Essay,  Historie,  Politik,  Religion

Verdensspillet del 5 – Armageddon aflyst

Dette er en fortsættelse af del 4, så uden at have læst del 4, giver følgende ikke fuld mening. Verdensspillet er i det hele taget en samlet serie i uvist hvor mange afsnit, der som tema har, hvordan De Sidste Tider udspiller sig. Det består i en vægtning, der fokuserer på oplysninger, der er totalt fraværende i mainstream medierne og kun findes som stumper og løsrevne gætterier i de alternative medier, fordi de – og med al respekt i flere tilfælde, for de er mine sekundære kilder – kun er i stand til at kigge indover hegnet uden mulighed for at passere hegnet. Da jeg for ca. 5 år siden fik mulighed for at tappe ind til information på den anden side af hegnet, var det en no-brainer.

Så: Denne artikel er på ingen måde mindre mærkelig eller dedideret ude-i-hampen end de fire foregående. Så meget desto mere grund til at læse dem først.

Som forklaret i del 4 betyder De Sidste Tider Tidens Ende. Hvilket vil sige den måde, som tid har været skabt på. Det, der ender, er samtidigt en meget gammel tilstand for Livet på Jorden, en tilstand der er kunstigt skabt, og som har betydet, at menneskeheden har levet i en ubærlig tilstand af undertrykkelse via okkult (skjult) teknologi og magtstrukturer, der har høstet deres livsenergi.

En del af denne teknologi har vi beskrevet i afsnit 3 kaldet ikke-organiske sjæle. Mennesker blev indfanget og tappet for sjæl og fik påmonteret en kunstig og udefra kontrollerbar sjæl. Kontrolcentrene befandt sig steder, der var fuldstændigt aflukket for andre. Et sådant sted var inde i klippen på Gibraltar. Det forklarer, hvorfor englænderne har holdt så indædt fast ved stedet, hvor i realiteten ingen historisk ret har til at være andet end den ‘ret’, som Det Britiske Imperium selv opfandt. Steder som dette med teknologi, som vi ikke har fået beskrevet i detaljer endnu, befandt sig forskellige steder verden over.

Intermezzo med ubåd

De fleste – for ikke at sige ALLE historier, der involverer Deep State-aktiviteter, og som rammer massemedierne, er ikke den rigtige historie.

Så en ubåd, der var en ombygget trykbeholder med ilt il 24 timer blev smidt ud i Atlanten for at dykke ned til vraget af The Titanic. Vi har fået at vide – hvilket allerede burde få lamperne til at lyse – at ubåden var styret af en game controller som i Nintendo, Xbox eller Sony Playstation! Altså må-vi-ikke-være-fri?! Dernæst har vi fået at vide, at de søger og søger, men som de siger, det er så stort et område, at chancerne er ringe. Det giver ingen mening. The Titanic – hvilket så ikke er The Titanic men The Ulympic, men det er en helt anden historie, som du kan læse om her: Verdensforandrende skibskatastrofer – ligger på en dybde af 3.8 kilometer. Satelitsystemer kan officielt nå en dybde af 5 kilometer, men uofficelt ved militæret og omegn, at de kan nå omkring 25 kilometer. De ved altså ALT om, hvor den nedsænkede trykkabine befinder sig.

Ifølge vores informationer, så omkom der … ingen. Til gengæld havde en stak velhavere og BigBusinessfolk arrangeret deres egen forsvinden. Årsagen var, at der i øjeblikket finder en masseflugt fra Deep State-kontrolapparatet sted.

Her må vi forstå, hvordan dette kontrolapparat funger. Man kan ikke bare ‘sige op’ i det system. Selvom man som disse folk, der har arrangeret deres forsvinden for at undgå repressalier fra systemet, syndikatet, mafiaen, ordenerne, netværket, Imperiet – hvad vi end kan kalde det, og hvad end de kalder sig selv – ikke var egentlige direkte medlemmer af familierne – Order of The Dragon er et netværk af gamle familier – og selvom mange kun var supportere, samarbejdspartnere, agenter eller operatører, så sad de alligevel inde med viden om systemet. Vi kender det fra det synlige lag af business-verdenen, hvor folk, der siger op i store firmaer eller mediebureauer eller militær og efterretningsvæsener må underskrive en kontrakt, hvor de binder sig til ikke at bruge deres viden i f.eks 10 år, hvis de vil bevare deres fratrædelsesordning. Hvilket de fleste så vælger, for det er hele deres livsforsikring. Et gyldent håndtryk er ofte en gag-ordre, et hold-kæft-bolsje.

Måden Syndikatet kontrollerer deres tjenende stab af millioner af personer, er via kompromis’er. Det vil sige, at de altid sørger for, at deres nære medarbejdere har kompromitteret sig selv ved at begå noget, som vil kunne ødelægge deres liv og karriere, hvis det offentliggøres. To af de mest kompromitterende handlinger er, at Syndikatet tvinger folk til at slå et menneske ihjel, og at de bliver ’tilbudt’ at gøre unævnelige ting imod børn. Vi vil ikke gå i detaljer her. Det giver det gamle ordsprog Hvis du rækker Fanden en lillefinger … en meget betændt drejning. Vi kan også kalde det for Jeffrey Epstein-effekten, for det var netop et sådant kontrolsystem, han drev sammen med ruffersken Gislaine Maxwell, der nu sidder med en 20 års alt-for-mild dom men til gengæld seriøst ondt i maven over, at hun helt sikkert ikke lever så længe, at hun bliver sluppet løs.

Kontrolsystemet

Denne sag giver også indblik i, HVEM der er operatørerne i kontrolsystemet. Der er en ubehagelig og over-tydelig stank af CIA og Mossad i Epstein-sagen. Udover at der kan sås en vis tvivl om, hvorvidt Epstein i det hele taget døde. Det lyder dog usandsynligt, at de har har ladet ham slippe med ny identitet og ansigtsjob, m.m, for han har vidst ALT for meget om de rige og de magtfulde, der hang ud med ham deriblandt medlemmer af Orden of The Dragon og Order of The Black Sun, til at han kan leve videre. Han havde optegnelser og videooptagelser af hele svineriet overalt, hvor det foregik, var det på hans ø i Caribien, ombord på et fly eller på hans ranch. Der var kameraer overalt i samtlige lokaler. CIA har uden tvivl alle optagelserne, som de holder tilbage, for de er en del af hele mafia-systemet og dets kontrolapparat. De er ligesom FBI mafiaens Gestapo eller tæskehold. De ER mafiaen.

Alle politikere der har fået lov til at rykke til tops, alle businessfolk, der har fået lov til at få seriøs fremgang, alle top-level bankfolk, ALLE har begået et eller andet belastende for at få tilladelse. Syndikatet har smadret mange karrierer med folk, som uden deres tilladelse har haft en vis succes … og så nåede de hertil-og-ikke-længere, fordi de ikke opfyldte korruptions-kriteriet.

Hvis nogle medarbejdere med supportfunktion til Syndikatet ikke var direkte kompromitterede, så kunne de ikke vide sig sikre. Fake kompromittering kan plantes. Folk kan ‘games’, historier kan spinnes, beviser kan fixes. Eller også forsvinder folk bare eller ‘begår selvmord’. Retssystemet er ikke et retfærdigt system, for hvis man tilhører de rigtige cirkler, så er man over loven. USA har f.eks en præsident lige nu, der burde sidde inde for adskillige livtider sammen med sin uterlige og inkompetente korrupte søn og andre korrupte familiemedlemmer. Men folk som ham er urørlige. Det gælder – for lige at gøre Epstein-eksemplet færdigt for i dag – også de mange-mange personer, som han og ruffersken havde i deres kartotek. En gang imellem smider de en luns over til offentligheden for at begrænse skaden, de indrømmer en mindre ubetydelig forseelse for at slippe for anklager for massemord. Det var sådan den tidlige borgmester i New York ålede sig ud af bagdøren, og folk har jo en hukommelse som en flue, så i overmorgen er det hele glemt, og forbryderen dukker op igen efter et par år i en ny betroet post, som han også fucker op, for det gik jo godt sidste gang …

Ronald Bernard, nederlandsk bankmand – eller man burde nok sig tidligere bankmand, for man kan ikke fortsætte i den verden, når man gjorde som ham = afslørede den omfattende aktivitet med pædofili i toppen af bank- og finansverdenen. Set i lyset af vores forklaring af Syndikatets styresystem, så giver disse meningsløsheder fuld mening. Det var deres kompromitteringssystem. Bernard kan sammenlignes med den danske investerings-bankmand Mads Palsvig*, der for år tilbage blæste i fløjten om råddenskaben i den sektor af bankvæsenet. Han blev blacklistet af Syndikatet ligesom Roland Bernard, da han ved et møde, hvor FED-direktør Janet Yellen deltog, stillede lidt for åbenmundede spørgsmål. Læs del 4 for at finde ud af, hvorfor Janet Yellen blev fyret for en uge siden, og tillykke til Mads P, der dermed har trukket det lange strå.

Mads Palsvig er en af de få personer med en placering på et højt niveau i bankvæsenet og dermed i Syndikatets kontrolsystem, der har haft personligt mod til at sige systemet imod og tage konsekvensen af det. Han valgte herefter at danne et politisk parti JFK, Jorden Frihed Kundskab og Velstandspartiet.

Amerikanske præsidenter er ingen undtagelse i kompromitteringsprogrammet, eksempelvis Donald Trump. Altså den rigtige Donald Trump, da han var i live, for han døde i 2021. Skuespilleren med gummimaske er ham, vi indimellem ser på skærmen, og som de har tænkt sig at køre i stilling til næste valg. Der har på det allerseneste cirkuleret videooptagelser blandt de kredse i militæret, der har været hans støtter, altså alle de såkaldte patrioter, såkaldte white hats, militser, Q-Anon-believers osv., videoer, der viser hans 40-års fødselsdagsgave. Trump var et medlem af Order of The Black Sun, og når ordenens medlemmer fyldte 40 år, havde de nået det stadie af deres liv, hvor den mørke essens var fuldt etableret, hvilket de befæstede med et ritual, der involverede at gøre unævnelige ting ved børn.

Der blev rekvireret lignende videooptagelser med Barack Obama og Hillary Clinton, hvilke også er frigivet i visse kredse, men der har ikke været helt så stor interesse for dem som for Trump-optagelserne hos de Deep State-kontrollerede medier. Vi kender efterhånden deres bias.

Det er det lidt lange-i-spyttet baggrundsbillede for ubådshistorien. Firmaet, der har hjulpet til med den iscenesatte forsvinden af personerne, vil uden tvivl være nødt til at dreje nøglen om. Jeg vil stærkt gætte på, at de har fået et heftigt gyldent håndtryk for at spille spillet, for det er utænkeligt, at de ikke har deltaget i alt, hvad der er foregået.

Undslip Armageddon-programmet

Hændelsen med mediestuntet er som nævnt en del af masseflugten fra Syndikatet. Her var der så tale om en håndfuld kollaboratører, der arrangerede deres juridiske død. De vil få en dødsattest, familien og de indviede lægger deres ansigtet i de rette folder, der vædes en tåre til medierne, hvis det er nødvendigt, ellers får medierne besked på at lade de pårørende være, for ellers bliver medierne udråbt som bedrivere af dødsporno. Måske har de sparet deres familier for viden, så de ikke vil kunne tale over sig, hvilket ville være det mest sandsynlige. Jo færre, der ved noget, jo bedre. Men det er kun ét eksempel på, at kollaboratørerne til Syndikatet nu har fået kolde fødder.

Behøver eskapister så at frygte repressalier fra Syndikatet? Både ja og nej. Ja, fordi det har været hidtidig praksis, Nej, fordi Syndikatet nu er afmonteret. De pågældende eskapister i ubådshistorien traf en vanskelig beslutning. De kommer måske ikke til at se deres familie mere. De traf valget – og den ene af dem var en pakistansk top-businessmand – mellem efter ordre fra Syndikatet at gøre forfærdelige ting mod sit eget land via sin magt, rigdom og indflydelse og at forsvinde.

Medlemmerne af Syndikatet var til det sidste fuldt overbevist om, at Armageddon ville indfinde sig. Altså De Sidste Tider i forståelsen Jordens Undergang. Men de havde jo i forvejen arrangeret deres underjordiske bunkere, så DE ville overleve. De tolkede alle de præsente signaler og tegn – læs del 4 for at forstå dem – som at nu-NU sker det! Onsdag d. 21.06.23 var det afgørende solhverv, hvor det skete. Så på denne dato blev alle deres medlemmer worldwide beordret til at søge tilflugt i deres bunkere, hvorefter der var HELT STILLE i tre dage. Hvorefter de fandt ud af, at der ikke var sket en skid.

Blomsten blomstrede ved solhverv. Læs del 4, for vi orker ikke at gentage det her. Livets Blomst, som de har beskyttet på klostrene i alle religioner, blomstrede efter æoner i dvale, som det stod i profetierne! Dette var tegnet på, at noget afgørende skete. Men Syndikatet havde misforstået, hvad det var, der skete. I deres bagvendte-mørke verdensforståelse mente de helt bestemt, at det var den mørke undergang. Det var det ikke. Det var DERES undergang.

Da de kom ud af bunkerne i erkendelse af, at de havde fået det hele galt i halsen, mistede de al troværdighed. I desperation installerede de falske servere i Dubai, Lloyds of London, Goldman-Sachs, m.m. der lovede for 117. gang, at deres CBDC-digitale-valutaer ville blive virkelighed. Disse folk, medlemmer af The Jason Society, de højest uddannede folk i Deep State-verdenen med adgang til den mest avancerede teknologi, spillede deres sidste kort. Hvorefter de og deres program med uorganiske sjæle blev udslettet. Både dem selv og deres produkter.

De uorganiske sjæle

Over årene er der skabt omkring 83 millioner af disse uorganiske sjæle. En del af dem gik rundt iblandt os, og måske har vi mødt nogle af dem uden at vide det. De var de egentlige zombier, levende døde men skabt af en teknologi langt mere skræmmende end den, der kendes fra voodoo-kulten og lignende. De var computerprogrammer, de var AI-væsener, og de reproducerede sig selv indbyrdes. Problemet var, at deres afkom var organiske sjæle, for deres kroppe og deres dna var ligesom menneskers. Dette problem blev løst f.eks i USA via Vanderbild Medical Centres, der havde teknologien til at erstatte organiske sjæle med uorganiske. Så hver eneste gang disse uorganiske individer reproducerede sig selv, så skete det i disse centre, så de nyfødte børn blev ‘inficeret ‘behandlet’ fra starten.

Onsdag 21.06.23 var der 125.000 af disse uorganiske sjæle tilbage på Jorden. De var ankre for Mørket i Lysets Verden. Mørkets Verden var en parasit på Lysets Verden, for det var den måde, de holdt sig i live på. Indenfor 48 timer forsvandt alle disse uorganiske sjæle, de blev termineret, og det måtte ske, for at overgangen til en Lysets Verden kunne finde sted. Fredag 23.06 var der ingen af dem tilbage. Nogle forsvandt i den blå luft og blev dematerialiseret. Andre døde efterladende sig en krop. Den sidste, der forsvandt, bar efternavnet Rothschild. En storstilet verificering blev sat i værk, da det stod klart, at det var sket.

Det er så svaret på spørgsmålet: Behøver eskapister så at frygte repressalier fra Syndikatet? Svaret hælder dermed til et NEJ. Men der er stadigvæk det forbehold, at systemet falder i grus men en vis inerti. Selvom ordregiverne – skrigerne som vi har kaldt dem – forsvinder, så er ordremodtagerne – krigerne – stadig dér. Deres handlingsmønstre er stadig styret af ordrer der blev givet, selvom giverne af ordrerne har forladt planeten. Selvom modtagerne ikke selv var zombificerede men blot kujoniserede, så vil det alligevel tage sin tid, før de har accepteret, forstået og vænnet sig til, at de ikke længere modtager ordrer om at gøre så-og-så-meget skade på verdenssamfundet. Vanens magte er stor, og et så omfattende og radikalt indført program af frygt, skyld, skam og terror forsvinder ikke natten over. Apparatet af agenturer er ikke udslettet. Disse er nu gået i forvirrings-mode, for de har været totalt afhængige af at modtage ordrer ovenfra, hvilket de ikke gør længere. Så hvordan skal de forstå og forholde sig til, at ordrerne udebliver?

Disse grupper af agenter, politiske, religiøse, kulturelle, finansielle, u-name-it er i realiteten fritstillet, så det er nu deres valg, hvad de vil stille op med det. Nogle af dem vil uden tvivl vælge at tage chancen og tage ejerskab over den samme ondsindede agenda. Måske fordi de simpelthen ikke kender til andet. Det vil gå dem ilde. Andre vil vælge at ånde lettet op og omlægge deres aktiviteter til gavn for mennesker – og dem selv + en gradbøjet gråzone derimellem.

De nu udraderede medlemmer af inderkredsen af Syndikatet (de to ordener og deres håndlangere) forventede katastrofer som megavulkanen i San Antonio-sænkningen / Yellowstone samt vulkanerne i The Ring of Fire – læs del 2 – at eksplodere. Men det skete ikke. DE ville overleve, mente de, for DE var de udvalgte og DE havde deres bunkere. De besad en overflod af kynisme + storhedsvanvid.

Armageddon aflyst

Armageddon var en reel mulighed for noget tid siden. Det var før, der skete en intervention fra højere sted. Herefter bliver det langt-ude – hvis du ikke allerede synes, at det langt ude – så spænd sikkerhedsbæltet. En besynderlig kryptisk-poetisk profeti blev kendt i 2019, og her står der (iflg. Fjerde Katana):

Stenens fødsel er nødvendig.
Alt er tabt, når den grønne smaragd rejser sig fra guldet.
Sværdet af sølv med diamantbladet er kraftens våben i lynet.

Kom i hu alt, hvad der har været og vil være, og fuldfør den glemte mission.
Pas på den forgiftede rose.
Til skyggerne vil der findes barmhjertighed, men find den skjulte nøgle.

Bryd løs de tusind års sjæle, som kræver at være fri.
I al fortvivlelse vil den gyldne time kaste lys over det tabte.
Men gennem alle bekymringer, glem ikke alt, hvad det har kostet.

Når problemer bryder løs, vil du kende vejen og føle, når det er startet.
For kun dér finder du præcis, hvor hjertet er.
I dets blødning vil du føle, at dets puls er skabt til at blive set.

I æsken i Melchov-hulerne er en lænkesten,
og en lysleder er det eneste,
der kan skære igennem natten.

Temmelig kryptisk må man sige. Det er tilsyneladende totalt volapyk. Der er imidlertid ved nærmere eftersyn billeder, som vi allerede er stødt på i denne serie: Stenen (nøglesten), smaragd/krystal, guldet/den gyldne time, rosen/blomsten, skyggerne/mørket, de bundne sjæle, der ønsker at blive fri, omkostningerne, noget er startet, hjertet, Melchov-hulerne, lænkesten (eng. teather stone, forbindelsessten).
Men hvordan skal det forstås?

Melkchov-hulerne befinder sig henholdsvis i Californien og i Slovenien. Læg dertil blomsten. De danner tilsammen en trekant, en treenighed. De indeholder, når de bliver aktiveret og forbundet, blueprintet for Universet, og aktiveringen gendanner dette blueprint, den oprindelige tilstand. Læs derfor del 4: Edens Have gendannet. De er Den Hellige Treenighed med blomsten som Helligånden. Aktiveringen medfører en integration af alle 9 eksistensplaner, hvor Jorden og menneskeheden befinder sig på 3. plan (de tre dimensioner).

Grunden til Jordens placering i det 3. eksistensplan (densitet) er, at den var et forbindelsessted mellem Lyset og Mørket, de højere og de lavere eksistensplaner. Var Jorden et eksperimentarium? Jeg har et par seriøse spørgsmål til Gud, hvis jeg en eller anden dag får audiens, og menneskeheden burde have lignende spørgmål startende med: Hvordan kunne du tillade, at … Altså, hvad retfærdiggør menneskehedens umådelige lidelser gennem æoner? Jeg tror, at det er spørgsmål, som alle troende såvel som ikke-troende på et eller andet tidspunkt har stillet sig selv. Kirkens forklaring med, at vi er alle syndere, der skal bede Frelseren og Gud om tilgivelse for vor synder – gennem Kirken og dens mellemhandlere selvfølgelig – har altid givet en underlig smag i munden. Har Gud-Den-Almægtige ikke været så almægtig, som det er sagt og skrevet? Har han haft lokumsaftaler med Mørkets Fyrste?

Det er unægteligt, at Jorden har været et sted, hvor Lys og Mørke har haft sit brydningsfelt. Hele menneskehedens historie kan anskues udfra denne ene præmis. En forklaring er, at det aldrig var meningen at Lyset og Mørket skulle blandes på den måde, som det skete på Jorden, men at de skulle holdes adskilt. Det flytter imidlertid blot spørgsmålet til: Hvad gik der galt? Jeg har stadigvæk min audiens til gode.

Rosen og Blomsten er ikke det samme.
Rosen er den forgiftede rose i profetien. Det var Anu’s rose, Anu som i Anu-Naki, den babyloniske fortælling om de ikke-jordiske væseners ankomst og deres overtag af de jordiske beboeres verden. Man tænker dernæst på Rosens Navn af Umberto Eco, hvor Rosen er den erotisk-kødelige forførelse af munkens adept i en historie om Kirkens destruktion af viden via afbrænding af biblioteket. Roser er smukke, men de har også torne. Så mange billeder, så meget obskur information.

Den grønne smaragd, der rejser sig fra guldet var muligheden for pervertering af genetablering af Edens Have fra bjerget af guld under flodernes udløb. Forvirret? Læs del 4 – Edens Have genoplivet, vi kan ikke gentage alting – selvom det indrømmet fremmer forståelsen – der er for meget information, der er forudsætning for information, der er forudsætning for information … Under alle omstændigheder, hvis der noget, der fremstår som uklart, så er der en stor chance for, at det forklares ved at få det hele med.

Appendix

Der vil derudover stadig være meget, som er reelt uklart. Det er ikke så sært, da vi er nogle, de på blot 10-15 år har måttet kompensere for århundreders, ja årtusinders forholdt eller forstyrret viden om Verdensspillet og virkeligheden og andre, der først er startet for nylig. Vi har levet i en boble af uvirkelighed og usandhed, fordi dette var forudsætningen for vores duknakkede accept af det miserable liv, som virkelighedstyvene har sat i stedet for trivsel. De har solgt os budskabet om, at det var livets hårde nødvendighed, som vi ikke kunne gøre noget ved – bortset fra at vi kunne betale os fra det eller knokle røven ud af bukserne for det, og så blev det alligevel kun halvgodt.

En opdatering og fuldstændiggørelse af virkelighedsbilledet sker ikke natten over. Det især vanskellige ligger i, at virkeligheden reelt forandrer sig for tiden. Som vi konstaterede i et tidligere afsnit: Videnskaben får nu virkelig svært ved at kapere det, for nogle af deres hoved-modeller virker ikke længere. Det stod allerede klart med det relativt mainstream-sobre analyse, som f.eks Rupert Sheldrake gjorde, da han kulegravede videnskaben i The Science Delusion og konstaterede, at 10 hoveddogmer indenfor videnskab hvilede på tynd is og var porøs som en schweitzerost.

En helt ny form for videnskab er allerede udviklet med samt applikationer, der bygger på den. Diverse landes militær har allerede anvendt dem i årtier. Det er og har været med videnskab som med religion: Der er én version for inderkredsen og en helt anden for de-derude. I religionen er det ypperstepræsteskabet versus menigheden. I videnskaben er det de, der har arbejdet for Syndikatet og de, der bare har siddet på laboratorier og brygget på applikationer til kommercielle formål + de, der har undervist på læreanstalter på samtlige niveauer.

Vores børnebørn vil vokse op med en helt anden viden og videnskab. Det er mellemgenerationerne, der har et problem, og som vil få sværest ved at kapere det. Jeg har seriøst ondt af især generation millennium, der måske er den mest misbrugte og hårdt angrebne generation nogensinde. De har oplevet at få hele arsenalet af kulturel korruption lige i fjæset på alle niveauer, og mange er bukket under i en grad, så de ikke kan rejse sig ved egen kraft. Forhåbentlig bliver de trukket med op af dyndet af de, der enten er yngre (nyt syn på virkeligheden) eller ældre (mere erfarne og eftertænksomme) end dem. Jeg vælger at være optimistisk også på deres vegne.

Innovation og ævl

Jeg ser det største potentiale i netop kombinationen af ungdommelig friskhed og bedaget erfaring. Fra mit nu tidligere job har jeg måttet høre i lårtykke stråler på management-ævl om innovation. Men fornyelse/innovation er ikke noget, der kan fremtvinges via management-kultur, for hele konceptet er selvmodsigende. Management er en korporatistisk spændetrøje beregnet på at binde, manipulere, udnytte, kontrollere. Fornyelse er, når binding, manipulation, udnyttelse og kontrol løsner sig på netop det tidspunkt, hvor det er på sin plads baseret på virkelighedens behov og efterspørgsel. Så sker det af sig selv, hvis folk ikke bliver forhindret i det. Stater og virksomheder og organisationer har lidt og lider af den grundlæggende misforståelse, at de kan patentere det = lægge beslag på det.

Forstå det ret. Management i betydningen håndtering af ressourcer til gavn for livet er nødvendigt. En virksomhed uden evnen til at håndtere dens produktion, dens ressourcer, forholdene for dens ansatte og dens økonomi, lever ikke længe. Det er ikke det, vi taler om. Det er det klamme lag af ideologiseret peptalk, smartsnak, jargonrytteri, nysprog, klichee-puling og semi-religiøst sprogbrug, der har sneget sig ind, som jeg taler om. Det er kult-sprog. De slimede jakkesæt iscenesætter sig selv som et præsteskab. De er blevet til missionærer, eller som de helt grelle eksempler kalder deres propagandister: evangelister! Serøst, jeg har siddet og hørt på folk fra Apple og Adobe på salgsseminarer, der bruger det ord om sig selv! Man kan nærmest blive helgenkåret i BigBusiness’ afdeling for smart-ass’es!

I Region Hovedstaden, min arbejdsplads i 13 år, hyrede de et amerikansk firma kaldet Epic – bare sig navnet – ind for at indføre et nyt patient-management-system kaldet Sundhedsplatformen. Deres hovedkvarter, der meget passende lå i puritanernes bibelbælte Minnesota i USA, havde de skabt deres eget kultiske, groteske Disneyland. Stedet var en business-theme-park. Behøver vi at sige, at Epics mega-software ligesom Apples og Microsofts software og styresystemer er fuld af bagdørshuller, der høster data fra i dette tilfælde danske patienter på hospitaler/sygehuse? Et af de største problemer for deres danske klienter, de danske regioner, var, at systemet er linket-up med det amerikanske system med forsikringsbranchen. I Danmark kan du i det mindste blive lappet sammen, hvis du brækker armen – jeg ved, hvad jeg taler om – fordi du allerede har betalt for det i rigeligt mål over skattebilletten. I USA kan du ryge og rejse, hvis du ikke har en forsikring. Det måtte programmeres ud af Epic-systemet. Men Epic sidder som alle softwarefirmaer med retten til den beskyttede kildekode, der bestemt ikke er Open-Source. Og her foregår der ting og sager.

For nylig har Amazon genoplivet et lignende system for privatbrugere. De havde et online-system for et par år siden, som hed Amazon Care, hvor de blev afsløret i færd med at høste og videresælge alle mulige data om folks helbredsprofiler. Nu har de relanceret/rebrandet det i håb om, at folk har glemt deres skummelhed og utroværdighed, og deres nye system kræver no surprise fuld adgang til alle data fra genererede databaser. Det gælder for danskernes og andres vedkommende Epics data. Og nej-nej siger Jeff Bezo’s Amazon så, vi kunne da ikke drømme om at misbruge disse data eller sende dem videre. De var nogle slyngler for et par år siden, og nu er de som fromme lam og vil have, at vi skal tro på dem på deres glatte ansigt.

Overtræk på kontoen

Der har været advaret om det i mere end et årti. Nu er det virkelighed. Alle større firmaer, karteller, organisationer, efterretningsvæsener, mafiaen, u-name-it har haft en meget tilgængelig overtrækskonto. I ca. 15 år har de overtrukket udover det bæredygtige. 15 år er sammenfaldende med den serie af events, der blev kaldt for Finanskrisen i 2008-09, det store, skumle global-økonomiske statskup, hvor regeringer med et pistolløb for panden blev tvunget til at dække udgifterne for bankernes løsslupne finanseventyr. De havde i forvejen ravet til sig, og nu ravede de til sig af statens og skatteborgernes penge med trusler som: hvis I ikke betaler, går vi ned med nakken, og I går med os i graven.

Systemet hedder en papirbank. Det er en slags bank indeni en bank. Disse papirbanker danner såkaldte closed loop systems, hvor pengene forbliver indenfor et lukket system. Man kunne kalde det for finansiel onani, systemet gør det med sig selv og tilfredsstiller sig selv. Hvis der ikke var dækning for transaktionerne, kunne man bare falde tilbage på kassekreditten. Hvilket man så gjorde. Men man gjorde det i forventning om ingen regning. Den gik jo, og … så gik den jo. Disse papirbanker fandtes i 1000-vis derude hos de store firmaer og organisationer. For ganske nylig vågnede de op til den kedelige konstatering, at deres kassekreditter var lukket som i udslettet/forsvundet.

Implikationerne er enorme.
Eksempelvis er kassekreditten for krigsførelse forsvundet.
Alene det er en radikal game changer.

Læs: Verdensspillet del 1 – en kosmologisk model
Læs: Verdensspillet del 2 – livet under radaren
Læs: Verdensspillet del 3 – virkeligheden lagt i stasis
Læs: Verdensspillet del 4 – Eden Have genoplivet
Du læser del 5
Læs: Verdensspillet del 6 – ødelæggelsen af Ødelæggeren
Læs: Verdensspillet del 7 – skjulte forklaringer på verdensbegivenheder
Læs: Verdensspillet del 8 – Forbrydelsen
Læs: Verdensspillet del 9 – skabelsen af en ny verden
Læs: Verdensspillet del 10 – krigserklæringen
Læs: Verdensspillet del 11 – kongerigerne i den mørke tid og den globale restaurering