Historie,  Politik

De løj! – verdenshistorie i et nåleøje

De løj …

Ikke nok med det. Alle krige starter med, fortsætter med og ender med en løgn. Fra ende til anden. Og resten er historie …

Løgn er hovedpræmissen for enhver krig. Uden en nøje tilrettelagt og udspekuleret løgn akkompagneret med alle til lejligheden passende visuelle effekter i form af grædende kvinder og børn, uskyldige ofre for grusomheder begået af en ganske umenneskelig karrikatur af en fjende, der derfor fortjener vores harmdirrende forargelse på vegne af fjendens egne borgere og vore egne medborgere … OG at blive straffet. Uden en spektakulærer, medielækker ulækkerhed af en fed løgn, kan INGEN krig finde sted!

Det kan ikke siges nok. Især fordi folk ikke har forstået krigens psykologi.

Løgn er både det, der bliver sagt, som er usandt. Men det er også alt det, der ikke bliver sagt, og som gør alt det sagte usandt.

Hvorfor er det nødvendigt at lyve så stort og så ofte? Fordi magthavere, der ønsker krig i tider, hvor konger og kejsere ikke bare kan udkommandere dele af den mandlige befolkning til krig og den kvindelige del til at holde kog i gryderne i mellemtiden, har brug for et påskud, så mændene frivilligt stiller sig foran en kanonløb og kvinderne frivilligt, næsten, accepterer at være potentielle enker og mødre til forældreløse børn.

Derfor er der brug for løgne, uden hvilke en befolkning ALDRIG ville have godtaget en krig.

De løj

om krigen i Syrien. Assad gassede ikke sit eget folk. Krigen var ikke en borgerkrig. De moderate modstandsgrupper var langt fra moderate men psykopatiske massemordere. De var ikke syrisk opposition men terrorister og lejesoldater hentet ind fra Mellemøsten og omegn. Deres organisation og våbenforsyninger kom ikke ud af den blå luft men fra NATO, USA og CIA betalt af beskidte oliemilliarder fra Saudiarabien. USA bekæmpede ikke terroristerne men hældte våben ned over dem som en regn af julegaver. ISIS var ikke muslimske fundamentalister, selvom deltagerne var hyret på det grundlag, for så ville deres mål have været Israel og ikke Syrien. Israel var ikke bange for ISIS, for de forsynede dem med militære efterretninger og lappede dem sammen i lazaretter i Golanhøjderne (som de havde stjålet fra Syrien dengang…). Det syriske regime var ikke umenneskeligt diktatur men det mest tolerante land i hele Verden mht til etniske og religiøse grupper. Russerne var ikke en ond militærmagt, der blandede sig i krigen og ødelagde fornøjelsen for amerikanerne men var legitimt tilstede inviteret af syrerne til at hjælpe dem mod Imperiets fodfolk. De hvide hjelme var ikke en humanitær hjælpeorganisation men en integreret del af logistikken i terroroperationen.

Terrorhæren var udstyret mærkevaresko, spritnye Toyotaer og amerikanske våben.

Medierne fortalte ikke, at Syrienkrigen var planlagt helt tilbage i Eisenhower-regeringen, og at det handlede om en olieledning, der ville løbe fra Iran og udenom Saudiarabisk/Qatars kontrol. De fortalte heller ikke om Yinon-planen om et ‘Greater Israel’, hvor Syrien skulle skæres i småstykker sammen med de andre stater i nabolaget.

Løgn på løgn på løgn!

De løj

om krigen i Ukraine. Russerne invaderede ikke Krimhalvøen, men spurgte den russiske befolkning på stedet, om de ønskede at kaste sig i armene på den nyligt indsatte fascist-neonazistregering i Kiev eller have en tilknytning til Rusland. Et meget svært valg … Og nej, de svindlede ikke med valgresultatet, som de skinhellige medier i Vesten påstod. Og nej, russerne har ikke invaderet Østukraine, for den mandlige befolkning dér har nok krigsveteraner til at forsvare sig selv.

Medierne fortalte ikke noget om, at det var en neonazistisk fascistregering, vi som allierede havde været med til at indsætte, og hvis nogen minder dem om det, benægter de, at det forholder sig sådan, for det har de fået at vide, at de skal. Elitær metodik for omgåelse af sandhed og virkelighed blev formuleret af CIA som følger: Saboter al dialog, benægt alt og beskyld kritikerne for alt det, du selv har gjort.

Medierne har ikke beskrevet EU’s rolle som krigsførende ‘nation’ – som om EU var en nation. Medierne berettede ikke om massakren i Odessa og især ikke, at CIA havde placeret snipere, der bag de fredelige demonstranter skød mod politiet – gang-countergang, se video-blokken. Medierne har ikke fortalt noget, der blot ligner sandheden om nedskydningen af det malaysiske fly og om, hvordan et par NATO-lande konfiskerede bevismaterialet og ikke siden har frigivet det – i sig selv mistænkelig adfærd. Medierne viser ingen billeder fra Lugansk og Donetsk og hvilke ødelæggelser, der finder sted mod civilbefolkningen via bombardementer fra Kiev-fascisterne.

Massakren i Odessa – ikke glemt, ikke tilgivet

Medierne har ikke beskrevet den rolle, som de amerikanske neocons, zionister med dobbelt statsborgerskab, Kagan, Nuland, McCain + Soros og hans samfundsomstyrtende milliarder + hele Deep State-slænget spillede i statskuppet. Medierne har heller ikke fortalt om GMO-Monsanto-agendaen med at forurene verdens rigeste landbrugjord med giftige afgrøder, og at den amerikanske neocon-politiker, Joe Biden’s søn’s firma skorede kassen.

Løgn på løgn på løgn!

De løj

om krigen i Libyen. Gaddafi bekrigede ikke sit eget folk i Bengazi men en gruppe af CIA-instruerede celler af ballademagere. Det var ikke Gaddafi, der beordrede beskydningen af ambassaden, men amerikanerne, der fjernede beskyttelsen dagene forinden, så der kunne flyde blod og komme lig på bordet. Gaddafi var ikke den onde diktator, han blev beskrevet som men en leder, der havde en opbakning i befolkninger, som enhver leder i Vesten ville misunde – hvilket de så gjorde. Libyerne levede ikke i daglig frygt for deres leder men nød den højeste levestandard i hele Afrika og den arabiske verden.

De løj også om, hvem der nedskød et Pan Am-rutefly i Lockerbie, Skotland i 1988. Det var ikke Gaddafi. Ifølge en iransk afhopper til Tyskland i 1990 var det Ayatollah Khomeini – manden hvis identitet også blev løjet om. Han var MI6-agent – så briterne havde kuppet den ene kupmager (shahen) med en anden. You can’t make this up! 

Medierne fortalte ikke om, at krigen var et bestilt arbejde via en lokumsaftale mellem Saudiarabien, USA (NATO), England, Frankrig og Israel. Medierne fortalte ikke om, hvordan det store Man Made vandprojekt blev stjålet af franske firmaer, hvordan libyske guldreserver blev stjålet og hvordan 2 millioner libyere blev landsflygtige. Medierne viste ikke, at NATO brugte hvid fosfor og afberiget uran. Medierne viste stort set INTET fra krigens virkelighed og grimme fjæs i form af et ødelagt land hærget af terror og ødelæggelse, og hvor der nu foregik slavehandel på åben gade. Medierne skrev intet om Obamas og Hillary Clintons korrupte spil i hele sagen – hjulpet på vej af monsteret John Brennan, tidligere CIA-direktør. Medierne skrev intet om, at Libyen var udset til at være udskibningssted for våben til terroristerne i Syrien og for millioner af organiserede indvandrere, der skulle invadere og destabilisere Europa.

Løgn på løgn på løgn!

De løj

om krigen i Irak. Saddam havde ikke masseødelæggelsesvåben. Ingenting her, ingenting der. Al Qaeda var ikke tilstede i Irak – men det var de minsandten efter invasionen. Saddam var ikke en trussel med nabolandene.

Medierne fortalte ikke om, at Irak stod på Pentagons liste over 7 lande, der skulle ødelægges i løben af 5 år startende med Afghanistan, Irak, Sudan, Libyen, Ukraine, Syrien og Iran. Medierne viste ikke, hvordan nationalmuseet i Bagdad blev plyndret på middelalderlig vis. Medierne fortalte ikke om, hvordan der blev brugt afberiget uran i de sydlige provincer, og hvordan der siden er født ‘sjove børn’ i området. Medierne fortalte ikke om, hvordan milliarder af $ beregnet på genopbygning forsvandt ned i lommen de samme svindlere, der havde startet krigen.


Ingenting her, ingenting der

Medierne fortalte ikke, at Saddam Hussein selv var et CIA-produkt beregnet på at gå i krig med Iran i 1980-88. Medierne fortalte ikke om den amerikanske udenrigsminister Dick Cheneys kommercielle rolle i krigen via sit lukrative krigsfirma Halliburton. Medierne fortalte ikke noget om, at krigen var noget af en farce, for journalisterne var embedded og fik lov til at sidde med i kampvogne, da de heltemodige befriere rullede ind i Bagdad uden modstand. Medierne var til gengæld helt vilde med Komiske Ali, der fremstillede irakere som embecile tåber.

Løgn på løgn på løgn!

De løj

om krigen i Afghanistan. Det gjorde de, fordi de løj om 9/11. Osama bin Laden var ikke en islamistisk lærd scholar, for han vidste stort set intet om Islam. Han var ikke organisator for Al Qaeda, for hele operation var styret af CIA, hvilket er officielt indrømmet på CIA’s egen hjemmeside (de har sikkert fjernet det siden, eller også har de ikke, for der alligevel ingen, der kan finde det i vrimlen). Osama sad ikke i en hule i Helman-provinsen med en bærbar og dirigerede hi-jack’ing af 3 passagerfly, der med militær præcision blev fløjet tværs igennem verdens mest bevogtede luftrum og ind i tre bygninger. Det var i øvrigt ikke passagerfly men droner, og der fløj overhovedet ikke et fly ind i Petagon men et missil. Og nej, det var ikke Osama bin Laden, der blev fanget, skudt og smidt i havet efter ordre fra Obama, for han var allerede død af nyresvigt i 2001, og estimeret 9 forskellige skuespillere har efterfølgende været inde i bin Laden.

Den deling af Navy Seals, der havde medvirket til operationen, blev likvideret en mordbrand, hvor der var placeret et bombe i deres helikopter. Så kunne de desværre ikke fortælle om løgnen.

De kom, de så, og de løj. Det mest brugte billede af bin Laden er fra før december 2001, hvor han døde af nyresvigt. Så Washington Post brugte et 10 år forældet billede – da han nu var blevet dumpet i havet … øøøh, hvilket giver SÅ meget mening!

Forinden var den russiske tilstedeværelse i Afghanistan ikke en aggression, som russerne selv var kommet op med men et setup af CIA og Brzecinski og Pentagon og officielt indrømmet som sådan.

Medierne fortalte ikke om, hvordan opiumsproduktion efterfølgende er steget fra en nærmest nulpunkt under Taleban til at toppe under bevogtning af NATO-soldater. Medierne fortalte ikke om, hvad danskerne lavede derovre, og DR’s ‘smutter’ af en dokumentar, Den Hemmelige Krig, om hvordan danske soldater leverede fanger til briterne, der torturerede dem, blev taget af bordet og journalisterne fyret efter ordre fra Anders Fogh Rasmussen. Medierne fortalte ikke om, at krigen – som Irak, Syrien, Libyen, Ukraine, Sudan og efterfølgende Iran og Rusland, hvis de kunne slippe afsted med det, handlede om … olieledninger. Medierne skrev ikke om, at Pentagon ‘ikke kunne finde’ 2.3 trilliarder $$, for det blev annonceret 9/10, så medierne fik andet at skrive om.

Løgn på løgn på løgn!

De løj

om den 1. Golfkrig. Den kuwaitiske ambassadørs datter var ikke sygeplejerske på et hospital, som hun tårepersende fortalte for åben skærm – og de ‘glemte’ i øvrigt at fortælle, at hun var datter af sin far, og at et PR-firma ved navn Hill and Knowlton var hyret til at fabrikere historien. Til gengæld blev løgnen om de irakiske soldater, der væltede ind på fødegangen og hev for tidligt fødte børn ud af inkubatorerne og smed dem på gulvet, så de døde – you can only make this up! – gentaget til hudløshed af både præsidenten og alle hans mænd i alle medier, så mellem 35-53 millioner amerikanere hørte det – hvoraf de fleste troede på det.

Lille frøken Fake havde øvet sig i at græde snot ned i mikrofonen. … og de efterlod børnene til at dø på det KOLDE gulv! Bemærk den lille vakse detalje.

Medierne fortalte til gengæld ikke om, hvordan en hel irakisk kampvognsbatallion blev stegt af mikrobølgevåben under Operation Desert Storm, da de var ved at trække sig tilbage, og at det ifølge international lov ikke er tilladt at angribe en hær på retræte – who gives a shit about international law, anyway? Medierne fortalte ikke noget om, at Kuwait var en del af Irak stjålet af en sheik, fordi der var olie i sandet, ej heller, at den kuwaitiske befolkning ønskede at blive det, som de egentlig var: irakere. De fortalte heller ikke, hvordan de kuwaitiske olieboringer sugede olie ud af jorden fra de oliefelter, der lå ved Basra på den anden siden af grænsen.

På vej ud tændte amerikanerne ild til alle oliefelterne. Krigen handlede altså ikke om at stjæle den irakiske olie. Den handlede efter opdrag fra Saudiarabien om at ØDELÆGGE olieproduktionen.
Løgn på løgn på løgn!

De løj

om krigen i Kosovo. Der foregik ikke en massakre af muslimer i Pristina, hvilket er bekræftet af FN-kommissær Carla del Ponte, der har ledt efter de påståede i 20 år efter – uden at finde dem.

Medierne fortalte ikke om i 2016, at Slobodan Milosevic med 25 års forsinkelse var blevet frikendt for samtlige forbrydelser mod menneskeheden, der havde bragt ham til domstolen i Haag – andet end i form af en ussel notits nederst på side 14 i dagens sprøjte, der aldrig blev fulgt op. Forældede nyheder, forældet løgn. Medierne har aldrig fortalt om den milliardhandel med opium og heroin fra Afghanistan, der blev landet i Camp Bondsteel-basen i Kosovo, Europas største amerikanske installation. Medierne har aldrig berettet om tilstedeværelsen af Al Qaeda i Kosovo, hvis opgave var at sætte den muslimske minoritet op som ofre i et falsk flag for at smadre Storserbien/Jugoslavien og ødelægge Titos samfundssystem, som IMF ikke havde adgang til at udnytte. De fik de så efterfølgende. Titos fortolkning af socialismen var den eneste, der nogen sinde har fungeret til fordel for folket, for han havde ‘misforstået’ det og tog sin arbejderklasse alvorligt og gav dem udstrakt grad af selvbestemmelse på fabrikker og i distrikter. Det skulle han aldrig have gjort.


 

Medierne var til gengæld vilde med at bringe direkte optagelser fra cockpits i bombefly, hvor de smider ‘en stor bombe’, læs: et stykke ‘taktisk’ atomvåben, der smadrede en serbisk bunker. Medierne var også ret flinke til at transmittere den farvede revolution i gaderne i Sarajevo finansieret af George Soros, der senere skulle danne model for CIA-operationer i Georgien, Ukraine og Det Arabiske Forår.

Løgn på løgn på løgn!

De løj

om krigen i Vietnam. Torpedobåden USS Maddox 2. august 1964 i Tonkinbugten skød først mod nordvietnameserne i den første skudveksling, og den anden skudveksling fandt overhovedet ikke sted. Det var simpelthen løgn. Det hele er officielt indrømmet, så konspirationsteori-teoretikere kan starte her. Vietnamkrigen handlede ikke om bekæmpelse af kommunismen men om CIA’s opiumshandel i Den Gyldne Trekant og mafiosoen Lyndon B. Johnsons bindinger til sit korrupte bagland.

Medierne fortalte ikke noget om LBJ’s medvirken i mordet på Kennedy. Medierne fortalte i det hele taget intet andet end det, som de havde fra de amerikanske medier, der intet andet fortalte, end at en ensom galning ved navn Lee Harvey Oswald egenhændig havde skudt præsidenten. Hvorefter han selv blev skudt, så han ikke kunne fortælle, at det ikke var ham, der skød, men at han var hyret af CIA og havde spioneret i Rusland … og en hel masse andet.

Medierne viste ikke billeder af napalm-bombardementer og spraying med Monsantos Agent Orange. I det hele taget er GMO-firmaet (en aflægger af den nazistiske kemikoncern I.G. Farben) ikke senere i medierne blev sat i forbindelse med svineriet. Medierne gjorde ikke noget særligt ud af, at USA tabte krigen med et brag, og at de fik lammetæv af en stak jungle-guerillaer. Medierne har aldrig gjort noget særligt ud af at beskrive mindre charmerende krigsfænomener som personelminer. Vietnamesere, cambodianere og laotere brugte de næste 20 år på at rydde op efter krigssvinene.

Løgn på løgn på løgn!

De løj

om krigen i Korea. Endnu en krig, der ikke handlede om de gode versus de onde, om den frie verdens demokrati mod den onde verdens kommunisme. Hvor passende var det ikke, at kommunismen rent faktisk var ond, for så behøvede vi kun at skrue lidt op for billedforstærkeren. Hverken medier eller historiebøger fortalte om, hvem der havde skabt denne ondskab fra starten af. Koreakrigen var et FN-projekt og solgt som alt det, den ikke var. Koreanerne fik intet at skulle have sagt i forhold til den brutale opdeling ved den 38′ breddegrad af det ældgamle enhedsrige i to uorganiske dele.

I en artikel i CFR, The Council of Foreign Relations, beskrives hvordan landet skal fordeles mellem de allierede og Sovjet. Herefter ville en konflikt ligge lige til højrebenet. Det var et setup, der kun kunne føre til krig.

Den danske indsats i Koreakrigen var endnu en gang som rengøringspersonel på sidelinjen. Med al respekt for de sikkert søde sygeplejersker på Jutlandia.

Amerikanerne smadrede alt i Nordkorea, og har sidenhen forhindret enhver tilnærmelse mellem de to halvdele af det lande, de skar midt over. Først på det allerseneste har den præsident i USA, som vi jo alle er enige om, at vi hader … tilladt og tilskyndet en tilnærmelse.

Læs bloggen: Krigen ingen aner hvad handlede om

Løgn på løgn på løgn!

De løj

om Anden Verdenskrig. Tyskland fik for anden gang skylden for en krig, de ikke havde ønsket eller startet. Krigen startede ikke ved at Tyskland bare væltede indover Polen for at skabe ‘Lebensraum’. Den skete ved, at briterne arrangerede overgreb mod to minoriteter, sudetertyskerne i Tjekkoslovakiet og tyskerne i Østpreussen for at provokere tyskerne til at beskytte dem. Som senere i Kosovo (muslimer) og i Irak/Syrien (kurdere) + et par hundrede andre lokaliteter blev en minoritet i klemme brugt som redskab for konflikt og krig.

Magtovertagelsen 1933 skete ikke ved, at nazisterne havde påsat brand til Rigsdagen, for det var en hollandsk kommunist ved navn Marinus van der Luppe. Det var ikke tyskerne, der 7 år senere erklærede krig, for i 1933 kom der en krigserklæring til Tyskland fra en international ‘nation’, der kaldte sig Judæa, en nation uden landegrænser bestående af zionistiske bankfolk, der var trådt over tæerne ved omgåelsen af deres tyske filial af centralbankvæsenet.

Krigen brød ud, fordi briterne havde lovet polakkerne deres støtte, hvis de ville provokere tyskerne til intervention. Briterne brød, som de altid gør, deres løfte, og Hitler invaderede Polen for at undsætte østpreusserne. Forinden havde Stalin foretaget angreb mod både Baltikum, Polen og Finland. I 1919 havde en gruppe bolsjevikker forsøgt at lave en sovjet i München (Valpurgisnacht), og gik rund og skød folk på gaden. Veteraner fra 1. Verdenskrig greb ind og smed dem på porten. Så tyskerne vidste allerede forinden, hvad de kunne forvente sig fra den side.

England erklærede krig mod Tyskland, og blev reelt smadret ved Verdun og sendt hjem over kanalen i fiskerbåde, ydmyget og uden våben. Hitler skrev ca. 25 breve til Churchill og tilbød fred, da han overhovedet ikke anså briterne som tyskernes fjender. Churchill nægtede, da hans opdrag var at skabe en ny verdenskrig. Frankrig var slået, briterne var slået. Tyskerne indledte Operation Barbarossa mod Stalins Sovjet. Europæerne havde kun én mulighed tilbage: at inddrage USA i krigen som i 1. Verdenskrig. Hvordan kunne de det?
 

Hvis vi siger Lusitania i WW1 må vi også sige Pearl Harbor  i WW2 Der var på ingen måde tale om et overraskelsesangreb, for man vidste alt om, hvad der var i vente hele vejen op i den amerikanske hærledelse. Alene den absurde handling at flytte stillehavsflåden til Hawaii og gøre den totalt sårbar blev mødt med kritik fra militære ledere … hvorefter de blev fyret. Som den luciferiske poptøs Madonna synger i La Isla Bonita: ‘Last night I dreamt of San Pedro’ – man flyttede flåden fra San Pedro, California til en fremskudt post, der kunne nås af japanske bombefly – the Spanish lullabye > Hawaiian lullabye. Der blev iværksat en olieembargo for at udsulte Japan – se videobloggen om folkemord ved sult. 4/5 af Japans olie var importeret fra USA.

Roosewelts krigsminister Henry Stimson skrev en uge før angrebet, at der ville komme et angreb ‘næste mandag’. Det er i ethvert setup med en operation stand-down false flag – en taktik der er nøje beskrevet i militærstrategisk litteratur – nødvendigt, at fjenden affyrer det første skud. Roosewelt sendte en meddelelse ud til alle militære kommandaturer, at det var vigtigt, at Japan udførte den første åbenlyse krigshandling. Roosewelt-administration overhørte konsekvent og med vilje alle advarsler om angrebet.

Shortcut: Der kunne skrives en hel afhandling om Pearl Harbor, men det korte af det lange er, at det virkede efter hensigten, og USA involverede sig i 2. Verdenskrig, endnu en krig, hvor de intet havde at gøre. At PNAC-dokumentet før 9/11 skriver, at USA har brug for endnu et Pearl Harbor for at legitimere sin militære tilstedeværelse i hele Verden forever, er en nærmest direkte indrømmelse af, at det var et falsk flag.

Se artikel: Imperiet og Østasien

Efterspil. Nazisterne blev beskyldt for Holocaust. Hverken de tyske arkiver, Internationalt Røde Kors eller det britiske efterretningsvæsen, der brød koden (Enigma) kunne efterfølgende finde 6 millioner døde jøder, et tal magisk tal der dukkede op med jævne intervaller mellem 1885-1945. Røde Kors’ arkiver i Bad Aroldsen i Nordtyskland (nu lukket for offentligheden …), kan kun finde 3-400.000 alt i alt inklusive jøder. De angiver dødsårsagen som primært tyfus og kolera. Ingen vesterlændinge/allierede inspektører fik adgang til fangelejrene, der næsten alle befandt sig øst for det nye jerntæppe, så bolsjevikkerne – hvis revolution var finansieret af og udført af primært jøder – kunne herefter påstå hvad som helst og fremlægge det ved Nürnberg-processen, en farce af en lovløs standret. Tallet er faldet støt år for år, og vil blive ved med at falde, indtil alle ansvarlige for svindelnummeret er døde + ca. 20 år. Senest tjekket er det officielle tal 1.1 millioner ifølge kuratoren for museet i Auschwitz, Franciszek Piper. Man har fjernet skiltet med ‘Gaskammer’ i Auschwitz, da hele fænomenet er blevet så gennemheglet for sin logistiske absurditet, at selv politisk korrekthed, censur og fængslinger af såkaldte Holocaust-benægtere i Tyskland ikke har kunne dæmme op for folks trang til kende sandheden.

Det betyder desværre, at vi aldrig har fundet ud af, hvad der egentlig fandt sted i Auschwitz-Birkenau, hvor der var en kæmpestor fabrik for kunstgummi … der aldrig producerede så meget som en håndfuld gummi, og hvor der lå bjerge af det radioaktive materiale thorium og flød. Da briterne sendte en delegation derned og spurgte en tysk officer om, hvad de brugte alt det radioaktive stof til, så sagde manden, at det var til tandpasta for at gøre tænderne hvidere!

Et mundstykke, der er blevet aus-geschwitzt efter brug af den herlige patent-tandpasta …

Så på den ene side har gaskammerskrønen forhindret os i at få at vide, hvad det var for et stykke teknologisk forsøgsapparat, som nazisterne havde gang i her, og som uden tvivl har brugt mennesker som kasserbart forsøgsmateriale. Den historie er altså blevet mørkelagt, ligesom det, som amerikanerne brugte tyske videnskabsfolk til efter krigen og Operation Paperclip, der handlede om at rage avanceret teknologi til sig.

På den anden side har den bekvemmelige nødløgn beregnet på at skabe en jødestat i et stjålent landområde i Palæstina afledt opmærksomheden fra DET EGENTLIGE HOLOCAUST = det samlede folkemord blot i det 20 århundrede på måske en milliard mennesker. Egentlig Holocaust-benægtelse i en fuldstændig anden kategori og størrelse. Se videoen Verdenshistorien set gennem et nåleøje. Dresden-stil brandbombardementer af samtlige byer i Tyskland over 25.000, hvor civilbefolkningen blev kogt levende i gigantiske højovne, så kælderetagerne i de sønderbombede huse flød med smeltet menneskefedt.

Dresden-massakren – kun en brøkdel af de forbrydelser, der burde have bragt Churchill i den elektriske stol.

Som krigsforbryderen, der blev udråbt til helt i England og USA, Winston Churchill sagde: Dette er ikke en krig mod det nazistisiske Tyskland. Det er en krig mod selve det tyske folk! Hvis man vil forstå tankesættet bag folkemord og eugenik, så forstå den psykopatiske hjerne bag dette udsagn. Så vil man også forstå, hvorfor det tyske luftvåben bestod af hurtigflyvende Messerschmidt-jagere beregnet på Blitzkrieg og det engelske luftvåben betjente sig af store Lancaster-bombefly beregnet på at smide tonsvis af bomber, og hvorfor de kun fløj om natten og sigtede på lysene i boligkvartererne i de tyske byer.

NB! Hvis du læser dette som en hyldest til nazismen, så læser du meget dårligt og bør snarest muligt melde dig til et aftenskolekursus i indenads-læsning. Det, du burde have læst PÅ linjerne, er, at hvis vi vil anklage nazismen for dens egentlige ugerninger – og der er rigeligt at tage af – så bør det som minimum være uden alle de løgne, der er smurt af på dem for at dække over ugerninger i en helt anden kategori udført af deres fjender, the so called good guys som vi har identificeret os med. Formidleren af løgnen er ligeså god som fabrikanten af løgnen. Man kan ikke lyve sig til sandheden.

Så endnu en gang:
Løgn på løgn på løgn!

De løj

om Første Verdenskrig. Anarkisten, der skød Storhertug Ferdinand i Sarajevo, var ikke en ensom politisk fanatiker, men en professionel lejemorder hyret af det netværk af frimurerloger, der i Frankrig og England refererede til den britiske konge, deres stormester, Edward VII. Han havde i forvejen likvideret den serbiske konge og dronning, da briterne vidste, at disse ville stå i vejen for en storkrig mod Østrig-Ungarn. Ligesom 20 andre politiske højprofiler i den britiske manipulosfære, der blev likvideret i årene forinden. Det britiske establishment vidste alt om den Great War, som de havde planlagt årtier i forvejen. Krigen var ikke en kæderække af tilfældige hændelser, der som en løbsk stak dominobrikker væltede hinanden men en nøje tilrettelagt strategi beregnet på at smadre fire kejserriger, det tyske, det østrig-ungarske, det russiske og det ottomanske rige.

Det var ikke et enkelt tysk ubådsmissil, der sank passagerskibet Lusitania men bomber placeret i lasten. Som Titanic, som Estonia. Lasten på Lusitania var ikke fødevarer men våben. Operationen var ikke en overraskelse for hverken det britiske eller amerikanske establishment, for skibets eskorte blev beordret tilbagetrukket inden indsejlingen til Liverpool, hvilket gjorde skibet til en floating duck. Den største slyngel i europæisk politik nogensinde, Winston Churchill, sad i overadmiraliteten og vidste det hele.

Krigen var i princippet afsluttet ved Bresk-Litovsk-freden, hvor tyskerne havde vundet. Medierne fortalte efterfølgende ikke om, hvad den krigsforlængende faktor var = den spanske flue (militærinfluenzaen), et biologisk våben udviklet i amerikanske militær-laboratorier, påført en deling soldater sejlet til Spanien, og som alt i alt slog et sted mellem 50-500 millioner mennesker ihjel på verdensbasis i hele dens levetid.

Da den amerikanske digter, Ezra Pound besluttede sig til at finde ud af, hvorfor alle hans venner var døde i krigen, og hvad den handlede om, burede han sig selv inde på The Library of Congress et helt år. Da han fandt ud af, hvad den handlede om, og især da man fandt ud af, at han havde fundet ud af det, blev han karaktermyrdet og kaldt for fascist, hvorefter han blev buret inde på sindsygeanstalten St. Elisabeths i 10 år beordret af præsident Trumann og CIA-direktør, pædofilisten J. Edgar Hoover.

Tyskland blev dømt til at betale gælden for krigen, som de ikke havde startet i et omfang, de aldrig ville kunne betale. Versaillesfreden var en direkte krigserklæring til Tyskland, og der var bestilt tid til endnu en storkrig den dag, tyskerne var kommet sig og rystede sig løs af kvælertaget.

Løgn på løgn på løgn!

De løj

 • om den Russiske Revolution
 • om den japansk-russiske krig
 • om omstyrtelsen af det Ottomanske Rige
 • om det armenske folkemord
 • om det filippinske folkemord
 • om efterspillet = Stillehavsoperationen efter WW2 eksemplificeret ved den absurde operation, der krævede en gigantisk armada for at smadre en ø – Okinawa – bestående af simple øboere.

Løgn på løgn på løgn!

De løj senere

 • om Operation Gladio og de fascistiske sovende celler, der blev tilbage (stay behind)
 • om Cubakrisen og Operation Northwoods og det planlagte mord på amerikanske passagerer på to fly
 • om Yom-Kippurkrigen, 6-dageskrigen og angrebet på USS Liberty
 • om invasionen i Grenada
 • om Iran-Contra og CIA’s drughandel
 • om Den Beskidte Krig i Latinamerika
 • om sultmordet i Biafra
 • om stamme-folkemordet i Rwanda … og i det hele taget om stribevis af beskidte operationer i Afrika, det ‘sorte hul i jorden’, hvor imperialister og neo-imperialister har kunnet operere, plyndre, myrde, sprede sygdomme, dele-og-herske og korrumpere statsledere efter forgodtbefindende uden mediers bevågenhed, for ingen gider at beskæftige sig med et kontinent med racisme-bestemplede sorthuder, der ikke sælger billetter i Vestens medier.

Løgn på løgn på løgn!

De løj

om Operation Lockdown. De ville ikke ud med sproget, hvor den sjove virus kom fra, hvorfor den ikke lignede noget, der kom fra naturen – ligesom en hel stribe vira og influenzaer i nyere tid, militærinfluenzaen (den spanske syge), AIDS, fugleinfluenze, svineinfluenza, SARS 1, Ebola, kogalskab – hvad de lavede i laboratorien i Wuhan.

De ville ikke ud med sproget, hvad der var imprægneret i maskerne, snotpindene, striberne på himlen og de milliarder af jabs, som medicinalindustrien og Onkel Bill blev stinkende rige af.

De ‘glemte’ at fortælle, at de vidste hele forløbet i forvejen og havde simuleret operation i efteråret 2019 i New York ved Event 201.

Hele operationen fra ende til anden er:
Løgn på løgn på løgn!

De løj

om krigen i Ukraine. Vi fik aldrig at vide, at NATO havde arbejdet systematisk i 30 år ved at provokere russerne til reaktion. De sagde ikke noget om, at de havde begået et statskup i Ukraine og indsat en fascist-nazistregering. De fortalte ikke noget om visse amerikanske politikeres beskidte og korrupte aktiviteter i Ukraine. Vi hørte aldrig om de 60+ laboratorier for biologiske våben, som de havde etableret. De fortalte ikke dengang, at det var dem, der havde ‘pillet ved’ værket i Tjernobyl i 1986. De løj om nedskydningen af det malaysiske fly og stjal bevismaterialet. Vi hører ikke et ord om skuespiller-præsidentens beskidte og morderiske adfærd mod 1/3 af befolkningen, og hvordan han har lænset statskassen og placeret på sine egne bankkonti.

Og da russerne rykkede ind, løj de om, hvad der foregik, for der foregik ikke de grusomheder, som vi så i medierne, thi de stammede fra et andet sted, en anden tid. De var fake-fake-fake! Og så løj de og påstod, at russerne var helt på skideren og fik bank.

De lyver stadig

Og fordi de har løjet og løjet og løjet …. og løjet igen, så bliver de ved med at lyve, indtil vi siger STOP! Men først den dag.

Spørg dem ihjel. Hvorfor ditten og hvorfor datten! Forlang svar på DET HELE. Lad dem ikke dø i synden. Stil dem til regnskab. Tolerer ALDRIG deres holdkæft-bolsje med ‘konspirationsteori’. Forlang transparens og redegørelse for sammenhænge. Gå i kødet på dem.

MEN – og der er et MEN – sørg forinden for, at vi har vores egen ryg dækket og har noget at have vores spørgsmål i. Hvis ovenstående kan bidrage med skyts til den sag, så vær min gæst.

—– o —–

Download OVERETAGEN som PDF

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *