Essay,  Filosofi

Skrøner fra virkeligheden

Det var kattens

Katte er fantastiske dyr. Jeg burde have en af dem gående til at fange de mus, der kravler rundt bag mine vægge. Jeg har fanget syv af dem indenfor de sidste 2 uger. Mus er også fantastisk(e) … irriterende, for de gnaver på inventaret, larmer om natten og skider over det hele. De bærer også rundt på sygdomme. Det er egentlig ret utroligt med mus og rotter. De kan simpelthen skide og æde på samme tid. Altså forestil dig og sidde med en håndmad, mens du trykker den af på tønden! Nej vel.

Katten gør ikke den slags. Den er et ekstremt renligt dyr. Hvis katte i lejligheder i byen, der aldrig kommer udenfor en dør, skider på gulvtæppet, så er det fordi, de lever et unaturligt liv. Under optimale betingelser finder de det fjerneste hjørne af grunden og besørger, hvorefter de kradser noget jord henover. Det er totalt øko-hensynsfuldt! Hankatten kan godt finde på at strinte på en busk, men det er for at signalere, at naboens hankat ikke har noget at gøre her. Og undskyld alle, der mener det er passende at have kat i lejlighedskomplekser, hvor de aldrig kommer udenfor: Det er ikke et naturligt liv for en kat.

Man kunne skrive en hel bog om katte og deres særheder / fortræffeligheder. En af fortræffelighederne er, at den aldrig bliver fuldstændig tam. Den har som minimum reserveret et hjørne af vilddyr. Respekter det. Den vil kløs bag ørerne, når DEN har lyst. Den er ikke dresserbar som en hund. Til gengæld har den en enestående måde at afstresse på, og den er i stand til at sprede det til omgivelserne. Alle der har været tæt på en spindende kat ved, hvordan nervesystemet kommer helt ned i gear ved den særlige lydfrekvens.

En anden imponerende fortræffelighed er dens frygtløshed. Selv en stor hund, en ulv, en ræv, en coyote – ja videoer på nettet viser endog bjørne, der ikke skal have noget i klemme, når en huskat forsvarer sit hus. Kattens reflekser og attack speed er uovertruffen. Dens brug af sine klo-behæftede boksehandsker er … nasty! Hunde ved, eller også lærer de det på den hårde måde, at den går direkte efter snuden – woff! den sad! Den eksploderer i fjæset på dem, og de ved ikke, hvad de skal stille op. I lande, hvor de har giftige slanger, ser kattene dem som bytte. De er ligeså lynhurtige som desmerdyret, og når slangen mærker biddet om nakken, er det game-over. 

Vi taler om katte, som vi selv kender dem, ikke de helt store eller mellemstore katte. Katten er som en toptrænet kung-fu / aikido-mester. Den mediterer, når den ikke sover. Den laver sine strækøvelser, for at være i topform. Den hvæsser sine klør, så de er sylespidse, når der brug for det. Den træner ved at lege. En kat, der får lov til at leve et naturligt udendørsliv, bliver aldrig syg. 

Talking about kung-fu, så siges det, at disse teknikker er udviklet ved at observere bl.a katte, der angriber. Katten har sneget sig i position. Byttet har ikke opdaget noget. Katten visualiserer springet. Den har allerede med kung-fu / chi gong-terminologi fuldført springet med sit energi-legeme. Så sker det, og kroppen følger visualiseringen. Byttet så det ikke komme. Det er det samme princip, der anvendes i Zen-bueskydning. Bueskytten ER pilen, og skytten har allerede set og mærket skuddet, inden det sker.

Den typiske danske gårdkat var gråmissen. Grå og hvide striber, camouflage. Ligesom man kan sige, hvor mange %-dele ulv, en hund indeholder – jeg vil tro, at chihuahua og puddelhund ligger lavt på skalaen, mens malemut, samojede og schäferhund ligger højt for ikke at tale om racen ulvehund, der ligger helt tæt på uden at være en ren ulv – så relaterer kattene til en forfader-moder af en vildkat. Gråmissen har en del oprindelig vildkat i sin genetik. De fandtes stadig i Danmark for 60-100 år siden. De var aldeles utilnærmelige. Men selv hybrider af fremavlede racekatte og vildkatte, der slipper løs i naturen, er at betragte som vildkatte, for de opfører sig fuldstændigt som sådan. De færreste hunde, der slipper løs fra tamheden, ville overleve i naturen, men katten gør. Min nabo beretter om en bekendt, hvor en vildkat flyttede ind i hans hus. Kræet må have været træt af de kolde vintre og våde efterår, så den flyttede indendørs. Den var hvæsende utilnærmelig og totalt irriterende. Den ældre herre i huset fik nok af den efter et stykke tid og tog sin salonriffel og pløkkede bæstet ned. Han sagde, at der var blod over det hele, gulv og vægge.

Denne historie er selvfølgelig sjælden og ekstrem, for katten betragtes ikke som et skadedyr.
Dens bytte er … skadedyr. 

Den russiske nationalkat er den sibiriske kat. Den har alle de bedste egenskaber for en kat, som mennesker kan ønske sig. Den er social og familievenlig, legesyg, aktiv og snakkesalig. Den er en mesterlig jæger. Den er gearet til sne og kulde, og den elsker faktisk at plaske i vand. Den kan springe to meter op i luften. Den er muligvis i familie med den norske skovkat (nogle kalder den for sibirisk skovkat) og maine coon-katten, og mon ikke den er deres egentlige forfader? Den er langhåret, charmerende langøret og imponerende i statur. Den ligner på visse måder en nedskaleret los – med hale.

Ikke sandt, det var li’godt kattens!

Jeg har mødt Kurt.

Jeg cykler ind til byen, og så ser jeg ved indkørselsvejen en ældre herre, der kæmper med sin elektriske scooter model-pensio = tre hjul. Jeg stopper og spørger, om han er gået i stå? Han er ikke meget for at indrømme det, for ‘jeg skal bare lige…’

‘Prøv engang at høre, jeg kan se, du er strandet, skal jeg ikke lige give en hånd med?’

Han er stadig tilbageholdende med at indrømme, at han er totalt strandet, så han mumler noget om … Han vil ikke være til besvær.
Vi starter med at skubbe hans strandede scooter, men det er en sej kamp. Jeg foreslår, at han drejer nøglen om til nulstilling og vupti, dyret er til at skubbe. Så lærte vi det.

Hvor skal du hen? Jeg skal op til Rødegårdsvej – det er pensionist-kvarteret en halv kilometer væk. Undervejs taber han vejret og beder mig om at stoppe op for at puste. Det viser sig, at manden er 90 år gammel! Han er ikke bare ældre, han er old-tusse-gammel. Han har glemt at lade sin scooter op på sin 2. tur ned til byen. Han skulle bare ned og hænge lidt ud med havnebisserne, inden det blev mørkt. Mens han puster lidt, begynder han at fortælle sin livshistorie, han har boet der i 30 år, hans kone er død, han er gammel sejler, han var ansat i København Kommune, hvor de fyrede folk, når de var 60 år. Men så fik han det her sted langt ude på landet takket være sine børn, og nu? Ja lige nu er han gået i stå.

SÅ. Jeg har mødt Kurt. 
Han kom sikkert hjem og sagde, at han tog mig med i sin aftenbøn. 
Respekt for Kurt, for jeg har mødt ham.

Frimurerlogen

En af mine venner fik for nylig en sjælden lejlighed til et kig indenfor i Frimurerlogen på Blegdamsvej i København. For ikke at røbe hvem og hvordan, så blev hun sneget ind – endnu mere usædvanligt, da der ikke er adgang for kvinder – og vedkommende, der lukkede hende ind, var hyret til at gøre et stykke arbejde, så han havde en nøgle.

Du skal altså lige se det her, sagde han, hvorefter de gik ind i et stort rum. I rummet var der de fineste mahognireoler i rækker hele vejen gennem rummet. Der var selvfølgelig rigt dekoreret med al den symbolik, der hører sig til et sådant sted. Der var helt tydeligt noget ceremonielt over lokalet.

Og hvad tror vi så, der befandt sig på hylderne? Kunstgenstande, lærde okkulte bøger – var det biblioteket? Nej, der var kraftedderfiseme hatte! Høje sorte hatte så langt øjet rakte og med små navneskilte til hver af deres mange hundrede medlemmer. Det må vist kandidere til et af de mest besynderlige rum i byen. Men det er måske ikke engang det mest besynderlige rum i bygningen, for der er sikkert andre ceremonielle rum, der har set optrin, som ikke tåler dagens lys. Og hvis væggene havde ører, vi kunne høre med, så er der med garanti brygget mange lokumsaftaler om forholdene for dansk erhvervsliv og politik i disse lokaler.

Såvidt det er oplyst, er selve hovedlogen af Den Danske Frimurerorden kun er et kapitel af en større loge i udlandet. Det startede 11. november 1743 med det engelske system kaldet stricte observans. Det er det, vi kender som Scottish Rite med deres 33 grader af indvielse. Statsmagten greb ind og regulerede i 1780, da man udmærket vidste, at en sådan loge blev en stat i staten. På den anden side har kongemagten altid været dybt indfedtet, og i 1855 indførtes det svenske system dannet af Hertug Carl 13. De danske konger fra Frederik d. 5 og til-og-med Christian X var alle overhoved for Den Danske Frimurerloge. Et forhold der bekræfter påstanden om, at kongemagten aldrig slap grebet om magten, efter at den blev konstitutionel i 1849 (Junigrundloven) efter enevælden. Er det så høvdingene, der styrer kongemagten, eller er det omvendt? Eller er de begge organer for noget helt tredje? Se det er interessante spørgsmål.

Og så er der selve bygningen. Som min kontakt sagde: Der var en meget tung og creepy stemning derinde. Det var nærmest sådan lidt nazistisk! En måde at sige på, at der hang noget mørkt i væggene, og meget sensitive mennesker kan ofte mærke de energier, der hænger ved steder, hvor der er foregået dystre ting. En tanke, jeg altid har haft, når jeg har passeret facaden på Blegdamsvej er, at det selvfølgelig er en imponerende bygning, men der er samtidigt noget skræmmende og afvisende over den. Selv denstoredanske.lex bruger ordet afvisende om bygningen. Man kan sige, at den signalerer, hvad den er: Et sted hvor Magten lukker sig ude fra samfundet – eller lukker offentligheden ude fra Magten. To kæmpe søjler ved trappen (Jackin og Boaz som i Salomons Tempel) og vinduer, man ikke kan kigge ind ad pga. de store gardiner, der tilsyneladende aldrig bliver trukket fra. Det er samme byggestil = streng nøgen neoklassik som politistationen, altså en slags ny-græsk-romersk imperial stil. Hvis nogen havde sagt, at den var bygget af Albert Speer, kunne det have været rigtigt. Det er den så ikke, mens Speers byggestil afspejler netop denne beundring for Romerriget, og det er ikke tilfældigt, at Tyskland kaldtes for Det Tredje Rige (romerske kejserrige). Og bygningen er opført så sent som 1920’erne. Nazistisk sagde du? Ikke helt rigtigt med mindre vi begynder at grave os ned i nazisternes okkulte bagland. Men det er da en tanke værd, at Schallburg-korpset under besættelsen havde til huse i den del af bygningen, der kaldes for Stamhuset. Hvorfor lige her?

Trivia: Den Danske Frimurerorden er den eneste, der er anerkendt af den engelske storloge (United Grand Lodge of England fra 1717). Der er 92 underloger med tilsammen 7.000 medlemmer. Du skal være døbt som kristen, og der kræves to ‘faddere’ = du bliver simpelthen døbt igen … ! for at blive optaget. Interessant, hvis du er kristen, hvorfor er det så nødvendigt at døbe dig igen? Har frimurerne muligvis en anden gud end den, vi bekender os til? Hedder han måske Lucifer? Det skrev i hvert fald den amerikanske frimurer-høvding Albert Pike i sin brev til den italienske ditto Giuseppe Mazzini år 1871, hvor han i detaljer beskriver de tre verdenskrige, der skal komme. Og i den 3. krig vil Lucifer til slut træde frem som Verdens Hersker … skriver han. Han var ikke en eller anden inferiør frimurerskikkelse men selve overhovedet for hele det amerikanske kapitel af The Scottish Rite, hovedlogen i hele den vestlige verden for frimureri.
Det er meget svært ikke at tage endog ganske alvorligt.

Og ja, vi er muligvis klar over, at der er tale om helt forskellig viden fra top til bund i frimurer-indvielses-hierarkiet. Men det er mere differentieret end det, for jeg har selv været elev af en frimurer med 33. grad af indvielse, Randall Carlsson, en mesterlig arkitekt, geolog og ekspert i sacred geometry. Ligeledes er den absolut fremragende og enestående historiker Ralph Ellis, som jeg har det allerstørste respekt for, og som er den eneste, der indtil videre har forklaret, hvem Jesus var, frimurer. Men som han siger: Ikke engang frimurerne kender til de unikke historiske facts, som han har gravet op, så det er ham, der underviser dem.

Konklusion – hvis vi skal gøre nogen:
Frimureriet er en broget landhandel af vidt forskellig observans. Det er:

  • Bevarere af bygmestrenes hemmeligheder om den hellige geometri, der ligger til grund for bygningsværker fra oldtiden (Hiram af Abyff)
  • Videnskab der gik under jorden under Kirkens forfølgelse af kættere
  • Hemmelige samfund, der i 1700-tallet bliver inficeret af skumle kræfter, der ser deres etablerede struktur som et skjulested for undergravende virksomhed og en stat-i-staten (Illuminati)
  • Et Oplysningstids-fænomen, der ønsker at forny det stagneret-stivnede monarkiske herskersystem
  • Videreførere af den esoteriske viden, der gik under jorden i netop Oplysningstiden, og som stammer fra præ-antikken, Babylon, Egypten, m.m.
  • Velgørende institution for fonde, legater, socialt arbejde
  • Netværk for old-boys, nepotisme og politiske lokumsaftaler
  • Container for Kabbalisme, både the good, the bad and the ugly, og da kabbalisme handler om at kigge Guds blueprint efter i kortene, vil det helt automatisk tiltrække korrupte = intentionelt magtmisbrugende typer, der selv ønsker at være Gud og stjæle den magt, der ligger i denne esoteriske viden. Selv på porten til mit gamle gymnasium Odense Katedralskole stod der: Viden er magt. Selv i fortyndet form er begreberne magt og viden sammenflettet.
  • Skalkeskjul for luciferisk/satanisk kult

Det hele handler om esoterisk (indviet) viden i lukkede kredse.
Viden er ligesom teknologi neutral i forhold til intention.
SÅ: Frimurer-væsenet har både med rette og urette et dårligt rygte.
Det kommer fuldstændigt an på, hvilken del af væsenet, vi ser på.

Paven – holy shit!

Han bliver ved med at overraske. Han er en forundringens kilde, der bliver ved med at gi’ og gi’.

Vi har for nyligt nævnt – og jeg støtter mig her til en artikel af dr. Joseph P. Farrell – at Paven har indgået en samarbejdsaftale med The Clinton Foundation, og at de sammen vil arbejde for, at jordens befolkning kraftigt reduceres for at undgå Jordens klima-undergang. Altså jesuitterne og Clinton-mafiaen i kahyt omkring en eugenik-agenda med referencer til FN’s klima-svindelprogram. Allerede her må vi sige: You can’t make this shit up!

Dernæst var der en af de årlige taler, hvor Paven prædiker for folkemasserne på Peterspladsen. Her siger han saftsuseme, at Det er farligt at have et direkte forhold til Gud og Jesus! Med andre ord, kirken har monopol på den slags, og forholdet til Universets Skaber og Kilden til Alt Liv (The Source) kræver pavestaten som pusher og mellemhandler. Den marxistiske jesuitterpave viser sig her som uber-reaktionær – den slags typer kalder sig altid for progressive – for dette er et præ-reformatorisk verdensbillede. Og ja, vi kan sige en del mindre flatterende om protestantismen, men der var som minimum på menuen, at mennesker principielt kunne have et personligt gudsforhold. Men nej, det kan vi ikke ifølge paven. Vi er bombet helt tilbage til den sene middelalder med det udsagn.

På den anden side passer det perfekt med den overordnede agenda, som denne skumle skikkelse af en pave er bestilt til at servicere: det neo-feudalistiske projekt. Techno-fascismen forsøger at møve feudalismen tilbage på banen – Build-Back-Better, Re-Volution = tilbagerulning. Vi bliver slået tilbage til start i Matadorspillet og bombet tilbage til stenalderen i Det Store Skakspil. Hvis det står til paven og hans gode venner og opdragsgivere.

Men you ain’t seen nothing yet! Hold fast, det bliver værre endnu. Nu har paven indgået en aftale med World Economic Forum om, at de skal have lov til at omskrive Biblen, så den bliver mere ‘korrekt’ og politisk. You really-REALY can’t make this unholy shit up !! OK, man kunne så tørt konstatere: Han plaprer bare ud med noget, som Kirken allerede har gjort adskillige gange mod denne sønderlemmede skriftsamling. Og ja, de slap afsted med det i tider, hvor de havde total kontrol med information og nul-og-nix åbenhed med, hvad de foretog sig. Den går ikke længere, så nu er pedo-paven nødt til at køre den arrogante helt-ud-i-det-åbne og we-don’t-give-a-shit-linje, for han/de kan ikke skjule det længere.

Hvilket også passer perfekt med stilen, som World Economic Forum praktiserer. De siger direkte i deres magtfuldkomne selvopfattelse (gigantiske egoer), hvad de vil gøre mod os: I 2030 ejer du intet, og du vil være lykkelig. Oversat til ikke-nysprog: I 2030 har vi stjålet ALT fra dig, og du kan ikke gøre en skid ved det. Og med ALT menes: ALT inklusive din genetik, hver celle i din krop, din økonomi, dit liv og din sjæl, det vand du drikker, den luft du indånder.

Jeg vil tro, at det er på tide, at paven såvel som kejseren i eventyret får at vide fra menigheden/folkemængden: Du har ikke noget tøj på. Go to Hell!
Jeg vil også mene, at det er på tide, at de måbende masser på Peterpladsen sagde fra, når manden sidder der på sin ophøjede stol og siger den slags. Men det er jo op til dem.

Mit bud er, at The Pope From Hell udmærket ved, at den kuppede kirke mister medlemmer i stor stil. Men det er ikke hans opdrag, så han er totalt indifferent. Hans opdrag er globalisering af Kirken som kontrolapparat. Det er den såkaldt økumeniske skabelse af en ny syntetisk-global religion, hvor alle verdensreligionerne smelter sammen i samme grød-suppedas og gør det samme, som Konstantin den Stores statsreligion gjorde synkront med den feudalisme, han skabte. ‘Han’ = hans opdragsgivere, for frontfigurer gør intet af sig selv. Staten og den voldsmonopol er hardware, religion og dens hjernevask er software. Og lad os igen minde os selv om, at det religiøse menneske er et helt andet væsen, end den dresserede abe, som den religiøse institution skaber. Det er DERFOR jesuitterpaven transmitterer til masserne på Peterspladsen, at det er skadeligt at have et personlig-intimt gudsforhold. Hans opfattelse af en menighed er de dresserede aber.

Vi minder om jesuitternes hovedtese som undervisere: Giv mig det 4-års barn og jeg skal give dig det voksne menneske.
Vi minder om, at jesuitterne og nazister var dybt forbundne, og at alle de ledende nazister, Hitler, Himmler, Göring, Goebbels var opdraget af jesuitter.
Vi minder om, at Hitler udtalte: Vi har i Himmler vores egen Loyola (stifteren af jesuitterordenen), for han havde modelleret SchutzWaffen SS efter Loyolas kriger-munkeorden, dens ekstreme disciplinære praksis, dens masochistiske åndelige øvelser og dens hierarkiske militære struktur inklusive den morbide ed, der bliver afsværget af officererne (dræb alle modstandere).
Vi minder om, at ikon-symbolet for Order of The Black Sun, det 12-armede svastika, er indmuret i gulvet på Schloss Wewelsburg, Himmlers SS-hovedkvarter. Ordenens oprindelse er i Ukraine, hvor militante nazistgrupper senere dannede kernen i statskuppet i 2014, der førte til USA’s proxykrig mod Rusland i Ukraine. En krig de nu har tabt. Det var besynderligt nok også i Ukraine, at den tyske hær tabte WW2, for deres lokale øverstbefalende Erich Koch var agent for Stalin og forrådte dem.
Vi minder om Vatikanets concordat med nazipartiet, der bragte dem til magten.
Vi minder om Vatikanets operation kaldet Operation Paperclip, der via de såkaldte Ratlines overførte nazistister til USA ved afslutningen af WW2.
Mere om den skumle pave: Den sorte pave

Pavestaten er også for nylig begyndt at tale om Alien Invasion. Det sker sideløbende med, at CIA har kørt et falsk whistleblower-program i stilling om samme emne.
Vi minder her om, at ex-nazisten Wernherr von Braun på sit dødsleje sagde til sin sekretær Carol Rosin, at det sidste svindelnummer, som The Deep State ville køre af, var: The Alien Invasion.
Vi minder også om, at CIA, der nu kører deres psyop om aliens, også var dybt involveret i P2-logen i Italien, hvilket vil sige fascismen post-Mussolini med et nossegreb om Vatikanet og Italien. En hel loge var designet som organ for Italian Deep State og de gamle familier, der har styret bag facaden siden Romerriget. Det var også her, at NATO’s Terror-Operation Gladio havde sit udspring.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *