Essay,  Historie,  Kultur,  Religion

Den sorte pave

Lad os i dag tale/skrive om tro, religion og GUD. Er det, fordi undertegnede poetiske essayist og kommentator er bekendende og troende? Så simpelt er det ikke. Jeg bærer ind imellem et guldkors om halsen. Jeg skifter over til Thors hammer, når jeg har lyst. Jeg skifter til mit bio-geometriske messingstykke med egyptiske urtegn skabt af Ibrahim Karim. Jeg kunne have båret dobbelttrekanten eller Shivas segl, den horisontale nymåne, der i virkeligheden er Saturns ringe. Jeg kunne også have båret det daoistiske tegn for universel polaritet og balance. Alle symboler indeholder en komprimeret viden om universet og den menneskelige natur.

Jeg ved fra studier, at religiøsitet er en del af den menneskelige natur, der ikke kan fornægtes. Jeg har ingen respekt for ateister og materialister, der er nogle af de mest ‘religiøse’ på-den-ufede-måde mennesker, jeg møder. Jeg holder afstand til religiøse fundamentalister, der påstår, at teksten skal læses bogstav for bogstav – som ateisterne bare omvendt. Det betyder – beklager at meddele – at Islam er problematisk for mig, da der ikke tillades muslimer andet end bogstavelig læsning. Jeg holder mig langt væk fra NewAge-flimmer, for newagere har halvfordøjet og misforstået deres kilder. De kender ikke deres egen kulturs spirituelle tradition, så de har importeret surrogat fra Østen eller Syden, som de sandsynligvis aldrig kommer til at forstå til bunds.

Jeg nægter at hoppe på den bekvemme og nemme vogn med, at fordi der noget galt i toppen af den katolske kirke – og det er der – og fordi kirken og religionen er blevet misbrugt til politik og sindskontrol – og det er den – så er det hele noget korrupt bras, der skal forkastes. Det er vældig populært blandt undergrundskritikere – de kalder sig selv for kritiske uden ret meget at have deres såkaldte kritik i – at svine kirke, tro og religion til og dermed de millioner af troende, der hver dag investerer deres muligvis naive men helt autentiske engagement i deres tro i den årtusindgamle institution. Overfladekritikerne demonstrerer manglende evne til at læse teksten kombineret med åndelig dovenskab. Der er guld at grave frem i traditionen, men de vil bare kyle det hele ud med badevandet.

Jeg forstår, hvorfor man kan komme frem til den hurtig-konklusion. Jeg er mere end villig til at vende spørgsmålet, hvorvidt religion som institution tenderer mod at være systemisk korrupt, og at de redder sig i land via netop det helt autentiske engagement, de fundamentale og ægte følelser og menneskelige værdier, som menigheden ankommer med. Jeg er også villig til at diskutere det kup af disse universelle værdier, som kirken har begået. Vi kan snildt diskutere omfanget af hykleri blandt de skinhellige. Men jeg er ikke længere – det har jeg været – villig til at acceptere hurtig-konklusioner på den baggrund. Kompleksiteten er for stor, lagene er for mange, og der er meget, MEGET mere i det.

De fleste kender lidt til historien om Kirkens imperialisme i ældre tid. Jesuitterne var altid fortroppen for en invasion. Missionærer var blødgørere af de gamle lokale kulturer, der skulle omvendes og frelses – hvilket vil sige ødelægges og udbyttes. Vi kender alle til de sager i nyere tid, som den katolske kirke har haft om pædofili. Vi ved også, at de har forsøgt at lægge låg på dem. Vi ved til gengæld også, at millioner af irlændere – for at nævne et førhen ærkekatolsk land – har afskrevet kirken på den baggrund.

For øvrigt: pavens blodstænk under øjet og hans plaster er det vanlige tegn på brugen af ADRENACHROME, et udtræk af adrenalinholdigt blod fra børn i dødsøjeblikket, hvor de befinder sig i en ekstrem tilstand af rædsel. For eksempel ved at få flået deres ansigtshud af.

Jeg er født og opvokset som protestantisk kulturkristen. Den var der bare, man blev døbt og konfirmeret, og så gik man i kirke til bryllupper og begravelser og Juleaften. Jeg har senere befundet mig meget i kirkekredse, for det var helt naturligt at tjene nogle penge som kirkesanger som musikstuderende. Jeg været medlem af menighedsråd, og jeg kender en vældig meget til teologiske diskussioner – og til det internt politiske snavs, der foregår blandt gnidrede wannabe-politikere i det lag. Jeg har komponeret meget musik til kirker, og noget er transmitteret af DR i flere sammenhænge.

Samtidigt er jeg åbenbart en af de meget få danskere, der kender den egentlige historie om den historiske person, de kaldte for Jesus, og det er IKKE den historie, der står i Det Nye Testamente. Den er faktisk så radikalt anderledes, at teologer og kristne i det hele tale ville løbe skrigende bort. Jeg ved med andre ord godt, at der er foregået et svindelnummer. Kender du historien? Nå ikke, så bør du læse: Kongen der forsvandt. Den er ikke nem at komme igennem, og den er lang, men dette er historien om en skikkelse, der forsvandt i historien og genopstod som en mytisk solgud, en ny Mithras. Hvem var nazaræeren, hvorfor alt det påstyr, og hvor forsvandt han hen? Og hvem var kupmageren Paulus, der sneg sig ind af sidedøren og forsvandt ud af bagdøren?

Kirken under angreb

Vi er nogle, der opsøger nyhedskilder, der ikke i skæmmende grad er forurenet af globalfascismens lortebrune udflåd af disinformation. 100% uforurenet er der intet og ingen, der er, for alle har en død vinkel, og ingen kan være fuldt velinformeret om alt i en stærkt mental-forurenet tidsalder. Vi behøver dog ikke at være 100% på linje, for at have tillid til god intention, for ellers bliver vi til isolationsceller i vidensrummet, og alt flow af information forstummer.

En af disse kanaler er startet af Glenn Beck, en af de alt for få seriøse journalistiske kommentatorer derude. Kanalen hedder Blaze TV. GB modtager for nylig et brev fra en katolik, der har fået et chok. Han har vovet sig ind i en af de større katolske kirker i New York. Her bliver han mødt at store fotostater af George Floyd, den sorte junkie med en stribe grove og voldelige forbrydelser bag sig, der nærmest er helgenkåret af Black Lives Matter og brugt som påskud til at terrorisere gadebilledet i byerne i USA og senere i Europæiske storbyer. Manden døde ikke af politivold, det var ham, der var voldsmanden, og han døde af det heftige drug, han havde pumpet sig med, som gjorde, at han ikke kunne trække vejret. Men har medierne ikke berettet om, for deres historie var scriptet fra starten Det viser sig, at denne katolske kirke er hoppet full-scale på vognen med BLM, systemisk racisme, white privilege, social justice war og alt det propaganda- og designerideologiske skrot, som den nyradikaliserede amerikanske venstrefløj kører frem med – med røven fuld af Soros-penge.

Den intetanende kirkegænger bliver mødt med en omskrevet trosbekendelse, hvor ‘vi tror på …’ og ‘vi forsager …’ er erstattet af politisk korrekte marxistiske udsagn i stil med ‘vi forsager systemisk racisme…’. Kirken er simpelthen blevet kuppet og har lavet knæfald (take a knee) for social-terroristerne. Hvordan kan sådan noget ske? Hvordan kan de IKKE se, at et knæfald for de neomarxistiske og rent ud sagt sataniske terroristhorder er at lukke deres absolut værste fjende indenfor? Ikke for at omvende dem men for at forære dem nøglerne til det allerhelligste og hovedkontoret på én gang. Denne lokalafdeling af Kirken har ladet sig røvpule af en politisk agenda. Når en kirke, der burde beskæftige sig med med tidløse sager i tiden lader sig overrende af et tidsfænomen, så er den i kraftigt forfald. Det var den muligvis i forvejen, men nu har den slået et ekstra søm i sin egen ligkiste.

Agendaen

For at forstå, hvordan det kan ske, uden at det lokale præsteskab får en reprimande fra ledelsen, er vi nødt til at tage et skridt baglæns. Eller opad. Vi er nødt til at spørge: Hvem er for tiden ledelsen i den katolske kirke? Og især: hvem er den pave, der er placeret som kransekagefigur i toppen af ledelsen? Det er en jesuit, og hans navn er Jorge Maria Bergoglio. Det er første gang i nyere tid, at en jesuit beklæder den stilling. De kalder ham Pave Francis opkaldt efter den Hellige Frans af Assissi. Siger de. Allerede her går det galt. At pr. definition semi-helgenkåre en pave er en lodret udvanding af helgenbegrebet. De siger, at det var fordi, han som biskop i Buenos Aires var åh-så-fattig – som Frans af Asissi – og kørte i sporvogn i stedet for egen bil. Han solidariserede sig åh-så med de fattige. Det var rent show-off. Jesuitterne i Buenos Aires var dybt indfedtede i den fascistiske junta mellem 1976-83, og jesuitternes hovedkvarter var også hovedkvarter for det hemmelige politi i Argentinas hovedstad. Vi ved, hvad de typer foretog sig under Den Beskidte Krig og Operation Condor. Folk forsvandt. De smed dem i flyvere, dopede dem, bandt en sten om benet og dumpede dem i Atlanterhavet, hvor de blev ædt af hajer og krabber på bunden af havet. Alle spor var slettet – bortset fra de angrende politi- og militærfolk, der dengang var tvunget til at levere den beskidte vare. Bergoglio er personligt heftet op på ‘forsvinden’ af to unge jesuittermunke, der lavede socialt arbejde i fattigkvartererne. Så meget for hans sympati for de fattige.

Det var disse typer, som jesuitterne hang ud med i Argentina

Munke med mordvåben

Jesuitterne, Jesusordenen (Society of Jesus), er en krigermunkeorden. Deres officerer har en helt anden viden om, hvad det hele går ud på end de unge munke, der forsvandt, og som blot gerne ville ofre deres liv for at hjælpe de fattige. Officererne har en anden agenda og afsværger en ganske særlig ed, når de opnår deres status. Det er skræmmende læsning. Deres leder bærer titlen general, og onde tunger kalder ham for Den Sorte Pave. Den nuværende general hedder Arturo Sosa – fra Venezuela. Derom senere.

Jesuitterne har et ry for at være blandt de fremmeste videnskabsfolk. De beskæftiger sig også med skolevæsen for at formidle deres viden. Deres intellektuelle kapacitet er formidabel, men deres egentlige virke og formål ligger et andet sted. De ønsker herredømme over menneskers sjæl, og deres akkumulering af viden og forfinelse af videnskab er et redskab til det formål. Af samme grund har de infiltreret og perverteret magtinstitutioner, videnskabelige institutioner og uddannelsesvæsen. De har forfalsket verdenshistorie og været manipulerende medskabere af samme, for det var dem, der opfandt den franske revolution. Adam Weisshaupt, den illuminerede intrigant var opdraget af jesuittere. Weisshaupts Bayriske Illuminati var afsættet for jacobinerne, de perfide revolutionære. Jacob Franck, kabbalisten, gav navn til jacobinerne og Franck gav Weisshaupt ridderslaget til sit projekt. Det foregik i Frankfurt, hjembyen for Rothschild-dynastiet. De kendte alt til hinanden, projektet var et fælles anliggende.

En jesuittisk officer sværger, at han til enhver tid vil bekæmpe og ombringe fjenderne af den rette tro med alle tænkelige midler. Deres yndlingsmetode er giftmordet, for det er det sværest beviselige. Der findes andre metoder i dag, der er endnu sværere at bevise, så jesuitterne har uden tvivl fulgt med tiden. De kalder sig The Society of Jesus, men de tror hverken på Kristus eller GUD, Universets Skaber. Deres gud er en lidt anden størrelse og hedder snarere Lucifer, Satan, Djævelen (LSD). Eller Baphomet, der hornede dæmon alias Baal, dæmonen til hvem der ofres børn og jomfruer (sig bare pædofili og adrenachrome). Deres aner går tilbage via tempelridderne. Stifteren af ordenen, Ignatius Loyola, var en krøbling, en masochist og en wannabe-tempelridder ude af sin tid.

Så hvorfor opkalder Loyolas efterkommer sig efter Sct. Francis? Det siger han selv, men med blot et overfladisk kendskab til jesuitterne ved vi, at de aldrig kunne drømme om at fortælle sandheden om deres intentioner. Vi er nødt til at gætte, helst kvalificeret. Det kunne være efter Francis Xavier, der var den anden medstifter af ordenen. Men det er langt snarere Francis Borgia, det magtfulde overhoved for en af de ældste og mest magtfulde europæiske familier, der på et tidspunkt også besad pavetitlen. En vaskeægte Illuminati. Francis Borgia var den mand, der bestilte Loyola til at stifte sin militære munkeorden, så den kunne være den katolske kirkes Gestapo, KGB eller CIA. Heraf ordenens mange likvideringer, deres mange psyops, dens mind-control-projekter, dens hjernevask af børn og studerende, dens historieforfalskninger, dens bankvæsen og dens pervertering af fyrster, statsoverhoveder, ideologer og politikere gennem næsten 500 år. Francis Borgia blev selv den tredje General Superior efter Loyola.

Kan vi få øje på et gammelt mønster? Sct. Francis-mærkatet er et salgstrick. Manden er jesuit for Christs sake! Vi kunne ligeså godt sige: manden er marxist, kommunist, nihilist, satanist, for det er han. Jesuitternes ambition er en ny designer-verdensreligion, katolicisme 2.0. Hvad betyder katolsk egentlig? Det betyder ‘almindelig’. Det står skrevet og afsynges i trosbekendelsen: ‘Vi tror på én hellig, almindelig kirke’ (credo in unam sanctam, catholicam et ecclesicam apostolicam). Det er altså én kirke, der ‘gør alle folkeslag til mine disciple’. Denne ene kirke er aldrig blevet realiseret, for Verden er opdelt i forskellige religioner via forskellige historiske traditioner. Så hvordan gør man det? Man smadrer og kompromitterer alle eksisterende religioner og tilbyder en ny, der lyder lækker og opdateret. Man verdsliggør alt åndsliv og skaber et dødlignende vakuum, hvorefter man tilbyder en ny designer-åndelighed. Det sker efter reklame- og salgspsykologiens metodik: disrupt-then-reframe.

Den nye mega-religion

Den katolske kirkes inderkreds i Vatikanet har længe båret på ideen om at yde deres bidrag til den Nye Verdensorden. De ser sig selv som en del af lederskabet, og deres bidrag ligger i forlængelse af begrebet økumeni. Det er en dialog mellem forskellige trosretninger også ikke-kristne. Det kan umiddelbart synes som en sympatisk ide på samme måde, som De Forenede Nationer og en en dialog mellem nationer synes som en sympatisk ide. Men som de, der har har haft FN i kikkerten for svindel og korruption og diverse skjulte agendaer, således er det også med kirkens svar på FN. Den endelige tanke bagom deres udtrykte bekymring om verdensfred og folkelig forståelse er at skabe en ny verdensomspændende designerreligion som det åndelige bidrag til New World Order.

Er det ren pragmatik og strategi? Er det bare fordi Vatikanet ved, at hvis de ikke følger med, når globalisterne rykker, så bliver de bare hægtet af i svinget? Altså de vil gerne være med ved bordet, de vil gerne have del i magten. Jeg tror, det stikker langt dybere, og at det er grunden til, at der er indsat en jesuit som pave. Det er en meget politisk beslutning at indsætte et medlem af en munkeorden, hvis ideologi – fordækt som den er – svinger synkront med socialismen. Vatikanet har altid været politisk, for det er som bekendt en stat, og en stat fører statens politik. Derfor har Vatikanet også en centralbank, Banco Ambrosia. Den er der ikke meget godt at sige om. Vatikanets status som stat blev frataget dem i 1870 men givet dem tilbage af ingen mindre end Mussolini i 1929. Det nationalsocialistiske parti i Tyskland kom til magten vha. en valgalliance med de tyske katolikker, og de førende nazistiske topledere var alle opdraget af jesuitter. Himmler opretter sin egen version af jesuittordenen kaldet Vaffen-SS, og hitler udtaler om ham: ‘Jeg ser i Himmler vores egen Loyola’.

Jesuitterne er ekstremt udspekulerede folk. Dertil er det ligeså ekstremt disciplinerede. Deres scope rækker udover deres personlige liv og har et for dem højere formål. Meget få jesuitter har været whistleblowers, og selv ved folk som Malachai Martin, excorcisten der talte ud, kan man have sine tvivl om, hvorvidt han så taler fuldt ud. Som i visse frimurerloger – og i mafiaen – er det ensbetydende med døden, hvis man gør noget, der skønnes at være til skade for ordenen og sagen.

En historisk dokument vækker til eftertanke. Vi har hørt om det infamøse brev fra Albert Pike til Mazzini, hvor han beskriver de tre verdenskrige, og hvad de går ud på. Brevet er fra 1871, altså længe før, at projekt verdenskrig rulles ud. Illuminati-whistleblower Leo Zagami argumenterer for, at det ikke var Pike, der skrev dokumentet men en jesuittisk agent ved navn Leo Taxil. I den tredje verdenskrig beskrives der, vil jødedom, kristendom og Islam ødelægge hinanden og de sataniske horder vil blive sluppet løs. Til sidst vil denne verdens sande herrer træde frem i lyset og Lucifer vil ophøjes til den sande guddom. Det er som bekendt en af tegnene, som man ifølge profetien vil kunne kende Lucifer/Satan på: Det vil blive sagt om ham, at han er gud, og han vil acceptere udsagnet og titlen. En sidebemærkning: Jesuitterne driver et stort rumteleskop i Arizona, der bærer det sigende navn: Lucifer. – en forkortelse af Large Binocular Telescope Near-infrared Utility with Camera and Integral Field Unit for Extragalactic Research. Først laver man akronymet, og så får man den lange titel til at passe. Det hedder branding.

Altså, disrupt-then-reframe. Vor tid er den store disruptionstid, og vi befinder os lige nu midt i den tredje verdenskrig, hvor verdensreligionerne ifølge profetien – der ikke er en profeti men et blueprint – vil ødelægge sig selv og hinanden, og hvor de sataniske horder vil fylde gadebilledet. Var der andre end mig, der kom til at tænke på antifaer og black lives matter-terrorister? Andre og mere godartede menneskemængder vil også fylde billedet, men her er det meningen, at der skal ske et sammenstød mellem horderne. Var der andre end mig, der tænkte den Amerikanske Borgerkrig 2.0? Var der andre end mig, der tænkte på horder af indvandring i kølvandet på Syriens-angrebet fra horder af ISIS-terrorister? Disruption af den europæiske national-identet og europæisk national kultur + implantation af terrorceller.

Disrupt-then-reframe

Så jesuitterne kender til Den Store Plan om ommøblering af verden og menneskeheden, for de er medforfattere til planen. Er der andre end mig, der har visse betænkeligheder ved den verden, som de forestiller sig, og som de er i fuld gang med at skabe? Jeg ved, at der er mange, der har STORE betænkeligheder.

Lidt mere info om den mærkelige orden, hvis medlemmer over et vist niveau ikke tror på GUD men på en anden skikkelse. Det minder for øvrigt om Assassiner-ordenen, hvis nytilkomne medlemmer troede, at de blot var fromme og hellige krigere. Ved femte niveau af indvielse flippede det hele rundt, og de var pludselig aktører i en meget ondsindet agenda. Da var det for sent.

De jesuittiske generaler, de sorte paver var i starten altid spaniere. Det giver mening, da det var en spansk orden. Men de var ikke blot spaniere, de var også kryptojøder. De havde skiftet navn og personhistorie og var gået undercover. Senere ser vi en stribe italienere, polakker og nederlændinge. Seneste general, Arturo Sosa, er som nævnt venezuelaner. Altså paven er marxistisk ex-fascistkollaboratør fra Argentina, og den sorte pave er fra Venezuela, et tidligere velstående og smukt land, der i dag er kørt fuldstændigt social-politisk-økonomisk i sænk af deres kommunistiske ledere, senest pamperen Maduro. De har som et af de efterhånden få lande tætte forbindelser til kommunistpartiet i Kina, om hvem vi heller ikke kan finde noget godt at sige.

EU-netværket

Jesuitterne placerer sig ifølge. deres oprindelige skema/strategi klods op af magten og de håndtag, der kan drejes på, for at svinge historien i deres retning. Præsidenten for Det Europæiske Råd fra 2009-14 var jesuit og tidligere belgisk premierminister Herman van Rumpoy. Han kom i 2012 med nogle interessante udtalelser, der giver visse hints om den underliggende agenda, og som formidles i en artikel af Derk Jan Eppink fra London Center of Political Research. Rumpoy annoncerer, at ‘Vi er alle jesuitter’. Han refererer til de europæiske ledere, som han samarbejder tættest med for at udvikle arkitekturen for fremtidens Europa. Han siger ‘Det skaber ubrydelige bånd. Der findes et jesuittisk Internationale’.

Her bør der straks lyse et par røde lamper – Socialistisk Internationale, Jesuittisk Internationale. Tydeligere bliver det næppe. De samarbejdende jesuitter i EU beklæder allesammen topposter: Jose Manuel Baroso (præsident for EU-kommissionen), Jean-Claude Juncker (formand for Euro-gruppen), Mario Draghi (præsident for den europæiske centralbank, tidl. Goldmann-Sachs), Mario Monti (italiensk premierminister, tidl. Goldman Sachs), Mariano Rajoy (spansk premierminister). Jesuitterne kaldte sig for avantgarden i den katolske kirke, og nu er de avantgarden i EU-Imperie-projektet (avantgarde, endnu et marxistisk kernebegreb). Van Rumpoy benævner sig selv tilhørende en elite, der er hævet over ordinære mennesker. Han og hans ligesindede lader sig ofte se ved pavelige audiencer.

Denne mand ligner ikke en rar onkel

EU-projektet er en uigennemsigtig hybrid af et nazistisk projekt – fremlagt første gang ved et møde blandt nazistiske topfolk i 1944 på Hotel Maison Rouge i Strassbourg – et romersk katolsk/fascistisk projekt – det startede som bekendt med Romtraktaten og er et sovjetlignende totalitærprojekt med planøkonomi som i Sovjet. Jeg hæfter mig især ved det sidste. Kommissærvældet er et bolsjevikkisk-sovjettisk koncept, hvor aldeles-ikke-folkevalgte har alt at skulle have sagt og det såkaldte parlament er en gang glidecreme, de bruger til at legitimere sig med. Det er et globalistisk projekt, og et synonym for globalisme er just det Internationale, som sovjet-socialisterne stod for, og som jesuitten van Rumpoy karakteriserer sin jesuittiske elitær-klub i EU med.

One World, One Religion

Den jesuittiske pave ønsker én verdensreligion. Han opfordrer folk til at bakke op om en ny globalistisk verdensregering. Flere og flere mennesker i verden er kommet til en form for erkendelse af, hvad det vil sige, når de høje herrer og damer taler om en verdensregering. Det betyder, at deres indflydelse på deres verden, deres skæbne, deres nation og deres familie – og deres fremtid bliver minimeret endnu en gang. En sådan verdensregering vil betyde en hidtil uhørt grad af centralisering. Afstanden mellem herskerklassen og jordens befolkninger vil være definitiv.

Den siddende pave ser sig selv som den nye leder af denne neo-økumeniske one-world-religion. Han bliver altså en slags mega-super-pave med en powerbase uden historisk sidestykke. Som det er vanlig praksis for den katolske kirke, har de igen et skræmmebillede. Pave Frans udtaler: Vi bygger en ny fremtid sammen, eller der bliver INGEN fremtid. Oversat fra paveligt globalistsprog: Hvis ikke i alle underkaster jer, så er I fortabte. Har vi hørt den slags før fra det hold?

Det bringer os tilbage til den ovenfor omtalte kirke et sted i USA, hvor den lokale præst for tiden lader sig overrende af social-terrorister. Uden at blinke, uden modstand, ren underkastelse. Vi så under ISIS-kampagnen mod Syrien, hvordan terroristerne gik direkte efter kristne samfund i området. Det er nøjagtigt, som der stod skrevet i Pike-Mazzini-brevet (skrevet af jesuitten Leo Taxil). Husk i den forbindelse, at Syrien er stedet for de ældste kristne samfund. Ligesom globalterroristerne gik efter Ukraine, hvor hovedstaden Kiev er selve Ruslands fødested, så gik de efter Syrien, der er fødestedet for ur-kristendommen. Ligesom de gik efter Armenien for 100 år siden, det andet sted med de ældste kristne samfund. Hvad denne urform så er for en størrelse, kan du stadig læse i Kongen der forsvandt.

Hvor var Pave Fryns henne, da de nakkede de kristne samfund i Syrien og omegn? Måske sad han i sine forgyldte gemakker i Vatikanet og talte salvelsesfuldt om verdensfred. Det kan enhver fusentast i dametøj komme og gøre sig hellig over, uden at det koster noget. Og hvor er Pave Fryns henne, når katolske menigheder underkaster sig intern terrorisme i USA – op til det kommende præsidentvalg? Den siddende amerikanske præsident, der arbejder på sit genvalg, har ikke sagt særligt pæne ting om den marxistiske globalist-pave, så et angreb fra paveligt hold via et angreb på kirken som lokal institution får nu, om man så må sige, visse mørke undertoner.

Her tror jeg så, at Pave Fryns har forregnet sig i al sin kyniske beregnethed fra sin stol i Rom, Det Hellige Hav. Han får han ikke et overvældende flertal af katolikker i USA eller resten af verden med på en afviklingen af kirken i sin politiske korrektheds navn. Når selve kirkens hoved forråder kerneværdierne i troen for at promovere en globalpolitisk agenda, så vil der blive sagt fra. De ved det allerede i ledelsen, så de vil forsøge at lade fuldstændigt hån om protester og kritik. Det er HER, de for alvor får problemer.

Appendix med retrospekt

I 2015 fandt der en episode sted i Derna ved den Libyske kyst. Et tyrkisk skib fuld af våben blev bombet. Våbnene skulle sejles til Tyrkiet og sendes videre til ISIS. Våbnene var stjålet fra libyerne efter ødelæggelsen af landet, mordet på Gadaffi og landsflygtiggørelsen af 1.2 millioner libyere. Hvem der bombede skibet, kan vi have vores formodninger om.

Hvad der imidlertid blev tydeligh var, at NATO og Tyrkiet samarbejdede om et fælles projekt, en terrorhær med et islamisk varemærke beregnet på at destruere en række lande, som det var sket med Libyen og før Libyen med Irak. Deres øvrige samarbejdspartnere var Israel og Saudiarabien. Som europæiske halehæng havde de ex-imperierne, England og Frankrig, to lande hvor demokratiet syntes at være sat ud af spil på daværende tidspunkt. Vel at bemærke de samme to lande, der for 100 år siden flåede Mellemøsten fra hinanden og opbyggede den efter deres egne hoveder med Sykes-Picot-aftalen.

Alt dette var ikke længere nogen hemmelighed, bortset fra at medierne i Vesten havde fået streng besked på ikke at bringe den dårlige nyhed, hvorved den folkelige erkendelse kunne udsættes – ikke for evigt, for en så stor løgn kan aldrig holde for evigt – men så længe det tog for projektet New World Order, den globale superstat, verdensregeringen, det totale kontrolsystem at bide sig så fast, at det var et uigenkaldeligt faktum.

Libyens anden rolle i spillet var som udskibningshavn for horder af indvandrere, deriblandt terrorceller for at destabilisere Europa så meget, at en totalitær europæisk politistat kunne iværksættes – og accepteres af folk, fordi de ikke turde andet, og fordi de ikke forstod, hvad der var i færd med at ramme dem!

Blot at skrive ovenstående blev dengang forbudt i Frankrig. Websites, der formidlede historier, der ikke passede regeringen og NWO, blev lukket og skribenterne blev straffet. Franskmændene blev ramt af terror udført af deres egen regering.

Islam spillede den rolle, som den var castet til at spille: den rabiate aggressor, der skulle skræmme livet af Vesten, invadere og destabilisere Europa, starte det store sammenbrud, WW3-scenariet, der blev forudsagt af Vatikan-Jesuit-insideren, jesuit-agenten Leo Taxil, manden der fakede det famøse brev fra Albert Pike til Giuseppe Mazzini i slut-1800-tallet, hvor de tre verdenskrige blev beskrevet. At brevet var fake er dog ikke ensbetydende med, at dets indhold ikke bør tages endog meget alvorligt.

Den 12. Iman var allerede ankommet, og hans navn var Fethullah Gülen. Med uendelige finansmidler i ryggen, med CIA til at beskytte ham, med tyrkerne på limpinden og med millioner af tilhængere og 500 hjernevasker-koranskoler og madrassaer både i Vesten, Mellemøsten og Centralasien, arbejdede hans organisation på indførelsen af Kalifatet. Derfor var tyrkerne så villige til at deltage i projektet, for de blev grebet af en lummer nostalgi over fordums storhedstid, hvor osmannerne var Kalifatet. En gammel taktik fra Det Britiske Imperium, der snød både Saudiarabien og Irak i starten af forrige århundrede, da de sammen med Frankrig skar Mellemøsten ud som en stor fødselsdagskage, som de serverede for sig selv. Kalifatet, som Gülens zombiehær og ISIS er instrumenter for, havde ingen lighed med fordums tiders Kalifat, men blev 100% kontrolleret af Vesten og dens forlængede arme.

Tyrkiets højesteret udstedte formelt en arrestordre mod Gülen. Men den var uden betydning og ville aldrig blive effektueret. Hvis han modarbejdede Tyrkiet/NATO’s agenda, ville han nemt kunne arresteres og deporteres, men han boede beskyttet af CIA et sted i Pensylvania. Han havde i 2015 endvidere support fra Hillary og Bill Clinton, af hvem han blev kaldt for en moderat muslim. Hvor havde vi lige hørt det udtryk anvendt flittigt i flere år? Om banditter, lejemordere og terrorister af den værste skuffe, der var endestation for den våbenladning, der blev ødelagt i Derna, Libyen. Udtrykket blev decidret skamridt under hele CIA’s Syrien-operation og sprøjtet ud i medierne.

Jeg er en hellig mand. Og CIA-agent, javist,  jeg ser ingen problemer i det.
Jeg vil også gerne udtrykke min til Thomas Michel, sekretær for jesuitternes interreligiøse affærer, for at skrive forord til min nye bog. NWO har min velsignelse. Det samme har Da’esh.

Samtidig kan vi tænke tilbage på Hillary Clinton’s involvering i Bengazi-affæren, hvor hun måtte tage sig et par måneders sygedage bagefter. Rygtet siger: et mordforsøg. Hvad skal man sige? Den, der lever ved sværdet, risikerer at dø ved sværdet. HC vidste, hvor meget folk hadede hende, for hun var en yderst usympatisk person med en mærkbar giftig aura omkring sig. Hendes eneste chance var, at folk valgte hende som det mindste af to onder. Eller simpelthen glemte hvor fæl hun er. Det er i den sammenhæng vi skal se hele balladen omkring fusentasteren og dampfløjten Donald Trump. Han var personlig ven af Clinton-mafiaen og havde før støttet deres kampagne. Han sagde dengang yderst rabiate ting som: Vi skal bombe alle perkerne sønder og sammen, og det er snart på tide, at vi også gør det samme med deres koner og børn! … Alle muslimer skal forbydes adgang til USA … osv. Altså ting, som visse amerikanere selvfølgelig tændte på, men som i sidste ende var beregnet på at smide vælgerne over til Hillary.

Pludselig var det dog, som om Trump blev ‘omvendt’ og begyndte at tale på en helt anden måde.
Hvad skete der lige her?

Hvor var Vatikanet?

Der var før valget i 2016 kraftige bestræbelser på, at Jebb Bush skulle vinde. Hvorfor? Fordi det passede bedre med den agenda, der udgik fra et af de virkelige magtcentre i Verden: Vatikanet og deres Gestapo-milits, jesuitterne. De ønskede deres mand i toppen i USA. Jebb Bush var ridder af den katolske Columbus-orden, en af de eksklusive korridorer hos Magten i den Nye Verdensorden. Hans far, farfar og oldefar var alle Skull & Bones-medlemmer, en anden eksklusiv og yderst perfid korridor hos Magten. Vi minder om, at det var hans farfar, der annoncerede New World Order 9/11 1990. De er vældig glade for visse datoer i korridorerne … Jebb bush refererede direkte til sin overordnede, stormesteren Carl A. Anderson, der var placeret i ledelsen af Vatikanbanken.

Denne bank, Banco Ambrosia, har gennem årtier kanaliseret penge fra drug-mafiaen, farmaceut-mafiaen, våbenmafiaen, finans-mafiaen eller bare: Mafiaen og vasket dem rene som pennies from Heaven. De hævder nu at have ryddet op i forretningerne og at defald nu er transparente. Men intet er transparent i Vatikanet, og intet er, hvad det synes at være. De løj, stjal og svindlede i forgårs og i går, og i dag er de små barok-engle med hvid samvittighed, der fortæller sandheden. Jebb Bush vil være i godt selskab med sin egen Bush-mafia-baggrund. Hans hovedmodstander i den amerikanske pseudo-valgkamp kommer fra den anden mafia-familie: Clinton-mafiaen. Men hun er kun nødvendig for at skabe tegneseriedrama. Ligesom med al-Qaeda og 9/11 vil der med stor sandsynlighed blive viftet med et nyt falsk flag med ISIS som boogieman. Spørgsmålet er, om de hyrer Mossad denne gang.

Ungen nyder det, kan man se.
Som Jesus sagde: Lad de små børn komme til mig, MIG skal ingen hindre …

Paven er jesuit, den første pave i kirkens historie, hvilket er meget signifikant. De færreste ved, hvad det indebærer. Personligt kender jeg et par danske katolikker, der udmærket ved, hvad det vil sige, og heller ikke har så meget godt at sige om paven i øvrigt. Men de regner sig stadig og støt som katolikker – de kan altså skelne. Hvilket viser, at vi også med fordel bør skelne mellem katolikker generelt og Vatikanet. Vi skal ikke her komme ind på Bergoglio’s / Francis I’s skumle fortid under Den Beskidte Krig, hvor jesuitterne arbejdede direkte sammen med juntaens undertrykkelses-apparat i Argentina. Han kører sig for tiden i stilling som aktiv politisk aktør og dukker op i diverse globale topmøde-sammenhænge. Han kører også sig selv i stilling som frontfigur i Den Nye Verdensreligion, der er tænkt som en samlet hat for de eksisterende religioner, Islam, Jødedom, Buddhisme, Hinduisme og Kristendom og Ortodoks Kristendom. Rygtet vil vide, at sammensmeltningen allerede er sket, og at det global-økumeniske projekt allerede er implementeret, selvom det ikke er offentligt bekendtgjort. Det vil det blive efter visse afgørende events, hvor folks villighed til at acceptere det er tilstrækkelig etableret. 

Pavens rejse til USA i 2015, hvor han talte til kongressen og i FN var i virkeligheden kulminationen på 300 års hårdt og systematisk arbejde fra jesuitterne på at overtage kontrollen med Vatikanet. De har kun været ude af Vatikanet i en kort periode mellem 1773 og til Napoleons død – en mand der til fulde forstod deres farlighed. Med den magtbase, vil intet kunne stoppe dem i at etablere deres New World Order. Mente de. Vatikanet som institution har meget lidt med religion at gøre og alt at gøre med politik. Religion for dem er blot et redskab og en dragt, de har iført sig. Og hvilket parti, tror du, at paven tilhører? Manden er kommunist, selvfølgelig. Jesuitterne opfandt kommunismen. Den Franske Revolution var proto-kommunisme. Kommunisme 2.0 er den perfekte NWO-religion – kommunisme 1.0 var allerede en religion – og samtidig er den ikke en distinkt og traditionel religion, men et pseudoreligiøst styresystem.

Vi har før beskrevet det globale loge-netværk, ligesom dets orientalske oprindelse i Sabbatæisk Kabbalisme er beskrevet. Her vil vi se på dets kontrolrum, som skal findes i Vatikanet og hos Jesuitterne-Zionisterne. Og det med hjælp fra insider-whistlebloweren, Leo Zagami, og hans direkte kilder i Vatikanet. Man er ikke i tvivl om, at der er tale om ægte insiderviden, for præcisionen i hans name-dropping og analyser er markante. Selvom folk fra Vatikanet forudsigeligvis har taget afstand fra hans bøger og medieforedrag, sidder der mange i Vatikanet, der rent faktisk nærlæser hans bøger, da de i lang tid har følt afsky og væmmelse ved korruptionen af denne institutionen.

Der skete visse rokader i Vatikanet i forbindelse med paveskiftet. Lige så usædvanligt med en jesuit som pave, lige så usædvanligt var det med en aldrende, men på ingen måde senil pave, der pludselig tog sin afsked. Der skete altså sket noget usædvanligt, der foregik en magtkamp. Den udløsende faktor var, da Benedict XVI / kardinal Ratzinger’s bil gik i stå en aften i Vatikanet. Alle deres biler har en indbygget mekanisme, der slår alarm, når den slags sker. Her blev Ratzinger fundet sammen med sin elsker, en ung dreng. Det blev efter en stribe skandaler i kirken med pædofili den dråbe, der fik det hellige bæger til at flyde over, hvorefter han måtte gå af i utide. Men han regnedes af mange stadig for at være den ‘rigtige’ pave, og opererede en tid fra sin egen magtbase og bolig i Vatikanet med sine egne faste støtter. Der skete et statskup i Vatikanet som i en simpel bananrepublik, blot på et vældigt højt og destingveret niveau, selvfølgelig. Og den person, der var instrumental i dette statskup, var tidligere biskop af Milano, Cardinal Martini.

Martini, shaken not stirred. Lederen af det jesuittiske statskup.
Manden, der ønskede at blive begravet i Israel, hvor han nu ligger. Jesuit-Zionist, same-same.

Efter pavens abdiceren, blev spiret af Peterskirken ramt af et stort lyn. Tilfældigt? Når energier samles på den måde, de gør i Vatikanet, så kan der forekomme den slags synkroniciteter. I hvert fald var folk ikke sene til at lægge en betydning ind i det. Yderst apropos er det, at den kult, der dyrker Jupiter – Ju-Peter, Sankt Peter – bliver ramt af Zeus’/Jupiters tordenkile som taget ud af græsk mytologi.
Gud zappede dem, s’gu! 

Der er en tæt sammenhæng mellem satanisme og pædofili. Hvad andet kan man forvente, når man ved, at Peterskirken er bygget ovenpå et tempel for den Døende Gud, Mithras, Baal, der kræver menneskeofre, allerhelst ungt kød.

Der var på et tidspunkt en praksis, hvor pædofilisterne i Vatikanet havde fake ambulancer til at holde foran Terminaen, hvor de samlede unge rumænske gipsy boys op og kørte dem direkte ind i Vatikanet. Altså en del af de sex-kulte, der residerer i Vatikanet. Vatikanet har deres egen bøsse-lobby ligesom Washinton DC. Pædofiliens hovedcentre er Vatikanet, City of London og Wall Street, de tre kontrolrum i den vestlige verden. Og hvis nogen tror, at den for-forrige mimrepave, Johannes Paul II, var sådan en hellig og god mand, så kan det nævnes, at det var ham, der sørgede for, at pædofilisten, nekrofilisten og morderen, Jimmy Saville, best-buddy med Prins Charles, blev udnævnt til katolsk ridder og fik adgang til katolske børnehjem, hvor han kunne tage for sig af retterne.

En amerikansk filminstruktør sneg sig til at filme i Peterskirken. Da hans filmhold endelig blev smidt ud, protesterede han og sagde: Jamen jeg tror på Jesus! hvorefter der blev svaret: Vi er ligeglade med Jesus her, dette er Vatikanet. Altså en direkte indrømmelse fra en Vatikan-official, at det er en anden gud, der dyrkes her end den Gud, de fromme katolikker tror på. 

Roms fald 2.0

Kalifatet-in-progress arbejder på en omstyrtelse af Rom. ISIS har officielt proklameret det. Disse loger – og husk at de var zionistiske loger, De Unge Tyrkere, Dönmeh, Jacob Franks elever, der for 90 år siden tilvejebragte Kalifatet’s, Det Osmanniske Rige’s fald – ønsker i dag Psyop-Kalifatets tilbagevenden. Det er de samme loger, der har presset Erdogan til at udløse masseindvandrings-horderne ved at smadre Mellemøsten med ISIS. Hvem fabrikerer det nye fake-Kalifat? USA, emirerne og Israel. Sunnierne har altid været fikserede på Kalifatet. På den anden side er der shiaerne, der indtil videre har været blokerede fra at slå ned på ISIS via tovtrækkeriet omkring sanktioner mod Iran, mistænkeliggørelse for atomvåben, udsigten til en deal med USA alligevel – underforstået at de hellere må afstå fra at gribe ind, hvis de vil bevare deres skrøbelig deal, som zionisterne til enhver tid kan smadre.

Som vi har set i Den Døende Gud og Kabbalah, er anvendelsen af hemmelige loger i den islamiske verden som kontrolapparat for Vestens magtelite særdeles fremtrædende, fx Det Muslimske Broderskab. Da Brzezinski startede al-Qaeda i Afghanistan indviede han personlig Osama bin-Laden i den transnationale Monte Zion-loge. De de senere måtte afvikle al-Qaeda-showet, fordi folk begyndte at gennemskue det, måtte de re-vampe en ny bussemand, ISIS. Her viderebragte de initieringen til en anden skikkelse, bin-Laden 2.0, al-Baghdadi og optog ham i Hathor Pentalpha-logen – beskrevet af den italienske frimurer og historiker, Gioele Magaldi i hans bog Masons Illimited Responsibility Company. Al-Baghdadi var en meget populær skikkelse hos amerikanerne, og hver eneste gang, de havde problemer i et af fængslerne i Baghdad, så ringede de bare til al-Baghdadi.

Tjek Magaldis bog ud, hvis du vil vide noget om sammenhængen i det internationale frimureri som netværk for New World Order. Han taler om ur-loger, et forum hvor et transnationalt netværk af politikere og beslutningstagere vender alle politiske, finansielle, kulturelle beslutninger, før de når frem til de institutioner, vi normalt-mainstream opfatter som de besluttende. Ur-logerne er det egentlige styresystem, det altseende øje ovenover pyramiden, hierarkiet. Som en af hans samtalepartnere i sin bog og medlem af en af disse ur-loger, Frater K, udtrykker det:

For at få folk til at acceptere sådanne idiotiske og upopulære (= ikke i deres interesse) reformer må man skræmme dem, som man gør med små børn.

Historikeren, hvis research har bragt mindst én italiensk præsident til fald.

Går det hele så efter planen? Både ja og nej, for der er visse dark horses i spillet. Saudiarabien føler sig desavoueret af USA og bliver mere uforudsigelige. Irak har brudt deres aftale med USA og bedt amerikanerne om at forsvinde. De har indgået aftaler med den seriøse dark horse i spillet, Rusland. Hvad havde amerikanerne troet? De har jo fuldstændig smadret landet, skulle irakerne så være loyale overfor dem? Syrerne er på ingen måde slået endnu, hvilket de skulle have været for længst efter planen. Den tyrkiske befolkning er ikke glade for Erdogans svindelnumre, og de kan ikke have undgået at bemærke, at hans søn er involveret i oliehandel med stjålne råvarer fra ISIS. Kina, Iran, Egypten og Kina er store spillere, der alle gennemskuer spillet og er imod. Yemen er et problem for saudierne, og shia-indflydelsen er grundfæstet – og de ludfattige yemenitter har intet at tabe i forhold til de stinkende rige saudier. En hel række modtiltag mod NWO finansielt, økonomisk, politisk, infrastrukturelt og militært giver Imperiet problemer.

En af de mere komisk-groteske NWO-udfald ankom, da hr. Erdogan blev fortørnet over en tyrkisk journalist, der sammenlignede ham med Gollum. Journalisten, der fornærmede despoten – der i øvrigt aldrig havde hørt om Gollum før og var nødt til at indkalde eksperter i Ringenes Herre-universet for at få afklaret, om Gollum var en ond skikkelse, og om han derfor kunne være behørigt fornærmet – står til fængsel for sin udåd. Hvad siger du? Jeg synes, at ligheden har noget på sig. Især efter nævnte hændelse.

Hvordan skal Rom styrtes eller erobres? Tripoli befinder sig blot 400 km’s sejltur fra Italien. Eller 50 km fra den nærmeste italienske ø i Middelhavet. Der står millioner af indvandrere på spring for at medvirke til det 21. århundredes ‘mongolske’ invasion. De allerfleste ved ikke selv, hvad de reelt medvirker / skal medvirke til, men de kommer til at gøre det alligevel. Der er dog flere lag i indvandrer-horderne. Der er de passive indvandrere, dem med de falske forhåbninger om det Lykkelige Vesten, og så er der de skumle passagerer i toget: terrorcellerne, der efter et stykke tid og på given foranledning vil blive aktiveret. Det er meget svært at tro, at de europæiske myndigheder er så stupide, at de ikke ved, at der er et seriøst problem her.
Konklusion: det sker per design efter ordre ovenfra og med et bestemt ikke-godartet formål.

Det hele sker i overensstemmelse med selve fundamentet for EU beskrevet af projektets stifter, Richard Nicholaus von Coudenhouve-Kallergi. 

Manden, der beskrev med anbefaling og applaus, hvad vi oplever i dag: den store kultur-ødelæggelse.

Kallergi som en af EU’s fædre og stiftere skrev, hvordan han ønskede at ødelægge alle europæeres etnicitet. Derfor skubber hans efterkommere og tilhængere i dag horderne over grænserne. Initiativtagerne sidder højt placeret i det magtapparat, han selv skabte, i EU og de ur-loger, der styrer maskinen. Og de giver sig ikke til kende, men forbliver i skyggerne i European Deep State

Konflikterne vil ganske uundgåeligt blive så store i de Europæiske byer, at der vil opstå egentlige borgerkrige, hvilket vil stå på frem til 2020-25, hvor Den Ny Verdensorden efter planen skal være fuldt implementeret. Til den tid vil alle, der ankommer til Europa, få injiceret mikrochips, så de kan kontrolleres. Der vil blive brugt andre metoder til at chippe europæerne. De vil fx blive beskyldt på forhånd for at være potentielle terrorister og fare for samfundet. Epidemier og vacciner vil igen blive forsøgt taget i brug. Chipningen vil samtidig ske med en lokkeand om, at de nu kan spare betalingskort, pas og sygesikringsbevis, for det hele sidder jo i flæsket på dem. Ikke-fysiske chipninger vil ske via mobiltelefoner, fladskærme, smartgrids, mobilmaster. Vejret vil blive mere og mere mærkeligt. Betalingskort ligeså. Internettet vil blive mere eller mindre lammet, for der sker for tiden lidt for meget afsløring af NWO til, at de kan leve med det. Den Ny Verdensorden er et samfund, hvor der ikke længere vil findes ytrings-, informations- forsamlingsfrihed. Alt der siges, tænkes, skrives vil blive aflyttet og lagret, hvilket vi allerede ser ske for fuld skrue. 

Fethullah Gülen var instrumental i at skabe den besynderlige fake-kalif, al-Baghdadi. En teaterparodi, der døde, genopstod, døde igen og genopstod igen. Altså en bin-Laden 2.0, der døde i 2001, genopstod ni gange som ni forskellige skuespillere og døde igen i et teaterstykke i Islamabad. Hvorefter han blev smidt i vandet … hvorefter han blev brændt i den Afghanske ørken. Operationen var at gen-brande sæbeoperaen fra al-Qaeda til ISIS. Nogle foretrækker at kalde dem IS, da ISIS er et israelske sikkerhedsfirma med hovedkvarter i Washington, der leverer usikkerheds-ydelser til bla. regeringen.

Ifølge Leo Zagami’s forudsigelser kan vi forvente et angreb på Rom i 2016, muligvis en beskidt bombe. Andre slags angreb kan dog være lige så effektive, så hvad er værst? Masse-indvandring som masse-ødelæggelsesvåben. Flere EU-ECB-IMF-angreb på nationaløkonomierne. Terroraktioner. Ghettoisering og borgerkrig. Drakoniske lovgivninger og fjernelse af civile rettigheder. Lammelse af ikke-kontrollerbar information. Og løgn over hele linjen – masser af løgn!

Researcheren, der ikke giver op

Ole Dammegård kom i 2015 på sporet af en serie planlagte terrorevents. De blev annonceret via en underlig postkort-flyer med slogans som: Dublin next, Paris next, Copenhagen next og Firenze next – alle med et umiskendeligt zionistisk budskab. Dublin kiksede, men blev forsøgt. Paris lykkedes. København lykkedes. Firenze har ikke fundet sted endnu og kan være re-scheduled til Rom i mellemtiden eller har blot fået forlænget lunten. Eller skulle det heldige være sket, at Ole D’s spotlights rent faktisk har forhindret planen? I ingen af de afviklede hændelser, inklusive den anden hændelse i Paris, står det klart, hvorvidt der overhovedet kom folk til skade, da de alle har været særdeles afskærmede og kontrollerede – dog uden at en stribe slaskede selvmodsigelser har kunnet undgå researchere som Ole D’s skarpe øjne. I alle tilfælde har der været terror-lovpakker påfaldende fuldt forberedt i forvejen til en markant optrapning af politistaten samtidig med en markant stigning af regeringernes support til krige i kanten af Europa. I de fleste tilfælde uden befolkningernes opbakning som i England for nylig, i visse tilfælde med befolkningernes tøvende accept, da frygtkampagnen har været massiv. 
Se osse en meget afslørende og som sædvanlig detaljemættet gennemmgang af Breivik-affæren, en meget belastende sag for den norske regering, politi og tidligere statsminister med tonsvis a fortielser og selvmodsigelser:
When terror struck Norway

De såkaldt oplyste

Gruppen fra 1700-tallet, Illuminaterne, som folk tror blot er en Dan Brown-opfindelse, startede i Universitetet i Ingolstadt på initiativ af Adam Weisshaupt, en elev af jesuittere med en jødisk rabbiner som far. Allerede fra starten var zionisme, illuminisme, kabbalisme, sabbatæisme og frimureri altså blandet til en dødelig cocktail. Første hovedresultat: den Franske Revolution. Andet hovedresultat: Den Amerikanske Borgerkrig. Tredje, fjerde og femte hovedresultat: Første Verdenskrig kombineret med Den Russiske Revolution kombineret med opløsningen af Det Ottomanske Rige og etableringen af det del-og-hersk-Mellemøsten, der stadig findes i dag. Sjette, syvende …

Til den dag i dag ønsker jesuitterne ikke at diskutere dette link til Ingolstadt. Ved deres comeback til den katolske kirke efter Napoleons død (deres pain-in-the-ass, hvorfor krigen med briterne, der førte til hans Waterloo) efter udstødelsei alle lande i hele verden på forordning af pave Clement XIV i 1773, adskilte de billedet, så de ikke var knyttet til det, de før havde udøvet: korrumpering, infiltrering og subvertering af regeringer, monarker og nationer. Bemærk ligheden med udstødelsen af de jødiske ågerkarle fra alle lande i Europa i århundrederne forinden og deres comeback til business-as-usual under Cromwell. Bemærk ligheden med fordrivelsen af de venetianske intrigemagere fra bystaten Venedig ved Cambrai-ligaen og deres comeback som bankdynastier i Amsterdam og London og starten på 30-årskrigen – en anden venetiansk svinestreg i den helt store skala. De venetianske efterkommere ønsker ikke at diskutere dette historiske link, ligesom de zionistiske bankfolk ikke ønsker at vedgå sig skadevirkningerne af det centralbankvæsen, de indførte, og som har misbrugt Verden med åger/usura lige siden. Fællesnævneren for disse tre korridorer for magt og menneskelig udnyttelser er, at de intet vedgår sig.

Jesuitterne indrømmer aldrig deres afgørende indflydelse på Jacobinerne, den Franske Revolution og Stuart-familien, som de åndede i nakken. Folk bliver forvirrede, når de prøver at anskue denne kamæleon. Så hedder de Allumbrados i Spanien, så hedder de Jesuitter, så er de protestantiske grupper (Luther, Calvin) med støtte fra Venetianerne. Så er de Rosenkreutzere. Så hedder de Frankister, Jacobinere, Illuminati … de opfinder hele tiden nye navne og nye forklædninger. Så stå dog stille og kald jer ved ét navn!! Så opererer de som riddere af den ene orden efter den anden, der burde være tabt i historiens støv, men som viser sig at være særdeles levende. Så dukker de op som formænd for EU-Kommissionen eller IMF, så findes de i det Britiske Monarki. Så har de krammet den amerikanske præsident, den cubanske, den tyrkiske præsident, generalsekretæren for NATO. Så opkøber og styrer de universiteter, observatorier, laboratorier og fremstår som seriøse videnskabsmænd. Det er næsten umuligt at danne sig et samlet overblik over en af de mest hemmeligheds-kræmmende organisationer, en militær munkeorden med 40.000 veltrænede, aktive medlemmer i et vandtæt hierarkisk system, Gestapo i Vatikanet.

Interessant er i øvrigt den nazistiske forbindelse til jesuitterne. Gestapo-sammenligningen er ikke helt tilfældig. Hitler sagde med stolthed i stemmen om lederen af Vaffen Schutzstaffel, SS: Vi har i Heinrich Himmler vor egen Loyola. Himmler havde opbygget SS over modellen fra Ignatius Loyola.

Ordo Equestris Sepulcri Hierosolymitani – ridderordenen for den hellige grav – er Vatikanets magtcentrum. Den hellige grav er simpelthen vel forvaret. Det er også Schweitzergardens hovedkvarter. Ved Det Andet Vatikanerkonsil 1962-65 mistede kirken en hel del magt. Hvad har det at gøre med NWO?

Ignatius, som han ønskede at se sig selv:
optændt af den hellige ild.
Hoveddøren til Magtens Centrum. En stat i staten – i staten.
Det allerhelligste. Vatikanet i Vatikanet.

Vi er tilbage til det før omtalte forfalskede dokument af jesuitter-agenten Leo Taxil, hvor hele NWO-programmet fremlægges som en tidlig hovedskitse. Dokumentet er falsk, indholdet derimod er særdeles påtrængende og virkeligt. Hvorfra kendte Taxil disse påtrængende skitser/planer med detaljer om, hvordan tre verdenskrige ville starte og med hvilket formål? De kommer fra jesuitternes hovedkvarter i Rom, Compagnia di Gesu, Curia Generalizia. Taxil var mere end blot en højttalende frimurer, faktisk blev han anerkendt i Vatikanet af selve paven som en, der i 1890’erne afslørede frimurerne som en af de første. Colombus-ordenen (Jebb Bush …) er en orden stiftet af katolikkerne som modspil mod de andre frimurerloger. Han blev dernæst tvunget til at tilbagekalde sine skrifter og synspunkter, hvilket skabte en stemning af svindel omkring ham. Ikke overraskende bliver han i zionist-disinfo-organet Wikipedia stadig beskrevet som en svindler. Hovedpointen er, at profetierne, eller hvad vi skal kalde dem, lækket af blueprintet for det næste århundrede+, er så præcist og har holdt så meget stik, at Taxil må have kendt til det fra de folk, der hyrede ham, hvilket er jesuitterne. Jesuitterne har altså infiltreret de amerikanske frimurere.

En hel række spørgsmål kommer selvfølgelig op, hvorvidt det så er jesuitterne der har plantet ideen hos frimurerne, om de udgør et øvre organ i logerne, hvad jesuitternes ambivalente forhold til Den Katolske Kirke går ud på, osv. Altså hvor disse mestre i dobbeltspil og bedrag egentlig befinder sig, og hvad deres egentlige forhold er til zionisterne?

Vi ved, at en af hovedfigurerne omkring Det Andet Vatikanerkonsil var Kardinal Bea, der var infiltrator, jøde og Mossad-agent. Her blev Vatikanet og Israel/zionismen fusioneret ved en aftale. Vi samtidig samtidig forstå, at alle efterretningsvæsener er opbygget som hemmelige selskaber med de samme hierarkier, sluser, filtre og sikkerhedssystemer. Hvis vi siger CIA eller Mossad eller MI5, siger vi samtidig hemmelige selskaber, loger. De rævekager, der skabte Første Verdenskrig og Den Russiske Revolution var bagt i franske, engelske, amerikanske og russiske frimurerordener, der alle var tæt forbundne som efterretnings-netværk.

Vi mangler bare hugtænderne, så har vi Nosferatu.
Kardinal Bea, en snu djævel, en krypto-jøde, der sugede blod i Vatikanet for zionisterne.

Da Bilderberg-gruppen var i Rom i 2014 (?), var der som sædvanlig lukket omkring dem. De mødtes i Vatikanbiblioteket af alle steder. Udover at være stedet, hvor romernes og katolikkernes krigsrov af verdenslitteratur, der forsvandt under den serie af biblioteksbrande, der hærgede den antikke verden – og som der ikke udstedes offentlige lånerkort til – befinder sig, så var det stedet, hvor spionerne mødtes under den kolde krig. Hvis man ville have hemmelig information langet under bordet, så var det her.

Ifølge Taxil/Pike vil WW3 blive en krig mellem zionisterne og Islam, hvor disse vil ødelægge hinanden for at skabe plads til den endelige Verdensregering. Undervejs vil helvede blive sluppet løs i form af psykopater og dæmoner (ISIS), kristendommen vil blive udslettet og Lucifer, kommunismens gud, vil blive den sande guddom. Hvilket svarer nøjagtig til Samuel Huntington’s Clash of Civilisations – minus Lucifer, som han ikke fik besked på af sine opdragsgivere at nævne i sin bog.

Gammeldags diktatorer som Saddam Hussein, Hosni Mubarak og Muammar Gaddafi var nyttige for NWO frem til et bestemt punkt. De var korrupte til en vis grad, men havde også deres egen integritet, Gaddafi i særdeleshed. De betød stabilitet i deres område. Dette galt også for Bashar al-Assad og Syrien, der som intet andet land via dets centrale placering i Mellemøsten kunne garantere stabilitet. For at NWO kunne bringes til dets næste fase, måtte al stabilitet fjernes. Første trin var 9/11 og krigen mod Irak og Afghanistan. Næste skridt var Det Arabiske Forår. Der var nu brug for kaos-tyranni og ikke længere despot-tyranni. Næste skridt var angrebet på Libyen. Somalia og Sudan gik ubemærket hen. Næste mod Syrien. I mellemtiden Mali og Nigeria. I mellemtiden Rusland … og her gik det så galt! NWO overspillede og begik hybris i den tro, at Rusland var et stykke kage, der kunne spises. 
¨
De har også regnet med, at sædvanlige spil med at splitte nationer og befolkningsgrupper ville virke i forholdet mellem Kina, Rusland + Indien, … BRICS. De regnede med at Ukraine kunne ordnes let, at russerne frivilligt ville opgive deres sortehavsbase på Krim, at økonomiske sanktioner ville udsulte russerne. I stedet blev sammenholdet stærkere, de nye tiltag til en dollar-alternativ og en SWIFF-alternativ og en asiatisk investeringsbank – en ægte investeringsbank vel at mærke i stedet for verdensbanken og IMF, der blot er sugerør ned i nationaløkonomierne og en del den amerikanske dollar-mafia – blev til realiteter. I stedet for at handle med europæerne, som de ikke måtte for amerikanerne – hvornår finder europæerne ud af, at EU udelukkende er til for at USA kan kontrollere? – så fandt de ny handelspartnere. Rigtig mange ting går ikke efter planen, hvilket giver en smule lys for fremtiden, der ellers er designet af NWO til at blive kulsort.

Men andre ting går desværre efter planen, for ur-logerne, den uofficielle verdensregering har plan B og C i skuffen. I løbet af de næste fire år er det meningen, at alle den mindre krige, der koger overalt i verden, skal samle sig til én stor som beskrevet i blueprintet. 

Her hiver vi foreløbig stikket ud.
Indtil videre: halløj på badehotellet såvel som i Vatikanet.
Absurditen i Vatikanet og NWO overgår noget, Monty Python eller John Cleese kunne komme op med. Nobody expects the Spanish Inquisition!

Appendix 2

Der findes en del folk i Vatikanet af konservativ observans – og hvis du er kulturmarxist og elsker den kommubistiske pave Francis I og hans skinhellige ræv-bag-øret-kulturmarxisme, bør du høre godt efter: folk der ikke gik ind for de kompromisser, der fandt sted i det Andet Vatikanerkoncil. De er en ældre struktur i Vatikanet end jesuitterne: Dominikanerne. De er middelalderens lærde. De har bestemt også deres mørke sider, for det var dem, der stod for Den Spanske Inkvisition og Modreformationen

Men der er altså både konservative og reformative kredse i Den Katolske Kirke (paradoksalt nok det samme), der ikke accepterer, hvad jesuitterne, kommunisterne gør ved kirken lige nu. Relativismen, nihilismen har invaderet kirken, den destruktive tolerance. Retninger indenfor kirken, der ikke hylder relativismen – hvilket reelt er luciferianisme, satanisme – bliver nu udstødt. En katolsk gruppering i ex-Jugoslavien, der dyrkede den hellige jomfru, og som sagde, at kirken var i forfald, er nu ude i kulden. En Ny Middelalder har indfundet sig, en Ny Inkvisition, en ny kætter-forfølgelse og hekse-afbrænding finder sted. En ny Modreformation er trådt i kraft. Et kommissær-vælde som i kommunismens Rusland er mødt op. Er det i øvrigt ikke sjovt, at begrebet kommissær er fælles-terminologi for lederne af både Sovjetstaten og EU? Com-missiones, ud-sendinge. Hvem er de udsendt af? Well, i mellemtiden har vi så lært om ur-logerne …

Konservatisterne ønsker at bevare det, som nihilisterne ønsker at ødelægge. Reformisterne ønsker at forandre det, som nihilisterne allerede har ødelagt. Begge fløje har set det komme. Den Nye Verdensreligion og Verdensorden designet af jesuitterne, og dens navn er RELATIVISME – et andet ord for Nihilisme. Deres gud hedder NIHIL, INTETHEDEN. Et uddateret navn er Satan eller Lucifer. Diskussionen om Lucifer-Isis-Venus i myto-historisk sammenhæng er totalt irrelevant, vi taler om Mørkets Fyrste, Antikrist, Mammon, fucking-alien-non-humanity! Transhumanisternes gud, robot-slavekulturens komme. Molok, Baal, Kali-Ma. Intet godt intet ondt, ingen værdier, ingen historie, ingen hukommelse, ingen etnicitet, ingen samvittighed, ingen frihed, ingen dyder, ingen samtaler, ingen familier, intet-køn, ingen nationer, ingen menneskelighed, ingen kærlighed. 

Manden der vidste, hvad han talte om.
Han havde fået lov til at kigge i manualen.
Han grinede ad os, fordi vi troede – dengang – at han ville advare os.
Fagre Nye Verden er her for længst.

Appendix 3

2021:
En katolsk ærkebiskop taler ud og løfter fingeren i stærk anklage mod korruptionen i sin egen kirke og mod den siddende globalist-pave.

Interview med Carlo Maria Viganò, italiensk katolsk ærkebiskop, 11. sept 2021

New World Order-Paven
Krisen i den katolske kirke
Verdenspandemien og magtmisbrug

Blot en smagsprøve
Biskop Viganò:

Pandemien er brugt som et falsk påskud for at gennemtvinge vacciner i mange lande i verden. Det er sket på en samtidig og kordineret måde. Kirken har fejlet med at fordømme de, der har misbrugt magten. Ikke blot har magthaverne støttet de globalistiske magtmisbrugere, men de har endog fordømt de, der nægtede at lade sig indsprøjte et eksperimentelt genmanipulerende serum med ukendte og uoplyste bivirkninger og tilstedeværelsen af materiale fra aborterede fostre, hvilket for en katolik burde være mere end grund nok til at nægte at lade sig vaccinere.

Vi er i krig, en krig der ikke er åbent erklæret. Denne krig bliver ikke udkæmpet med konventionelle våben men er ikke desto mindre en krig med aggressorer og ofre, standrette og tilfangetagne. Volden foregår under et dække af legalitet vendt mod både borgere og troende. Det er en epokekrig ved indgangen til de sidste tider, som der tales om i skrifterne.

Alliancen, som involverer kirke og stat, er i virkeligheden en alliance mellem Deep State og Deep Church, en degenereret komponent tilstede i begge institutioner. Det er indlysende, at disse degenerater ikke ønsker det gode for menneskene, når de udsætter dem for sådanne eksperimenter, især når der lades hånt om vaccinernes åbenlyse ineffektivitet og de skader, der rammer modtagerne. Det er tydeligt, at det kirkelige hierarki i det omfang, det byder sig til som støtte for en plan om massakre på globalt plan, er medskyldig i en forbrydelse mod menneskeheden og ikke nok med det:
Er medskyldig i en alvorlig synd mod Gud.

Bergoglio’s Sanhedrin et tydeligvis aktører i planen om Det Store Reset. For det første forfølger det mål, der intet har at gøre med den katolske kirke. For det andet håber det på, at dets medvirken kan medføre en form for politisk og økonomisk fordel i forhold til Den Nye Verdensorden.

Alle kan se denne kriminelle medskyldighed, og det ses særligt tydeligt i Bergoglios vaccinationskampagne. For nylig er han gået så langt som til at involvere kardinaler og biskopper fra Nord- og Sydamerika, deriblandt biskop Gomez fra Los Angeles, leder af kirken i USA. De bærer også ansvaret for en alvorlig forbrydelse mod menneskeheden.

*

Dette er et afskrivningen af blot de første 11 minutter i interviewet.
Allerede her står det klart, at denne kommentar er noget helt unikt.
Interviewet kan ses her: xxx

—– o —–

Download OVERETAGEN som PDF

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *