Essay

De korte nyheder

Det går stærkt for tiden. Så stærkt, at vi ikke har tid til at fordøje det længere. Til alt held for forståelsen, så går det så stærkt, at det globale skyggekabinet ikke har tid til at dække deres grimme bagdel, hvorved mønstret fremtræder åbenlyst.

Skyggekabinettets krig mod menneskeheden for at bevare sin vaklende kontrol fortsætter. Vi kan roligt kalde det for WW3, selvom det ikke står i fuld flamme og atomkrigen, der udrydder planeten ikke er brudt ud – endnu. Vi behøver blot at rulle hen på tankstationen – hvis vi har råd til det – og tjekke benzinpriserne. Dernæst vil vi i den kommende tid se ALTING stige voldsomt i pris, for alle de skibe, toge og lastbiler, der transporterer varer henover kloden, kører på olie. 

Der er ingen mangel på olie i verden, men når skyggekabinettet arrangerer sig med krig, så afbrydes transporten. Det er sådan, det fungerer og har fungeret, siden de hev den første tønde olie op af undergrunden – og glemte vi at sige fra starten: tilfældighedsteoretikere står til en flad!

Olie

Olie har været kendt siden antikken. Kineserne var også på det punkt fremme i skoene, for år 347 borede de efter olie med metalhoveder monteret på bambusrør, og de nåede dybder på 240 meter. Kineserne opfandt som bekendt også krudtet, og det er nok ikke ukendt, at brugen af krudt og olie sidenhen har gået hånd-i-hånd.

I 600-tallets Japan var olie kendt som ‘ildvand’ og blev brugt til olielamper.
En persisk alkymist destillerede i 800-tallet olie til at fremstille kerosin – igen til lamper.

Araberne og perserne fremstillede også råolie til militære formål. Så olie og krig synes fra starten af at være uløseligt forbundne. Denne praksis nåede i det 12. århundrede frem til den Iberiske Halvø under den næsten 800 år (711-1499) lange islamiske okkupation af Spanien. 

Marco Polo beskriver olieproduktion i Baku og Azerbajdjian i 1200-tallet. Byen ved det Kaspiske Hav er stadig centrum for olieproduktion, for her behøver man ikke at bore 240 meter ned men kan nøjes med 21 meter. Hvis vi husker Operation Barbarossa, tyskernes invasion af Rusland i 1941, var det dér, det gik galt for dem, for i stedet for at gå direkte mod Moskva, satte en stor del at styrken kurs mod Baku, for de vidste, at de ville løbe tør for olie. Resten af styrken blev hængende i Ukraine, hvor det også gik galt for dem, da general Erich Koch viste sig at være agent for Stalin.  Og så gik det selvfølgelig helt galt ved Stalingrad og efterfølgende. Det kunne Napoleon have fortalt dem om.

Det første moderne olieraffinaderi blev anlagt i 1854 i Polen af en farmaceut og oliepioner ved navn Ignacy Lukaciewicz. Det er næsten for godt til at være sandt, at hans fornavn betyder flammende eller brændbart. Dernæst er det interessant, at det i 1910 var oliemagnaten John D. Rockefeller, der sammen med Edwin Carnegie opfandt medicinalindustrien. Hermed har vi etableret den tredje komponent i den uhellige treeninghed: Olie, krig og medicinalindustri – med finansindustrien svævende over vandene.

Medicinalt

Er det ikke som om, vi ikke længere behøver at bore særlig dybt – sorry couldn’t help it – for at få øje på mønstret? Altså selv de, der har en hukommelse som en flue, kan ikke være i tvivl om, at det er medicinalindustrien og krigsindustrien, der har fyldt overskrifterne de seneste to år. Hvad fluehjernerne til gengæld ikke fatter er sammenhængen i det militær-energetisk-medicinal-finansielt-industrielle kompleks. Den er heller ikke helt nem at overskue, så derfor er vi nødt til at forsimple lidt indimellem. Men selv uden det fulde overblik, bør mønstret efterhånden være tydeligt for enhver, der har bevaret en rest af sund fornuft.

Hver eneste gang en af disse beskidte politiker-typer stiller sig op og vrikker med numsen for åben skærm, så skal vi bare stille os selv spørgsmålet: Hvem betaler dem penge for det? Eller: Hvem tjener penge på den menneskelige elendighed, qui bono? følg pengene, som numsevrikkerne promoverer? Det slår aldrig fejl, for det er enten olieindustrien og dens bagmænd eller medicinalindustrien og dens bagmænd, der lusker rundt i baglokalet. Bare sig Hunter Biden, søn af mafiosoen Joe Biden, der blev placeret i bestyrelsen af det ukrainske olieselskab Burisma. For den ukrainske mafia – i dag repræsenteret ved præsidenten Zelinsky – og de amerikanske politikermafiaer havde indgået en lokumsaftale.

Hvem er egentlig denne perv af en præsident, der medvirker i bøsse-SM-musikvideoer?

Det var så olieindustrien i baglokalet, så kommer medicinal-industrien i form af den biokemiske industri. Russerne nu lokaliseret 62 laboratorier, hvor der fremstilles biologiske masseødelæggelsesvåben. Disse labs er finansieret for amerikanske skatteyderpenge – der i forvejen aldrig kommer amerikanerne til gode, for det amerikanske skattevæsen IRS er et Rothschild-foretagende, og ALLE opkrævede penge forsvinder ud af systemet og ned i deres lommer via en bank i Caribien. Amerikanerne ved det ikke, de tror, at de betaler skat til regeringen. Derudover er der dokumenteret forsvundet et tocifret trilliardbeløb $$! ud af statskassen – hvilket kun er toppen af isbjerget – til at betale for denne og lignende sorte operationer. Sort som olie, sort som Satan tilbedt af den khazariske mafia.

En af strategierne mod menneskeheden er MANGEL. Når noget mangler, så bliver det kostbart, og hvis det er livsnødvendigheder, der mangler, så bliver vi forarmede, syge, depressive, svage. Mens vi er ved at dø af sult og sygdom og nedtrykthed, så tjener globalmafiaen kassen på os, for vi skal jo overleve, så vi er nødt til at betale. Det er det, der sker lige nu. Vi er midt i et globalt folkemord baseret på mangel. And we ain’t seen nothing yet, for det globale skyggekabinet er villig til at gå hele vejen i dets grådige desperation. Det er så den potentielt gode nyhed, for de ER virkelig desperate for tiden, hvilket betyder, at de blotter sig selv som ingensinde.

Falske flag

Vi kan være usikre på mangt og meget. Hvad vi dog kan være sikkert forvissede om er, at ALT, hvad der fremstilles og vises på overfladen, er noget ganske andet bag facaden. Det er ikke et spørgsmål om, AT fortællingen er forloren, det er spørgsmålet om, HVORDAN den er forloren, forkert, forfalsket, fake, fis-i-en-hornlygte

Vi hører nu, at de gavmilde polakker – læs: de armen-om-på-ryggen-vredne polakker ligesom i starten på WW2 – har foreslået, at de vil forære alle deres russiske kampfly til Ukraine. Og slynglen Zelinsky derovre i Korruptistan har klynket for åben skærm, at de mangler russiske fly, for deres piloter kan ikke finde ud af at flyve de amerikanske – som alligevel ikke ankommer, bare spørg det danske luftvåben, hvor mange årtier det tog IKKE at få leveret de hundedyre og i øvrigt dysfunktionelle F22’ere. 

Det var så overfladehistorien. For det første har polakkerne ikke råd til at erstatte deres forældede MIG’s med spritnye amerikanske – der som bekendt ikke ankommer. For det andet har de ikke engang råd til at vedligeholde de gamle. Og for det tredje ville det forældede skrot ikke overleve længe mod opdateret russisk luftvåben. Så den skrøne passer ikke. Den egentlige historie er, at der er brug for nogle ‘russiske’ fly et eller andet sted i snitfladen mellem Rusland og Kina, så der kan foranstaltes et falsk-flag-fake-angreb på Kina, der så skal sige neeij det er da for galt, at russerne bomber os, nu skal vi i krig med dem! 

Der er bare ét problem med det arrangement: det kommer ikke til at fungere. Russerne bruger ikke længere de forældede MIG’s, som polakkerne har fået besked på, at de skal sige, at de vil donere. Og kineserne ved det, så de ville aldrig hoppe på svindelnummeret.

Russerne flyver ikke gamle rustne MIG’er længere men sofistikerede tingester som denne Sukhoi SU-57

Og hvordan ved vi det så? Udover GIA, Global Intelligence Agency, der opererer på et niveau over alle andre efterretningsvæsener oplyser om det, så blev der for ganske nylig tappet en snak mellem Donald Trump og nogle af hans kumpaner, hvor han – udover at sige: We should bomb the shit out of the Russians! – hvilket kumpanerne så griner af (lettere nervøs latter) – fortæller, at de vil bombe kineserne med russiske fly, så de kan ødelægge hinanden, og så kan vi sidde herovre og grine af dem

Her skal vi så være forsigtige, for den slags optagelser er tvivlsomme. Grunden til, at det er plausibelt alligevel er, at det er NØJAGTIGT sådan, de tænker deroppe i den gulbrune gassky, hvor globalfascisterne bor. Det var selve kernen i det Britiske Imperiums strategi ved WW1: Få det næststærkeste land i fjendebilledet til at angribe det stærkeste – eller omvendt who cares – , så de kan ødelægge hinanden, hvorefter vi kommer ind og overtager.

https://youtube.com/watch?v=qkVX-KBUAcE%3Ffeature%3Doembed

Skuddet i Sarajevo var det falske flag i 1914.
Sænkningen af Lusitania var det falske flag beregnet på at bringe USA ind i WW1.
Overgrebene på de tyske mindretal i Sudeterland (Tjekkoslovakiet) og Østpreussen (Polen) var den madding for Hitler, der skulle starte WW2. Polakkerne fik at vide af englænderne, at hvis de hjalp med at starte krigen, så ville englænderne komme og hjælpe dem. Det gjorde de så ikke – no-surprise for Imperiet holder aldrig, hvad de lover.
Pearl Harbor var det falske flag, der herefter skulle bringe USA ind i endnu en storkrig, de intet havde at gøre med. I begge tilfælde har vi Churchills fingeraftryk på massemordet, hvilket gjorde – igen no surprise – , at han blev udråbt til nationalhelt for udført tjeneste.

Rækken af falske flag er en nærmest uudtømmelig kilde til hovedrysten – altså: nu hopper menneskeheden/fluehjernerne og de involverede på limpinden igen. 

Et falsk flag startede den Spansk-amerikanske krig i Havanna – amerikanerne sænkede deres eget skib. 
Et falsk flag i Tomkinbugten startede Vietnamkrigen – det er amerikanerne selv, der beskød deres eget skib. 
Et falsk flag (israelsk) forsøgte at starte en atomkrig under 6-dageskrigen ved at beskyde USS Liberty. 
Et falsk flag (Operation Northwood) med nedskydning af to amerikanske passagerfly skulle starte WW3, men John F. Kennedy syntes, der lød som en dårlig ide. Så skød de ham.
Et falsk flag startede Bosnienkrigen – massakren i Pristina fandt aldrig sted. 
Et falsk flag startede 1. Irakkrig – irakerne hev ikke spædbørn ud af inkubatorerne i Quwait. 
Et falsk flag startede den 2. Irakkrig – Saddam havde ingen masseødelæggelsesvåben. 
Et falsk flag (9/11 – og hvis du siger Osama bin Laden én gang til, står du til en flad!) startede hele serien af invasionskrige i Mellemøsten, Nordafrika og Centralasien. 
Et falsk flag startede forinden den russiske invasion af Afghanistan – det var CIA, der havde provokeret Mujaheddin senere Taleban og senere CIA-opfindelsen ved navn al Qaeda (databasen). Afghanistan skulle være russernes Vietnam, hvilket det blev. Det blev så for nylig amerikanernes Vietnam 2.0, bare endnu mere pinligt.
Et falsk flag startede overfaldet på Libyen og mordet på Gaddafi – hændelserne i Benghazi var ren CIA-Obama-Hillary Clinton fakeness.
Et falsk flag startede overfaldet på Syrien – Assad smed ikke giftgas i hovedet på sin egen befolkning.
En hel række falske flag startede den ukrainske CIA-regerings, AZOV-bataljonens og Blackwaters aggression mod Østukraine – massakren i Odessa, hændelserne på Maidanpladsen i Kiev, nedskydningen af et malaisisk fly (NATO konfiskerede alt bevismaterialet), påstande om russisk invasion af Krim (der hele tiden var russisk). 

ALLE STEDER og HELE TIDEN starter skyggekabinettet krige via falsk-flag-iscenesættelser. Så med mindre vi er helt ude af stand til at etablere mønstergenkendelse, logiske strukturer og spotte årsagssammenhænge via qui bono og follow the money – kort sagt: med mindre vi er en stak politiske analfabeter og tumpenakker, så er det, der kom frem i den tappede samtale med Trump og hans kumpaner lige efter manualen for kabinetsmedlemmer. Det gælder også den første samtale, der blev tappet mellem Trump og en eller anden golfspillende type et par dage forinden, hvor Trump sad og udbredte sig om, at kineserne har tænkt sig at invadere Taiwan, og så kan vi ikke længere få computerchips – og at Putin var hans gode ven, og at de kom godt ud af det med hinanden. Beklager til trumpisterne derude, men manden er ikke længere troværdig og har afsløret sig selv. Vi var nogle, der gav ham den lange line et stykke hen ad vejen, indtil han blev … mærkelig.

Så taiwaneserne kan roligt være urolige, for USA har ikke tænkt sig at komme dem til hjælp. De har ligesom resten af Verden set, hvordan USA fejlede stygt ved deres hals-og-hoved tilbagetrækning fra Afghanistan – hvor de aldrig burde have været fra første færd. Så tilbagetrækning omsider yes please, men ikke på den måde. Hvis man ikke kunne stole på USA førhen, så kan man i hvert fald ikke længere, og hele Verden har set det. Var det i øvrigt ‘en fejl’ og ikke aftalt spil? I så fald gør det blot amerikanerne endnu mere utroværdige.

Syntetiske naturkatastrofer

De har vældig gang i den i de angelsaksiske områder med at arrangere vejret. Forleden oplevede canadierne det. En besynderlig vejrsituation med uhørte regnskyl ramte Vancouver, hvilket lammede både havn og landevejstraffik. Hele området brød sammen, og forsyningssituation blev jammet. Forinden så vi en tilsvarende besynderlig blokade af al indskibning til de store havne i Californien. Husk (eller vid) at Californien har et statsbudget, der svarer til de store lande i resten af Verden. Forinden var delstaten angrebet af syntetiske skovbrande, sabotage af vandforsyningen og en fascistoid delstatsregering med absurd tyranniske guvernører (Gavin Newsom).

Nu er turen så kommet til Australien, der også forinden har lidt voldsomt af fascistoid regeringsførelse og et hidtil uhørt ultra-tyranni. Og den næste, der leger, at nedlukningstyranni noget sted i verden har NOGET SOM HELST at gøre med folkesundhed, får en flad!

Forleden ramtes Lismore syd for Brisbane ved den australske østkyst af et 72 timers uophørligt skybrud. Satelitfotos af vejrfænomenet afslører en struktur, der ikke kan lade sig gøre naturligt. Hele byen blev oversvømmet. Folk måtte redde sig selv, og de lokale satte ud i både for at redde familier, der sad på deres egne hustage og holdt fast på børn og hunde og det hele. Det gik 5 dage, inden regeringen og militæret ankom – FEM FUCKING DAGE! hvorefter de ABSLOTUT INTET gjorde, bortset fra at de blev mobilfilmet af lokale, mens de gik rundt og tog selfies af sig selv og dumpede skrot i vejkanten. 

Men hey! Vi husker måske – de af os, der har en lidt udvidet hukommelse-som-en-flue at noget lignende fandt sted i Bush-æraen. En orkan ved navn Katrina ramte New Orleans, Louisiana. Vejrmønstret var også dengang besynderligt. Og den amerikanske regering gjorde også dengang ABSOLUT INTET. Folk måtte hjælpe sig selv, og det firma, der ikke er statsligt men privat, og som kalder sig FEMA (Federal Emergency Management Agency), der i dag køres af Donald Trumps svigersøn Jered Kushner, udeblev. Alle de midler, der blev bevilliget til de nødstedte indbyggere … forsvandt. 

Men hey! Var det ikke nøjagtigt det samme, der skete da en anden orkan med lignende besynderlige vejrmønstre ramte Haiti? Alle pengene til nødhjælp forsvandt. Clinton-mafiaen og deres pædofilhandlende pengevasker- og svindel-nødhjælpsfirma (The Clinton Mafia Foundation) var no-surprise dybt indfedtede.

Men hey! Var det ikke det samme, der skete med alle de penge, der blev doneret af den internationale sammenstuvning kaldet det internationale samfund efter ødelæggelsen af Irak? Et par milliarder $$ røg fuldstændigt ud af systemet og er ikke set siden. Vi ved udmærket, hvem det tog dem men ikke, hvor de blev af i det store pengevaskeri. Altså bortset fra, at Dick Cheney’s firma Halliburton og de sorte lejesvende i Eric Prince’s Blackwater fandt anvendelse for dem.

De Forurenede Nationer

Men hey! Er det ikke det samme, der sker med alle de midler, som FN siger, de vil bruge til at hjælpe alle de nødlidende stakler rundt om i Verden? Der er en mildest-talt uheldig statisktik her, for kun ca. 1.7% af de penge, der er afsat af FN-apparatet til bistandsprojekter rundt om på den nødlidende klode, når nogensinde frem til de angivne modtagere. Systemet har ædt resten. Disse projekter har det derefter med at gå op i hat og briller og røg, og ingen får gavn af dem. Hvis projektet ryger i kloakken, så kan FN-maskinen jo tjene penge på det en gang til, halleluja!

FN er en hel fantastisk ulækker historie i sig selv, en historie om det mest korrupte apparat af en organisation, Verden har set nogensinde! 
Se indtil videre: Verdenserklæringens tomme ord
Blot en enkelt afdeling af organisationen WHO er så korrupt, at man tror, det er løgn.

FN påstår, at de råder over fredsbevarende styrker.
FN har overhovedet ikke lov til at råde over en stående hær, som de gør.
Deres postulerede fredsbevarelse er så forløjet og forlorent, som tænkes kan.
FN er i realiteten en krigs- og korruptions-bevarende styrke på samme måde, som NATO ikke er en ikke-angrebspagt med en angrebspagt.
Hvor FN ankommer, kan landene være sikre på, at alle konflikter bliver opretholdt fremover.
Dernæst kan landene være sikre på, at der sker en organiseret stigning af voldtægter, epidemier og overgreb på børn (pædofilindustrien).
Landene kan være sikre på, at der vil ske radikale angreb på det pågældende lands folkesundhed i form af forgiftede vacciner og andre fake sundhedsprogrammer. Spørg inderne og afrikanerne.
Hvis landene bliver lovet nogen form for finansiel støtte, så kan de være sikre på, at den aldrig ankommer.

En stribe afrikanske præsidenter har for nylig bedt De Forurenede Nationer om (læs: forlangt), at de forsvinder ud af landet.
Men hey! Var det ikke også præsidenter rundt om i Afrika, der havde det med at dø, hvis de syntes, at covid-operationen lugtede ilde?

Oliepriser – har vi set det trick før?

Vi er et par gamle røvhuller, der kan huske oliekrisen i 70’erne. Den handlede om just det samme, som vi ser i dag: En kunstig-syntetisk skabelse af en mangeltilstand med det formål at hæve prisen på mangelvaren.
Men det går videre end som så. Det handler stadigvæk om mangel og profit, men nu handler det også om det store kvælertag på verdensøkonomien iflg. masterplanen fra World Economic Forum. Når oliepriserne stiger, så stiger alle priser for transport, hvorefter prisen på ALLE varer overhovedet stiger. Lønningerne stiger selvfølgelig ikke, så alle mennesker bliver nu presset til det yderste på deres livsgrundlag. WW3 er en krig med alle midler mod menneskeheden. Fjenden er kleptokraterne i den globale herskerklasse.

På et strategisk tidspunkt vil globalisterne træde ind på scenen og tilbyde en ‘løsning’ på det globale mega-problem, og hvis folk på det tidspunkt er helt i knæ, vil de acceptere ‘løsningen’. De vil æde globalist-shit i den helt store skala.

Stand-ins for afdøde statsledere

Sidste punkt på dagsordenen er det mest besynderlige.
INGEN af følgende nuværende, forhenværende eller kommende statsledere lever længere:
Donald Trump
Vladimir Putin
Joe Biden

De figurer, vi ser på scenen, der pludselig vejer 20 kilo mere eller mindre, er stand-ins, kloner, dobbeltgængere. Neiii – det kan da ikke lade sig gøre! Øøh jo, Saddam Hussein havde hele frem dobbeltgængere. Alle topledere har dem. Tankesættet er ældgammelt, men i oldtiden var det ikke så nemt at fake, for en konge sad selv med til hest på slagmarken. Det var krigerkonger, og når kongen faldt på slagmarken, så var slaget tabt, for hæren havde tabt sit hoved og måtte trække sig tilbage. Ligesom i skakspillet er det slut, når kongen falder. Sådan er det ikke længere, man hiver bare en ny brik op af æsken.

Vi behøver blot at sige Osama bin Laden, endnu et CIA-svindelnummer. Manden døde ni gange! Så da han efter sigende endelig døde, var omstændigheder så absurde, at folk godt vidste, at det var svindel. Først var der den tynde-anæmiske bin Laden, der døde af nyresvigt i 2001. Så var der en mere firskåren-muskuløs bin Laden. Så var der den-og-så-den. Det samme skete med den påståede stifter af ISIS, Abu Bakr al Baghdadi, der døde tre gange og genopstod ind imellem (det er lissom Jeeesus!).

Alternativet, når disse sprællemænd og kransekagefigurer falder om, eller det er meningen, at de skal væk, for de ved for meget, at holde dem udenfor offentligheden. Hmm, tænker man, kan der være en alternativ forklaring på, hvorfor den amerikanske fupregering så gerne vil bære masker?

Scenarier og konsekvenser

Det kan gå mange veje. Vi kunne dele dem op i de mørke og de lyse.
De mørke:

  • Russerne har tilsyneladende styr på begivenhederne. Det eneste, der kan ødelægge operationen er, hvis der sker noget meget beskidt. Der har allerede være en vis røre omkring to atomkraftværker i Ukraine, og hvis nogen har ønsket at lave en beskidt bombe, var materialet tilstede begge steder.
  • Verdenssamfundt vil tage dybt skade, hvilket kan vare årtier. Det skyldes ikke den russiske operation men Vestens selvdestruktive modreaktioner. USA underliggende intention er den samme som briternes i de to verdenskrige: at skille Europa og især Tyskland fra Rusland.
  • Kina får masser af billig olie til deres tunge industrier, mens Vesten kommer til at betale for olie og alle andre varer i dyre domme. Vi vil se endnu mere nedluknings-ødelæggelse end under Operation Lockdown med endnu flere små, mindre og uafhænglige virksomheder, der må lukke ned. En bølge af nyfattigdom vil ramme Vesten.
  • Det helt store atom-scenarie vil vi ikke engang tænke på, for så er alle spekulationer forbi.

De mindre mørke / de måske lyse:

  • Vesten indser, at de i virkeligheden er dødtrætte af at blive trukket rundt ved næsen af amerikanerne. På trods af hjernevask og korruption i den vestlige politikerklasse vil presset blive så stort, at landene vil begynde at hive stikket ud.
  • EU vil komme i så store interne problemer, at projektet vil gå op i limningen. Det var det i forvejen, og når et totalitært regime har indre problemer, så slår det aldrig fejl, at de vil prøve at flytte fokus til en ydre fjende, så folk ikke betragter den indre fjende for nøje = deres egne regeringer og den superregering, som EU har antaget.
  • De radikale ændringer i den underliggende finansielle struktur, som de færreste er bekendt med, og som er i færd med at hive tæppet væk under global-mafiaen, vil slå igennem. Det er forholdsvis nemt at starte en krig, for det er bare endnu et smart falsk flag og en sideløbende medie-shitstorm fuld af løgn. Det er til gengæld langt sværere at gennemføre den, hvis der er lukket for det varme vand = betalingen til alle de, der skal udføre svineriet.
  • Folk i Vesten begynder i seriøse mængder at lukke ned for mediernes rødbrune kloakstrøm.

Jeg vælger at være forsigtig optimist.

*

Boing har indbygget et stykket software i deres passagerfly, hvor en hændelse med piloterne, der begge falder om på gulvet – og hvad skulle dog bevirke det … ? – udløser et automatisk styresystem, så flyet lander af sig selv. Det kaldes for Orange Box eller Black Box. Men den slags software har også sin mørke side, og al software kan hackes. Denne hacking, der egentlig blot er en feature ved systemet, betyder, at der allerede er installeret fjernkontrol af Boing-fly. 

SÅ:
Denne uge (omkr. 8. april 2022) var det planlagt et crash af 600 Boing-passagerfly worldwide, og dette skulle være den nye 9/11 false-flag event. Disse oplysninger kommer fra GIA, Global Intelligence Agency, der befinder sig niveau(er) over de pseudonationale efterretningsvæsener, og som er deres og Global Deep State’s usynlige modspiller. Den globale terror-event skulle bebrejdes russerne som et påskud for starten på en fullblown WW3 i den hotte version.

Denne event blev via GIA forhindret. 

En synkron event var placeringen af en plasmabombe i et monument i New Jersey kaldet Teardrop. New Jersey ligger lige op af New York Manhattan, og det dirigerede energivåben skulle aflive 10.000’er af newyork’ere. Igen skulle det smøres af på russerne, for det var den russiske regerings sympati-donation, der opførte Teardrop-monumentet. Rækkevidden af EMP-udbrudet (ElectroMagnetic Impulse) ville have en rækkevidde på 7-10 miles. Resonnans-apparatet ville være mobiltelefon-tårnene i hele verden. Husk at 5G-netværket blev fuldt aktiveret for 3 månedere siden, og der taltes om potentielle seriøse prolemer omkring lufthavne.

Denne event blev også forhindret.

Deep State – SSP = Secret Space Program og Deep State-generalerne – havde etableret en stor undergrunds-facilitet i Australien [billede af lyndragen].
Fra dette sted opererede medlemmer af Wuu-familien, en gammel dragon family slægt. 

Bortset fra dragens øje – sorry, couldn’t help it – er det et billede fra ekstreme vejrforhold i det centrale Australien på det seneste.
Australien er berygtet for to ting for tiden: Totalfascistiske nedslag på befolkningen og underjordisk militær-aktivitet.

Herfra blev der aktiveret programmer, der påvirkede mennesker overalt på kloden via elektronik, plasmatech og kemi (bla chemtrails, hvor aktiviteten har været ekstremt høj på det seneste). Dette underjordiske komplekst og dets indsatte leder Winston Wuu blev pulveriseret i denne uge.

Der er en grund til, at Deep State og deres operativer i FN udsatte Agenda 21 til Agenda 2030. Det skyldes det blowback, som operationen for at slavegøre hele Verden blev udsat for. Efter planlagt fire år med Hillary Clinton, der var sat til at vinde valget i 2016, skulle overgangen være fuldført, og hele verden ville være inddæmmet. Det skete som bekendt ikke. Og nej, det skyldtes ikke Donald Trump, for han var kun krusningen på overfladen. Han var som Barack Obama kun en rolleindehaver i et i forvejen planlagt setup. 

Men 2030 er stadig vigtig, for det er Deep States endelige deadline for det globale magtovertag. Vi har bemærket, at Klaus Schwab og The Devils of Davos har udtalt: I 2030 ejer du INTET, og du er lykkelig. Oversat til menneskesprog: I 2030 har vi stjålet ALT, du ejer, og du kan ikke gøre en skid ved det.

Hvad Klaus og co. måske ikke eller måske alligevel gør sig klart er, at 2030 også er det tidspunkt, hvor de har tabt spillet, og hvor Den Store Opvågnen er slået igennem. Herefter har de INTET at stille op. Verden er herefter tabt for globalistisk dominans.  

Globalisternes planlagte End Game inkluder det, som i Apokalypsen kaldes for De Fire Ryttere.  Det er vigtigt at forstå, at disse folk er eskatologer. DE tror fuldt og fast på profetierne om de sidste tider. Uanset hvad DU og andre tror om den slags ‘overtro’, så er det dét, som disse folk tror på, og DERES virkelighed og tro afgør VORES virkelighed, da DE har magt til at gennemtvinge DERES tro og virkelighed. 

Apokalypsens Fire Ryttere skal ifølge Apokalypsen, Johannes Åbenbaring, optræde på samme tid, for ellers er det ikke Apokalypsen. En anden ting, vi derfor er nødt til at forstå, er at disse folk opererer med baglæns profetier eller selvopfyldende profetier. Vi tænker normalt – hvis vi anser den slags profetier for en mulighed – at logikken er: Fordi dette er forudsagt i fortiden, så kommer det til at ske i fremtiden. Sådan er det ikke. Logikken er: Fordi VI = eskatologerne, eventmagerne, verdens herskere har læst, godkendt og fortolket visse nedskrevne profetier, som VI synes om, så vil VI sørge for, at disse profetier bliver realiseret i vores interesse. Dette er selvopfyldelse.

Men deres problem er, at det er morderligt svært at aktivere alle fire ryttere på én gang:

Hunger, Krig, Sygdom, Naturkatastrofe
… især hvis globalisterne lige nu oplever, at nogen drejer hanen om for deres forsyningskilder.

Sygdom
Vi har lige været igennem to år med en fake-pandemi.
De prøver lige nu at genstarte den i en runde-2, hvilket vi vidste, de have i pipeline.
De nye varianter er helt sikkert dødelige – får vi nu at vide, og gaab hvor vi allerede keder os i forvejen, og hvor har vi hørt det før ? …

Krig
Derefter gik de over til krigsscenariet i Ukraine og den planlagte eksalering til WW3.
Krig er den evige afledningsmanøvre for indre svaghed, konflikt og forfald.

Hunger
Vi oplever lige nu, at der er drejet om for forsyningerne. Der er INGEN mangel på forsyninger og varer globalt, men når distributionen bevidst bliver saboteret, så opstår en akut forsyningskrise. 
Som det 20. århundredes førende geopolitiske manipulator Henry Kissinger sagde: 
Fødevarer – det er den måde, vi rammer folk på. 

Naturkatastrofe
Kliiima-vrøvlet fik et skud for boven, men de holder den kogende på lavt blus i baglokalet for at skrue op for det igen lige om lidt. 

Dette er De Fire Ryttere, som globalisterne opererer med som de plager, der skal sende efter menneskeheden for at få dem ned på knæ. Verdensomspændende operationer er imidlertid hundedyre at gennemføre. Og globalisterne får lige nu trukket det økonomiske tæppe væk under dem.

—– o —–

Download OVERETAGEN som PDF

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *