Essay,  Filosofi,  Historie,  Kultur,  Økonomi,  Politik,  Religion,  Videnskab

Verdensspillet del 9 – skabelsen af en ny verden

18.07.23 afrundede vi foreløbigt serien Verdensspillet – uden at erklære den afsluttet.

Emnets natur lægger ikke just op til en brat afslutning – med mindre vi skal følge den apokalyptiske tidslinje, som andre har lagt op til. Det stod simpelthen på deres ønskeliste. Men der var ikke den ønskegave under juletræet i år, som den hidtidige Verdensmagt ville have. Deres projekt og dermed deres dyste tidslinje blev afbrudt.

Serien om Verdensspillet – for de der har fulgt med her – handlede just om denne afbrydelse. Den handlede om, hvad det var, der blev afbrudt, hvordan det skete, hvor det skete, hvem der begik det og hvornår det fandt sted. Vi behøver ikke at argumentere for, hvorfor det fandt sted, for det var nået til et punkt, hvor det måtte ske, hvis ikke vi ville blive udslettet. I det nedenstående vil vi følge op på denne afbrydelse, udvide, samle nogle tråde, opsummere, illustrere, m.m.

Afbrydelsen blev, som vi førhen har beskrevet, understøttet af en intervention. Jorden er ikke et isoleret sted i Universet / Multiverset og har aldrig været det. De intervenerende enheder kan opdeles i Koalitionen og Legionen. Hermed har vi kastet os ud med samlede ben i dette stykke historisk enestående Science-Non-Fiction. Det indeholder fænomener og hændelser, der ikke vil være umiddelbart fordøjelige for alle – jeg har selv haft fordøjelsesbesvær og har det stadig. Og hvis du synes, det hele er for langt ude, så tag science-fiction-brillerne på og lad som ingenting.

Intervention

Uden at gå i detaljer kan vi definere Koalitionen som henholdsvis beboere på Planeten Jorden bestående af mennesker og folk, vi ikke har vidst så meget om + tilrejsende fra andre steder, der frivilligt eller af pligtfølelse har valgt at assistere menneskeheden i en overgangsfase fra, hvad vi kan kalde for en slaveplanet eller (in)human svinefarm (startpunktet) til et hjemsted for suveræne væsener (slutpunktet). Vi er lige nu udover startpunktet men ikke ved slutpunktet.

Legionen er en forstærkning af væsener fra 9. plan i den 9. densitet* med den opgave at få det til at gå hurtigere og mere sikkert. Selvom de er i stand til at fremtræde i fysisk skikkelse, så er de alligevel anderledes. Det var det, der fik ansatte i hovedbygningen i The Federal Reserve til at spørge hinanden: Hvem er de, er de engle?

*densitet: grad af fysikalitet, som vi kender den. Vi lever i 3. densitet og er vant til en høj grad af fysikalitet. Man kan også kalde det grovhed. Der er ting, vi ikke kan se med det blotte øje, der ikke desto mindre eksisterer. Nogle har evner til det, der findes teknikker, der kan opøves. Der findes endog teknologi, der kan befordre det. Vores materialistiske = afstumpede verdensforståelse kombineret med en amputering af vores potentielle sanseapparat har fået os til at mene, at der kun findes denne form for fysikalitet. Astrofysikere har fået lov til på deres egen matematiske formel-vis at spekulere på andet og mere, men det er bare deres legetøj i lukkede kredse. Eller i militære faciliter, hvor der foregår tonsvis af videnskabelig forskning og eksperimenter, som vi aldrig hører om eller får glæde af. Indtil videre.

Opgaven med en transformation, eller restaurering, som det kaldes, er umådelig. Det vil fremgå af det følgende. Kompleksiteten af de bindinger i det styresystem, der har kontrolleret og manipuleret Jorden og menneskeheden i æoner, er nærmest ubeskrivelig – defor prøver vi alligevel ;.). Derudover er det ikke blot et styresystem for Jorden, det var/er et universelt styresystem, og de transitioner, der foregår her lige nu, finder samtidigt sted mange andre steder. Det siges, at overgangen går lettere de fleste andre steder, da Jorden har været det, der kaldes for en Nexusplanet, en terminal for det højere og det lavere astrale felt. Af samme grund har vi været mere inficeret.

Jorden har været som Hovedbanegården, uden at vi har været klar over det. I det offentlige info-felt er vi ikke nået længere end til, at der muligvis-måske-vi-kan-ikke-udelukke, at der findes levende væsener og muligvis-måske endog avancerede civilisationer – derude – som vi muligvis-måske engang vil komme i kontakt med. Men vi må jo forstå, at der er så store afstande, og de dér eventuelt avancerede civilisationer må jo forstå, at lysets hastighed, som vi her opfandt for 100 år siden, er et problem for os, og så må det jo også være for dem. Men det er de åbenbart for dumme til at forstå – derude – for de har myldret gennem Hovedbanen i 10.000’er af år og længere.

Der foregår operationer, hvoraf vi ser små glimt af dem. Der fandt f.eks en terror-event med skyderier sted i Miami, Florida udfor The Miami Mall. En hær af 100+ politibiler blev kørt i stilling for, som der blev sagt, gå efter en stak teenagere, der lavede ballade. Allerede her bliver man mistænksom, for den slags latterlige forklaringer dækker altid over noget andet. Man tænker nærmest: Enten er de selv snotdumme kombineret med, at de fornærmer folks intelligens. Eller også gør de det med vilje for at sige: Vi må ikke fortælle jer, hvad vi ved, men det er i hvert fald ikke det her BS, som vi er tvunget til at lukke ud, og som ingen tror på alligevel. Jeg tror desværre, at det er det første mere end det sidste. Men det sidder uden tvivl et par journalister derude, der tænker: Vil de seriøst have, at jeg skal formidle det her crap? De skal bare ikke risikere en fyreseddel.

Der er i hvert fald gået billeder og videoer viralt på nettet, der viser 3 meter (8-10 foot) høje væsener, der går rundt i området. Hvilket igen straks bliver bortforklaret i de officielle medier, hvis opdrag det er tilsløre essensen i dens slags hændelser.

Så hvem var disse væsener og er det bare fup? Den officielle forklaring er så tyk, at den med garanti er fup. Ifølge mine kilder, der er UNN og GIA og den centrale figur i begge sammenhænge Kimberley Ann Goguen, er det folk fra Koalitionen, der med vilje gav sig til syne for at vise, at de var der. Årsagen til skyderierne var, at der under The Miami Mall var installeret fem avancerede plasmavåben. Det var en del af den kæde af terrorevents i en stribe storbyer, der var planlagt til nytåret 2023-24. Skyderierne generer frygt, og frygt er en særlig negativ energi, der kan udløse akkumuleret mørk energi. Ligesom de andre hændelser blev denne forhindret, våbnene blev fjernet, og her i Miami viste mod-operatørerne sig så i glimt for offentligheden. Men offentligheden var ikke den egentlige målgruppe for deres korte show-off, det var SSP (Secret Space Program), der giver ordrer til den slags events. Budskabet var noget i retning af: Vi er her, I er set, jeres legetøj duer ikke længere, stop jeres julelege – You are no longer in control !

SSP

Disse plasmainstallationer, der var anbragt i Miami, var ikke beregnet til at sige bang på stedet som en bombe. De var langt mere sofistikerede og beregnede på at forstyrre Jordens energifelt, skabe jordskælv og naturkatastrofer, åbne huller til det mørke univers, m.m. Lignende devices i mindre skala blev brugt, da Maui på Hawaii blev udsat for de ødelæggende brande, der jævnede et helt bysamfund med jorden. De kan skabe orkaner, store skovbrande (tænk Californien), tsunamier (tænk Fukishima). Og det er de samme aktører, der giver ordrer til at bruge dem. SSP består af 15 militære grupper med operatører på alle felter og overalt i verden. De har navne som Kruger, Arasaka, Umbrella, Trinity, Delphi, Tai Young, Mobius, Typhon, Cyberlife, Shoreline, Monarch, Shorehouse, Murkoff + to andre, hvis navne lige er røget. Man kan få diverse oplysninger på deres officielle website kaldet ACIOAdvanced / Alien Contact Intelligence Organisation.
Du kan selvfølgelig også læse Marco Hanumans 90 siders knaldroman Den Forbudte Zone…

Det er disse militærgrupper og deres super-soldiers, operatører, eksperter, deres sorte helikoptere og avancerede våben, der altid står bag, når events som disse finder sted. Miami-hændelsen skyldes den japanske gren Arasaka Military Group – tænk Yakuza på steroider. På ACIO’s website fremstiller de sig selv som de, der er i færd med at frelse menneskeheden fra de onde aliens. Det gør de, fordi de stadig lever i et Kali Yuga-univers, Den Mørke Tid, hvor de var tildelt deres missioner. De kører på de samme skinner på de samme spor i det samme togsæt, som de har gjort i årtusinder. Og de har ikke forstået, at stikket nu er hevet og Universets tilstand har skiftet. De lever i en forgangen tid, hvor væsener fra det mørke univers ankom fra Portalen i Jordens nulpunkt (zero point), og de var der for at servicere denne trafik.

Men de var der også for at sørge for, at de mørke væsener ikke gik uhæmmet løs på menneskeheden, så der er noget om snakken, når de ser sig selv som beskyttere af menneskeheden. Problemet er, at deres beskyttelse af menneskeheden bestod i at udføre menneskeofre, så de mørke uvæsener var tilfredse. De fodrede dem med menneskelig energi, der blev udløst i dødsøjeblikket. Dette er den okkulte og sataniske årsag til de massemord, massakrer, folkemord, der finder sted i krige så som Ukraine og Gaza for tiden. Ukrainekrigen har aldrig givet mening som andet end meningsløst slagteri for slagteriets skyld. Og for at dække over beskidt pengevaskeri i stor stil, for krig har altid mange formål. Men der er ingen, der skal bilde os ind, at man ikke udmærket vidste, at russerne ville stå fast og provokeret i tilstrækkelig grad – hvilket NATO sørgede for gennem 30 år – ville tage store dele af den mandlige ukrainske befolkning ud. Der er heller ingen, der skal bilde os ind, at en forarmet civilbefolkning i Gaza nogensinde har udgjort en reel trussel mod verdens mest tungt bevæbnede stat Israel, og at der er sikkerhedspolitisk retfærdiggørende årsager til at begå et perfidt folkemord. Israel har skabt Hamas via deres forbrydelser gennem et halvt århundrede+. NATO har skabt en russisk mobilisering ved at støtte Kievs folkemord mod civilbefolkningen i Donbas = 1/3 af Ukraines befolkning, der er russisktalende.

Det er til over kvalmepunktet, når aggressorerne fremstiller sig selv som uskyldige ofre eller menneskehedens heltemodige forsvarere !!

Menneskeofring

Menneskeofring er intet nyt. De største slagterier, hvor der ikke blev lagt skjul på, at det var det, der foregik, var aztekernes rituelle masseslagtninger af deres egen befolkning. Baal-kulten i oldtiden (i Kanaan = nuværende Libanon) begik den slags massehandlinger. På et tidspunkt i historien ‘gik det af mode’ at kalde en spade for en spade, så man tog andre metoder i brug for at aflive masserne. Vi er af den naive opfattelse, at den slags forsvandt og nu kan beskues som groteske museumsstykker.
Ja tænk sig, at de gjorde sådan noget engang, det er jo ikke til at forstå. Heldigvis er vi kommet videre …
Er vi det? Luk lige de små forsovede øjen-glugger op os se dig om?
Mnjææ men de siger i fjernsynet at …
SE DIG OM !! og glem alt om, hvad de siger i fjernsynet. Hvad ser du? Beskriv hvad du ser helt nøgternt. Dette er menneskeofring sat i system og intet andet. INTET har forandret sig, andet end at vi er blevet dummere end den ‘primitive’ befolkning i Mellemamerika for 600 år siden, der godt vidste, at de blev slagtet på altre og deres blødende hjerte revet ud for at tilfredsstille ‘guderne’, der er væsener fra det lavere astrale felt. Vi er jo ikke til falds for den slags overtro – er vi vel? Javel ja, men det er DE, der giver ordren til at begå disse masseslagterier, og så det er fuldstændigt underordnet, om vi ‘tror’ på det eller ej. Tror vi på det, vi ser, eller benægter vi det – that is the question?

Der frigøres en særlig form for livsenergi, når et menneskeliv bliver afbrudt på en abrupt måde. Det sker ikke ved en naturlig død. Denne energi (lushe) er næring for de lavere astrale væsener. Det er her, det mytologiske fabelvæsen vampyren bliver ganske konkret. Den er udødelig, så længe den bliver fodret.

Det er væsener fra det lavere astrale felt, der er oprindelsen til Den Khazariske Mafia også kaldet Order of The Dragon / Dragefamilierne, Kong Salomons Slægt (jf. Salomons pagt med dæmonerne) heriblandt De Kinesiske Ældre (The Golden Dragon, The Black Dragon) med overhovedet i Li-familien og Rothschild-syndikatet (The Blue Dragon). Der er sektion i andre festlige farver såsom den russiske Red Dragon, den iranske Green Dragon. Andre navne associeret med dem er Chabad, Sanhedrin, sabbattæerne, zionisterne, merovingerne. Oprindelsen stammer fra en portal, der befandt sig i Indonesien.

En særlig form for menneskeofring er human trafficking, handel med mennesker, menneskelige organer og substanser og handel med børn. Som et udsagn, der bliver associeret med Bill Clinton i forbindelse med frigørelse af visse dele af The Epstein Files: I like them young. Denne beskidte-perverse trafik, der er blevet en kæmpe industri, bliver bedrevet af både mafiosi/karteller, de 15 hemmelige militærgrupper nævnt ovenfor og deres samarbejdspartnere og agenturerne CIA, NSA, MI6 og alle de andre rare -væsener med tre bogstaver, der svømmer rundt i alfabet-suppen. Hvorfor tror vi måske, at den for tiden mest profitable beskidte business i verden ikke for længst er stoppet?

Årsagen til Koalitionens tilstedeværelse og deres aktiviteter er, at Jorden som nævnt er en Nexusplanet. Hvad vil det sige? Det vil sige, at det, der sker her, får afgørende betydning for det, der sker andre steder. Den ulidelige tilstand for menneskeheden har været ulidelig for beboere af andre planeter andre steder i Universet. Afstande er uden betydning. Lysets hastighed er et tidsbegreb, hvilket kun er en begrænsning set med den fysiske forklaringsmodel, vi har adgang til i vor tid.
Man kan være så fræk at sige, at tiden ikke eksisterer. Vi har efterhånden stærkt brug for en anden model. Det ville så kræve et helt andet uddannelsessystem, hvor folk ikke blev opdraget til at tænke i en skotøjsæske.
Som sidebemærkning findes tyngdekraften heller ikke, som vi tror det – altså selvfølgelig falder æblet ned fra sydsiden af det skæve tårn i Pisa og siger splat, men tyngdekraften er utilstrækkeligt forklaret af fysikken. Visse fysikere er villige til som minimum at indrømme, at i praksis bruges Newton’sk fysik ikke længere (så har de ikke blameret sig for meget). Her er der også brug for en anden model.
Læs: Ophævelse af tyngdekraften

Den Sorte Sol

The Dragon Families / Order of The Dragon sad på 90% af magten på deres niveau (fire niveauer under toppen). De sørgede for at holde mælken flydende. Deres sikkerhedstjeneste var Order of The Black Sun. De siger selv, hvem de er, når de er der, for alting hedder noget med SORT. Det er her, vi finder SSP og de 15 militærgrupper. Der er her vi fandt nazisterne, jesuitterne og Vatikanet. Det var her Baal-kulten eksisterede. Her finder vi Abraxas. Der er Blackrock, Blackwater … i Bourne-trilogien kaldes de Operation Blackbriar. Der tales om the black budget og black economy – ikke at forveksle med simpelt sort arbejde. Deres overhoved hed The Black Eagle. Titlen har været båret af folk som Mussolini, George H.W. Bush og Ferdinand Marcos. Italiensk politik er domineret af en stak familier under navne Black Nobilities. Jesuitterne har deres Black Pope. Deres militærgrupper flyver rundt Black Helicopters. Fascisterne gik rundt i sorte skjorter. I jesuitterkosmologien – husk det var en jesuittisk præst og videnskabsmand, der opfandt The Big Bang – er der black holes, dark matter og dark energy (sort tale?). Deres symbolik er sort på sort. Deres metoder involverer sort magi. Her er deres logo, den sorte sol:

Order of The Black Sun er oprindelig dannet i Ukraine. Det forklarer, hvorfor de nazistiske militser i Volodimir Zelenskyjs morderiske kupregime bl.a Right Sektor og Azov-brigaden render rundt med det på uniformen.

Her skal vi også forstå, hvad sikkerhed betyder. Det er det modsatte af, hvad de fleste tror. Det er ikke foranstaltninger, for at DU skal føle dig sikker. Det er, for at DE skal føle sige sikre på, at DU føler dig usikker – simpelt sagt med sin egen bagvendte charme. Sikkerhed er at sikre kontrollen for The Deep State, the Continuity of Government, den evige undtagelsestilstand – usikkerhed sat i system og gjort normalt (du husker ‘det nye normale’) – hvor de kunne tillade sig ALT under påberåbelse af det fælles bedste (læs: DERES bedste). Sikkerhed er sikkerhed for, at mennesker aldrig kom for godt i gang, at vi var dumme som snot og fromme som får.

Som sikkerhedstjeneste for systemet var Black Sun-operatørerne vant til at blive betalt for deres arbejde. Det skete på et bestemt tidspunkt på året: omkring 12. januar. Altså i dag på udgivelsesdagen af denne artikel 12 januar 2024. Når du læser dette er det … ikke sket. Det kommer ikke til at ske, for systemet er blevet disrupted.
Om disruption / afbrydelse læs: Samtalen

Vi er ikke længere i Den Mørke Tid.
Vi er indtrådt i Den Gyldne Tid.
Tågerne er i færd med at lette.
Om begrebet gylden tid vender vi tilbage, for det har alt muligt med guld at gøre.

De taler om et quantum-finans-system. Men ved de overhovedet, hvad det vil sige, og behersker de det? Er kvantefysik en teori eller en praksis? Hvad har finans og computersystemer med kosmologi og bevidsthed at gøre? I de såkaldt alternative medier og i Q-Anon-kulten ævler de om Genara-Gessara, hvor alle efter det store reset vil få borgerløn for … ikke at lave en skid, for hvem gider at gøre en indsats, hvis de får penge for at sidde og trille tommelfingre? Og Q-klokken tæller ned lige nu, og faktisk skulle Jorden være gået under 15. januar (hvor denne tilføjelse er kommet til), men jeg har lige kigget ud af vinduet, og den er der endnu.

I det følgende skal vi analysere finanssystemet med de briller på: at disse begreber har ALT med hinanden at gøre.
Hvorfor gik vi bort fra guldstandarden og gik over til et Fiat-baseret system?
Hvad betyder det, at vi nu vender tilbage til guldstandarden og et ressource-baseret pengesystem?
Hvad er penge for en størrelse? Penge er flydende livsenergi – currency, strøm, alting flyder – men hvad har det at gøre med mennesket som livsenergetisk væsen og kosmos?

Her bliver det nasty. Faktisk ER Fiat-økonomien allerede ressource-baseret (asset backed). Her tænker vi straks på naturressourcer, mineraler, afgrøder, olie, osv. Men det en helt anden ressource, der er i spil her. VI = mennesker er ressourcen. Sproget røber agendaen, så tænk på HR, Human Ressource Management men tænk det hele vejen igennem. Systemet ser på dig, som firmaer ser på det, der pumpes op af et hul i jorden, eller en stak kvæg, der render rundt i en indhegning og spiser sig fede, inden de skal slagtes. Det er det samme tankesæt, der ligger bag menneskeofringen og foder for guderne.

Systemet

Følende er en kraftig udvidelse af en tidlige artikel, der også er et bearbejdet transskript fra samme kilde (UNN) fra juni 2022.
Det globale finansielle system forklaret

Billedet her forestiller Mother- and Father Coin.

Det er oprindelsen til pengesystemet, som vi kender det siden starten på The Federal Reserve. Den lille mønt tilhører Rothschild-familiesyndikatet. Den større mønt tilhører De Kinesiske Ældre. De blev brugt som det, der på engelsk collateral = stillet som sikkerhed. Et andet ord ville være stillet som pant. Den lille mønt var funderet i Israel, der som bekendt er et Rothschild-projekt. Den større mønt var funderet i Kina. Kina var udset til at være det nye verdensimperium efter USA (det forlængede Britiske Imperium).

Der fandtes to Universer (Multiverset) og teknisk set tre.
Hvert univers bestod af ni lag af eksistens (number nine) eller som Tesla formulerede det:
Hvis du forstår 3, 6 og 9, så forstår du systemet.
Der var Det Lyse Univers og Det Mørke Univers.
Det kaldes også for Det Højere Astrale Felt og Det Lavere Astrale Felt
Det kaldes også – i princippet – Alpha og Omega, selvom det er mere komplekst.
Hvert felt bestod af 9 niveauer af densitet af eksistens (tæthed). Vi skal senere give dem navne og karakteristika.
Hver densitet indeholdt 9 planer af eksistens.

Multiverset var som et spejl, hvor Lyset blev afspejlet i Mørket.

Det er svært at visualisere, men man skal forestille sig, at der ved hver densitet i hvert plan i Alpha-verset er indvævet det tilsvarende i Omega-verset. Det er som en skygge-effekt i billeder og tekst. Skyggen er skygge-universet, der er Omega-verset.

Der er en sølvstreng, der forbinder det højeste plan/densitet med det laveste plan/densitet.
Der er også en sølvstreng, der forbinder den menneskelige sjæl med dens krop, dens fartøj i det fysiske univers. Mennesker, der har haft ud-af-kroppen-oplevelser har set denne sølvstreng. Når den brydes, dør den fysiske krop. Som foroven, så forneden.

Her kommer Teslas 3-6-9 ind i billedet. Tesla var mere end blot en traditionel omend genial opfinder, ingeniør og elektriker. Han havde et afsæt i en helt anden forståelse af kosmos, end sine samtidige i videnskaben. Det var grunden til, at han kunne gøre det, han gjorde. Man kan kalde ham for en praktisk spirituel. Han forstod matematikken på en anden måde. Hans matematik byggede på tværsummen. 1+1 = 2, 2+2 = 4, 4+4 = 8 – så langt kan vi følge med. Men så skifter billedet, for 8+8 = 16 = 7 … hovsa, hvordan kan det være? Fordi 16 = 1+6 = 7. Uendeligen er et closed loop, der både indeholder udvidelse og sammentrækning, udvikling og indvikling, yin og yang – og trekanten er dao. Uendelighed er ikke en lige linje så langt øjet rækker i horisonten, det er en rundkørsel eller en sløjfe, du ikke kan se enden på. Måske er det liggende 8-tal et moebiusbånd. Måske er det en dobbelt-donut. Vi synes at have brug for 2- højst 3-dimensionel geometri for at forstå det, men symboler som disse er stadigvæk kun en oversættelse, så vores hjerne kan prøve at forstå det.

Number Nine

Det fører os til enneagrammet.
Det er et kosmologisk diagram for binding. 3-6-9 er forbundet som en trekant.
9+9 = 18 = 9 er selvrefererende. Gud er selvrefererende, Jeg Er, Hvad Jeg Er.
3+3 = 6, og 6+6 = 12 = 3, så det er en binær switch. Det er det dualistiske univers.
Begge er styret af 9, for 3×3 = 9, og 6×6 = 36 = 9.
Her imellem er der en lukket, fluktuerende loop bestående af 1-2-4-8-7-5-1.
Det kan også kaldes for entanglement.
Læs evt:

Hvordan kan det lade sig gøre? Bemærk at det danner det vandrette 8-tal, symbolet for uendelighed.
Tænk samtidigt på det som celledelingsprincippet for alle undfangede væsener. Antallet bliver hele tiden fordoblet. Det gælder i øvrigt også for planteceller, og det kaldes vistnok ikke for undfangelse … anyway:

1
1+1 = 2
2+2 = 4
4+4 = 8
8+8 = 16 = 7
7+7 = 14 = 5
5+5 = 10 = 1
1

I skæringspunktet for den dobbelte diamant findes det sorte hul eller ormehullet (the worm hole). Grunden til, at det er svært at visualisere, er, at det er en tredimensionel visualisering til illustration af multidimensionalitet. Cirklen i Tesla-vindingen (coil) er en dobbelt-torus. De simple tværsums-rækker snor sig i komplekse vindinger i den dobbelte torus, og den ene torus / donut suger energien indad, hvilket opsuges af det sorte hul (zero point), der igen slynger energien udad gennem den anden torus. DETTE er den kosmologiske model for Universet og ikke termodynamikken, der kun kender til indsugningen, som den kalder for varmedøden, og hvor Universet går sin egen død i møde som en dampmaskine fra 1876 i industrialismens barndom. En model promoveret af en dødskult.

De har ikke engang forstået den model for Universet, som de selv promoverer. Hvordan skal de/vi så forstå en ny model for Universet, der har forandret sig i mellemtiden?

Nogen afbilleder den kosmiske geometri som æblet. Var det ikke engang nogen, der tog en bid af æblet (Apple) fra kundskabens træ? Det er den forbudte viden. Det er jo interessant, at elektromagnetiske energifelter tegner et æble.

I Tesla-modellen er der en trekant mellem 3-6-9 og en løkke mellem 1-2-4-8-7-5-1.
Det hedder også enneagrammet, og det blev såvidt vi ved første gang præsenteret for verden af G.I. Gurdjieff. Det er også forklaret af geniet Marco Rodin (vortex-baseret matematik), og han siger, at enneagrammet er brugt i Bahai, hvilket kunne være interessant at undersøge. Hvad er Bahais rødder? Trak Baha’Ullah på sufi-kilder, eller kom han op med det hele selv? Næppe. Vi ved, at Gurdjieff hævdede, at han havde enneagrammet fra en centralasiatisk mysterieskole kaldet for Sarmoung Broderskabet, men da han kryptiserede alle begreber og slørede sine egne spor, er de ikke blevet identificeret af andre kilder. Det er imidlertid ret interessant, at Gurdjieff, Rodin og Goguen grundlæggende har den samme forståelse af symbolet. Glem alt om det fusk, som Oscar Ichazo lavede med 9 mennesketyper eller egofixeringer, som hans coaching-kult solgte til sine tilhængere og senere til virksomheder. Han benægtede selvfølgelig, at han havde stjålet det fra Gurdjieff og rebranded det. Det samme gjorde Carlos Castaneda i samme periode med andre dele af Gurdjieffs arbejde og skrev en stribe spirituelle knaldromaner. Han blev afsløret af nogle af de kvinder, han drejede hovedet om på, hvorefter han forsvandt ud i mørket. Men det var et sidespor.

Jeg vil igen minde om, at alle disse unikke informationer stammer fra UNN og GIA*. Den monstervideo, jeg tager udgangspunkt i, kan ses HER på en ny Rumble-kanal, da UNN-site og -app er nede pga tyveri fra uhæderlige team-medarbejdere. Grib chancen, inden det forsvinder igen, for du finder ikke disse informationer andetsteds, og Rumble er kun en nødløsning. En ny app er under udvikling, og det bliveer sikkert en betalingsservice.

Noget om køer

Bindingsskemaet, som her er illustreret, gennemsyrer mange områder af Multiverset. Det er derude, det er derinde. Det har at gøre med energi, det har at gøre med finans, det har at gøre med liv og død. Bindingen af mennesker finder sted vi fødselsattest og dødsattest. Som de, der har studeret hele komplekset omkring Maritim Lov versus Naturlig Lov vil være stødt på, så får mennesker en fødselsattest og en dødsattest med syv års mellemrum! Ja, du læser rigtigt. I en alder af syv år erklæres du for død som menneske, og du er herefter en indbygger tilhørende det lavere astrale felt. Du er en skibbruden (lost at Sea), og havet er det fysiske hav, det er Bevidstheden. Den Katolske Kirke, The Holy Sea, er bevidstheds-administratorer., Det er her, du bliver til en forbrugsressource for verdensherskerne, et batteri som i The Matrix. Via den illustrerede indbyggede binding er du frarøvet din egen livsenergi og får kun lov til at beholde nok til, at du kan overleve og være en malkeko. Muh!

En skibbruden øremærket malkeko

Er det i øvrigt ikke sært, at der sker det samme med de penge, vi tjener? Vi betaler totalt set 83% i skat, og resten bruger vi til at købe varer af de samme, der har brandbeskattet os, og betaler af på gæld til hus og bil og studie osv., og når dagen er omme er der intet tilbage. Vi er blevet fodret som kreaturer, så vi holdt os i live.

Mennesket er altså collateralt = stillet som sikkerhed. VI er varen, the human ressource. Sikkerhed er DERES sikkerhed for konstant flow af energi (currency) i deres retning. I datahøst-kapitalismens tidsalder er det blevet voldsomt tydeligt, at VI er handelsvaren, men det er kun overfladen af fænomenet.

En anden måde at illustrere Det Mørke Univers’ interferens med Det Lyse Univers er at anskue det som de linjer, der blev tegnet på de lidt ældre fjernsyns- og computerskærme. Det blev kaldt for interlacing. Halvdelen blev tegnet fra højre mod venstre, halvdelen fra venstre mod højre. Tilsammen dannede de billedet.

Den britiske krone repræsenter den blå sten i Lucifers krone. Det er den højeste portvagt i Amenti-Hallerne, de mellemrum eller sluser, der har lukket alle sjæle ude fra den Universelle Kilde – altså de linjer af den kosmiske interlacing, der tegnede baglæns på skærmen. De er også de ni sten i Lucifers Krone – deraf navnet The Crown. Her er et skema over de ni eksistensplaner og det mørke slusesystem, og de karakteristika, der findes i en højre søjle, er en form for omvending eller pervertering af deres oprindelige kvaliteter i den venstre søjle:

Sluserne eller hallerne er stopklodser eller gate-keeper-funktioner, der blev installeret for 250.000 år siden efter Den Store Krig. Dragefamilierne fik først direkte adgang til systemet for 200 år siden (via Omega). Det er imidlertid de samme farver eller ædelsten, der findes på brystpladen for ypperstepræsterne i Templet i Jerusalem. Hvad har jødedom og Lucifer at gøre med hinanden? ALT, for Jahweh ER Lucifer, de har bare glemt at fortælle det – hvilket forklarer Yahweh’s bipolære-psykopatiske adfærd: det ene øjeblik elsker han sit folk, det andet øjeblik smadrer han dem. Siger Gud ikke: Jeg er Alpha og Omega? Er det Source eller Anti-Source, der taler her? Og hvornår gik det galt for folkets ypperstepræster? Det gjorde det – læs Det Gamle Testamente + Salomons Testamente (ikke i Bibelen) – da Kong Salomon indgik en pagt med dæmonerne for at få ultimativ magt. Det er den oprindelige faustiske pagt.

Den administrative enhed for Kong Salomons pagt hedder Sanhedrin. Dette højeste råd forsvandt efter sigende engang i post-antikken. Det gjorde det så ikke, det gik blot under jorden og har været aktivt hele tiden. Sanhedrin = Chabad = Sabbatæerne = Zionisterne = den Khazariske Mafia = Dragefamilierne. Disse dragefamilier repræsenterer hver farve i Lucifers Krone. De er den globale mafiastruktur. Den blå dragefamilie er den britiske kongefamilie. Den blå kontrolsten befandt sig under Westminster Abbey, og det var der, hvor de i september 2022 forsøgte at udføre en besynderlig besættelsesceremoni, hvor daværende prins nu kong Charles skulle lade sig besætte af Lucifer – der viste sig mod deres forventning at være et flop. Stenene virkede ikke længere, for Lucifer var sendt tilbage til Kilden.

Det blev sagt om Elisabeth den Første, at hun var ‘en okkult dronning’. Hun omgav sig selv med okkult symbolik og blev afbilledet som Himlens Dronning. Hun hang ud med okkultister som John Dee. Dengang var det mindre okkult (skjult), folk og hver mand forstod det ikke til bunds, selvom det var synligt, men kendte dog til dets eksistens, for det var ikke blevet vasket ud af det almene tankesæt, hvilket skete i Oplysningstiden. Det okkulte er aldrig forsvundet, det er bare gemt af vejen, så i dag forstår folk ABSOLUT INTET! Royal kunst er og har aldrig været ikke tænkt som dekorativt, det er repræsentativt. Det siger, hvad de gør, og hvad de står for. Men vi hører ikke, hvad de siger.

Salomons Segl

I begyndelsen fandtes Alpha 1 i det højere astrale felt.
Sammen med Alpha 1 befandt sig Omega 2 og Kronos 2.
I det lavere astrale felt befandt sig Alpha 2 sammen med Omega 1 og Kronos 1.
Det var den kosmiske AI.
Det er interessant, når Gud citeres for at have sagt: Jeg har aldrig forladt jer. Det betyder, at Alpha selv i den tre milliarder år lange Mørke Tid opretholdt sin tilstedeværelse i det dybeste helvede for at sikre, at Mørket ikke opslugte alt.

Kronos styrede de parasitter, der kaldes for archoner. De kunne være energetiske, elektriske, plasmatiske, bevidsthedsmæssige. De er beskrevet i gnosticismen – og dette system er gnostisk i sit væsen, for denne viden er oldgammel, og gnosticismen – kristendommens favorit-hadeobjekt, for her findes viden om verden, som katolikkerne ikke ville ud med men beholdt for sig selv i inderkredsen. Gnosis = Viden. Gnostikerne kalder AI for Demiurgen.

Salomons Segl også kaldet Davidsstjernen er strukturen for den dobbelte binding.
For hver struktur med spidsen opad, var der en antistruktur med spidsen nedad.
For de, der ikke har læst op på Salomons pagt med dæmonerne, så findes det i bogen Salomons Testamente, der er en af de bøger, der var for mærkelig til at komme med i Det Gamle Testamente af Bibelen. Vi kender ham kun fra den ene side, for den passede med den overordnede fortælling. Bogen er en direkte desavouering af Kong Salomon som den viise og gode konge. Han valgte det dårlige selskab for egen vindings skyld, hvilket blev hans forbandelse. Salomons Segl er selve logoet for forbandelsen. At der er en hel politisk filosofi og en stat i Mellemøsten, der bruger det, fortæller sin egen historie.
Læs: En politisk ideologis dødskramper

Multiverset er, hvilket fremgår af gnostikerne – selvom de selvfølgelig ikke bruger ordet: en kæmpestor computersimulation. Antikkens terminologi kan derfor oversættes til vor tids termer. Det er grunden til, at SSP-grupperne og agenturerne er i stand til at fucke med vores liv og bevidsthed via computersystemer. Det er Einsteins definition af E = mc2. Apropos Salomons Segl, her er et Einstein-citat, man skal lede efter. Han blev spurgt engang af en interviewer, hvorfor han valgte at flytte til USA, hvorefter han svarede: For at fremme zionismens sag. Var det en fortalelse, der sagde at fysik, finans og politik har ALT med hinanden at gøre?

Det finansielle system / bankvæsenet er direkte linket op til Omega-verset og dets parasitering på Alpha-verset. Det spiller direkte ind på menneskers bankkonto. Du og jeg har aldrig nogensinde set rigtige penge. Vi har set kredit, der er M2. Vi har aldrig set M1 eller M0.

Quantum flip og Harmonisk Genesis

For et par måneder siden flippede Universet. Det genfødte sig selv og omorganiserede sig.
Omega-verset blev udrangeret. Kronos blev degraderet.
Jeg ved det. En kosmisk begivenhed går ubemærket hen i sovebyerne.
Det minder mig om Bruegels berømte og geniale billede Ikaros’ Fald:

Hvad ser vi? Bonden går og passer sit arbejde. Men i himlen ovenover foregår ubemærket en mytologisk verdensbegivenhed, som ingen bemærker. Ikaros’ far Daidalos byggede labyrinten på Kreta og far og søn blev begge holdt fangen af kong Minos. Ikaros udstyrer sig med voks og svanefjer og flyver bort, men han må sørge for ikke at flyve for tæt på Solen, for så smelter voksen. Det gør han så, og på billedet falder han i vandet. Bonden bemærker intet men pløjer ubemærket videre – dadum-dadum.

I det højere astrale felt findes nu både Alpha 1 og Alpha 2 sammen den Harmoniske Skabelse. Væk er alle de skyggelag, der lå mellem alle densiteter og alle planer, som blev kaldt for 0-planer. Mellem dem lå 1-planer. O og 1 er det binære kosmos, der svaret til det, der ligger i bunden af computerens styresystem. Det er universets puls eller hjerteslag – dark-light dark-light dark-light …
Det lavere astrale felt er lammet og i færd med at forsvinde. I Den Mørke Tid havde Omega-verset bemægtiget sig 79% af kontrollen og Alpha-verset havde 21%. Omega-verset kunne aldrig nå højere op.
Efter kvanteskiftet og Den Harmoniske Genesis har Alpha-verset 100% og Omega-verset 0%. Nu lider pulsen/hjerteslaget: light-light light-light light-light …

Når pengene flød ned gennem system fra Alpha, nåede de på et tidspunkt 3. niveau, hvor pengene forsvandt bag et sort spejl. Hvad vi ser på vores bankkonti er ikke rigtige penge. Det er kredit. Dette er det gældsbaserede FIAT-system. Et lignende sort spejl var installeret på niveau 6, hvor Federal Reserve befandt sig. The FED er for det første ikke, som mange amerikanere tror: deres nationalbank. Det er et privat bankforetagende skabt af Rothschild. Det er heller ikke, som vi tror i resten af verden, et amerikansk fænomen. Alle banker i verden er underordnet The FED ovenfra og ned. Det hedder Tier 1-banker, Tier 2-banker … og ned til Tier 4-banker, der er din egen lokale filial. Når penge flyttes rundt, så er det fra en del af The FED til en anden del af samme. Det er en organisation, der var bestilt til at fordele penge fra hoved-udlåneren, Omega til resten af verden.

Alpha var stadig energikilden, der frigav pengene = energien. Det var en del af den aftale, der galt i Den Mørke Tid. Omega sendte pengene videre ned til niveau 6, hvor The FED sendte dem videre nedad til niveau 3, og når de omsider nåede bankkunden / du og jeg, var det ikke længere rigtige penge (M0 eller M1), det var kredit, M2. Et kreditkort er ikke-penge, som du har fået lov til at bruge – indtil en dag systemet synes, at du ikke engang har lov til det længere. Du havde lov til det, så længe du var collateral (stillet som garanti) for Omega-verset – dog stadigvæk med godkendelse af Alpha.

I et sådant inhumant system ejer mennesket ikke noget, ikke engang sin egen sjæl. Systemet betragtede ikke mennesket som et menneske. Når du fik lov til at lugte til pengene var de forsvundet, for nogen oppe i systemet havde allerede omsat dem.

Jorden

Jordens centrum var forbundet med 9. densitet’s 9. plan. Det kaldes også Den Centrale Sol.
Det er her, hvor Kilden / Source / Gud residerer.
Fordi Jorden var en gennemgangs-planet (gateway planet) var den også forbundet med anti-kilden.
Fordi Jorden var en terminal eller nexusplanet, blev vi inficerede af det lavere astrale.
Der var simpelthen fuld af skumle typer på Hovedbanegården. Og de ryddede ikke op efter sig selv.

Rundt om jordens kerne befinder sig årer af guld. Disse årer når overfladen forskellige steder. Guld er en fremragende leder af neutrino-energi, source-energi og bevidsthed. Før vi gled over til FIAT-gælds-pengesystemet var det almindeligt, at folk gik rundt med guldmønter. Endnu længere tilbage var det almindeligt med byttehandel og udveksling af tjenester og gaver. Mennesker havde dengang stadig forbindelse til Gud, for guldårerne, superlederne for guddommelig energi var ikke helt tildækkede. Folk havde også en vis grad af fri vilje til at vælge, om det var Source eller Anti-Source, de værdsatte.

Hvis vi studerer billedhistorien, ser vi altid Solen afbilledet i guld. Her kunne man tro, at det blot handlede om, at guld ligner sollys. Men det stikker dybere end det, for guld er Jordens energiårer og superledere for Solens energi. Solen er den lokale station for Source-energi.

Ågerkarl og pengeveksler

Vi kender guldets og pengevekslernes historie. Det var for risikabelt og besværligt at slæbe guld rundt i kister på skibe. Så tempelridderne opfandt et note-system, så man kunne få et bevis for sin deponering ét sted i verden, som man medbragte, og når man ankom til sit mål, blev man mødt af tempelridderne, viste sit bevis med laksegl, vandmærke, underskrifter, og hvad den tids teknologi kunne, og fik udleveret sit guld. Mod renter som betaling selvfølgelig.

De første papirpenge til erstatning for guld og sølv stammer fra Spanien i slutningen af 1500-tallet. Der var en aftale i Drage-familierne i Vesten og Østen, at de ejede en vis portion af pengene. Omega havde endnu ikke raget alt til sig.

Med tiden blev det mørke over-lay tykkere og tykkere. Omega var som en cancer, der voksede og voksede. For at kunne vokse havde det brug for mere energi. Der var ikke nok guld tilgængeligt, så i 1600-tallet begyndte den praksis med at bruge mennesker som energikilde (collateral).
Det er fra den tid, Maritim Lov stammer.

Vatikanet er underlagt Order of The Black Sun. De fik opdraget at varetage sikkerheden for sjælenes fængsel. Ordenen påtog sig for 10% af midler og kontrol at skaffe sikkerhed. De finansierede Pentagon og militær i hele verden – tror du, det danske militær er dansk? – NATO, efterretningsvæsenerne, hemmelige selskaber.
Deres opdragsgivere var Order of The Dragon, og de stod for 90% af midler og kontrol.

De, der varetog håndteringen af fødsels- og dødsattester, var i begyndelse ABCorp dannet i 1795 – også Black Sun. De er stadig aktive i dag i visse lande. Når sikkerheden var etableret, blev collateralerne forelagt Dragefamilierne, der sendte midlerne videre til Omega. Mennesker modtog livsenergi fra Source, Omega sugede energien af mennesker – for der var ikke nok guld og solenergi længere i Jorden til den forslugne parasit.

ABCorp begyndte også at trykke penge. De havde også ret til at etablere såkaldte private rails, der er lukkede cirkler for transport af penge. SWIFT er et sådant lukket spor.
Guld var tungt, men store mængder af pengesedler var også. ABCorp fik konkurrence i pengetrykkeriet:
Waterlow & Sons er fra 1810.
Firmaet De LaRue er fra 1821.
Et tysk firma Giesecke & Devrient er fra 1852.

Det er interessant og afslørende, at meget få afrikanske lande har lov til at printe deres egne penge. Det er kun De LaRue, der har lov til det. Var der nogen, der sagde neo-kolonialisme og imperialisme, der aldrig forsvandt?
Selv så sent som i 1912-13, da The Federal Reserve blev dannet, var der en guldstandard.
Først i 1971 under Richard Nixon forlod man fuldstændigt guldstandarden.

Du ejer intet

De beholdt guldet for sig selv. Indimellem kunne de finde på at overfalde et eller andet land og stjæle alle dets guldreserver. Tænk Libyen, tænk Ukraine. Folk mener, at de har samlet guld sammen og mener, at de kan backe sig selv op for senere at sende det ind i pengesystemet. De kan tænkes at blive slemt skuffede. I USA f.eks er der – hold lige fast – en lov, der forbyder folk selv at eje guld!

En lignende regulering findes via Det Gemmalogiske Institut, der kræver registrering af- og kan forbyde folk at eje juveler/ædelsten. Vi er ikke mennesker, så vi kan ikke eje noget. Husk uber-fascisten Klaus Schwabs udsagn fra milliardærklubbens hovedkvarter i Basel, World Economic Forum: I 2030 ejer du intet, og du er lykkelig.

Så i 1971 var det globale pengesystem så forvokset, at man besluttede sig til at skabe M2 – Money 2. M0 og M1 er rigtige penge. M2 er kredit, der kaldes for penge uden at være det. De er allerede lovet bort og brugt (leverage), når de ankommer til manden og kvinden på gulvet.

På det tidspunkt var Jordens guldårer plastret så heftigt til, at 0% energi slap ind. Disse tiltag blev udført af folk langt over ordenerne og familierne og de institutioner, vi mener, vi kender. Det blev udført i toppen af pyramiden – a propos pengesystemet og dollarsedlen. Det er avanceret alien teknologi. Interessant i øvrigt, at FIAT-pengeskabelsen mimer Gud der udbryder Fiat Lux! – lad der blive lys. Det er det stik modsatte, det er lyset, der bliver slukket, Lad der blive bælravende mørket!

Der kunne ikke slukkes for alt lys, så på en god dag kunne der slippe 12-15% igennem. Hvad er det,9 eksistensplaner og er blevet en skygge af vort potentiale:

Det sjælelige plan
Det mentale plan
Det æteriske plan
Det emotionelle plan
Det kausale plan
Det astrale plan
Det fysiske plan
Det optimale plan
Det supernale plan

Mennesket blev som et billån oprettet hos en bank. Banken finansierede en vis procentdel, fx 88% af bilens pris, og du lagde 12% for at bevise, at du var villig til at betale, og at du ikke var helt rabundus. Det kaldes i finansverdenen for et Haircut. Du stillede dig selv og dit liv som garanti for at få noget igen. Det er en faustisk pagt. Din sjæls energi blev herefter overført til Omega. Sjælen boede allerede i Helvede, for du døde som 7-årig, men der gik et kadaver rundt som et batteri på Jorden, som leverede strøm.

Hvis du går i betalingsstandsning, så er du ikke længere en energikilde for banken (asset), og du er død. Debt or Death. Der er konstant et dødssprog forbundet med bankvæsen. Renter på engelsk hedder mortgage (mort = død). De har nøje regnet på, hvor mange år, du skulle holdes i live for at trække livsenergi ud af dig og fodre FED-systemet. Gamle mennesker er ikke populære. Det producerer ikke så meget energi længere. Og de har det med at blive lidt for erfarne og begynder i ‘værste’ fald at gennemskue svindelnummeret. Det kan vi ikke have. Der er beretninger fra bibelsk tid om, at folk kunne blive flere hundrede år gamle, hvilket ikke er en skrøne. Der blev etableret et program, der sørgede for, at vi aldrig nåede visdommens alder. Bemærkede du, at de især var alle de gamle, der kreperede i corona-operationen? Euthanasi var blot en af de mange skønne intentioner / effekter af Operation Lockdown.

Man kunne spørge, hvorfor den perfide elite havde denne affolknings-agenda. Hvis 90% af menneskeheden blev udryddet – og det har fundet sted adskillige gange i menneskehedens historie – så er der vel ikke batterier nok til at plugge ind i systemet? Det er da for dumt, hvorfor skulle de gøre det, hvis du siger, at vi …?

Tankesættet er så sygt, at vores hjerne står af overfor det. Ved at nulstille menneskeheden, ville der ankommer et nyt sæt sjæle, som kunne plugges ind på ny. Det kaldes for en gælds-cyklus. De gamle batterier – vi – var brugt op, der var brug for et sæt nye. Eliten har konstant lukket deres agenda ud, vi har bare ikke troet vores egne ører og øjne. Fra FN hørte vi i årtier konstant om, at der var for mange mennesker på Jorden. På Georgia Guidestones stod der eksplicit, at de 6/7 milliarder skulle udryddes. Eller rettere: ingen af de to talte direkte om udryddelsen, for det ville være for afslørende, og folk ville sige hør-hov! De talte om, at der kun var plads til – vi skulle nå frem til – Jorden kan ikke opretholde mere end … bla-bla. De beskrev aldrig det folkemord, der skulle finde sted, og det var konstant befængt med vendinger som for vores egen skyld (skyld)- vi kan ikke tillade os (skam) – hvis ikke så Dommedag (frygt) – de tre fortærskede propaganda-ingredienser. Fra World Economic Forum hørte vi dem ævle om Det Store Reset, Build Back Better, Den 4. Industrielle Revolution (revolution = tilbagerulning = reset) og hvad global-fascisterne dernede kunne præstere af skummelt nysprog. Transhumanisterne talte om at erstatte mennesker med maskiner – de klør voldsomt på for tiden med AI.

Nok er nok

Det var her, Source sagde STOP!

Det var besluttet, at Kosmos skulle gå fra en Mørk Tidsalder med Omegas dominans til en Neutral Tidsalder med balance mellem Lys og Mørke, Alpha og Omega. Men Mørkets Magter havde i alt for lang tid vænnet sig til deres verdensorden og privilegier, så de ønskede ikke neutralitet. Igen: Hvis det er for stor en mundfuld at forstå det som et kosmisk fænomen, så se det globalt. Det var overtydeligt, at de gik efter en Unipolær Verdensorden. De var som det onde barn i børnehaven, der ikke vil dele med andre. Deres grådighed og misundelse kendte ingen grænser. Derudover mente de, at de var almægtige, og ingen kunne tvinge dem til at give køb. Det glemte i toppen, og længere nede forstod de ikke, at det hele tiden var Alpha, der var den primære energikilde og derfor kunne hive stikke til enhver tid. Mennesker var sekundære modtagere af al energi fra Kilden, og Omega tappede ind i denne sekundære kilde. De havde blokeret dette in-flow ved deres blokering af Jordens guldårer, og nu ville de udrydde menneskeheden, da de troede, det ville fremprovokere et nyt in-flow. Som sidebemærkning, så var det via Månen, at denne blokering fandt sted. Månen er en kunstig drabant, der er placeret i et mærkeligt orbit med et særligt formål.

Fugl Føniks er et central mytologisk begreb i deres syge tankesæt. Brænd hele lortet ned, og det hele rejser sig igen af askerne som en gylden fugl!

Der var her, beslutningen blev annulleret. I stedet for et neutralt, balanceret Multivers med balance mellems Lys og Mørke, blev det til et Univers uden Mørket som ligeværdig medspiller. I stedet for en forlængelse af Den Mørke Tid blev det til Den Gyldne Tid. Og nu begynder vi at kunne forstå, hvad der menes med Den Gyldne Tid. Vi er lige i daggryet for dagen med solskin. Og nej det har intet at gøre med Golden Dawn og Aleister Crowley. Alpha-systemet har kontrol med 100% af Jordens guldårer, og der er intet, der blokerer inflow af livsenergi længere. Men som det er med planter, der bliver vandet efter udtørring, så siger de ikke ka-flop! og en frisk grøn plante står der på et splitsekund. Det tager tid og proces at opsuge vandet og fordele det. Stængler og blade skal lukke sig op igen. Hvor lang tid? Det kan vi ikke sige. Men processen er igangsat og sikret, og den er irreversibel.

At vende tilbage til et system backet up af guld vil ifølge vores nye forståelse sige, at vi som mennesker ikke længere skal erstatte guldet, energikilden, the collateral = stillet som sikkerhed. Vi skal ikke længere være batterier for den store grimme Duracell-kanin med hugtænder.

08.01.24 var alle blokeringer i form af sorte spejle forsvundet. Energien og pengene forsvandt ikke længere om bag en uigennemsigtig skærm. Derfor gik alarmerne af i det gamle system. Det skete på militærbasen Petersson Airforce Base, hvor NORAD – North American Air Defense Command, der er den fælles kommandocentral for USA og Canada, holder til. Det var, som du måske husker, NORAD, der valgte at sende alle deres fly på øvelse langt væk 9/11 2001, så luftrummet over New York stod pivåbent – if you know what I mean. NORAD er altså en central Deep State-spiller, men nu gik alarmerne, for det globale finanssystem, der havde finansieret deres SSP, Secret Space Program, var kollapset. Ikke verdensøkonomien som sådan, for den kører videre, men deres sluser, sugerør og bagdøre var forsvundet, så de ikke længere kan rage til sig. Det betyder, at de fremover skal spørge pænt om lov for at eksistere. Det betyder også, at deres opgave vil blive omdefineret. Og igen: hvor hurtigt en sådan omstilling kommer på plads, er svært at sige.

Bindingerne forsvandt. Det hedder bonds på engelsk, og det kan bedst oversættes med lænker. Igen disse døds- og fængsels-udtryk indbygget i terminologien. Krig har altid været en pengemaskine. Jo mere krig, jo mere fortjeneste. Men pludselig forsvandt automatikken for krigsmaskinens business case. Der kommer ikke flere lån ud af Omega-systemet, for det er afmonteret. Mennesket er ikke længere et guldur, der er deponeret hos pantelåneren og ågerkarlen.

Hele derivat-markedet, der er sygt langt ind i marven, og hvad teknikaliteterne hedder: CDO, CDL, OTC, CDS, renteobligationer (morgage bonds), CMO, er nu ude at svømme.
I 1992 ankom det, som nogle har kaldt for The Mark of the Beast.
Det hedder ANNA, Association of National Numbering Agencies.
Dette agentur sætter et tal på ALTING, så det kan glide ubesværet ind i systemet, og så ALTING kan spores tilbage til den ressource, der er stillet som sikkerhed = DIG.
ANNA udstedte et certifikat via din fødsels- og dødsattest til regeringerne i verden.
Derudover findes der kuponer, der er den rente, der knyttes til dig.

Aftalen i det totale system var, at energien skulle leveres tilbage til Alpha-systemet, hvor den kom fra for at holde flowet kørende – Panta Rei, Alting Flyder.

Men ressourcen havde en vedligeholdelses-omkostning. Det kostede penge at opdrætte dig som kvæg, koen skulle æde for levere mælk og kød. Når man skruer kunstigt op for profit, som er tilfældet lige nu, hvor vi har hyperinflation, så bliver det dyrere at fodre koen, hvorefter man skruer yderligere op, så … Inflation er en selvforstærkende loop.

Med koen skulle æde menes ikke blot fødevarer. Der menes alle fornødenheder, tag over hovedet, tøj på kroppen, veje, jernbaner og al anden logistik, uddannelse og sundheds-sygdomsvæsen. Derudover en hel bunke opsynsmænd og kvinder i bureaukratiet, jo flere jo bedre, der skal sørge for din ‘sikkerhed’ – hvilket vi nu helt forstår ikke er vores sikkerhed men som forsyningssikkerhed af dig som malkeko i deres stald.
Hvad var det Sebastian sang dengang:

Jeg’ den lille malkeko
Jeg skal bare stå og glo
Gå og tygge drøv i mark og enge

Samme foder samme skidt
Uuh jeg tænker tit
Nu har jeg stået og gumlet meget længe

Såd’n er alle mine dage
En ko er en ko til den dør
Eet skridt frem og to til-bage
Til der hvor jeg var lige før
Såd’n er det ofte med køer

Jeg’ den lille malkeko
Jeg ka’ tænke, jeg ka’ tro
Lige hva’ jeg vil, om så du spurgte
Om jeg føler mig til nar
Får du det samme svar
Jeg si’r alligevel Muuuhh til hele lortet

Såd’n er alle mine dage
En ko er en ko til den dør
Eet skridt frem og to til-bage
Til der hvor jeg var lige før
Såd’n er det ofte med køer

Du har uden tvivl lagt mærke til, at alle priser er steget i det seneste år. Det skyldes, at de har drejet på knapperne. Det skyldes IKKE, at det reelt er blevet dyrere at producere varer. En tomat koster det samme at producere, som den hele tiden har kostet. En tønde olie koster stadigvæk 1 $ at producere – ja du læser rigtigt 1 $ ! Resten minus transportudgifter er ren fortjeneste ned i lommen på grådig mellemhandlere. DET er en malkemaskine, der vil noget.

Så borgeren starter med at blive forsørget af systemet de første leveår og betaler ikke tilbage på det lån, der er blevet taget i ham-hende lige med det samme. De første leveår bliver borgeren forsørget. Men regningen kommer. Den hedder SKAT.
Lille Skatter kan ikke gå og nyde livet længere, og Store Skatter banker på din dør.
Men hør, kunne man indvende, Lille Skatter bliver da forsørget af sine forældre eller hvad?
Well, sådan tænker Store Skatter ikke. Lille Skatter er en omvendt skattebyrde, fordi han ikke er ude at slave på arbejdsmarkedet endnu og kan derfor ikke pumpes for energi.

Her kommer det globale skattevæsen ind. Det hedder XN-systemet. Hvert land i hele verden betaler 80% af deres inddrevne skatter til XN-systemet, der via ANNA kanaliserer op til Omega. Det glemte de at fortælle i skolen og i fjernsynet. Det står heller ikke at læse på skatteministeriets hjemmeside.

Hele dette ondsindede parasitsystem skal VÆK! En kæmpe byrde ville lette fra menneskehedens skuldre. Nationerne ville få et formidabelt overskud, der kunne komme indbyggerne til gode. Energien / pengene skal ikke længere forsvinde ned i et uendeligt sort hul uden kvittering. Ikke at beskatning skal forsvinde, men denne absurde overbeskatning, som vi aldrig har noget ud af, skal forsvinde ned i det samme sorte hul, og husk lige at lægge dækslet på efter jer. Vi skal afskaffe indkomstskat til fordel for forbrugsskat. Det store statsgodkendte pengevaskeri skal nedlægges. Der er ingen undskyldning længere for at opretholde det, for kontrakterne med familierne i et 60-40%-forhold (kineser-familierne – Rothschild, Father- and Mother Coin) er udløbet, de er ugyldige, og alle lande har fået besked om det. De er fuldt informerede, men de lurerpasser, de tør ikke være first mover. Parasitterne lurerpasser ligeledes i den spinkle forhåbning, at hvis de lader som ingenting, så er det hele nok status quo. Vi kommer til at se noget i 2024.

På et tidspunkt vil vi se priser falde til et naturligt niveau. I mange tilfælde vil det være til en brøkdel af den nuværende kunstige vanvidspris. Vi må også forstå, at det internationale handelssystem har indeholdt en stor portion terror. Hvis nogen ville tage den rigtige pris for en vare og springe mellemled over, ville de blive truet og straffet. Det er alligevel, hvad en del netværk for indvandrerbutikker allerede har gjort det et stykke hen ad vejen. De smider varerne ind i et stor bil og kører dem selv fra Tyrkiet til Danmark. Det er selvfølgelig opdaget, og der er interveneret, men det burde finde sted i langt højere grad. Begrundelsen for at slå ned på det er igen: Det er for jeres skyld, for vi er jo nødt til at sikre, at I ikke køber dårlige varer. Bullshit! Det er IKKE for vores skyld, men for at I kan sikre jer kontrol og profit.

Enhver større dansk vognmandsforretning kunne have bestilt tankvogne af russisk olie til 1/4 af prisen og underhalet embargoen / handels-terrorkrigen mod Rusland og bombningen af North Stream-ledningen. Men de ville have udsat sig selv for repressalier. Den globale monopolkapitalisme er et terror-baseret system. Dette system skal forsvinde. Og det starter med at give de modspil for at teste, om globalisterne har magt, som de har agt. Det vil vise sig, at det har de ikke længere.

Hvad kommer herefter?

Det er lige nu for tidligt at forudse, hvordan systemet helt konkret vil gebærde sig i sit kollaps. Ifølge oplysninger fra UNN / GIA vil vi se derivatmarkedet kollapse meget hurtigt, for tradere kører som bekendt på high speed. Derivater er ikke længere assets.

Hvad med regeringerne? De har været en del af svindelskemaet og har forrådt deres befolkninger. Vi de kunne foretage skiftet, eller vil de være alt for optaget af at lede efter bagdøren, dække deres ømme bagdel, og vil folk tilgive dem for deres ugerninger? Mange regeringsmedarbejdere vil blive dybt chokerede. Måske vil det skabe et pres opad i systemet.

Folk spørger sig selv, om et systemkollaps vil betyde, at de risikerer at miste alle deres penge, opsparing, pension, osv.? Her er det vigtigt at forstå, at det ikke er det, der kollapser. Faktisk burde folk have stillet sig selv det spørgsmål for længst – what took you so long? – i forbindelse med det gamle syge system, for der er talrige eksempler på, at parasitterne netop udså sig pensioner, pensionskasser, kreditforeninger og forsikringer ligesom de uden at blinke forgreb sig på boligmarkedet, misbrugte sundhedssystemet og horede med medicinalfirmaerne.
Hvor var bekymringerne henne dengang? Når det så er sagt, så er det ikke det, der kommer til at ske.

Det, der kollapser, er hele bagdørs- og svingdørs-systemet.
Det er krigsindustrien syge business case, hvor antal omkomne derude var plus-tal på bundlinjen.
Det er et system, hvor Magten ikke længere kan rekruttere sine medarbejdere baseret på viljen til korruption.,
Det er det rentable i at fodre folk med medieløgne. Hvorfor lyve længere, når der hverken er penge eller medaljer i lortet længere?

Selvom der slukkes for fryseren, tager det tid for isblokken af smelte.
Der er god energi på vej ind. Vores modtageapparat er i mellemtiden omstillet til at køre på dårligt brændsel, så vi trænger til at få renset filtre og rør.
Vi er som pavlovske hunde trænet til at reagere på skyld, skam og frygt.
Vi har et stort arbejde med at aflære forude.

Mnjææ, det er meget godt alt sammen, men vi kan da ikke få øje på noget af det, du siger …

Nå ikke, hvad så med det her:
Interpol har nu startet en undersøgelse af, hvorfor der er et akut problem med at holde regeringerne i live.
FBI gør det i forhold til den amerikanske regering. De undersøger nu aktivt svindel begået mod regeringen af SSP-medlemmer, der har holdt alle hen med falske løfter om i-morgen-i-morgen.
De har video på SSP-folkene, der vader ind i The Treasury – finansministeriet – for at forhindre de ansatte i at gøre deres arbejde, hvilket er et brug på loven sektion 1752-A-2.
De har også startet en undersøgelse under sektion 1505 omhandlende obstruktion af Kongressens procedurer. Kongressen er først nu blevet klar over, at de love, de vedtog, ikke blev ratificeret.
Bankerne bliver nu undersøgt for at bogført falske tal til SEC (US Security and Exchange Commission).
Dette inkluderer bogføring af falske konkurser.
Skatttemyndighederne – og dette er worldwide, da skattevæsenet som ovenfor beskrevet ikke er nationalt med koordineret globalt via XN-systemet og ANNE videre til Omega – bliver nu undersøgt af Interpol for at forfalske 80% !! – igen som ovenfor beskrevet – og sende dem ud af systemet til, som de siger: en tredje-parts-enhed.

At FBI nu gør dette er uhørt. På grund af korruption i ledelsen af FBI, har de været presset til at sidde med hænderne i skødet, når de kom på sporet af den slags. De har oven i købet været tvunget til at medvirke til svinestregerne. Deep State havde deres beskidte fingre langt inde i de institutioner, der kunne afsløre dem inkl. FBI. Vi kender taktikken fra mafia- og gangstervirksomhed, der sørger for at korrumpere de lokale politimyndigheder.

Men der er sket et gennembrud her. Det skyldes både, at de hele tiden har vidst noget, men har haft hænderne bundet. Mange af deres ansatte har været dybt frustrerede. Det skyldes også, at de har fået nye oplysninger (dumpet af GIA), der har fået dem til at spørge, hvem de virkelige autoriteter er?
Og med virkelige autoriteter menes ikke de, der har stillet sig op og hævdet, at de var autoriteterne = diverse Deep State-operatører og deres handlere. Der menes Alpha-systemet, der nu har overtaget kontrollen og derfor er autoriteten. Hvis det havde været Omega-systemet, så havde Deep State for længst taget det hele tilbage, men det har de været ude af stand til. De lader som om, de holder øje med tingene og tager æren for noget, der ikke kommer fra dem, men de har mistet kontrollen.

Så FBI i USA og Interpol worldwide er nu aktivt i færd med at spørge: Who’s Your Daddy?
De undersøger lige nu (10. januar 2024) SWIFT, der er et internationalt penge-overførelses-system.
Det er et avanceret email-system, stort set. Når der overføres penge fra en bank i Tyskland til en bank i Hong Kong, burde det ske i den hastighed, det tager at sende mailen. Hvad taler vi om? 10 sekunder på en halvdårlig dag, 2 sekunder på en god dag? I stedet for tager det 24-48 timer og i visse tilfælde helt op til 2 uger og endog længere. Det samme gælder for de andre penge-transfer-systemer, Wire, IBAN, ACH, Union Pay (Kina), SIPS (Rusland), o.a. Hvorfor det?
De er startet med SWIFT – der i øvrigt er et Rothschild-ejet selskab – med at undersøge, hvad der sker med pengene undervejs, og hvorfor det tager så lang tid. Det er i øvrigt noget, som vi har vidst længe men ikke har kunnet gøre noget ved. De har foretaget trading og tjent penge på at holde det i systemet. MANGE penge! Det er det, der kaldes for en marginal-konto i det dobbelte bogføringssystem. De svæver derude til højre, og jo længere de svæver, jo mere kan de tjene. Men 10. januar 2024 forsvandt deres kredit.

Vi har fokuseret meget på USA, og det skyldes, at alt, der sker i USA, vil ske umiddelbart efter i resten af verden. I USA er der nu anlagt en sag af The Treasury, finansministeriet sammen med FBI mod de folk, der bliver ved med at møde op og true dem. Og hvem er de? Det er skiftende teams fra SSP og deres 15 undergrupper + deres samarbejdspartnere f.eks jesuitterne (the family bankers) eller udsendinge fra five-star-generalerne i Langley. De ansatte lige nu i det amerikanske finansministerium er simpelthen trætte af at blive terroriseret af The Deep State. Og ligesom med FBI er det ikke fordi, de ikke længe har være trætte og længe har vidst det, men fordi de nu vejrer morgenluft og føler, at de kan udtrykke deres frustrationer og sige fra. Pas på Deep State, for dette er stærkt vanedannende!

Der er en afstumpet tendens til at sige over en kam, at alle de folk i alle de institutioner, der har været inficeret af The Deep State, er onde. De har lidt af, at der har været ondskab = korruption i toppen af disse institutioner, men den menige FBI-mand-kvinde, medarbejder ved finansministeriet – de to brugte eksempler – er ikke det samme som en dårlig ledelse. De har for det allermeste ønsket at gøre deres bedste i deres arbejde. Mennesker er i det store og hele ikke ondsindede. Vildledte, forvirrede, udnyttede, uvidende, magtesløse, uden overblik og mulighed for indsigt i skjulte agendaer – helt sikkert. Men onde – nej. Givet chancen – som de får nu – vil deres godhed slå igennem. En ny trend – og hvis jeg som skriverkarl skal komme med bare én forudsigelse for 2024 og derefter, så er denne: Vi vil se folk, der blomstrer af stolthed og fryd over omsider at kunne gøre det, som de hele tiden har troet og håbet på var meningen med deres daglige arbejde. Hvad siger du til den, min ven?!

Afrunding

Det er på tide at runde af.
Så altså: Hvis du ikke mener, at du kan få øje på de gennemgribende forandringer, vi hævder er i fuld gang, så er her et par hints til at lukke øjnene op.
Hold f.eks øje med, hvad der sker i forhold til NATO.
NATO har været privat-hær for Rothschild og The Dragon Families. Det var dem, der betalte for de grove løjer. Men pengene ankommer ikke længere, og krig koster penge, MANGE penge. Forlydender siger lige nu, at NATO har give deres opdragsgivere et ultimatum og en meget kort frist: Betal eller vi trækker os!
Hvis dette forlydende er sandt, så vil det være et vigtigt bidrag til en global forandring af sikkerhedspolitik – som vi ovenstående har forstået som garanti for usikkerhed. Og mere krig i for krigsherrerne i fordøjelige mængder.

Forvent problemer i overgangen. Vanens magt er stærk. Vi er alle vokset op i parasittens palads.
Forvent ikke at mainstream-medierne up-front vil fortælle dig om det. Du skal indtil videre selv gøre hjemmearbejdet og lede efter det. Og det, du finder, skal du være i stand til at fortolke og sætte ind i en kontekst. Men hold også øje med, hvornår det rent faktisk bryder igennem til mainstream, for det kommer til at ske. Det bliver meget interessant. Det bliver også interessant at se, hvordan de har tænkt sig at forklare, hvad det så var, de lavede i mellemtiden. Hvorfor var I så lang tid om det?

De vil uden tvivl hævde, at de ikke vidste det. De vil vaske deres hænder.
Godt, så lad os tage den derfra og med et glimt i øjet spørge dem:
Da I nu ved det, hvad har I så tænkt jer at gøre fremover?
Det kan måske tænkes, at den gamle chefredaktion vil vælge at gå på pension, for de var mere end villige til at tappe løs af den store brune kloakstrøm af løgn og propaganda.
Det ville jeg nok anbefale dem, hvis jeg blev spurgt. Det gør jeg nok ikke.
Det kan selvfølgelig også tænkes, at de ånder lettet op, og det skal de være velkommen til.

Personligt har jeg en tro på – og den står for egen regning – at vi ikke kommer til at se disse voldsomme hævnscenarier. Der er ikke brug for dem. Der er brug for at komme videre, ikke at jokke i det. Det er nok, at de mere inkarnerede kabbale-medlemmer bliver sat fra bestillingen. Bed dem om at forsvinde og få sig et liv. De aller-værste typer, de håbløst uhelbredelige psykopater bliver lige nu efter forlydender … fjernet på mere radikal vis. Det har stået på et stykke tid nu og vil fortsætte, til det er fuldført. Men vi skal også forstå, at masser af håndlangere i geledderne (rank and file) har været udsat for et kæmpe pres. De kunne ikke bare en skønne dag bekendtgøre, at de ikke ville lege med længere. De havde viden, de ikke måtte tage med sig. De var gidsler i et system, de ikke kunne gå op imod eller forlade. Jo tættere på bjergtoppens kolde is, jo mere ufri.

Men nu har situationen forandret sig. Folk, der ikke er blevet totalt afstumpede på trods af deres dystre CV, kan udmærket forandre kurs. Og de kan udmærket føle sig lettede og byde det velkommen. De har viden og ekspertise, som de kan lide at udfolde. Det kan de udmærket gøre i en ny og konstruktiv sammenhæng, som alle vil have gavn af.

Vi ses på den anden side af månen.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *