Essay,  Historie,  Kultur,  Politik

Den stupide nytårstale

Så er det på falderebet lykkedes Nikotin-Grethe at underhale sig selv.
Stort set ALT, hvad hun sagde 31 december 2023 var ikke bare lidt dumt men seriøst stupidt!
Og med stupidt følger pinligt, skammeligt og irrelevant.

Det Kongelige Højræb viste sig fra sin mest DeepState-servicerende side, hvilket for det første bekræfter samtlige formodninger om, at hun ikke skriver sine taler selv. Der er en stak skumle hoveder i Hofmarskallatet, der gør den slags, der igen modtager instrukser fra The Deep Cloud State. I år havde de besluttet, at hun skulle efterplapre alle de værste og mest stupide klicheer fra NATO, Pentagon og zionisterne. Dernæst bekræfter det, at kongehuset på ingen måde er konstitutionelt i betydningen upolitisk. De bryster sig af, at de skam-da-ikke har lov til at blande sig i politik, for det har vi regering og folketing til. Men de har åbenbart ikke noget imod at stille op som propaganda-rør for globalfascismen, når de får besked på det.

Første stupide udsagn:
Hun starter med at opremse, hvor dydige danskerne var under besættelsen, hvor de hjalp jøderne imod nazisternes folkemord. Og det er jo ikke forkert, men hvad bruger hun det til? Hun går videre med TOTALT at udelade, at der lige nu finder et perfidt folkemord sted begået af zioniststaten Israel (den kuppede jødedom) mod den indemurede befolkning i Gaza og vader rundt i, hvor søøøønd det er for den hypermilitariserede zioniststat, at nogen har smidt en raket i hovedet på dem, og hvordan vi nu skal passe på med ikke at fremme antisemitisme og bla-bla-bla. Det royale fæhoved ved ikke engang, hvad ordet semittisk betyder, og at det er en betegnelse for en sproggruppe, der omfatter arabisk.

Enten er hun for dum, uvidende om historiske fakta, eller også er hun bare royalt-korrupt. Iblandet et godt stænk af præ-senilitet.

Andet stupide udsagn:
Herefter begynder hun at hylde Danmarks støtte til det mest korrupte regime i Europa Ukraine ved at forherlige deres mega-korrupte-pseudo-præsident Zelinski. Og hvor kan vi være stolte af det, og hvor er det vigtigt at … Altså Kongehusets overhoved sidder foran 6 millioner undersåtter og hylder Europas mest korrupte fascist-regime!

Er damen da gået helt i stok og stivelse?!

Tredje stupide udsagn:
Dernæst begynder hun at fremføre endnu et af tidens store svindelnumre: kli-i-i-maet.  Her er jeg allerede helt-helt træt, jeg orker ikke mere royalt røvslikkersnak, jeg orker ikke mere officielt landsdækkende blåstemplet globalistpropaganda. 

Jeg var i år havnet i et nytårsselskab af alle mulige observanser – mest til venstre, og det var interessant at studere reaktionerne. Folk var tavst-andægtige under talen, men der blev ikke spontant klappet bagefter. Hvorfor ikke? Selv venstrefløjen bryder sig ikke om for tiden at være tavse vidner til Gaza-folkemordet. De er kommet i tanker om på falderebet, at det engang i tidernes morgen havde en sag, et formål, en mission. En del af dem har indset, at de i mellemtiden har valgt det dårlige selskab. Too late, too little? Så lytterne til talen, der stod der på gulvet med deres velkomstdrink put-put-puttede sig og var usikre på, om det var selskabeligt korrekt at buh’e ad royalgimpen – man skulle jo nødigt blive socialt udstødt, inden party’et var begyndt.

Det er først, da Nikotin-Grethe annoncerede, at hun stoppede og overgav tronen, at folk begyndte at reagere. Men det var stadigvæk kun ih-åh-og-nææh, der kom ud af den paralyserede flok og ikke: About fucking time! Ikke noget med, at hun skulle have gjort det for 10 år siden.

Denne afsked med tronen og æraen for dronningen iført stupide udsagn bekræfter også, hvad vi beskrev i forrige artikel: Skrøner fra virkeligheden > Afsnit: Frimurerlogen – at kongemagten aldrig slap magten / at Magten aldrig slap kongemagten ved overgangen til det såkaldt repræsentative demokrati, der ikke længere repræsenter borgerne i landet. Det antyder også, at det ikke bliver meget bedre under hendes ældste søn Frederik, for han er blevet hjernevasket hele sit liv af det royale bagland. Læs Omar Ingerslevs herlige kommentar herunder 🙂

Et interessant udsagn fra en af venstrefløjshjernerene i nytårsselskabet var: Nu er jeg ikke længere for afskaffelsen af Kongehuset pga. højredrejningen af samfundet. Vedkommende havde en fortid i Tvindskolesystemet. Det vil med andre ord sige, at dronningens stupide udsagn nu er blevet talking-points for venstrefløjen! Men fløjen bryder sig ikke rigtigt om folkemordet i Gaza, så hvilket ben skal de snotforvirrede fløjgængere nu stå på? Kunne man håbe på, at graden af kognititiv dissonans efterhånden trænger igennem til deres hjerner, eller er det for meget at håbe på?

Og hvad vil venstrefløjs-vrøvlet med højredrejning sige? Er det ikke blot et rodekasse-begreb for anfægtelse, og at nogen tillader sig at modsige politisk-korrektheds-tyranniet? Hvilket venstrefløjen i dens nuværende afmagt er ude af stand til at håndtere. DE er nu blevet magten i al dens selvudråbte fuldkommenhed, og DE oplever nu, hvad det vil sige at folk ikke vil finde sig i det. De forstår det ikke, de så det ikke komme, for de er jo åh-så-gode og velmenende.

Men det var i øvrigt en meget interessant nytårsaften, og flertallet af de tilstedeværende var et interessant bekendtskab. Jeg var der mest for samtalens skyld. Samtale sagde jeg så! Se det er et emne, der vil noget. Men jeg vil nok efterhånden skrive 100% under på Kongehusets snarlige afskaffelse, for standarden har nået bunden. Og det siger ikke så lidt jf. denne herlige podcast: Der var et lille land.

Åh og for resten, der er jo også Statsmedisterens nytårstale.
Den gider jeg simpelthen ikke. Jeg tror jeg springer den helt over i år.
Jeg orker ikke mere forlorent-korrupt hykleri sprøjtet i fjæset på mig.

Add-on: Coro-nation

Mere stupiditet.
Her er et stykke billedanalyse i forbindelse med kroningsceremonien.
Et snapshot fra ‘the coro-na-tion’ fortæller i et splitsekund en historie:

Fruen i blåt møver sig i al sin selvfølte og -forståede magt og semi-pseudo-royale vælde frem foran den lidt betuttede nybagte konge, der er vant til at stå i skyggen af mor – det ved Frederheksen udmærket – og gestikulerer i vilden sky se-mig-SE-MIG-NU !! og stjæler billedet, så længe hun kan slippe afsted med det.

Kejserinden hilser på SIT folk som et powerplay på, at hendes magt er reel (mener hun), hans er konstitutionel, så han må hellere lære sin plads at kende fra starten … øøh, det vidste han sådan set godt i forvejen.
Et bud på hans udtryk er: Ja-Ja, lad bare Slette-Mette køre sit opblæste egotrip, så får VI (pluralis majestaetis) fred så længe og efterfølgende.

Hvad bygger jeg den tolkning på? At vi lukker øjnene op. Se hvordan hun bevidst-teatralsk placerer sig foran kongen, hvordan hendes romersk-fascistiske heil-arm smækker op i fjæset på ham. Hun ved, at kameraerne befinder sig nede på pladsen, og blot 35 cm forskydning gør, at hun selv bliver et hoved højere. Intet er tilfældigt, alt er indstuderet.

Frede og Frederheksen er et eventyr, der ikke er for børn.
Frede skaffer sig lidt fred ved at være pæn dreng.
I de gamle eventyr var det kongen på borgen.
I de nye eventyr er det borgen på kongen.
Med begge røvballer plantet solidt midt på kongens fjæs – vær’sgo slik mig!

Frede padler. Hans job er at stille op og rasle med juvelerne, når der bliver kaldt på ham. Hans taler skrives af hofmarskallatet, og de er alle iført glidecreme – 2.5% Frede, 97.5% glidecreme.
Frede og familien er en historie for sig, den ta’r vi en anden dag – den er heller ikke for børn.

Men altså: Har statsmedisteren overhovedet ingen situationsfornemmelse udover, hvordan en situation kan misbruges? Har hun ingen pli? Hvorfor alting som mig-mig-MIG?

Som absolut ikke-royalist, der mener, at Kongehuset bør abdicere(s), så finder jeg statsmakrellens pseudo-neo-royalisme 10x så klam som husets old-school-ditto.
Jeg finder det derudover bekymrende-forstyrrende, at kronings-eventen booster nybølger af både propagandistisk nyroyalisme og ny anti-royalisme, hvor ingen af disse har fattet en større sammenhæng.

Åh – og så kan jeg se, at Mary-oh-Mary er blevet targetted af World Economic Forum som en af deres influencers. Det var det, de gjorde med Hollywood-bitchen Megan-whatever og prins Harry. De blev spændt for globalfascistvognen. Når / hvis det samme sker med det danske kongehus, så er de totalt fucked-up! Men tak i det mindste for, at det nu er synligt.

Og her er så en update på Kongesangen i anledning af coro-nationen:

Kong Frede stod med højen ræb
i baren røv;
hans værge stækkede hans næb
der hjalp ham hverken klynk ej flæb.
Da sank på forhånd alt bestræb
i grus og støv.
Red, skreg de, red din buksebag,
||: hvad står på Danmarks Frederik :||
hans pik?

Du danskes vej til vold og magt
er dog en ynk!
Du greb den smiger, der blev dig rakt,
men så din nabo i foragt,
og al din hang til kongemagt
er dog en ynk!
Trods alt dit blær og rænkespil
||: du bryster dig men stævner til :||
din grav!

6 Comments

 • John L. Jensen

  TUSIND TAK Macuhanman

  og præcis det samme her.. gider ikke spilde et eneste sekund på Mette Forrædderiks en’ taler..

  “Åh og for resten, der er jo også Statsmedisterens nytårstale.
  Den gider jeg simpelthen ikke. Jeg tror jeg springer den helt over i år.
  Jeg orker ikke mere forlorent-korrupt hykleri sprøjtet i fjæset på mig.””

 • omar ingerslev

  Når minoritet stilles over majoritet

  opløses fællesskab og identitet,

  med “ord” “ret” og “korrekthed”

  gøres de fleste ( ligesom i diktaturer ) led og ked.

  *

  Edderkopper og spindoktorer kvæler sagnets håb :

  Fanget i spin(d) og væv

  slumrer Holger (Danske) i sin katakomb,

  *

  Folket kalder folket, i nødråb.

  Hjælpen må komme fra en skæv :

  ” Red os, Rasmus Klump ! ”

  *

  ” vindfrikadeller og luftpostej ”

  – virkelighed eller ej –

  tro formår mere

  end forstand forstår

 • omar ingerslev

  Presenilt Preludium:

  Gemalen
  med fingeren i analen
  og vinpatteflasken i hovedkanalen

  ”  huun  svigted  maaj
                 og  gjorr  maaj  till  narr-r-ren  ”

  *

  Præsens Pestillens:

  Tobakken er røget,
  Ryggen strøget,
  forstanden afløjet.
  Den forstyrrede styrende, fjernt styrede
  Drone M II er nede i møget.

  *

  Futura Arriviste :

  Frøkongen Fjollerik
  og hans frilufts fjollepik
  er på rundgang ( næppe uset ).
  I byen og på slottet er der bal,
  med gæstfrihed og plads
  til et ordentligt nydt års knald,
  både inden- og udenfor frøkongehuset.
  Hulstøbte phtalat-holdige plastic-prinsesser, plast fast i rumpen,
  med det rette lokkekald og passende pli’, savner fyr-
  værkeri sjov og skæg,
  og haletudseæg
  i sumpen.

  Frøkongen Fjollerik, fuld af indstuderet charme,
  er straf- og ansvarsfri, helt væk
  og forstår ikke et kvæk,
  ” vil bar’ gerne hjælpe – det kan vel ingen harme ”
  – kvækker han, og kaster sig i kvindebarme.
  Det er deres egen skyld,
  når de tager ugebladet for munden, og lokker:

  ”  will  You  “Mary”  me  ?   ”

  –  for min skyld kan vi slå plat eller krone
  om hvem der slår mønt
  eller sidder på trone.
  Det gør ingen forskel
  under vor tids enevæld’ ,
  hvor alt går på hæld.

  Solen, landet
  og den åndelige horisont er så lav,
  at selv dværge kaster lange skygger.

  ( https://www.nedersteetage.com/nytaarsknallert-uden-hjelm-vesir-og-krudt/ )

  • marco_hanuman

   Kong Frede stod med højen ræb
   i baren røv;
   hans værge stækkede hans næb
   der hjalp ham hverken klynk ej flæb.
   Da sank på forhånd alt bestræb
   i grus og støv.
   Red, skreg de, red din buksebag,
   ||: hvad står på Danmarks Frederik :||
   hans pik?

   Du danskes vej til vold og magt
   er dog en ynk!
   Du greb den smiger, der blev dig rakt,
   men så din nabo i foragt,
   og al din hang til kongemagt
   er dog en ynk!
   Trods alt dit blær og rænkespil
   ||: du bryster dig men stævner til :||
   din grav!

 • omar ingerslev

  Nikotinen er strøget,
  Ryggen er strøget,
  forstanden røget,
  Drone M2
  er nede i møget.
  *
  Leve Kong Fjollerik
  og hans frilufts fjollepik
  på rundgang, næppe uset,
  hulstøbte phtalat prinsesser
  inden- og udenfor kongehuset
  ” will U Mary me ? ”
  *

  • marco_hanuman

   Der var et yndigt land,
   det stod med brede bage
   af hængerøv og slid
   det vred og vendte sig sig i angst,
   for død og mangen plage;
   Ej længer Freyas sal.

   Dér sad i fordums tid
   de jakkeklædte tumper,
   udhvilede fra nid;
   så drog de frem til folkets mén,
   nedlukningslumpne løgne
   bag Borgens kampesten.

   Det land er blevet grimt;
   thi giftigheder virker
   i jord og vand og krop,
   og karriére-kvindekøn
   og mænd foruden klunker
   bebo de danskes øer.

   Hil Holger i din katakomb!
   Du tog dig nok en snummer,
   en morfar og en lur.
   Vort gamle Danmark skal forgå,
   sov sødt, du lille Jumbo
   i tornerosesøvn.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *