Essay,  Økonomi,  Politik

Mafia

Der findes et land, der har været og stadig er styret af mafia. Det er ét blandt mange, men størrelsen og betydningen gør, at vi er nødt til at forholde os til det. Du havde gættet det, vi taler om USA.

Først, definér mafia. Ordet er taget fra den organisation af kriminelle familienetværk, vi kender fra fra Sicilien, men som også findes i den klassiske forventelige form i Napoli, Albanien, Chicago, Colombia, drugkartellerne i Mexico, den russiske mafia Bratva, de kinesiske Triader, den japanske mafia Yakuza, den jødisk-khazariske mafia. Deres aktiviterer indeholdes i en lang liste bestående af prostitution, narkohandel, menneskehandel, organhandel, pengeafpresning, distriktskontrol på tværs af myndighederne, våbenhandel, bestikkelse, mord, Casino-virksomhed, pengevaskeri, og vi kunne fortsætte. ALT, der giver penge i større stil og som kræver ulovlige tiltag kunne kaldes for mafiavirksomhed, men så udvander begrebet, for der er også tale om en organisation styret af et familieoverhoved eller en stammehøvding af en slags. Fagforeningsvirksomhed drevet af pampere, er det ikke mafia? Bare sig Jimmy Hoffa.

Et stykke hen ad vejen fungerer familierne som klaner, der tager vare på deres klanmedlemmer, levninger fra et traditionelt stammesamfund. Men grænsen er tynd, for hvad sker der, det øjeblik et medlem af en klan bliver forulempet af medlemmer fra en anden klan? Så siger det ældgamle moralsæt, at overgrebet skal hævnes. Og selvtægt er som bekendt ikke lovligt.

Hvis vi taler om USA, tænker vi straks på de klassisek mafia-godfathers fra 20’er – 30’erne, Al Capone. Men stilen og organisationsformen er så vidt forgrenet, at den dukker op overalt. Er Banditos og Hells Angels ikke mafia? Er Sverige ikke blevet et paradis for indvandrermafia pga årtiers laden-stå-til-politik? Man kunne måske indvende, at vi blander mafia- og gangsterbegrebet sammen, men organisatorisk er der ingen væsentlig forskel. 

Vi kunne gå videre. Er Den Danske Bank ikke blevet en slags mafiaorganisation med dens mega-pengevaskerier i Baltikum? Er Rothschild-dynastiet ikke bare et stykke beskidt mafia i ekstra stor skala? Karteldannelse og syndikatvirksomhed, er det ikke mafia? Er EU ikke en form for mega-bureaukratmafia? Er Goldman-Sachs ikke en finansmafia, der korrumperede medlemmer af den danske regering i DONG-Energy-sagen? Er WHO ikke blevet til en mafia ejet af medicinalindustrien, Bill Gates og det kinesiske kommunistparti? 

Jamen lille Danmark da, vi er både for små og pæne til den slags. På ingen måde. Det danske landbrug er kørt af en landbrugsmafia med hovedsæde på Axelborg. Spørg bare Lars Lykke. Den danske byggebranche har en lang mafiavirksomhed bag sig. Spørg bare Kaj Wilhelmsen. De danske hospitaler og sygehuse har en kraftig styring fra medicinalbranchen via svingdøren til Sundhedsstyrelsen. OK, der ramte jeg måske ved siden af, for det er ikke mafiavæsen, det er fascisme. Definér fascisme: Når private virksomheder æder Staten, så Staten ikke længere beskytter borgerne mod deres overgreb. Eller rammer vi ved siden af? Husk mafiosoen og fascisten Licio Gelli, der kørte P2-logen i Italien. Jamen hvad så med den Katolske Kirke, eller rettere: Det Hellige Hav = Vatikanet = Curien? Well, er der nogen, der endnu ikke har hørt om sammenfletninhgen af Banco Ambrosiana, Vatikanbanken og den italienske mafia? 

Der tales om mafiametoder, når man ikke har mod til at stemple en organisation som egentlig mafia. En af metoderne er hvervning af unge, usikre, identitssvage personer ved at tilbyde dem en letkøbt selvrespekt. Hvornår var det, street-ordet sejt kom på mode? Selvrespekten er særdeles skrøbelig, for det indebærer altid en form for kompromittering. Man skal begå en forbrydelse for at vise sig værdig til ‘respekten’. Så fanger bordet, og den næste grundprincip træder i værk: Omertà, tavshedsløftet. Hvis det brydes, er man dødsdømt, eller udstødt hvis man er heldig. Er frimurervirksomhed så ikke en form for mafia? I hardcore-logerne er det ensbetydende med døden at røbe logens hemmeligheder eller tale imod dens medlemmer offentligt. 

Er det ikke netop den hvervemetode, som Jeffrey Epstein brugte til at indfange det amerikanske jetset? Når de først de havde givet efter for deres liderlighed og stod listet i hans sorte bog som pæderaster og optaget på video, så rokkede de ikke med ørerne længere. 

I USA for tiden finder vi tre prominente mafiafamilier, som man ikke i daglig tale kalder for mafia. Det gør vi ikke, fordi de har opereret fra og misbrugt deres politiske poster. Vi taler om Bush, Clinton og Biden-familien. De alle har opereret som mafia i et halvt århundrede, og deres dystre familiehistorie går århundreder tilbage. Clinton-parret startede tilbage som guvernørpar i Arkansas. Der var ingen grænser for, hvilke former for tung kriminalitet og svindel, der allerede dengang var i omløb. Bortset fra at Bonnie & Clyde i amerikansk politik endnu ikke kunne gøre det fuldtud fra det Hvide Hus. Bush-familien blev vi opmærksomme på efter 9/11 især pga George Bush’s mistænkelige adfærd ved samme lejlighed. Venstrefløjen havde ingen problemer med at få øje på familiens skumle affærer. Det kneb straks gevaldigt med at få øje på Clinton’erne, Obama’s og Bidens ditto, for de tilhørte jo deres tribe, deres klan, deres kult. Venstrefløjen blev under Obama-administrationen indlemmet i denne mafiavirksomhed, og i Trump-æraen er de trådt fuldstændig ud af skabet som hangouts til hardcore mafiosi. Nu hylder de globalfascismen i alle dens udtræk.

Var det rødfascistiske pampervælde i de såkaldte socialistisk-demokratiske republikker under den kolde krig ikke mafiavirksomhed? Var politbureau-pamperne i Sovjet, Østtyskland, Albanien, Rumænien osv. ikke mafiosi? Klanen var blot udvidet til at omfatte en hel nation, og Godfather var landefaderen, Lenin, Stalin eller Enver Hoxha. Var det anderledes end fascistjuntaerne i Grækenland, Italien, Chile og Argentina? Hvad med den kommunistiske pamperboss, Maduro, der har kørt sit land Venezuela i bund? Rød eller sort, same-same. Er det kinesiske kommunistparti ikke en mega-mafia dømt efter både organisation og metoder? Triaderne eller dragefamilierne er indbegrebet af mafias, og det kinesiske kommunistparti er blot en frontorganisation for disse familier. Er CIA ikke en mega-mafiaorganisation, siden de opfylder samtlige krav til titlen? It walks like a mobster, …

Intern terror er et grundprincip i mafiaer og mafiøse organisationer. Hvad med Saudiarabien, en hel stat ejet af én familie, og hvis udenrigspolitik har bygget på terrorvirksomhed? 

Den måske kommende præsident via storsvindel møder den siddende præsident via kommunistfafiaens jerngreb.

Af de to kandidater i 2020-valgkampen i USA er den ene af dem en mafiaboss. Det vælter ud for tiden med snavs om Joe Biden og hans familie. Demokraterne, deres demagoger og deres korrupte propagandamedier slynger om sig med beskyldninger mod Trump for det samme. Det er desværre for dem sådan, at de aldrig føler trang til at dokumentere deres beskyldninger, for de mener, at det er nok at udslynge dem. De smider en stinkbombe og stikker halen mellem benene. Når stanken har fortaget sig, smider de bare en ny uden at rydde op efter den første. Kan de efterhånden holde stanken af sig selv ud?

Biden-familien har en lang, hæderskronet tradition for … slaveri. Hvis man spidser ører til Sleepy Joe’s udtalelser, skinner hans foragt for sorte igennem (If you don’t vote for me, you ain’t black). En anden familietradition er pædofili. Der er dusinvis af videoklip derude med Creepy Joe, der ikke kan lade være med at rage på små piger for åben skærm? Og så er der deres korruption med milliardbeløb i Ukraine og Kina. Alle medlemmer i familien har en bunke snavs på lager, og senest er der pinlig fokus på Hunter Biden’s affærer med drugs, mindreårige ludere og industrispionage/pengevaskeri. Han har modtaget store beløb for at formidle betalt indflydelse på sin far – pay-for-play. Joe for sin del har på den mest usympatiske facon ladt sin forpinte og inkompetente søn i stikken, og han påstår bare, at han aldrig har diskuteret business og politik med sønnen eller de andre familiemedlemmer. Altså lige indtil crackhovedet glemte en computer i en repair shop med bunker af snavs på, deriblandt emails, der blankt røbede sin fars beskidtheder. 

Det var så her, de herlige BigTech-selskaber, der censurerer løs på de sociale medier, trådte ind og prøvede at jamme historien, men da var katten ude af sækken, og Google-Gestapo fremstår som de digitale mafiosi og pimps, som de er. Ligesom de store mafia-syndikater opfører de sig nu som selve Staten i forhold til borgerne. Og staterne har vist sig magtesløse overfor dem.

Det er ret beset utroligt, at demokraterne for anden gang i træk har kørt en stangkorrupt mafioso-politiker i stilling mod Trump. Har disse typer INTET lært i samfulde fire år? Det viser, at den amerikanske venstrefløj nu er direkte relateret til mafiaorganisationer. Man kan også sige det på en anden måde: det demokratiske parti blev kuppet af mafiosi, der brugte dem som frontorganisation  og dækbillede for deres aktiviteter. Beskidte politifolk som tidl. CIA-direktør, John Brennan, James Clapper og James Comey og Robert Mueller, der kørte en fake undersøgelse, en Adam Shiff, en Nancy Pelosi og en mr. Penguin var de centrale operatører i det nye statskup – der slog fejl gang på gang, men medierne dækkede over dem og undlod at beskrive, HVOR galt det gik. De prøver nu efter valget igen. Og mens vi taler om beskidte politifolk, blev der kørt en lysebrun kvindelig beskidt politikvinde i stilling som vicepræsident for den korrupte tidligere vicepræsident. Kamala Harris var i sin tid som politiadvokat berygtet for at smide sorte i fængsel med livstidsdomme baseret på falske anklager og uden mulighed for appel. Minsandten om ikke også hendes familie har en fin tradition som slaveejere! You can’t make this up!

At Kamala Harris er kørt ind i baghjulet på Joe Biden og er udset af Deep State som den næste præsident er bekræftet af, at amerikanske skolebørn – i hvert fald i skoler i New York, der er domineret af det blå mindset – allerede har lært, at præsidenten hedder Kamala Harris, at hun er 56 år gammel og født i … Hun er udset, fordi hun er villig til at være deres luder. Hun er styrbar og hjernevasket, hun griner overgearet som en hest på de rigtige steder. Hun er en Hillary-light-model, the globalist girl.

Det var selvfølgelig aldrig meningen, at Biden skulle være præsident, for han er dement. Så det var hele tiden meningen, at Kamala skulle smugles ind og overtage lige efter valget. Men det ville kun kunne lade sig gøre ved omfattende valgsvindel og manipulation med informations- og valgapparatet, hvilket viser, at det var en del af planen. Jo mere de skaber sig åndssvage, jo tykkere de lyver og svindler, jo mere de manipulerer, jo mere populær bliver den præsident og -kandidat, der kalder dem ud af hullerne. De mørke magters blinde øje.

Så der var ikke andet tilbage end at svindle. Allerede på valgaftenen og i løbet af natten begyndte de at stoppe med at tælle i de demoraktisk styrede svingstater, så de kunne køre lastbilfulde ind af falske stemmesedler, der allesammen var for Biden. De blå kurver knækkede helt kunstigt opad, og de røde kurver stagnerede, mens medierne straks udråbte Biden til vinderen. Selv TV-stationen Fox News, der ellers har haft en vis nøgternhed, skiftede pludselig stil? Hvem har sat en pistol for panden af dem? Ud med Fox News!

Hele venstrefløjen er altså blevet til en korruptions-kult kørt af mafiosi, der bruger statsapparatet til at skovle magt og moneter ned i egen lomme. Deres netværk af BigTech-hajer, Hollywood-pædoer, medieløgnere, beskidte afdelinger i efterretningsvæsenerne, abort-kødindustrien, det fake-news-industrielle kompleks, det militær-industrielle kompleks, dele af Wall Street, den kinesiske 5. kolonne og alle de andre operatører i den politiske Sump har endnu engang sat alle sejl til. Har disse folk i deres sammenspiste kliker så lært noget i de forløbne fire år? Altså det gik helt galt for dem sidste gang. Det gik galt for dem i mellemtiden. Og hvad gør de så nu? De resonnerer: Det gik ikke sidste gang – det må søren-skisme-da betyde, at vi bare skal have NOGET MERE af samme slags, for vi smurte åbenbart ikke tykt nok på!

Wokeness-kulten, cancel-kulturen, identitetspolitikken, Tech-selskaberne, mediefascismen og den nye skinre venstrefløj har genindført offentlige lynchninger på markedspladsen.

Der må virkelig være noget om snakken. Had gør blind. Korruption ligeså. Venstrefløjen har skabt en hadkult. De har glemt, hvad de mente, at de satte ud efter dengang. De har intet politisk mål andet en helt-hen-i-luften utopier, der aldrig bliver en realitet af den simple grund, at hvilket som helst samfund vil bryde sammen socialt og økonomisk forinden. Tilbage har de kun følelsesenergien, tilbage er der kun hadet. Hadet er det første, man ser i spejlet om morgenen, hadet er en projektion af os selv, for venstrefløjen har mistet sin selvrespekt i takt med, at den mistede grebet om virkeligheden. De troede og tror til det sidste, at virkeligheden er noget, der kan skabes ifølge det kort, de har anskaffes sig over virkeligheden. De er ikke engang pragmatikere længere, for de tilpasser sig ikke virkeligheden. De og deres medier kræver retten til at voldtage virkeligheden.

Italien havde deres korrupte præsidenter – igen en fin, lang tradition fra det romerske imperium. En af dem hed Silvio Berlusconi. I nyere fransk politik har der som minimum været to korrupte præsidenter, Nicolas Sarcozy og Emmanuel Macron. Jeg ville også regne Francois Hollande med grundet hans ageren i Charlie-Hebdo svindelterrorsagen. England har en Great tradition for korruption, og mon ikke Tony Blair sidder med førertrøjen. Interessant i øvrig, at han efter at være blevet smidt ned fra stolen, flyttede til Albanien og hang ud med den største europæiske mafia. Var han på et tidspunkt nervøs for retsforfølgelse for sine krigsforbrydelser?  Den norske statsminister, der var dybt indfedtet i Utøya-massakren, fik senere en fin lakkasket som generalsekretær for udført ugerning. Og hans søn var med på søen den dag – en Joe + Hunter-ting? NATO er intet andet end the mobster goons, der bliver sat ind, når der skal bruges muskler hos globalisterne. De er en terrororganisation, sig bare navnet: Operation Gladio. Hvad lever mafiaen bla af? Drughandel. Hvad har NATO og CIA bedrevet i Afghanistan? Det er ingen statshemmelighed. Men de dumme danske politikere, der stillede soldater til rådighed for virksomheden, så de kunne rende og snuse hale på amerikanerne i Bush- og Obama-æraen og rydde op efter deres endeløse kæde af aggressioner mod lande i udkantsverden, har ingen anelse. Hvad med Anders Fogh Rasmussen, vidste han det ikke? Selvfølgelig gjorde han det, for Anders kunne godt li’ dametøj og små drenge i Ørstedparken efter mørkets frembrud, så Anders var kompromitteret på den særlige Epstein-måde, du ved. Anders’ politiske forbillede var ikke en hæderskronet skikkelse fra sit eget partis fortid men manden, der ødelagde den britiske arbejderbevægelse, skabte New Labour og som Anders Fogh førte sit land ud i krige baseret på løgne.

Hvor går grænsen mellem mafia og alle de andre former for organiseret misbrug af mennesker? 
Vi ved det næsten ikke længere, for det hele er sammenvævet. 
Hvad vi til gengæld burde vide, er at vi ikke kan stole på, at nogen kommer og frelser os fra det hele. 

Nepote

Mafia på højeste plan er de gamle familier, der har fået lov til at køre verden i millenier. Man blev født ind i disse familier, opdraget til at udføre deres magthandlinger og underkaste sig deres ritualer. Der er talt om det såkaldte Sorte Adelskab (the black nobilities). Man kan roligt se scener fra Stanley Kubricks Eyes Wide Shut for sig. På det seneste er der dukket nye navne op for dem: Order of the Black Sun og Chinese Elders + Rothschild-syndikatet. Disse har både rivaliseret og holdt hinanden i skak. Der er gjort rede for deres system i Det globale finansielle system forklaret. De var selv tjenende ånder i det helt store spil og refererede til den svævende trekant med det altseende øje. Denne trekant findes ikke længere, som den var. Den er blevet brudt og dens ledelse er aflivet. Det er derfor Det er derfor, at familierne er røget i direkte krig med hinanden.

Deres plan var at ‘rydde op’ blandt de 7 milliarder ubrugelige grovædere ved en storstilet eugenisk aktion. De mente, at de selv gik fri, for de havde bygget store byer under jordens overflade, hvor luften var ren, hvor der spækket med hi-tech, hvor man levede i luksus, og hvor en skare af tjenende ånder, der var blevet ‘fjernet’ fra overfladen, vartede dem op. Byerne var forbundet af højhastighedstoge, så man på et par timer kunne dukke op ved en af udgangene til oververdenen, der befandt sig i nærheden af centrale storbyer i verden. Deres undersåtter på overfladen, som de var afhængige af, indtil de kunne hive stikket, var blevet stillet i udsigt, at de ville få plads i det underjordiske Utopia som tak for tjenesten. Hvilket var falske løfter, for de ville være blevet aflivet sammen med alle andre.

Hvordan ville de rydde op? Denne mafiøse slyngel har et bud på det.

Insider-info vil vide, at der dannede sig en veludstyret og velunderrettet koalision mod de underjordiske og deres overflade-dwellers. Slangens hoved blev hugget af, og lederskabet af the black nobility blev aflivet. Det skete tilbage i 2012. D. 17 september i år blevet toppen af The Black Sun, den ene af de to tiloversblevne faktioner for Global Deep State, likvideret. For helt nylig – oktober 2020 – blev den tunge beslutning taget at udslette de underjordiske faciliteter. I dag er der kun bunker af støv og skrot, der danner gigantiske sønderbombede sarkofager. Det gælder både de priviligerede beboere og deres tjenerskab, da sidstnævnte aldrig ville kunne integreres blandt jordoverfladens mennesker igen. Beslutningen tog udgangspunkt i undergrunds-breakout-civilisationens forskellige praksis’er, der har været fuldstændig uacceptabel for menneskeheden, men som har fået lov til at fortsætte i meget lang tid. Den omfattende forsvinden af millioner af børn overalt på jorden er direkte forbundet med disse praksis’er. Vi vil i takt med udslettelse af kilden til det sataniske projekt gradvis se den forsvinde på overfladen.

Jeg ved ikke, om du har bemærket det eller tænkt over det? Men de korrupte tjenende ånder på overfladen har altid opført sig på en bizar arrogant og selvsikker måde, som om intet kunne skade dem, og som om de var uovervindelige, ja nærmest udødelige. Nu ved vi, hvor denne arrogance stammede fra. Det var via deres sikre forvisning om, at de ville få plads i Underworld Utopia blandt de frelste og udvalgte. Den mulighed har de ikke længere. Hvad vil de nu stille op, og vil deres arrogance forlade dem omsider? Det skal vi nok ikke gøre os forhåbninger om. Men med slangens hoved bidt af, vil der være en vis chance for, at de vil fjerne sig fra offentligheden og gemme sig af vejen i deres fine mansions, penthouses, tropiske skattely og lystyarchts. 

Lad dem leve deres dekadente, glædesløse luksusliv i deres enklaver bare mure, ståltråd og overvågning. Det er dem, der er i fængsel nu. Men lad dem aldrig mere arbejde sig tilbage på magtens tinder, når kontraoperation en dag – forhåbentlig inden længe – er fuldført. 

It ain’t over till it’s over.

*

Mafia II

undlæggende og overordnet set er der kun to fraktioner:
Dragefamilierne [DF]
Den Sorte Sols Orden [SS]

Hvad man ellers kan hive op fra kælderen, og som katten har slæbt ind, er forgreninger, filialer, supportere, hangouts, håndlangere, netværkere, contracters, lejesvende, wannabes.
Nogle har karakter af loger, andre er blodbånd, klan-netværk, mødefora, syndikater, karteller, hemmelige samfund, efterretningsvæsener, sekter, kulte, kirker, foreninger med særlige medlemskort, nepoter/nepotister, paraplyorganisationer.

De befinder sig alle steder, du kan forestille dig, og en del steder, du endnu ikke har forestillet dig. Nogle gange findes de ikke længere, for de er morfet til noget andet. Mafia flytter sig og skifter ham og hudfarve som en kamæleon, når der er brug for det. Til gengæld kan man finde deres efterladenskaber som den usæd, de har plantet, de giftige strukturer, hvormed de styrer verden.
Vi tager en hurtig flyvetur med stikprøver:

Chabad Lubowitch [DF]
Den Khazariske Mafia [DF]
B’nai B’rith – JDL [DF]
Sanhedrin [DF]
Cosa Nostra – den sicilianske mafia
Comorraen – den napolitanske mafia
Den albanske mafia
P2-logen [SS]
NATO – Otan (de 9 vinkler) [SS]
EU, FN, IMF, WTO [SS]
World Economic Forum [SS]
Det muslimske broderskab
Triaderne [DF]
Yakuzaen [DF]
Chicago Mafiaen
New York Mafiaen
Den russiske mafia Bratva
Det fuldt intakte KGB-netværk
Jesuitterne [SS]
Zionisterne [DF]
Vatikanet [DF] [SS]
Venetianerne
Centralbankvæsenet [DF]
US Deep State [DF] [SS]
CIA, Mossad, NSA, MI5, MI6 [DF] [SS]
Pentagon
Diverse politiske frimurerloger [DF] eller [SS]
IRA [SS]
Rothschild-syndikatet [DF]
The Crown / City of London [DF]

Det er blot et par håndfulde i tilfældig orden, størrelse, karakter og betydning + estimeret eller åbenlys relation til én af de to overordnede mafia-grupperinger. Der kunne skrives – og der ER skrevet digre værker om alle på denne hurtige og ufuldkomne liste. Den opvakte læser = du har mindst fem tilføjelser til listen. Når du tilføjer, så overvej en placering i fødekæden, for det vil være en interessant øvelse.

The Big Pretenders

De siger alle sammen, at de vil gøre noget godt for verden og menneskeheden.
Nogle af dem tror rent faktisk på det, for psykopater mener ikke selv, at de gør noget galt.
De undskylder alle sammen, hvad de gør af ondt, for som de siger: Målet helliger midlet.
Når de lyver, hvilket de gør 24/7/365, så kalder de det for den ædle løgn.
Når de fornægter sandheden siger de: Det er fordi, I ikke kan håndtere sandheden.
Alle sammen vil de kun én ting: Beherske verden.
Da ingen af dem har position, format eller beføjelser til at beherske den samlede verden,
har de indgået aftaler om at dele beherskelsen af verden – kaldet del-og-hersk.

Det er sådan mafia opererer i forhold til rivaliserende mafia.
Mafia har et ufravigeligt i forhold til dens medlemmer: Omertá
Det betyder: Hvis du som medlem nogen sinde taler om, hvad du medvirker til,
så betyder det tilintetgørelse af dig, dit liv og karriere, din familie, fremtid og eftermæle.

Omertá går hånd-i-hånd med nepotisme. Vi gør noget for dig, vi skaffer dig en position, vi skaffer dig del i magten, vi sørger for, at de tjener penge og kan tilfredsstille dine begær. Du gør noget for os, når vi kalder på dig. Du stiller ikke spørgsmål om det legale eller etiske i, hvad vi beder dig om, for det har vi afklaret på forhånd. Og du taler ALDRIG til nogen om det.

Nihilisterne

Vi har på dansk ordet fornægtelse.
På germansk hedder det Vernichtung.
Det betyder tilintetgørelse.
Det er interessant, at tilintetgørelse er det specifikke påbud ifølge Talmud,
efter hvilket de vantro, hedningerne eller som de kalder det: Goyim skal behandles. 
De skal ifølge teksten og påbudet tilintetgøres.

Det er dobbelt interessant, da Holocaust ifølge det verdslige sideskud på Talmud kaldet zionisme
konstant hævder, at jøderne er blevet udsat for netop tilintetgørelse,
mens de selv som kernen i deres såkaldt hellige skrifter prædiker tilintetgørelse.
Zionister er talmudister/kabbalister i hverdagstøj.
Jøder generelt bør ikke føle sig fornærmet over, at den mega-parasit, der har gemt sig iblandt dem, bliver hevet frem fra mørket og skalkeskjulet. Jo før, de får taget om nældens rod, jo bedre.

Fænomenet med at smøre egne ugerninger af på sit offer er et andet kernebegreb ifølge Talmud eller kabbalisme, og det hedder håndspålæggelse.
Det består i vha. et ritual, en magisk handling, at overføre et morderisk overgreb på et offer
til offeret selv, så dette offer nu bærer skylden for overgrebet.
Offeret er nu bødlen og den skyldige, bødlen er nu offeret, der som bekendt altid har ret.

Forfatterne til Talmud er af særdeles tvivlsom herkomst.
Der er stor forskel på den ‘tone’, man finder i denne skriftsamling og blandt orthodokse jøder og deres Torah, som vi kender som det Gamle Testamente.
Det næsten sataniske islæt er udpræget visse steder i Talmud.
Talmudisterne er de satanistisk-kabbalistiske kupmagerne i jødedommen.
Den khazariske mafia, azkhenazim, chassidim, sabbatæerne, Sanhedrin-rådet, Chabad Lubowitch er deres opfølgere og videreførere. 
Zionismen er deres verdslige ideologiske arm. 
Hvilket NB! ikke betyder, at de politiske zionister og dem med slangekrøllerne bryder sig om hinanden, nærmest tværtimod, de kan ikke fordrage hinanden. 

Et lignende religiøst statskup fandt sted i Kristendom og Islam.
Islam er i sit udgangspunkt en sekt indenfor jødedom.
Kristendom er jødedom-light og har INTET med Jesus at gøre men ALT med Paulus at gøre.
Who-ever-that was … (prøv med Josephus Flavius).

Vatikanet er vært for et skummelt hovedkontor for en centralstyret verdensreligion.
Kontorets hensigter og aktiviteter er af en ganske anden natur end den tro 
og det åndelige liv, som menigheden bedriver. Der er INGEN sammenhæng!
Menigheden tror = de ved ikke. Kontoret ved = de ved, at de ikke tror.

Verden er et kompleks af lukkede rum

Disclaimer:
Når vi bruger begreber som fx Vatikanet, så betyder det ikke, at hele Vatikanet er én stor rede for sumprotter. Det betyder, at der findes visse og særlige kredse og operative netværk, der har til huse her. Det samme med FN, der som organisation er så stor, at der sikkert foregår noget livsfremmende et eller andet sted, fordi der sidder idealistiske mennesker, der intet aner om, hvad der i øvrigt foregår.

Verden og dets fordækte styresystem er kompartmentaliseret = opdelt af rum med lås på dørene og skodder for vinduerne, og de, der befinder sig i et rum, har ingen eller kun kontrolleret forbindelse med de, der sidder i rummet ved siden af.

Det samme princip bruges, når nogen ønsker at producere dødbringende våben og sende dem på tværs af landegrænser. Et avanceret våben består af en række forskellige komponenter. De bliver ikke produceret det samme sted. I Danmark bliver der produceret en række komponenter til militærindustrien, mekanisk, elektronisk og kemisk, men der ruller aldrig et fuldt stykke færdigt, samlet og funktionsdygtigt våben ud af en fabriksgarage et sted nord for Søllerød. Derimod bliver der hentet en stak kasser med indpakkede komponenter, der har en eller anden uigennemskuelig betegnelse, eller måske en betegnelse for et stykke civilt udstyr til fx. medicinalindustrien. Katjump! blåt stempel og hurtigt videre. Kasserne lastes på en container og udskibes til et sted i verden, hvor myndighederne ikke ser så nøje på det. Måske er det netop myndighederne for den regering, der har købt våbnet, der modtager de resterende komponenter fra andre steder i verden. 

Jeg har for nylig skrevet, at der produceres biologiske masseødelæggelsesvåben i Danmark. Det har jeg, fordi jeg regner kilden for pålidelig, og fordi jeg regner det for højest sandsynligt. Jeg har imidlertid det hængeparti at finde ud af helt præcist, hvem det er, hvor det foregår, og hvad de producerer. Det kommer.

Case study – Operation Nedlukning

Folk kan være medlemmer af en mafia, uden at de selv ved det. De kan godt fornemme, at der er rare onkler, der kommer og går, og nu holder de bestyrelsesmøde igen, og pludselig kommer der noget lusk op i pressen, men det kender vi ikke noget til, og det er da besynderligt, at ham chefen også dukker op i visse sammenhænge … men ellers er alt, som det skal være. Det kan også være en politisk organisation, hvor alle indretter sig efter en bestemt linje, mens partilederne og deres spindoktorer får direktiver udefra-ovenfra, som de menige medlemmer ingen anelse har om. Deres rolle er bare at klappe i hænderne og blåstemple. Tag fx et kig på Medicinaldemokratiet og Slette-Mette.

Vi har lige haft lejlighed til i de forløbne to år at studere, hvordan politisk mafia opererer. 
Her en elevatorversion:

Hovedkontoret i Basel, World Economic Forum, indkalder ultimo 2019 til konference i New York (Event 201), hvor alle interessenterne og deres håndlangere er inviteret. Der afvikles en simulationsøvelse, hvor en ny coronavirus bryder løs, og der erklæres pandemi. Øvelsen giver nøje direktiver i, hvordan regeringer, myndigheder og medier skal agere, for at kontrollere scenariet og lukke det internationale samfund inkl. nationalstaterne ned via inddragelse af alle civile rettigheder og etablering af militær undtagelsestilstand. 1-2-3 dette er en øvelse, men i marts 2020 blot et par måneder senere sker nøjagtigt det, som øvelsen gennemspillede. Hvilket udelukker tilfældighed eller Det vidste vi sørme ikke noget om eller Så var det sørme godt, vi øvede os i tide. Bullshit – I vidste det hele på forhånd, for det var aftalt spil!
Til stede var et nuværende medlem af den danske regering.

Herefter malkede global-mafiaen ligesom under Finanskrisen i 2008-09 løs på det nedlukkede verdenssamfund og blev rige endnu engang, mens 100.000’er af små virksomheder lukkede ned.

Da historien så var slidt op, og dens rådne og absurde interiøre strittede til højre og venstre, så skiftede global-mafiaen fokus natten over, for nu skulle alle se bort fra fallitboet co-vanvid 19 og hidse sig op over Ukraine. Virus-varianten kommer, vi skal alle dø = vax-vax-vax blev pludselig til russerne kommer igen-igen = frygt-frygt-frygt. Den Kolde Krig er genstartet, og nu skal der lukkes ned for internettet, kommunikation, handel, finans, olie, øst-vest-relationer. 
Igen: De vidste det hele på forhånd, for det var aftalt spil!

Mafiaen opkræver beskyttelsespenge. Hvis du ikke betaler, så kan vi ikke garantere for, at din butik ikke bliver smadret i morgen, kan vi vel? Du frygter, vi leverer ‘sikkerhed’. Er det ikke smukt?

Her er links til en af de mest dybdegående videoproduktioner til kortlægning af den globale mafia.
Afsnit 1
Afsnit 2

—– o —–

Download OVERETAGEN som PDF

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *