Essay,  Økonomi,  Politik

Et studie af en finansterrorist

Vi taler om en af de mest dystre skikkelser derude og -oppe i det globalistiske parnas og samtidigt om en af de mest indflydelsesrige skikkelser gennem sit alt for lange liv. 

Hans navn er George Soros.

Han lider bestemt ingen nød på sine gamle dage, men på det seneste er det gået kraftigt ned ad bakke for hans hovedprojekt, Open Society Foundation. Manden, der løftede begrebet selskabstømning til omfanget af nationaltømning, har efterhånden genereret så meget modstand på verdensplan, at han selv har været nødt til at indrømme (interview på National Public Radio), at hans projekt er slået fejl.

Et af de seneste tiltag her medio marts 2021 er, at det seneste militærregime i Myanmar har beslaglagt Soros’ bankkonti. Det har de en grund til. Modsat hvad medierne konstant bilder folk ind, og hvad folk har ladet sig indbilde, har det såkaldte demokrati under Aung San Suu Kyi været en katastrofe. Der var helt andre grunde end de indbildske til, at hun blev indsat. Det var hendes forbindelser til The Clinton Foundation og Soros’ Open Society Foundation. Er det ikke sært, som disse pengevaskerier altid kalder sig for noget med Foundation for at de kan undgå at blive beskattet?

Så hvad var det, at Barack Obamas kæledægge, der var så tilpas offerrolle-agtig, siden hun havde siddet i fængsel, skulle udføre? Hun skulle medvirke til at gøre Myanmar, tidligere Burma, til det asiatiske hovedcenter for human trafficking og opiumshandel. Og det blev landet, for dets beliggenhed var strategisk med grænser til Indien, Bangladesh, Kina, Laos og Thailand, og logistikken var perfekt til beskidt handel. Hvordan skaffede man hende posten som præsident – eller noget der lignede? Vha firmaet Smartmatic, der, som nogen er bekendt med, for nylig var hovedkraften bag tyveriet af det amerikanske valg via deres software kaldet Dominion – altså bare sig navnet: dominion = overherredømme! Damen var overhovedet ikke demokratisk valgt – ligesom de nuværende præsident i USA. Det var dét, en stak ‘onde’ generaler, som de bliver fremstillet i Vestens medier, blev trætte af og smed hende på porten for, samtidigt med, at de smed en af hovedaktørerne bag det egentlige statskup (fremstillet som demokrati) på porten og beslaglagde hans tyvegods. Altså mr. Soros.

At George Soros er en tyv i den helt store skala, er der en stribe lande blot i Østasien, der ikke er i tvivl om. Det var via hans finansmanipulationer, at tiger-økonomierne fik et midlertidigt kollaps i slutningen af 90’erne. De eneste to lande, der gik ram forbi, var Malaysia, der på det tidspunkt havde en nationaløkonomi, der fulgte de oprindelige regler for sharia-bankvæset – altså hvor ågerkarlevirksomhed var forbudt – og Taiwan, der kørte og kører en økonomi, der interessant nok lignede den tyske mellem 1933-40, hvor den boomede. Mnjææ det var bare, fordi ham Hitler oprustede, så det gælder ikke. Øh nej, det var – like it or not – fordi man tilsidesatte centralbankvæsenet og deres ågerkarleri og udstedte en uafhængig Deutchmark. Hvis man er på udkig efter en mere dybtliggende årsag til WW2, look no further, for det måtte bare ikke finde sted. Det skal lige siges, at tiger-økonomierne var de fire lande: Taiwan, Sydkorea, Singhapore og Thailand, men både Japan og Malaysia havde haft et lignende økonomisk boom forinden. Krisen lige før årtusindskiftet påvirkede lande på hele kloden, Rusland, Brasilien, Østeuropa, der havde handelsmæssige og finansielle forbindelser med de 4(6) lande i Østasien.

Mr. Soros havde gang i nationaltømning i forbindelse med kollapset af tiger-økonomierne dengang. Så hvad har han ellers haft gang i? Det er alt sammen det samme projekt for ham, men hans projektmedarbejdere har mange forskellige kasketter på, organisationerne under hans paraplystruktur har mange navne og ansigter. Hvorfor minder det mig om The Penguin i slutscenen fra Batman Returns (Shit! I picked the cute one) … altså du ved, pingvinen og paraplyerne … En af de mest udbredte kasketter er NGO’erne – Non Governmental Organisations. Og hvad skal de så? De skal bevæge sig ind i de lande i verden, hvor der ønskes regimeforandring og hjælpe med at bringe den i stand. Det lyder så velgørende, så sympatisk, ja tænk, disse vidunderlige og idealistiske mennesker (violinmusik) går helt frivilligt og uden regning (kleenex) ud i marken for at bane vejen for demokratiet (dåseklapsalver) og sørge for, at de onde diktatorer (lyden af kvinder og børn, der græder) bliver sat fra bestillingen. 

Soros som pingvinen. Eller pinvinene som Soros, whatever way …

Og hvad så herefter? Hvad sker der, når de farvede revolutioner har afstedkommet regimeforandringer? Så ankommer the foundations, centralbankmændene, IMF, Verdensbanken, de multinationale, globalisterne, pengevaskerne og alle de andre ‘demokratisk indstillede’ usual suspects og tager for sig af retterne. Og hvad har de stakkels nødlidende ofre for de ‘onde dikatatorer’ ud af via iscenesat ‘folkelig’ opstand at bane vejen for åbenheden? Absolut ingenting – medmindre større fattigdom og gældshelvede regnes som noget, man har fået ud af det. 

Er det ikke sært, som qui bono og follow the money afslører den slående lighed mellem IMF, CIA, World Bank og Soros Foundation. Er Soros så en CIA-agent? Sandsynligvis men i en særlig kategori, en slags superagent med ret til egen agenda ved siden af CIA’s og IMF’s og Verdensbanken. Ligesom mellem World Economic Forum og FN har der eksisteret et interessefællesskab, en fælles forståelse, en ideologisk karteldannelse som mellem mafiabosser på højt niveau. It takes one to know one.

Der er tænkt nøje over det hele blandt udspekulanterne. Man laver ikke så stor en operation, uden at det har flere formål Mens horderne af NGO’ere, de nyttige idioter, bliver sendt i marken for at bane vejen for ‘det åbne samfund’ – læs: samfund der står pivåbne og uden beskyttelse mod globalisternes overgreb (det hedder teknisk set fascisme) – så er der en hel masse unge mennesker, der har noget at se til. Unge er idealister, de vil gerne være med til at skabe en bedre verden, de vil oven i købet gerne ‘frelse verden’. De vil det godt, de er emotionelt engagerede og 99% er til det venstreorienterede, da en af grundegenskaberne ved venstreorienterethed er, at man reagerer emotionelt og ikke tænker rationelt. En anden vigtig og nødvendig egenskab ved v-hed er, at man aldrig ser sig over skulderen, hvor der ALTID og uden undtagelse står en globalist og trækker i trådene med et smøret grin. Eller stenansigt, for som vi har konstateret for nylig, så er der jo ikke noget at grine af under Operation Surrøv.

Og så glemte de lige, de ulønnede NGO’ere at fortælle, at de og deres organisationer fik dollar-millioner ned i lommen fra Onkel Soros og hans utømmelige pengetank. Bare en detalje – og endnu en grund til ikke at se sig over skulderen. Alle disse unge idealister kunne potentielt den dag, virkeligheden går op for dem, find på at vende sig med den samme idealistiske energi imod deres hidtidige bagmænd med et: Jamen vi troede jo, at vi skulle frelse verden SAMMEN med jer … fuck jer! Men husk de lange knives nat. Når der ikke længere er brug for jer, naive NGO’ere, så er I ‘temmeligt undværlige’.

Når fascist- og racist-horderne, der har smadret gader og butikker i USA, Antifa og Black Lives Matter, er færdige en dag, bliver de bare smidt under bussen. De var og er et hjernevasket redskab, og når de er brugt op, så ryger de i skraldespanden. Revolutionen æder altid sine egne bør. Altid!

Noter: 
En af George Soros’ danske beundrere er den tidligere radikale partileder nu EU-kommissær Margrethe Vestager. Hun sagde direkte år tilbage, at hendes to store forbilleder i politik var finansterroristen George Soros og folkemordersken Madelaine Albright, udenrigsminister under Clinton-regimet. Albright sagde direkte i et TV-interview, at en halv million døde civilister (gang tallet med tre) under Irakkrigen var hele prisen værd. Sådan Vestager – jeg udbasunerer hermed, at mine store forbilleder er Pol Pot og Jack the Ripper! Hvad kan lige gå galt her?

Her kan tilføjes: George Soros har smidt penge ned i lommen på 40% af de korrupte medlemmer af EU-kommissionen og -Parlamentet. Det kaldes bestikkelse. 

Det er fuldstændig det samme, som zionistiske lobbyorganisationer har gjort ved amerikanske parlamentarikere. 
Paradoks: Soros familie var nazi-kollaboratører under WW2, han selv er erklæret zionist. En forbindelse her?

Som sagt er Onkel Soros løbet ind i problemer. Alle hans NGO-organisationer + alle dem, der ikke er hans, er bandlyst i Rusland. Tror vi måske, at de anti-Putin-kampagner, der har kørt fra Vesten, har noget at gøre med den sag? Hvad var det, der skete lige efter murens og Sovjetstatens fald? Globalisterne væltede indover grænsen og begyndte at rage til sig. Jeltzin gav dem lov, for han var i lommen på CIA og Bill Clinton og i øvrigt stang-vodkastiv hele tiden – han drak sig fra, at han forrådte sine landsmænd. Oligarkerne, som de hed i Rusland, var i fuldt sving, indtil en tidligere KGB-mand kom til magten og smed dem ud. Senere blev der trukket i trådene via Ukraine, og lige nu er der forsøg i gang på en farvet revolution i Hviderusland. Trenden går tilbage til Georgien og Serbien i perioden efter sovjetfaldet. Onkel Soros var med hele vejen igennem.

Senere kom det Arabiske forår – endnu en farvet revolution. Mere Soros og CIA. Senere igen kom Libyenskrigen og Syrienskrigen. Same-same. Begrebet opstod netop under NATO/CIA-operationen kaldet Kosovokrigen, hvis formål var opløsningen af Jugosalvien, så globalisterne kunne komme til.

Lad os lige definere en farvet revolution (colored revolution)

En betalt og organiseret opstand, der kalder sig selv folkelig, selvom dens operative celler agerer på initiativ fra supernationale enheder, Non Governmental Organisations på højt plan – NGO i betydningen en globalistisk, paramilitær struktur udenfor eller over regeringsniveau. Eller bare fra synonymordbogen: en CIA-operation.

Et europæisk land, der har sat George Soros stolen for døren, er intet ringere end hans eget fødeland Ungarn. Hans organisationer er bandlyst fra landet på initiativ fra den populistiske og populære præsident, Victor Orban, der vandt for 3. gang i træk ved valg. Smartmatic/Dominion har åbenbart ikke fået styr på Ungarn, så Open Society pakkede sammen og flyttede til Berlin, byen hvor alle røvhuller står åbne. En af hans talepunkter under valget var Stop Soros.

Det fører så til endnu en type af åben-samfundene-operationer: de pivåbne grænser eller sagt på en anden måde: immigrations-invasionen, hvilket medfører endnu en bølge af violinmusik, kleenex’s, klapsalver og teatergråd. Ungarn lukkede deres grænser for operationen, fordi de så, at den havde et destruktivt formål. Alle går ind for immigrations- og flygtningestatus som en ret for mennesker, men dette her var noget helt andet. Det var en organiseret flodbølge af militariseret (weaponized) immigration af især unge mænd i den våbenføre alder allerede optrænet af ISIS indover Europa – eller som nu under Biden-regimet: teenagere allerede oplært i drug-og trafficking-kartellerne flodbølge-svømmet indover grænsen fra Mexico og på begge kontinenter med Soros’ beskidte fingeraftryk og blodpenge over-det-hele.

Udover den undergravende NGO-aktivitet blev en anden Soros-funderet aktivitet i 2018 kaldet Central European University smidt ud af Ungarn og var nødt til at relokere til Wien. Samme år blev en Soros-organisator smidt ud af en andet østeuropæisk land, Polen, og sendt tilbage til Ukraine. Hmm igen, statskuppet i Ukraine og dets udsættelse for farvede revolutioner.  

Polen har ikke noget hjerteligt forhold til Soros. Det var også Polen, der for nyligt satte et andet global-imperialistisk foretagende stolen for døren, Twitter. Hvis Google-Gestapo alias Twitter alias Youtube alias Facebook vovede at gøre det samme, som de havde gjort med den amerikanske præsident op til valget, så ville de blive idømt seriøse bøder. Tag den, Margrethe Vestager og din særlige enhed for Europas digitale fremtid! De kan ikke vente derude hos medlemmerne på dig og har muligvis ikke den helt store respekt for dit gate-keeperi. Mellem os sagt, Margrethe, det bliver ikke rigtigt til noget – for det var ikke meningen, at det skulle blive til noget, vel? Men hils George og Madeleine.

Endnu et østland, denne gang på Balkan, har stoppet Soros’ aktiviteter: Makedonien. Her er der startet en bevægelse kaldet SOS – Stop Operation Soros.

Tyrkiet har det ejheller så godt med George Soros. Præsident Erdowan anklagede Soros for at hælde benzin på oppositionsbålet tilbage i 2013 og finansiere de daværende massedemonstrationer. Hvilket han selvfølgelig havde. Man behøver ikke at grave særligt dybt for at følge pengene, og det var ikke overraskende dele af paraply-netværket, der havde spyttet penge i optøjerne. 

Pakistan beordrede i 2017 Soros’ NGO-grupper til at pakke sammen og forlade landet. 

Jeg tror også, jeg ville få sorte poser under øjnene, hvis jeg havde lagt mig ud med den filippinske præsident.

Og så er der Filippinerne og deres temmelig håndfaste præsident Rodrigo Duterte, der offentligt udtalte, at hvis Soros vovede at sætte sine fødder på filippinsk jord, så ville der være en dusør på hans hoved. Hvis jeg var Soros, ville jeg nok undgå at træde på det stykke land, for Duterte er kendt for at gøre, hvad han siger, at han vil gøre. 1 million+ medlemmer af drugkartellerne har måttet sande, at han er en mand bag sine ord. Som han sagde: If you don’t kill me, I will kill you.

Ministaten med den store nationaløkonomi og en af tiger-økonomier, Singhapore, har for nyligt nægtet et firma at registrere i landet, fordi det havde accepteret fondsmidler fra Open Society Foundation. Firmaet var affilieret med et lokalt mediefirma. Begrundelsen for blokkeringen var: Lokalpolitik er forbeholdt singaporeanere og ikke fremmede enheder som OSF

De vidste altså særdeles vel, at der er tale om destruktiv indblanding i et lands interne anliggender, hver eneste gang der dukker folk op med Soros’ penge på lommen. Og sammen med burmesere, singaporeanere, tyrkere, makedonere, ungarere og polakker er der mange statsledere derude, der har set røgen og er i færd med at tage deres forholdsregler. Selv briterne kender til mandens finanssvindel, for den britiske nationaløkonomi havde et crash, da han spekulerede med deres statsobligationer.

Lad os runde af med, hvad manden har sagt om sig selv. Her taber man lige underkæben. Han udtalte engang i et interview, at det på et tidspunkt i hans unge dage gik op for ham, at han VAR Satan !! Det sagde han selv, og han mente det. Han ser sig selv som en inkarnation af ondskab, og han elsker tanken. Det virker for tiden, som om at folk, der har været udsat for hans sataniske projekt, har fået nok.

—– o —–

Download OVERETAGEN som PDF

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *