Essay,  Historie,  Politik,  Religion

Verdensspillet del 10 – krigserklæringen

De korte nyheder ved januar-fuldmåne

Der er store forandringer på vej i Kina. Den kinesiske økonomi er i frit fald. Det betyder nu, at en lang stribe fremmede investorer er ved at trække sig ud af landet. Her må man forstå, at ingen udenlandske firmaer i Kina har haft fuld råderet over deres eget firma, for når de valgte at placere deres virkesomhed i Kina, blev den – kinesisk. Den kinesiske stat placerede deres egne folk i firmaet og havde det afgørende ord i alle vigtige beslutninger. Det vil sige, at CCP, Det Kinesiske kommunistparti havde al kontrol. Hvis rækken af investorer breder sig til de helt store spillere som f.eks. Ford Motor Company, så vil det være en katastrofe.

Det kommunistiske model for erhvervslivet betød endvidere, at kineserne havde fuld adgang til at høste al teknologi, der måtte ejes af hvilket-som-helst firma opererende i Kina. Endvidere var det indgangsdøren til ikke-kinesiske afdelinger af firmaet, så CCP og statsapparatet kunne infiltrere det samme firmas afdelinger i resten af verden.

Det eneste, der nu vil kunne redde Kina fra at blive en fullblown forfejlet stat, vil være, at de laver om på modellen med statsejerskab over firmaerne, så der genskabes 100% ejerskab over dem. Det vil i så fald være sammenbrudet for den statskommunistiske model, altså den særlige kinesiske form for national-socialisme. I 30-40’ernes Tyskland hed det nazisme.

Vi skal være klar over, at 80% af al medicin og medico-tech produceres i Kina. Hvis vi ved samme lejlighed skulle få den tanke, at dette faktum og deraf følgende business-model har noget at gøre med med Operation Lockdown, pandemi, fascistgørelse af regeringer, livsfarlige vciner, et vist laboratorium i Wuhan = militært center for biologisk krigsførelse og det forsøg, der gøres lige nu for, som det er proklameret ved de nyligt afholdte møder i Davos, at udrulle pandemonium 2.0 kaldet Disease X, så tænk endelig videre. Det har ALT at gøre med det.

Biologisk krigsførelse

Hvordan skulle Disease X udrulles? Svaret på det spørgsmål er samtidigt svaret på, hvordan kineserne som redskab for Global Deep State for fire år siden bar sig ad med så hurtigt at udrulle en global pandemi. Den slags sker ikke bare vupti, uden at folk mobiliserer kollektiv immunitetet, hvorved det aldrig når så langt. Altså hvis det var en naturlig virus, hvilket alle med intakte hjerneceller ved, at det var det IKKE. Der må have været en logistik på plads, der med militær-logistisk effektivitet gjorde det muligt. Et signal må være givet til at dumpe den, og the dumps må have været på plads i forvejen. Det kan ske gennem vandtilførsel, fødevarer, medicin og gennem luft. De sidste er det sværeste, da det kræver et fugtigt miljø (dråbesmitte), og vira er sårbare. Propaganda-apparatet koblet til udrulningen kender vi fra Event 201 i New York.

De vidste også, at selv en laboratorieskabt virus spred overalt i verden ikke kunne gøre det, for der findes stadig noget, der hedder et immunforsvar. Hvad der kunne gøre det, var en total-totalitær og altomfattende skræmme-kampagne via alle mainstream-medier, forskræmte og gidseltagne videnskabsfolk og læger, overkørte politikere og folk selv, der dybt forskræmte begyndte at skræmme videre på hinanden … så de kunne få gang i vcinerne, og når det først var placeret intravenøst, så var det for sent. Disse fake-vciner – de måtte fuldstændigt omdefinere ordet for at slippe afsted med det – var skadelige som et multistrenget angreb. De anbragte sygdommen forklædt som medicin. De ødelagde immunforsvaret og banede vejen for alle slags sygdomme. De var simpelthen en ny form for AIDS, et syntetisk anti-immun-defekt-syndrom, hvor kroppen begynder at gå i krig med sig selv.

Krigserklæring

SÅ, 16 januar erklærede Global Deep State og deres kinesiske redskab krig mod menneskeheden. Det var samme dag, WEF gav startskudet til lanceringen af Disease X. Som sidebemærkninger, så er alle den slags globalistiske mødeevents allerede overstået, når de fine herrer og damer mødes og træder op som oplæsere foran kameraer og mikrofoner. Operatørerne ankommer tre uger i forvejen og fikser det hele. Alle egentlige forhandlinger, aftaler, kontrakter og ordrer foregår bag facaden, og når pingerne dukker op er det kun for at modtage besked om, hvad deres opgave herefter er, og hvordan de skal forholde sig.
I år var ingen undtagelse.

Deres krigserklæring blev ikke læst op for medierne, men med følgende noter bliver det muligt at oversætte deres besynderlige vendinger. X-projektet er dybt behæftet med skummmel tale, nysprog og det, der kaldes for steganografi. Læg mærke til, hvor X’et dukker op i det offentlige rum. De indforståede forstår det som internt signal, vi tror bare, det er endnu et smart logo.

Krigserklæringen bestod bl.a i, at der var linet en armada af kinesiske skibe op ved centrale punkter, store havne, nær storbyer, stand-by off-shore. Disse skibe var lastet med beholdere, der indeholdt Disease-X. Indholdet var produceret i militære faciliteter, der befandt sig i bjergene ved Three Gorges Dam, megadæmningen ved Yangtse-floden, Den Gule Flod. Forbløffende nok var der ingen regeringer, intet militær og inget efterretningsvæsen, der stillede spørgsmål til, hvorfor alle disse skibe var ankommet alle steder på samme tid. Der var altså tale om en koordineret operation, hvor spørgelysten – om man så må sige – var forhindret i at indfinde sig.
Der var:

171 skibe langs USA’s vestkyst
68 skibe langs USA’s østkyst
14 skibe i Golfen
14 skibe udfor Mexicos stillehavskyst
14 skibe udfor Mexicos golfkyst
21 skibe på grænsen mellem Brasilien og Uruguay
49 skibe udfor Perus kyst
24 skibe udfor Nova Scotia
6 skibe i den Persiske Golf
5 skibe i den Engelske Kanal
29 skibe udfor kysten i Sydafrika
18 skibe i Sortehavet – hvoraf 14 allerede havde lagt til ved i Ukraine (Odessa?)
27 skibe mellem Finland og Rusland
32 skibe ved Japans kyster
49 skibe i den Bengalske Bugt mellem Indien og Malaysia
16 skibe udfor Australiens kyst
2 skibe udfor New Zealands kyst

Dette var krigsvåbnet beregnet på at blive udløst 17. januar 2024, dagen efter WEF’s annoncering – altså alene det absurde stunt med at annoncere en ny pandemi burde få samtlige røde lamper til at blinke !

Krigserklæringen som sådan blev afgivet mod menneskeheden og imod de, der havde sat sig op imod Deep State, The Ground Command * og dermed også Legionen* og Koalitionen*. Erklæringen blev omgående modtaget og besvaret. Resultatet var, at faciliteten, den militære installation ved Three Gorges Dam(n) blev udslettet af The Enforcer*.

*1: Disse kernebegreber i afmonteringen af Global Deep State er forklaret i adskillige foregående blogs – se listen som links nederst i artiklen. Det er ikke længere hensigtsmæssigt at forklare dem forfra hver gang de nævnes, hvilket ville være alt for stor en opgave og dertil forstyrrende. Vi beklager overfor nytilkomne, og det er hverken af arrogance eller dovenskab, men gå endelig tilbage i stakken og læs op på det.

Måske du bemærkede de hints, der for et års tid siden blev plantet i offentligheden om bekymringer med Three Gorges Dam. Deep State sløringsorganet Q-Anon (SSP-frontcover) – beregnet på at forvirre den kritisk-mistænksomme undergrund – mumlede om ‘pas på vandet’ og andet kryptisk øregas med hentydninger til dæmningen. Her må vi forstå, at det er et Deep State-moralkodeks, at de må gøre ALT, hvad de har lyst til, bare de har fortalt os det i forvejen, Hvordan de har fortalt det, hvor mange der har hørt det, og om folk overhovedet har fattet det, er de ligeglade med. Det var sandt på sin egen forskruede måde, men motivet var ikke at oplyse men at formørke, for vi skulle alle sammen skide i bukserne af skræk.

Det næste, der skete, var at armadaen af skibe blev uskadeliggjort. Det forlyder ikke på nuværende tidspunkt, hvordan denne modoperation helt konkret gav sig udtryk. For et par år siden forsøgte kineserne*2 en lignende operation med militærskibe, og disse skibe forsvandt som i forsvandt fra jordens overflade ! Set i det baglys er det lidt uforståeligt, at de forsøgte noget lignende igen. Men forskellen er, at de 559 opankrede skibe fyldt med masseødelæggelsesvåben rettet mod menneskeheden var handelsskibe og ikke krigsskibe, så de har muligvis regnet med at flyve under radaren iført det kostume. De glemte, at GIA *1(Global Intelligence Agency) har ører og øjne ude-og-inde overalt, at de ikke røber deres viden i utide, og at de først slår igen, når der bliver angrebet, for det er reglen og det etiske kodeks for modoperationen.

*2 Vi skal igen gøre opmærksom på, at når vi skriver ‘kineserne’, så er der på ingen måde tale om det udmærkede kinesiske folk eller den ægte, ældgamle og smukke-imponerende kinesiske kultur. Kommunismen er IKKE kinesisk kultur men et overlay, et styresystem, en mega-parasit. Kinas Deep State, The Golden Dragon, The Black Dragon har absolut ingen medfølelse med deres egen befolkning, og at de har eksperimenteret med Disease-X på deres egen befolkning som en kynisk øvelse, ligesom de eksperimenterede med cvid og vciner på befolkningen, før de eksporterede deres giftige produkter, viser blot den totale foragt, de besidder for ikke bare deres egen befolkning men hele menneskeheden.

De lærde

I Irak har De Lærde (the scholars) i Najaf / Irak nu mobiliseret deres egen hær på 16.000 mand, efter at der blev råbt vagt i gevær mandag d. 15 januar 2024. De har nu sat sig op imod, hvad de kalder for de falske profeter. Altså en slags hellig krig.

Så hvem er disse Lærde i den hellige by Najaf? Er de bare endnu en gang fundamentalistiske-hjernedøde jihad-zombies? Tværtimod. De er de egentlige lærte, de eneste der sidder inde med den rigtige viden fra bøger, der efter sigende er over 200.000 år gamle. Vi har nævnt dem før i Verdensspillet del 4 – Edens Have genoplivet. Deres viden er langt ældre og dybere end Islam, og selvom de har haft til huse i Islam ligesom sufierne, så er dette blot det tøj, der bærer for at komme overens med den religiøse magtinstitution. De ved aldeles udmærket, hvordan briterne korrumperede Islam og satte Sunni og Shia op mod hinanden, skabte fundamentalismen, brugte Islam som et masseødelæggelsesvåben og indsatte marionetregimmer. Dette er, hvad de lærde kalder for de falske profeter.
Læs: Den døende gud og Kabbalah.
Det iranske præstestyre er et sådant marionetregime og før dem det iranske shahstyre. Det Muslimske Broderskab og hyklerne i Saudiarabien og deres falske kongefamilie er et sådant regime. Det britiske post-imperium USA kalder det for regimeforandring. Det betyder indsættelse af dukkestyre ved statskup – altså falske regeringer. Vi ser ofte det første dukkeregime blive lukket ned for at give plads til det andet, når det første er slidt op.

Den samme form for lærde / scholars findes i alle verdensreligioner som overlevende celler af visdoms-bevarere. Den ortodokse kirke har dem. De ortodokse jøder – altså de rigtige jøder og ikke de khazariske-zionistiske mafiosi – huser dem. Det er derfor zionisterne hader dem. De befinder sig i kristendommen, men da især den katolske kirke har været så repressiv, har de holdt sig skjult. De er i Hinduismen, Buddhismen, Daoisme og Shinto. Men alle steder er de rigtige lærde nødt til at være meget forsigtige, for de samme steder har dæmoniske kræfter slået sig ned. Disse interesserer sig også for virkelig viden men af ganske andre årsager.

Så de lærde i den hellige by Najaf i Irak er nu trådt i karakter. Det har ført til konfrontation med Kinas Deep State og deres samarbejdspartnere, der tæller Taleban og de iranske Green Dragons, der har lejret sig i revolutionsgarden. Iran og deres svindel-præstestyre er stærkt kontrolleret af Kina. Taleban siger du? Hvorfor tror du, at amerikanerne frivilligt forlod Afghanistan og efterlod for 80 milliarder $$ avancerede våben til en hær af ørkenkrigere, som de indtil da havde kaldt for terrorister?

Den skjulte kinesiske hånd i Ukraine-aggressionen er der få, der kender til. Operationen handlede dybest set om at isolere Rusland, så de kunne blive Kinas ressource-malkeko. Når Rusland blev forhindret i at handle med Vesten, ville de blive nødt til at dumpe deres ressourcer til underpris i Kina. Kina har ingen olieressourcer, Rusland og omegn har verdens rigeligste. Russerne har tålt kineserne, handlet med dem, indgået i Shanghai Organisation Corporation og BRICS, men de har hele tiden vidst, at kineserne ikke var deres venner.
Som man siger: Hold dine venner tæt ved kroppen men dine fjender endnu tættere.

Kinas Deep State udstedte i forbindelse med deres krigserklæring mod menneskeheden en dusør på 10 millioner $$ for likvidering og 100 millioner $$ for tilfangetagelse og udlevering af den operative ledelse af Ground Command, der over 3-4 år er blevet en umådelig pain-in-the-ass for dem og nu truer dem i praksis med total og permanent udslettelse. Det fik som beskrevet et alvorligt tilbageslag. Det har betydet en bølge af selvmord blandt medlemmer af Kinas Deep State (omkring 200 højtstående personer and still counting) i erkendelsen af, at det ville være bedre at forsvinde end at leve videre med skammen og ansigtstabet. De er simpelthen faldet over spidsen af deres eget sværd. Det er svært at forstå denne ekstreme version af ære og ansigtstab, men hvis vi tænker på samuraiernes seppuku, så er det ikke helt ved siden af.

Når der udstedes krigserklæring, så skal en sådan altid ratificeres og bogføres i The Hall of Records*1. Hvis ikke det sker, altså hvis det bliver afvist, så er erklæringen ikke gældende. Krigserklæringen d. 16. januar blev afvist. Deep State havde selvfølgelig ikke tænkt sig at respektere en afvisning og valgte at fortsætte alligevel, men dette sker ikke længere uden konsekvenser. Til gengæld blev der kl. 02 tidligt om morgenen d. 17. januar 2024 erklæret, ratificeret og bogført krig mod The Deep State. Dette er for en gangs skyld en rigtig krig og ikke bare en teaterkrig*3 baseret på lokumsaftaler mellem grene af Deep Stat.

*3 Teaterkrig skal forstås rigtigt. Det betyder ikke, at folk ikke dør (dobbelt benægtelse), for det er i højeste grad tilfældet. Det betyder, at de årsager, motiver og begrundelser for at føre krig, som politikere skriver under på, og hære går i krig på, er totalt misvisende. Det er simpelthen løgn. Det er totalt misvisende, at nationer er hinandens fjender. Det er totalt misvisende, at ledelsen af militæret + deres hær i ét land går i krig MOD ledelsen + hær af et andet land. Både menige og officerer helt op til generalniveau kan være af den opfattelse, at det er forholder sig sådan, men der er altid det sidste led i toppen, der ved, at det ikke er sådan, det er. Alting er aftalt spil.

Spørg den menige rekrut, om han ved, hvorfor han er sendt til Langtbortistan i Udkantsverden for at skyde løs på folk i ørkenstøvet. Han aner det ikke, og hvis ‘krutten i befippelse mumler noget om terrorister, og ‘de truer vort land’ og lignende ævl, så er det, fordi staklen er blevet læst en lektie til at lire af.

Davos – en ynk

Møderne i Davos i år primo januari 24 var interessante på flere måder – og anderledes. Det interessante var, at mange af de operatører, der som nævnt møder op 3 uger i forvejen for at overstå alle forhandlinger og skrive alle kontrakter, før de officielt foregår og annonceres – og i øvrigt blive betalt for det – i år var klar over, at de for det første ALDRIG ville blive betalt for deres arbejde, ligesom de i årevis var blevet ikke-betalt med uindløselige bonds, wallets, I-owe-u’s, løfter om i morgen, … De var for det andet klar over, at de projekter, som de var bestilt til at tilrettelægge, ville være uigennemførlige, da det finansielle grundlag var forsvundet.

Der bliver talt rigtig meget blandt operatørerne, hvilket offentligheden selvfølgelig ingen indsigt har i. Hvad offentligheden derimod kunne konstatere var, at flere af de indbudte talere ved eventen valgte at tage bladet fra munden og tale det selvfede globalist-panel direkte imod. Global-fascisten Klaus synes at blive mere og mere ophovnet i ansigtet. Koger skuespilleren bag gummimasken over?

Den argentinske præsident Javier Milei desavouerede Davos-slænget på sin helt egen uforskammede måde. Et par andre talere valgte også en anti-røvslikker-attitude. Der er noget i gærde her.

Og så var der den indbudte hofnar Zelensky fra Ukraine. For en gang skyld valgte han ikke at møde op og forlange flere penge og våben, for han har nu fået at vide i sin øresnegl, at der bliver lukket for det varme vand fra Vesten. Nok er nok. Til gengæld valgte han at kræve, at der nu blev ‘forhandlet fred’. Og – hold nu fast, så du ikke falder ned af stolen af grin – det var på betingelse af, at russerne trak sig helt ud af Ukraine inklusive Krim-halvøen, betalte alle udgifter for genopbyggelsen af Ukraine og sendte deres ledere til krigsdomstolen i Haag for at blive dømt som krigsforbrydere ! Sidder du stadig på stolen? Har taberen af en krig vundet retten til, at vinderen bliver erklæret for taberen? Altså noget så absurd som: OK vi overgiver os på betingelse af du overgiver dig … Hvad tror vi lige, at russerne sagde til forslaget? Og hvordan var det lige med Minsk-aftalen, som russerne skrev under på, og som Vesten gav fuck-fingeren, for som Angela sagde det ligeud: Det var jo ikke meningen, at vi ville overholde aftalen, det var bare for at trække tiden til at opruste Ukraine, så de kunne føre NATO’s proxykrig mod Rusland og sige, at det hele var Putins skyld. Vesten ville krigen, russerne prøvede alt for at undgå den. Og da russerne ikke havde noget valg, sagde Vesten, at det var russerne, der ville den.

Zelensky argumenterede med, at alle lande, der ville hælde penge i det omdefinerede pengevaskerprojekt, nu kunne gøre store forretninger, mens de opbyggede Ukraine. For blot et år siden, argumenterede han for, at alle lande, der ville hælde penge i krigen, kunne gøre store forretninger i ødelæggelsen af Ukraine. Om det er, fordi manden er komplet imbecil, at han så villigt-naivt røber logikken bag al krig og dermed hans egen auto-folkemorderiske krig, eller om det er, fordi han som skuespiller – og han ER skuespiller og intet andet – ikke evner andet end at læse op fra manuskriptet, er nærmest underordnet. Manden poserer som både politiker og hærleder, hvad han så afgjort ikke er. Han møder op der med sin designer-armygrønne skjorte i selskab med folk i jakkesæt for at signalere: Jeg har lige fået lov til at smutte et par timer, men jeg skal hurtigt tilbage til fronten for at lede mit heltemodige folk mod de onde russere. Han bliver indskrevet i verdenshistorien som den latterligste narrøv nogensinde!

Var det ikke det samme, som krigsindustrien gjorde i Irak? Altså, først smadrede det det hele og tjente penge på det. Og så hyklede de, at de ville opbygge landet og bad om donationer fra det internationale samfund og tjente penge på det – uden at opbygge landet, for pengene forsvandt. Det hedder velgørenheds-svindel (charity fraud). Er det ikke det, som al ulandsbistand i FN-regi går ud på? Hvis dit svar er nej, så kan vi oplyse, at kun omkring 1.3% af alle midler afsat til bistand nogensinde når modtageren, mens resten forsvinder i systemet. Og de få penge, der når frem er til ingen nytte, for projektet går i hundene efter et par år. Er det ikke det, som The Clinton Initiative går ud på? Milliarder af $$ blev givet til Haiti’s befolkning efter en noget videre skummel orkan med sjove tegn på avanceret klimateknologi – hvorefter alle bistandspengene forsvandt via den Dominikanske Republik og aldrig er set siden?

Davos-konferencen sætter et uheldigt øremærke på de, der har stillet sig op – frivilligt eller truet-kujonagtigt – og har erklæret sig tilhængere af Deep States krigsagenda mod menneskeheden. De er nu siddende ænder i skudlinjen. Modoperationen har sendt en meddelelse ud til samtlige militærer i verden om, at det nu er hver mand for sig selv. Det betyder, at hvis nogen – hver for sig – i de informerede lag af kommandostrukturen vælger at følge ordre fra Global Deep State, Li-familien, Rothschild-familien eller nogen anden ordregiver, så ophører de med at trække vejret. Hvis ikke, så lever man. Det handler alt sammen om intention. Det er samtidigt et signal til hver-mand-for-sig om, at der stadig er mulighed for at desertere.

Denne kontra-krigserklæring gælder ikke nødvendigvis politikere, den stopper på operativ-niveauet. Politikere er for usle til at gå efter, for de er ikke andet end betalte skuespillere. De er det synlige lag af glanspapiret, som Deep State har holdt op for næsen af befolkningen for ikke selv at blive set og for at tage skraldet. De er ynkelige på et for lavt niveau.

Ynken omkring Davos er nærmest grænseløs. Deres motto i år er Genskabelse af tillid.
WHAT ?!! Er de ikke klar over, at den samtlige menneskehed – undtagen deres bestukne zombie-horder – har 0.000% tillid til dem på nuværende tidspunkt. De har været så selvsikkert demonstrativt eksplicitte om deres beskidte agenda, at kun de mest mest hjernedøde eller korrupte typer kan have tillid til dem længere. Hvis de ikke er klar over det, er de selv dummere på et højere niveau, end loven tillader. De har indhyldet sig selv i et ekkokammer af indbildning (delusion).

*

Åh, og glemte vi lige at forklare titlen med fuldmåne. Det er blot en trivialitet. Medlemmerne af Deep State er dybt indhyldet i deres astrologiske skemalægning, der stammer fra et forældet verdenssyn. Dette verdenssyn er ikke længere funderet i en kronos, en tidsmekanisme, hvor de på særlige tidspunkter ved særlige konstellationer fik adgang til systemets herligheder. De håber nu på, at de ved fuldmåne 23. januar 2024 bliver frelst af klokkeværket og igen kan indtræde som denne verdens hensynsløse herskere.
Hvilket ikke kommer til at ske.

Og det er ikke undertegnede skriver, der har opfundet dette absurdium, det er det, som disse typer selv udtaler i deres interne (lækkede) fora.

SSP og Q-Anon

Følgende supplement stammer fra 27.01.24 altså fire dage efter artiklen her. Det kunne – og burde måske – være en hel artikel i sig selv, men nu hæfter det passende og via sagens natur her.

SSP, Secret Space Program er de 15 militære grupper, der opererer med avanceret og ‘okkult’ teknologi, som vi beskrev i forrige del af serien, og hvis officielle website er ACIO. Husk, at et sådant site kun er det, som de vælger at kommunikere om sig selv for at signalere, at de er åh-så-hemmelig-potente og betydningsfulde, og så kan du i øvrigt godt og grundigt være bange. Altså CIA har et officielt website, så fortæller de her om, vaffor noget shit de har gang i for tiden? Nej vel. Her finder du kun selvfedme, professionel disinfo eller ligegyldigheder.

Det er SSP, der kører Q-Anon. Blot adresserne på deres sites fortæller det – acio-official.net og qofficial.net, og vi forstår en hentydning. Med mindre vi er de, der labber det i os, men her bliver vi nødt til at skuffe alle kultmedlemmerne derude, der stadig dyrker Q som The White Hats, der vil komme og frelse os allesammen, og nu kommer Donald Trump igen opstået fra de døde som Messias for at hjælpe til, og så bliver alt godt igen og bare vent. Der er så meget ‘sandhed’ i det, at det er en af SSP-grupperne, Umbrella Military Corporation, der kører Trump-showet, og at de siger om sig selv ligesom de andre grupper, at de er the good guys, der vil frelse os alle fra de onde aliens. Både ACIA, Q-Anon og Trump er dele af Order of The Black Sun. Trump døde af cancer i januar 2021 i sin familieresidens i Bedminster, New Jersey, og en skuespiller med gummimaske toner nu frem på skærmen. Familien er klar til at offentliggøre det, men Umbrella og deres jurister har lagt en jernring omkring dem og har truet dem på livet.
Her kom vi så også til at skuffe alle Trump-fanatikerne, sorry igen dér. Den naive og forførte amerikanske højrefløj får sig et slemt chok op til næste valg, når nogen pludseligt hiver tæppet væk under dem. Trump var ikke den, de troede, og i øvrigt var han slet ikke. Resultat: kaos og nyt power-grab.

Nu er SSP så kommet ud igen, og det sker netop via Q-Anons blørps. Med et tegneserieagtigt og meget selvhøjtideligt billede af ni kutteklædte skikkelser som de ni Nazguls fra Mordor foran en boble, der spejler dem skriver de: We Are The 9. og et nedtællingsur frem til 3. januar – uuh-uh, for så sker det, ja det gør!

For de, der har fulgt med i serien – igen læs forrige del – ved vi for det første, at de bestemt ikke er The White Hats men The Dark Magicians, globalmafiaens håndlangere. De er Black Sun-operatører. For det andet ved vi, hvad De Ni betyder, altså hele det nu afmonterede styresystem, der havde lejret sig i The Nine Realms, Kongerigerne.
Læs næste afsnit: Verdensspillet del 11 – kongerigerne i den mørke tid og den globale restaurering.

Disse megalomane typer, der har fået lov til at håndtere dyrt legetøj, fremstiller nu sig selv som intet mindre end de kosmiske herskere over kongerigerne, de ni eksistensplaner som-forneden-så-foroven. Det må siges at være højrøvethed på steroider. Deres andre kryptiske blørps er The World has now been compromized !!! og Pandoras Box has now been opened !!!. Læg mærke til de tre udråbstegn, for det er meget vigtigt for dem at skrige os op i ansigtet. Der er også A Quantum Jump you will never forget.

Her bliver det særligt interessant. Det er alt sammen begreber, der kort forinden er dukket op i UNN, United Network New, der er nyhedskanalen for deres værste mareridt, Ground Command, Legionen, Koalisionen og The Enforcer (læs forrige …). De skriver altså direkte af og twister udsagnene og sætter sig selv i den høje stol.

Hvad skal det til for? De okkulte Deep State-grupper har som kodeks, at de SKAL fortælle os om, hvad de har tænkt sig at gøre mod os. De er nu kommet i tidsnød, nedtællingsuret tikker for … dem selv. Deres operationer har fejlet den ene gang efter den anden de seneste par år. De har forsøgt 14 versioner af Apokalypsen = events fremprovokeret af avanceret teknologi med globalt ødelæggende potentiale. Disse er alle blevet opdaget og forhindret og har floppet som våde nytårsraketter. Deres legetøj er stykke-for-stykke blevet pillet fra dem, men de må have hørt omkvædet i Gnags-sangen: Gå altid tilbage, gå altid tilbage til en fuser. Et eksempel er deres forsøg på at trigge et udbrud af den samlede Ring of Fire i Stillehavet. Det var dem, der skabte jordskælvet i Tyrkiet i slutningen af 2023. De anstiftede brandene på Maui, Hawaii på samme tid, og det var her den japanske SSP-gruppe Arasaka, der stod bag. Vi kan være ret sikre på, at alle lignende events så længe vi kan huske, er deres beskidte værk.

NB! altså lignende events. Vi påstår ikke, at alle naturkatastrofer er kunstigt skabte, men at teknologien til at fremprovokere dem har været i hænderne på disse grupper i årtier som minimum. Vi kan f.eks referere til rapporten i 2011 fra journalisten Benjamin Fulford (dengang Japan-korrespondent for Forbes), hvor den japanske finansminister i et interview fortæller ham, at de blev truet af David Rockefeller med, at hvis de ikke omgående droppede deres finansreform, så ville de blive ramt af et jordskælvsvåben. Og hvad skete der kort efter? Bang – Fukushima!

SSP-grupperne var ansvarlige for et nyligt vulkanudbrud i Japan, og det var dem, der provokerede den islandske vulkan Hekla for år tilbage, hvilket lukkede ned for al flytrafik i Europa. 1-2-3, det var bare en prøve på, hvad vi kan gøre en anden gang – bare meget værre.

Det er disse folk, der pusher både Israel og Hamas til at gøre, hvad de gør.
Det er disse folk, der lige har pushet Iran mod Pakistan, hvilket nærmest ikke er nået frem til medierne.
Det er disse folk … du kan selv tænke videre, der er et mønster, der kan genkendes.
Og hvad med WTC 9/11?

Sagen er med disse grupper, der med en vis ret kan påberåbe sig association til The Kingdoms / Realms og deres dystre herskere, som i 5.000 år har været deres opdragsgivere, at de er meget specialiserede. Specialisering er også ensbetydende med iført skyklapper. De er eksperter i et-eller-andet, og alt-andet ved de stort set intet om. Dette er den ultimative del-og-hersk, for når ingen havde den fulde viden og kunnen, kunne ingen kuppe herredømmet en eller anden dag. Og en-eller-anden-dag er højeste sandsynlighed, når man oplærer folk i de ultimative ondskabsfuldheders kunst. De er som Darth Wader, der bliver til the dark force, fordi han bruger the dark force. Det vidste deres opdragsgivere, der herskede i The Kingdoms/Realms, og denne fragmentering / kompartmentalisering af den underliggende struktur var deres livsforsikring. At SSP nu ved kongerigernes afvikling lader deres kæmpe-egoer og indbildningstrang kamme over, bekræfter kun dette. De er fuldstændigt ædt op af the dark force, og nu må det være deres tid til at overtage, mener de.

Et eksempel på denne del-og-hersk-specialisering er den kinesiske gruppe kaldet Typhon. Deres speciale var biologisk krigsførelse (typhon – tyfus). Det var dem, der var ansvarlig for hele Wuhan-tingen. Det er også dem, der, som ovenfor beskrevet, er ansvarlig for det nuværende forsøg med Disease X for at aflive menneskeheden. Sygdomme som massefænomener er ikke naturlige, selvom det er det, vi har lært. Helt tilbage til pestens tid i middelalderen har man vidst, hvordan infektionssygdomme kunne være et effektivt masseødelæggelsesvåben. Og SSP er kun det nuværende navn for disse grupper, der har været her, så langt øjet rækker. De kan kvit-og-frit smitte menneskeheden, fordi de mener, at de selv mener at besidde immunitet. Hvis ikke, ville de jo begå selvmord.

Lige nu har SSP-grupperne spredt sig til 1000vis af lokationer i verden. Dette er en militær undvigelsestaktik, fordi de ved, at deres modstandere er lige i hælene på dem. Før eller siden vil de alle blive jagtet ned. Der ligger desperation bag alle deres kryptisk-truende udmeldinger. Det kan godt være, at de er super-soldiers i en jordisk målestok, men de har udfordret en hær af opponenter med et mandat fra Højeste Sted. Det gør man ikke uden konsekvenser.

Læs: Verdensspillet del 1 – en kosmologisk model
Læs: Verdensspillet del 2 – livet under radaren
Læs: Verdensspillet del 3 – virkeligheden lagt i stasis
Læs: Verdensspillet del 4 – Eden Have genoplivet
Læs: Verdensspillet del 5 – Armageddon aflyst
Læs: Verdensspillet del 6 – ødelæggelsen af Ødelæggeren
Læs: Verdensspillet del 7 – skjulte forklaringer på verdensbegivenheder
Læs: Verdensspillet del 8 – forbrydelsen
Læs: Verdensspillet del 9 – skabelsen af en ny verden
Du læser del 10
Læs: Verdensspillet del 11 – kongerigerne i den mørke tid og den globale restaurering

Lidt update 30.01.24

De årlige møder for hi-level operatørerne i Deep State foregår normalt januar eller februar.
Efter hi-level-møder følges op med møder for normale CIA-folk og lignende på det niveau, hvor de bliver orienteret. I dette års møde i Durango Colerado, hvor der er en beskyttet zone, dukker der lige pludselig ni mænd op og afbryder mødet. På mødet var folk i fuld gang med at udveksle oplysninger og sammenligne noter om udviklingen i verdensspillet. Stemningen er i færd med at danne sig for en ny verdensorden frigjort fra fortidens bindinger. Disse typer afbryder med vilje denne udveksling, så den ikke skal komme for godt i gang og fortæller, at de er blevet lovet positionen som The Eagles, altså en slags uber-generaler i Order of The Black Sun.

For at indtræde i positionen som Eagle, skal de udnævnes. De bærer alle sammen en særlig ring og har et eller andet ritual, der bonner ud med et signal om at den er god nok. Indenfor 24 timer er de imidlertid nødt til at tage deres udmelding tilbage, for der var ingen i deres bagland til at udnævne dem. Disse var alle samme lokaliseret og … taget ud. De ni kandidater blev herefter løsladt som assets fra Ordenen.

En asset er forsyner af informationer og udøver af tjenester. De udfører opgaver efter ordrer. En asset er ejet via en edsaflæggelse til ordenen eller organisationen. En CIA-asset f.eks er en agent ude i marken, der forsyner deres handlere med info eller hoveder på fad, eller hvad de får som opgave. Som asset er man samtidigt beskyttet af ordenen eller organisationen via en underforstået og accepteret aftale.

Der findes også uskrevne regler på tværs af organisationerne. Man kan ikke tage livet af en asset i en parallel eller en konkurrerende organisation. Til gengæld lever de et liv med stramme restriktioner for, hvad de har lov til at gøre og sige, hvem de kan omgås og hvordan, og hvor de må bo. De får at vide, at det er prisen for, at vi har reddet dit liv. Det er disse typer, der figurerer som karakterer i John Wick-filmene med Keanu Reeves. Vi ser dem sidder der i deres jakkesæt iført skulderhylstre bærende deres ringe og udveksler deres mønter, der i den verden af operatører / assets er en slags tjeneste-gældsbeviser. Vi gjorde dette for jer dengang, denne mønt er beviset, og nu vil vi gerne indløse den tjeneste, så I gør det-og-det. Dette er den rigtige pagt med Djævelen. Når han har hjulpet dig og givet dig en lillefinger, kommer han en dag tilbage og kræver hele armen til gengæld. Eller at du udfører hans ondskab uden at blinke. Du er samtidigt en collateral = stillet i pant. Hvis du ikke yder, når det kaldes, så tager vi og indløser … dit liv.

Assets bliver indfanget og bondefanget. Det findes de, der selvfølgelig selv har søgt det, men i mange tilfælde sker det imod folks vilje. Et eksempel er lufthavne. Når man har tjekket ind, befinder man sig som rejsende i en neutral zone midt imellem to nationer. Man er i transit. Her vil ordenens håndlangere kunne henvende sig til udsete individer. De ved alt tilgængeligt om disse individer, og det kan bruges som afpresning. Vi ved det-og-det om dig, og du risikerer fængsel, repressalier eller dit liv. Men vi kan tilbyde at beskytte dig. Når du forlader denne zone, er du udsat. Og når individet således intimideret accepterer tilbud, som de ikke kan sige nej til, så kommer det frem, at til gengæld kan du gøre sådan og sådan for os.

Internationale lufthavne rummer faciliteter, hvor ordenens medlemmer ofte mødes. Disse kan befinde sig i op til flere etager under jorden. De samme undtagelser gælder for internationalt farvand. Når man befinder sig her, unddrager man sig kontrol fra lande og autoriteter. Det samme gælder selve luftrummet. Og det samme gælder særlige zoner som Vatikanet, City of London og Washington DC. Det stammer tilbage fra 70’erne og var iværksat af George H.W. Bush, der var Black Eagle for Order of The Black Sun.

Assets kan ejes på alle niveauer og refererer altid til nogle på et højere niveau end dem, der henholdsvis ejer og beskytter dem. Når de ni personer, hvis udnævnere forsvandt, blev løsladt som assets, forsvandt både deres forpligtelser OG deres beskyttelse. De er derfor løsladt til, hvad der blev meldt ud i den krigserklæring, som de var en del af: hver mand for sig selv. Deres beslutninger efterfølgende afgør, om de kommer til at leve videre.

Løsgivne assets er meget farlige. Nogle af dem er højt trænede til at gøre skade. De kan nu finde på at køre deres eget løb. En lignende situation er opstået med NATO. De modtager ikke længere finansiering (nok) fra medlemslandene af NATO og USA – NATO er et Pentagon-projekt. De har truet USA med, at enten betaler de, eller også fortsætte på egen hånd. Det er yderst farligt, så længe de kan finde pengene. Og så glider de ind i rækken af skumle slyngel-organisationer, der vil stjæle, hvor de kommer frem. Vi ved, hvordan NATO og CIA i hele Afghanistan-operationen drev opiums-heroin-handlen derfra og distribuerede den til hele verden. CIA gjorde det samme i Latinamerika med kokain og med Opium fra Den Gyldne Trekant under Vietnamkrigen. Vi ved, at de libyske guldreserver blev stjålet. Sideløbende og i stigende grad involverede de sig i menneskehandel. Krig handler ALTID om noget andet, end vi får at vide, og dette andet er om muligt endnu mindre charmerende og gloriøst end at ødelægge og slå folk ihjel.
Hvor gloriøst er det f.eks at bombe Northstream-linjen med en mini-nuke? for at føre handelskrig mod Rusland samtidigt med at lamme Europa? Hmm … var det forresten ikke det, Første Verdenskrig handlede om?

Men de løsgivne assets nyvundne status betyder også, at de kan tage andet arbejde. Dette arbejde behøver ikke længere at være beskidt. Og – hvilket er helt afgørende – nogle af dem har ikke fået penge for deres beskidte arbejde i 20 år men har levet på understøttelse til nødvendig livs-opretholdelse og løfter og sjove gældsbeviser og digitale wallets, der ikke kunne indløses – endnu, men i morgen … Så var det ikke på tide at begynde at tjene nogle penge? Måske de oven i købet kunne opnå tilgivelse og syndsforladelse, hvem ved.

Kemosvineri

Den sidste notits her er, at de lader til, at vi kommer til at se en ende på kemosvinenes regime. Det viser sig, at hele operationen, der har stået på i et par årtier, var kørt eller koordineret af … én mand. Én mand havde fået mandat og midler af Global Deep State og de to ordener til at sprøjtelakere atmosfæren i flyhøjde med kemiske substanser. Mange forskellige navne er brugt om fænomenet: aerosol spraying, vejrmodificering, cloud seedin, chem trails. At de var tiltagende igen på det seneste efter en periode med stilstand skyldes, at de var kædet sammen med spredningen af sygdomme. Kemien indeholdt nano- og femto-partikler beregnet på at gennemtrænge menneskekroppen. Seneste bølge var sammenkædet med udrulningen af Disease X. Som du har læst ovenfor, så blev operationen for størstedelens vedkommende saboteret.

Den omtale ansvarlige for bestillingen af dette stykke kemo-svineri var af blandet malaysisk og amerikansk herkomst. Han havde fået amerikansk statsborgerskab af Obama. Han havde slået sig ned på den ø, der tilhører Yemen og som kaldes Sacotra Island. Vi er klar over, at der foregår operationer for tiden i den nye store Mellemøstkrig, hvor også Yemen er medspiller. Denne person blev i de sidste dage af januar -24 løsgivet fra Ordenen. Man kan også sige, at han blev fyret. De flyselskaber, der havde indvilliget i at medvirke til kemosvineriet har uden tvivl haft en betydelig indtægt ved at gøre det. Men på det seneste er de ikke blevet betalt for det, og der er derfor også i de kredse megen vrede over det. Den omtalte person, hvis navn ikke er offentliggjort, blev panisk, da han blev løsgivet. Han stod med en regning på anslået 700 milliarder $$ – indtil han ikke levede længere.

Der kommer ikke mere materiale til kemosvineri ud fra hovedproduktionen, der lå ved Three Gorges Dam ved Yangse-floden, da den er destrueret. Det skønnes, at i løbet af 6-7 dage, vil de være løbet tør i deres lagre rundt omkring. Mange mennesker worldwide har oplevet gener pga. denne globalistiske ‘skadedyrsbekæmpelse’, bl.a en uforklarlig hoste, der ikke var til at slippe af med.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *