikanerne – altså ikke befolkningen men deres dybe statsapparat, staten inde i staten, har en århundred lang praksis for anvendelse af biologiske masseødelæggelsesvåben til at styre verdensbegivenhederne, for det var i Fort Dietrick, at de kom op med The Army Flue (Den Spanske Syge) i 1918, der afgjorde udfaldet af Første Verdenskrig. Alle statsledere i Europa vidste, hvad amerikanerne havde gjort, men i dag aner de statsledere INTET om det og tror, at man aldrig kunne finde på den slags. De kunne man så. Eller også ved de det og er delvist eller fuldt klar over, hvad de selv medvirker til. 
  • Ukrainekrigen, der kun har én udgang: ødelæggelsen af Ukraine, hvor halvdelen bliver russisk og resten bliver … polsk?
  • Elselskabernes røvertogt, inden de lukkes ned. Nye energiformer er på vej, og de ved det. De stjæler, hvad de kan, mens tid er.

Slette-Mette

Ved Mette Frederiksen, hvad hun medvirker til?
Er hun en apparatnakke, eller er hun en forbryder?
Eller begge dele? 

Hun vidste udmærket, hvad hendes regerings-apparat skulle se gennem fingre med, da North Stream-olieledningen blev skudt i sønder sydøst for Bornholm. 

Hun vidste udmærket, at mordet på 17 millioner mink kun var et forstudie til aflivningen af danske husdyr for at ramme folk på deres fødevarer.

Hun kendte også til formålet med Operation Nedlukning, for en af hendes egne ministre deltog i Event 201 i New York, hvor de ‘simulerede’ = øvede sig i udførelsen af planen i efteråret 2019. 

Hun vidste udmærket, hvad hendes forgænger Helle Thorning havde forberedt ved afmonteringen af DONG-Energy: Det store el-selskabelige røvertogt i 2023.

Hun vidste meget vel, hvor afvæbningen af offentlighedsloven, terrorpakkerne, påvirkningsloven og den seneste helt unødvendige pandemilov passede ind i projektet. De var magtjuridiske brikker, der skulle på plads før udrulningen.

Hun vidste udmærket, at Ukrainekrigen skete ifølge NATO’s script, for som hun udtalte til den gule presse i starten af marts -23: Vi må forstå, at Putin vil invadere ALLE lande i Europa! Hvor mange klaphatte tror længere på NATO’s nye kolde-varme krig baseret på et fjendebillede, der er mere afstumpet end koldkrigsbilledet? Slette-Mette må jo tro, at vi er så afstumpede, at vi tror på et så afstumpet udsagn.

Så er Slette-Mette torskedum, eller er hun stangkorrupt? Og hvad er mest charmerende? Hvis hun er torskedum, så er hun dummere, end loven tillader, hvilket næppe er sandsynligt. Så næste spørgsmål er: har Slette-Mette forskrevet sig til Dragens Orden eller Den Sorte Sols Orden, er hun mafia 1 eller mafia 2? Der er kun de to muligheder. Jeg gætter på den sidste?

Magtelitens dumhed består i deres selvovervurdering. De troede, at de slap afsted med det. Men de overspillede deres kort og røbede sig. De er jo ikke engang en elite, de er bare teknokrater. De følger et manuskript, der ankommer ugentligt, dagligt. De arbejder med den ene hånd på ryggen iført en fodlænke, der giver dem et elektrisk stød, hvis de gør noget, de ikke skulle. Skulle en statsleder insistere på at sætte sig imod systemet og manuskriptet, så er dennes karriere slut, og muligvis dennes liv. En håndfuld afrikanske statsledere måtte sande det under Operation Nedlukning – før de gik hen og døde. Kenya’s populære John Magafuli forsvandt simpelthen i den blå luft. 

Efter hybris følger nemesis, velkommen til karmas lov. Korrupte statsledere bliver nu taget ud af konføderationen. Hverken Joe Biden eller Donald Trump lever længere, og dem, vi ser, er kloner, stand-ins med gummimasker. Putin døde i 2015. Generalerne i verden har en kort levetid for tiden. Den seneste melding er, at Den Sorte Sols Orden har smidt håndklædet i ringen. I aflytningen af deres interne samtaler siges der nu, at slaget er tabt, og at de INTET har længere, der kan bruges til at vende slaget.

Det kommer til at ske

Som en del af afmonteringen har der foregået en del voldsom aktivitet i de omfattende underjordiske faciliteter, der er opbygget. Mange af dem er jævnet med jorden, for det, der foregik der, tålte ikke dagens lys. Vi taler om avancerede og kyniske eksperimenter med mennesker og teknologi. Eksempel. Hvert år er der forsvundet 7 millioner børn worldwide, og halvdelen af dem endte her som biologisk affald, efter at de havde leveret deres krop. Ikke flere detaljer her. 

Efter udrensnings- og oprydningsfasen ankommer healing- og restaureringsfasen. Det kommer til at ske via en ny verdensøkonomi. I dinar-kulten og kryptovaluta-ditto er der talt vældig meget om Gesara-Nesara-fænomenet, men det er ligeså svindelagtigt som Q-Anon-fænomenet og ‘the white hats’ i Trump-æraen. Restaureringsplanen realiserer for så vidt meget af det, som der er fablet om men er langt mere vidtgående og opererer på næste niveau. Hvor N&G var bluff, er dette the real deal. En af guruerne i N&G er jo Charlie Ward. Og han er MI6-agent – så behøver vi ikke at sige mere.

Det kommer til at ske via energiforsyningen. De globalistiske energiselskaber er som bekendt gået helt amok i grådighed, men om end menneskeheden lider voldsomt derover for tiden, så er det også krampetrækninger før lukketid. En energiteknologi på næste niveau er på trapperne. Glem derefter alt om CO2-regnskab, klimaskyld-svindel, oliekrige og -kriser og velkommen til en verden af magnetisk energi uden de skadelige (bi)virkninger af elektricitet, som vi kender den. Elektricitet er beskidt teknologi i sammenligning. Den eneste grund til, at vi stadig kører forældet teknologi er på grund af den globale energi-mafia.

Det kommer til at ske med sundhedsvæsenet. Med min egen arbejdskarriere, der i de sidste 13 år har været indenfor sundhedsvæsenet, og som ophører om 3-4 måneder, kan jeg se tilbage på en æra, hvor aleopatisk medicin har kulmineret – og vist sig som ikke-bæredygtig. Den har oppebåret et forvokset sundheds-sygdomsvæsen og understøttet medicinalindustriens business case. Min afskedigelse kan ikke komme på et bedre tidspunkt, for det tager 8 måneder at slippe af med mig,  de næste 6 måneder er jeg fredet af A-kassen og systemet, og de sidste 9 måneder af mit arbejdsliv skal jeg skrive tre ansøgninger hver mandag morgen, der starter med: Hej mit navn er … jeg er 66 år gammel og søger stillingen som … og når de ser det, så er det hurtigt videre.

Pointen er, at jeg ikke begræder det sundheds-sygdomsvæsen, der nu er i dyb krise. Jeg bliver en af de rotter, der kommer til at overleve den synkende skude, så glem alt om at have ondt af mig, for jeg er nærmest euforisk. Og for lige at runde den personlige vinkel af, så skyldes afskedigelsen primært, at systemet har udbrændt sig selv under corona-eventyret, og at klinikerne ikke længere har overskud til at skabe e-læring. En hel sektion på 15 mennesker er under afvikling eller kraftig reduktion for tiden. Sekundært – den ikke-officielle vinkel – er, at jeg har konfronteret to ledelseslag med en kraftig og direkte kritik for deres med-håndtering af situationen under you know what I’m talking about. Det brød især det øvre lag af ledelsen sig ikke om. Men jeg kan læne mig tilbage og ryste på hovedet af dem, for det er mig, der har trukket det lange strå.

Ligesom med energi kommer sundhedsvæsenet til at undergå en revolution. Her tør jeg faktisk godt bruge det betændte ord revolution, for der vil rent faktisk ske en tilbagerulning (re-volo – rulle tilbage) til der, hvor medicinalindustrien kuppede lægekunsten, hvilket som de fleste er bekendt med var i 1910, hvor John D. Rockefeller og Edwin Garnegie skabte uvæsenet som en aflægger af den petro-kemiske industri. Er det ikke, som om snoren er knækket for denne monster-industri på det seneste, da de satsede alt på deres mrna-genmodificerings-non-vcine-eventyr? De tjente kassen for en stund, og så mistede de den folkelige tillid. Også her er vi vidne til krampetrækningerne.

Det kommer til at ske med miljø og fødevarer. Det monokulturelle, mekaniserede og kemificerede landbrug har nået endestationen. Det samme med klimasvindelnummeret. Problemet har ALDRIG være den CO2, der er i luften men den CO2, der ikke er i jorden og planternes manglende mulighed for at optage og binde den. Klimasvindlen var en afledningsmanøvre. Og den var en kæmpe business case for globalisterne, der tjente kassen på grøn global-beskatning. Og endelig var den et del af affyringsrampen for globalisternes magtgreb mod Det Store Reset. Altså banalt sagt: Verden går under, og det er JERES skyld, så betal kassen og overlad resten til os.

Det var det, der lå indvævet i Agenda 21, der blev til Agenda 2030, hvor vi ifølge nazi-Rothschild-ynglet Klaus Schwab og WEF intet ejede og var lykkelige for det. Udsættelsen fra -21 til -30 skyldtes, at projektet løb ind i problemer, for det var her, at NOGET kom i vejen.

Vi tales ved

Når vi tales ved igen om 15 år (slag på tasken), så er der to mulige scenarier – og det ene er ifølge ovenstående ikke en mulighed længere. Men altså, vi lader lige som om, at det er. 

Så enten er vi ankommet til Dystopia, den ultimative slaveplanet med cyborgs og nobrainers, og hvor Jordens befolkning er reduceret til en halv milliard af disse typer, der tjener en uimodsagt ‘elite’ af milliardærer-nu-trilliardærer via en bio-teknisk transhumanistisk gennemsyring af vores organisme og bevidsthed. 
Det kommer ikke til at ske.

Eller også er der sket et gennembrud for det fortrykte menneskelige samfund, hvor vi lever i en verden, der har åndet lettet op og er i fuld færd med at hengive sig til simpel trivsel på alle tænkelige og utænkelige måder.

Pro-gnosis: 
Det kommer til at ske, for det er allerede ved at ske.
Det er bare ikke ankommet til en by eller et fjernsyn i nærheden af os – endnu.