Historie,  Politik

Verdensspillet del 2 – livet under radaren

Vi er her, lige nu.
Vi er i historien om de sidste tider.

Det er ikke helt, som de skrev og sagde, og ved første blik er vi på sær og bagvendt vis en anelse skuffede over manglen på det spektakulært-overdådige. Apokalypsen var mere malerisk i de overleverede malerier, verbale og billedlige. Der faldt svovl ned fra Himlen, syndfloder skyllede over kloden, lyden af helvedstrompeter var ulidelig

Men hvem er Vi, der mener, vi er skuffede, og hvad er vi skuffede over?

Hvis vi spurgte ukrainerne, serbo-kossovanerne, libyerne, yemenitterne, libaneserne, sydsudaneserne, nomaderne i Vestsahara, så er de ikke skuffede på den måde. De er bare hårdt ramt, så de har ikke den luksus at være skuffede. Om de er klar over, at dette er de sidste tider og ikke bare business-as-usual, er ikke afgørende her.

Hvis vi spurgte alle de langsomt døende ofre for den globale pandemi-operation iværsat af globalmafiaens håndlangere, så er de ejheller skuffede, de er bare … skrantende eller decideret døende. Om de endnu har erkendt fuldtud, at deres giftige fjende er det syndikat, der har tilbudt dem alle mulige dyre ‘løsninger’, er heller ikke afgørende.

Hvis vi spurgte de langsomt men sikkert døende ofre for diverse falankser, kohorter, divisioner, operationer (psykologiske, sociale, finansielle, militære, kliniske, kom-op-med-navnene), så er de ikke skuffede, de er afklaret-desillusionerede, de VED, at de er angrebet uden krigserklæring.

Hvis vi spurgte nuværende eller forhenværende indehaverne af de millioner af små virksomheder startet og drevet af mennesker, familier og små samfund af samme, de virksomheder, der er gået nedenom-og-hjem under angrebet, så er de heller ikke skuffede, men manglen på det spektakulære i angrebets indædte, non-spektakulære* udspekulerethed er uomtvisteligt.

*Spektakulært:
betyder skuespils-agtigt. På den måde er det hele spektakulært, for meget af krigsscenariet er et skuespil. Forstå det ret: blodbadet er virkeligt, hvilket er yderst virkeligt. Men ALLE krige – også kulturelle, finansielle, biologiske, verbale, handelsemæssige, sundhedsmæssige – er samtidigt et syntetisk-arrangeret teaterstykke beregnet på at skabe det rigtige spektakel ud fra et propaganda-formål. Derfor bliver blodbadet udstillet, hver gang der skønnes bruge for har I set, hvor onde de er, så derfor må vi gerne … På den anden side bliver alle sider af blodbadet med-eller-uden-blod gemt af vejen i medie-tavshed. F.eks de katastrofale konsekvenser for det før så velstående folk i Libyen, der for 95% vedkommende bakkede fuldstændigt op om deres leder, et land der sidenhen blev til et sønderlemmet helvede-på-jord, efter at Hillary og Obama på vegne af deres DeepState-opdragsgivere – Vi løj, vi kom, og vi myrdede ha-ha-ha!

Dyret er døende

I al sin dødskrampe og medfølgende udspyen af edder og forbandelse er dyret farligt som sådan. Det er ikke tid for du-og-jeg til at udfordre dyret i dets åbne ansigt men, som overskriften siger, at flyve observant-årvågen under radaren. Undervurder hverken dyrets farlighed eller dets almagt, for dets dødskamp består netop i dets TAB AF ALMAGT, en almagt det i øvrigt aldrig havde, for dets dødelige liv var dybt afhængigt af dets egne overherrer. Dyret var kun et dyr i lænke, men i dets eget selvbillede var det selve hundens herre i al sin almagt, og halen logrede med hunden, der logrede med hundehuset, der logrede med hovedbygningen.

Dyret er uforbedreligt og uden anger. Samvittighed er et for Dyret ukendt begreb.

Dyret er en megapsykopat, hvis hjerneskade indtraf inden dets 2. leveår. Det er en del af dets hard-coding og hardware, og der en ingen mulighed for firmware-updatering.

Dyret er uden etik og samvittighed og dermed ikke-menneskeligt. Enhver naiv og menneskelig tro på dets tilgængelighed for overtalelse er håbløs på forhånd og baghånd.

Dyret er en maskine og et program. Ethvert forsøg på at bede en stat-og-regering ejet af Dyret pænt-om-lov til at trives, er som at tale til en sten. En sten er sandsynligvis mere lydhør end en stat-regering, for den er trods alt et naturfænomen, hvor en stat-regering er en unaturlig del af det globale styresystem indført top-down, selvom det sælger sig selv som bottoms-up.

Dyret er under afmontering, men vi skriver og læser. Afmonteringen har ikke nået brugerfladen endnu. Indtræffelsen af død er meget konkret, for den har ramt tusindvis af personer, der har spillet ledende roller i det misbrugeriske system, der har styret verden. Især den del af systemt, der har være fuldtidsbeskæftiget med at starte og afvikle krige har oplevet instant karma i de forløbne par år. 

Den nye Kosovo-konflikt – en case story

En helt aktuel hændelse – og vi skriver den 12. juni 2023, hændelsen er fra den 9. eller 10 juni – er i forbindelse med, at den globlale Deep State har forsøgt at starte en ny krig på Balkan. En stor gruppe militær fra NATO-landet Tyrkiet var mødt op med masser af våben. Det er ikke tilfældigt, at det er tyrkerne. De er en muslimsk-drevet nation i dag svarende til befolkningen i Kosovo. Deres militær er særdeles korrupt og stærkt infiltreret af fascistiske elementer, De Grå Ulve o.a. Muslimerne i Kosovo blev brugt til at starte Kosovokrigen i 90’erne, og nu er de udset til at gøre det igen. Serberne og deres præsident blev dengang beskyldt for etnisk udrensning og folkemord, men det baserede sig på en propagandaløgn. Historien om massakren og massegravene i Pristina var løgn, og FN-kommissær for menneskerettigheder med jurisdiktion overfor domstolen i Haag, Carla del Ponto aflagde efter 25 års forgæves søgen rapport om, at disse postulerede massegrave simpelthen ikke fandtes. Det var på baggrund af disse beskyldninger, at den serbiske præsident blev slæbt for domstolen i Haag, hvor han ‘fik lidt hjælp’ til at dø i sin celle, så han ikke kunne snakke højt om, hvad han vidste. Han blev frikendt for samtlige anklager – 25 år for sent og uden mindste konsekvens for, hvem der SÅ var ansvarlig for krigen. Og det må jo så være modparten med navnet på fire bogstaver.

Denne gang forsøgte et af Deep State-medlemmerne af det såkaldte Jason Society – et af disse britisk-imperiale organer, hvis medlemmer har haft clearing et niveau over generalerne – beordrede en restart af Balkan-krigen, og denne gang skulle det også gå ud over albanerne. Det ondsindede og højt placerede individ, der afgav ordren på vegne af Order of The Black Sun, var anbragt i Virginia, USA. Det var den samme person, der henvendte sig til det største af de ikke-korrupte business-netværk i verden af mangel på bedre kaldet The Silent Circle, og foreslog at de skulle udlevere 600 milliarder dollar til at finansiere nye krigshandlinger og andre sorte operationer (black ops, psyops), siden pengene ikke kom andre steder fra længere. The Silent Circle, der ikke er et netværk man bider skeer med uden at holde, hvad man lover, sagde blankt NEJ! De har deres eget sikkerheds- og efterretningssystem og deres egne agenter, der er ekstremt effektive, og det har de måttet være for at beskytte deres forretninger mod Order of the Dragon og Order og The Black Sun, de to mafiagrupper fra den gamle verdensorden – der har haft den frækhed at kalde sig for The New World Order. The Silent Circle har blandt andet opereret via en stor fond kaldet The Universal Trust, der befandt sig i Albanien.

Deep State-mafiaen har plapret op til hele verden og alle dem, som de har holdt hen med snak, falske løfter og fake værdipapirer og paller med fake pengesedler, og pral om, at de nu kontrollerede 23 trilliarder dollar, at i fredag 10. juni 2023 ville ALLE kunne indløse de rare penge som digital valuta, for nu-NU blev det endelig til noget med CBDC (Central Bank Digital Currency), som de havde ævle-plapret om i et par år, men det var løgn det hele, og løgnen kan ikke længere benægtes. En hurtigt voksende undergrund under den korrupte top af systemet er begyndt at stille nærgående spørgsmål med krav om troværdige svar.

Med afslaget om en gummi-check uden dækning for tilbagebetaling fra The Silent Circle skulle Albanien så rammes som straf, og tyrkerne – den gamle plageånd fra det Osmanniske Rige, der hærgede løs på hele Balkan i århundreder og bla. blev smidt på porten af Albaniens faderskikkelse Skanderbek, blev udkommanderet til at starte en krig. Mediernes argumentation er det sædvanlige tårevædede propagandaschludder med: Vi sender vores bedste drenge ind til at agere fredsbevarende styrke mod den konflikt, som vi ønsker at dæmpe … NEJ, de ønsker at hælde benzin på den konklikt, de selv har iscenesat. Men så sker der følgende:

Der er en lokalitet, et fort fra middelalderen i nærheden af Sarajevo ved navn Bijela Tabija, der på overfladen ikke syner af så meget.  

Som det ses af billedet, ligger det på et bjergmassiv. Dette massiv er ikke … massivt men hult, og det dækker over en NATO-base af enorme dimensioner. Denne base forsvandt for et par dage siden. Bygningen i toppen er intakt men hele komplekset underneden forsvandt som i … forsvandt. Det blev pulveriseret, tilintetgjort vha. avanceret teknologi. Umiddelbart efter, hvor hændelsen blev bekræftet og rygtet var ude i geledderne, trækker tyrkerne sig ud med mandskab og udstyr. De skal ikke nyde noget. Ingen er fuldt klar over, hvem der gjorde det, blot at det ikke er nogen, de skal bide skeer med. De ved ikke, om det er The Silent Circle, der er meget kapable med den slags operationer omend lige knap så hi-tech. Det er nok ikke russerne, for de er travlt beskæftigede andetsteds. Det er nok ikke kineserne, selvom det tidligere kommuniststyre i Albanien under Enver Hoxha var maoistisk. Det er nok ikke israelerne, selvom de ikke ville gå af vejen for det, hvis de mente, det var hensigtsmæssigt – de nuke’ede fx Libanons havn for ikke så længe siden, og de sørgede for at vinden blæste væk fra dem selv, for de gad jo ikke at have den slags svineri indover, vel? Og det var nok heller ikke Serberne, selvom det ville have været helt på sin plads, da basen var en formidabel krænkelse af deres territorium.

Så hvem var det? Tyrkerne kløede sig kun ganske kort i hovedet og sagde what-the-hell på tyrkisk – ne oluyor be, er det sådan det hedder? – hvorefter de sagde: let’s get the hell out of here! – hadi gidelim buradan!

Lidt om det serbiske site. Militærbasen underneden Bijela Tabija blev bygget af daværende præsident af Jugoslavien, Josip Broz Tito. Officielt døde han i 1980, men det gjorde han i virkeligheden ikke. Han var en af de typer på højt lederniveau, der fixede sin egen død, så hans magt og ordrer ikke skulle stå til hans ansvar. Han og hans dobbeltgængere har siden befundet sig i Khazakstan og Rusland, og Tito fik efterfølgende titlen Green Eagle i Ordenen. Han døde som en olding for blot en uge siden og blev altså foruroligende 132 år gammel! Det er forholdsvis kendt, at Ex-Jugoslavien havde et hemmeligt rumprogram. Ringer begrebet en klokke? SSP = Secret Space Program? Mange i alt-media tror, at SSP udelukkende har noget at gøre med US Deep State, men der er tale om et internationalt foretagende. Det er et Order of The Black Sun-projekt og har involveret deres 15 hemmelige militære / paramilitære grupper.

Det var Tito, der skabte Jugoslavien. Men hvad meget få er klar over er, at det var Tito fra sin officielt afdøde incognito, der beordrede ødelæggelsen af Jugoslavien. Det var en Black Sun-operation. Beskyldningen om etnisk udrensning fra Serbiens side, som påskud til starten på den første Kosovokrig var ganske absurd. Det er lige netop, hvad der efterfølgende skete i NATO-regi i nabolandene. Serbien var og er det land på Balkan med den største etniske diversitet. Serberne blev de udrensede i Kroatien, Bosnien og Kosovo.

Man kunne med rette spørge om, hvad det er for et signal, en sådan usædvanlig hændelse sender. I tider, hvor NATO’s angrebspagt – for det er, hvad den er blevet til – har startet noget, der mere og mere ligner en bevidst optakt til en 3. Verdenskrig, er det en kraftig advarsel mod at fortsætte optrapningen. Husk, at det var på Balkan, at de startede 1. Verdenskrig, der førte til 2. Verdenskrig, der førte til Den Kolde Krig. Husk – eller indse – at ALLE krige er startet på kunstig vis, fordi nogen top-down har aftalt og beordret dem. De følger et script. En hændelse som denne totale udslettelse af en NATO-base er en kraftig script-stopper og et signal til: Don’t go down this road, or …

Denne historie kommer imidlertid ikke til at nå frem til medierne. Den skete i yderste diskretion, og selv indbyggerne tæt på stedet har ikke bemærket noget. I det hele taget vidste indbyggerne på stedet intet om, at NATO havde en kæmpe base i Serbien, da det ville være en udsøgt krænkelse af nationalt territorium! Man kunne i øvrigt spørge, hvad logistikken var til basen. Fx. hvor var indgangen? Det må betyde – det er et gæt – at rygtet om et endnu mere gigantisk underjordisk netværk af tunneler er rigtigt, for det ville have stor furore, hvis var kendt. Skulle basen bruges som en slags troyansk hest, hvis NATO ville invadere Serbien? Dernæst kunne man spørge, hvilken magtkreds i Serbien, der kendte til den eksistens? Titos gamle sorte ordensbrødre?

Tro så ikke, at den slutter her, for det var kun en case-story. Vi har allerede varsler om den næste optrapning. Russerne beskylder nu åbenlyst USA og England + NATO for at transportere nukleare sprænghoveder ind i Ukraine. Og for et par dage siden – hvilket i skrivende stund er tre dage siden – proklamerede USA’s vise-forsvarsminister Victoria Nuland, den mest perfide krigshøg, neocon, der var med fra starten, da fascistregeringen blev kup-indsat i Kiev, at – og hold nu helt fast! – 3. Verdenskrig ville starte officielt 11. juli 2023! Og at den ville vare lige så lang tid, der skulle til, helt op til 16 år! Det sagde hun på et videokonferencemøde med fascisterne i Kiev! 11. juli er ikke en tilfældig dato, for det er samme dag, der er NATO-topmøde i Lithauen.

Det er sådanne psykopatiske galninge og massemordere, der mener, de skal styre verden på vegne af menneskeheden. Et godt gæt vil her være, at hun og hendes kreds ikke har lang tid at leve i. Hun modtager direkte ordre fra The Blue Dragon-divisionen, altså stort set Rothschild og omegn. Disse har indtil videre boet på 13. etage i det amerikanske statsministerium (State Department) og fortalt alle embedsmændene, hvad de skulle gøre. Seneste udvikling er imidlertid, at embedsmændene nægter at tage telefonen, når de ringer og fyrer ordrer af, hvilket har gjort dem meget vrede. Altså vrede på samme måde som ovennævnte type, der beordrede restart af Balkankrigen, hvis opdragsgivere er generalerne i Cheyenne Mountain-basen, Colorado, USA.

Der er altså et en seriøs intern rokade i gang i-og-omkring The Deep State. Verdensspillet er nået et afgørende vendepunkt, hvor operatørerne i Deep State-systemet er i færd med at forlade der topledelse. Det bliver yderst interessant at se, hvad der sker henover sommeren. Mere derom i efterfølgende afsnit af Verdensspillet.

Læs: Verdensspillet del 1 – en kosmologisk model
Du læser del 2
Læs: Verdensspillet del 3 – virkeligheden lagt i stasis
Læs: Verdensspillet del 4 – Edens Have genoplivet
Læs: Verdensspillet del 5 – Armageddon aflyst
Læs: Verdensspillet del 6 – ødelæggelsen af Ødelæggeren
Læs: Verdensspillet del 7 – skjulte forklaringer på verdensbegivenheder
Læs: Verdensspillet del 8 – Forbrydelsen
Læs: Verdensspillet del 9 – skabelsen af en ny verden
Læs: Verdensspillet del 10 – krigserklæringen
Læs: Verdensspillet del 11 – kongerigerne i den mørke tid og den globale restaurering