Økonomi,  Politik

Kolos på lerfødder

En samtale mellem Mads Palsvig og marco_hanuman

2. Samtale med finansmanden Mads Palsvig, der stiller op med sit parti JFK21 i ryggen til det kommende folketingsvalg – om end som løsgænger. Han vil i så fald være den første i Folketinget, der tør åbne munden om en hel række vigtige forhold, som dumme, korrupte eller feje politikere enten løber skrigende bort fra eller sniger sig ud af bagdøren.

Mads gør opmærksom på, at kommer til at sige, at Theresa May, Emmanuel Macron og den lithauiske præsident Dalia Grybauskaite kendte hinanden tilbage fra highschool. Han mente selvfølgelig ikke Macron, der ikke havde fået ble på endnu – nogle mener, at han stadig ikke har fået den af – men Angela Merkel. En parallel til tre andre magtkorrupte damer, Hillary Clinton, Benazir Bhutto og en tyrkisk businesskvinde (hvis navn lige er smuttet).  Pointen er, at disse elitære typer er udvalgt og sammensat fra starten af og fedter rundt i deres nepotistiske netværk af rænkespil sidenhen.

Den første samtale er ligeledes værd at se og lytte til:

Emnerne for samtalen var – som forventet og nærmest på opfordring – hele udtrækket, og der bliver gået til makronerne. Mads er ekstremt velorienteret om verdens tilstand og har et fast ståsted i sin tilbundsgående viden om økonomi. Man behøver ikke at være 100% enig med ham for at anse hans synspunkter for relevante.

En stor del af samtalen drejer sig om forholdene i USA for tiden. Vi har begge den samme attitude til fænomenet: observér, vurdér. Undgå fanatisk og skinger trumpisme eller anti-trumpisme. Det handler overhovedet ikke om Mr. Trump, der handler om et opgør med globalisterne og US Deep State, et globalt opgør med globalismen. Man kan godt ind imellem få den ide, at Donald Trump faktisk er placeret på posten for at aflede opmærksomheden, men der foregår en strategisk operation i The Deep State MOD The Deep State.

God fornøjelse!

—– o —–

Download OVERETAGEN som PDF

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *