Essay

Ord og billeder der lyver

Ord skal omgås med forsigtighed og omhu.
Når de først er ude, er de svære at trække tilbage.

Emnet er svært alene af den grund, at vi er nødt til at bruge orde for at beskrive ord.
Det bliver abstrakt, selvom det kunne være ganske konkret.
Ord røber intention. Her bliver det endnu sværere, for ord kan ikke stå alene. Vi er nødt til at vurdere dem på de handlinger, de forudsætter, indeholder, opfordrer til og medfører.

Hvis man siger ét og gør noget andet, så er man utroværdig.
Hvis man gør ét og siger noget andet, så er man en løgner.

Ord i munden med gode intentioner er din støtte.
Ord i munden med dårlige intentioner er et våben vendt imod dig.
Husk blot, at den gode intention i hovedet på en tåbe fører lige lukt til helvede.

Da vi jo alle har læst Ordbog over nysprog 😉 ved vi, at ord kan betyde hvad som helst, hvis det er intentionen. Vi er blevet til storforbrugere af ord, der er vredet til ukendelighed.
Eller rettere: Vi tror, vi kender dem, men så viser det sig, at de i mellemtiden betyder noget andet.
Ord er forklædninger.

Den forurenede og mishandlede verden af ord

De kalder det for vacciner, altså dem du ved, som de bruger ord, ord og atter ord på for tiden. Men det er alt andet end vacciner. En vaccine er en lille og ufarlig dosis af en infektion, der vækker immunforsvaret til at gå i aktion på forhånd, inden man bliver udsat for hepatitis, gul feber og den slags. En vaccine er en immunisering. Hvis ikke den er det, er det IKKE en vaccine.

De rigtige betegnelser for det, som en bestemt grådig og magtfuld industri ved hjælp af organisationer, medier og politikere har udsat verden og menneskeheden for, ville være:

 • genetisk eksperiment
 • genmodificering
 • medicinsk forsøg
 • anti-immunisering (de såkaldt vaccinerede har et kraftigt sænket immunforsvar)
 • giftigt kemisk-biologisk affald
 • masseødelæggelsesvåben
 • laboratorieskabt infektion
 • trojansk hest for en biologisk computervirus, transportbånd for ‘noget andet’

Alt sammen på én og samme tid. Som de siger deroppe i toppen: Man sætter ikke en så omfattende militærlignende operation i værk, uden at der er flere formål med den. Alle skal jo have noget for deres investerede interesse, ikke sandt?

Den forurenede og mishandlede verden af billeder

Ultimo januar, hvor disse ord er nedfældet, foregår der store demonstrationer i Belgiens hovedstad Bruxelles. Byen der samtidigt er hovedstaden for de to globalistiske mega-institutioner EU og NATO. Demonstrationerne er fuldstændigt fredelige.

Det vil sige: I et hjørne af demonstrationerne foregår der et stykke teater beregnet på propagandistisk billedskabelse, der efterfølgende skal videresendes til medierne. Det stærkt kampklædte belgiske politi bliver ledet at typer i halvcivil. Som urostiftere er sortklædte Antifaer med sorte masker, organiserede og betalte gadefascister. Du ved, Anti-fa(scist) er endnu et af de forvredne ord, der betyder det modsatte af, hvad det udsiger. Disse typer er alle betalt af verdens førende finansterrorist, milliardæren og finanssvindleren George Soros.

En række scener blev filmet af tilskuere med mobiltelefoner, så derfor ved vi, at det hele var et stykke svinsk voldsteater. Politiet var meget lidt glade for, at det blev filmet, hvilket kan ses på billederne. En række afslørende scener er dokumenteret. Politi og Antifaer går side om side. Da politiet kommer til at svare igen på en Antifa, råber han på belgisk-fra: Jamen det er jo bare os! hvorefter han går ind mellem politifolkene. 

En stak helt tilfældigt og ikke-voldelige forbipasserende bliver overfaldet af politiet og gennemtævet og smidt i busser. Især her er politiet oppe at køre over, at det bliver filmet, for det er meget lidt velegnet til propaganda.

De korrupte medier løber straks med den historie, de bliver fodret med. Dagen efter kan man se i overskrifterne, at stærkt højreorienterede uromagere smadrer løs i Belgien og omkring EU-bygninger, og på TV kommer rapportager med skyklaps-vinkler på teaterstykket. Øh … er Antifa ikke stærkt venstreorienteret? Nå, det skal man nok ikke ligge så meget i, for hvad er forskellen på sort og rød fascisme? Ikke et ord eller et billede om de 50.000+ fredelige demonstranter i Belgiens hovedstad.

Den gamle sanger har valgt et modbillede til den mishandlede verden af billeder. Respekt!

Hans kollega Neil Young valgte at slikke ringmuskel på globalisterne.
Hvis Joe Rogan skulle være på Spotify, så ville han ikke være der.
Den sidder i sulet på dig, Neil – forever! Du glemte, hvad du satte ud for, dengang.

Ord og billeder er bedrageriske

Styresystemet og dets repræsentanter har som dogme, at sandhed ikke findes.
Derfor lyver de jo ikke, når de fortæller en løgn, gør det vel?
Hvor bekvemt er det ikke at være udstyret med så smart en gummiparagraf?

Systemet har et storhedsvanvittigt ord for den slags svineri. De kalder det for den ædle løgn. Hvor syg i hovedet er ikke disse folk? I deres arrogante selvopfattelse har de lov til at lyve offentligt, de har nærmest pligt til det. For folk kan jo ikke håndtere sandheden?

Åh jo, det kan folk godt, og det ved de udmærket. De bryder sig bare ikke om tanken om, HVORDAN folk meget vel kunne tænkes at håndtere sandheden. Altså den sandhed, som officielt ikke findes, men det må den jo gøre alligevel, siden de er så nervøse for, at den skal slippe ud. Hvis – og lad os hellere sige NÅR den slipper ud, for den er allerede ude og den har det med at brede sig i takt med, at repræsentanterne for styresystemet nærmest dagligt bekræfter, at de lyver-lyver-og-lyver. 

Disse typer er ganske alvorligt indbildske. Dette charmerende træk har et langt stykke hen ad vejen givet dem vind i sejlene. Selvsikkerhed er generelt en murbrækker og kan give meget goodwill og succes – indtil et vist punkt. I oldtiden kaldte de det for hybris. Det kammede over, snoren knækkede, kæden røg af. Deres egen charme vendte sig imod dem, da de overspillede deres kort.

Der er det uheldige set fra løgnerens synspunkt, at det er vanvittigt svært at trække i land. Hvis man er nået til det punkt, hvor man er nødt til det, så kan det kun ske ved at smøre mere løgn ovenpå. Vi ser ALDRIG politikere og medier trække i land ved at sige, at de løj. Men de kan ikke engang finde ud af at sige, at de tog fejl og bede om undskyldning for det, for er vi ikke alle mennesker? De ville tabe så meget ansigt, at deres liv i branchen ville ophøre omgående. Arrogance og dum stolthed hører nøje sammen.

Psykopater angrer aldrig, de går i graven uden fortrydelse. De magthavere – og en del af dem ER vaskeægte psykopater – der har mimet psykopatien i form af indlært sociopati, vil forsøge til det sidste at sno sig som glatte ål. Hvis det ikke lykkes, vil de forsvinde ud af bagdøren og efterlade en rodebutik. Det sidste, vi hører fra dem, er ekkoet af den seneste løgn, de fyrede af.

Løgnen når altid et point of no return. Herfra er det ikke længere muligt IKKE at lyve. De kan ikke indrømme, at de løj-løj-og-løj, for konsekvenserne af deres løgne og den gigantiske forbrydelse, som løgnen dækkede over, ville skrige på et lynch-scenarie. De bliver altså ved til den dag, de går ned med hele skibet, mand og mus, rotter og kakerlakker og sig selv inklusive.

En ‘sjov’ lille detalje. World Economic Forum har i år aflyst deres årlige møde i Basel. De siger selv, at det skyldes covid og smittefare og ja-ska-gi-dig-skaja. Aaaah, det er nok ikke lige derfor. Det skyldes simpelthen, at denne hyper-elitære tænketank, dette sammenrend af multimilliardærer og deres mafiøse hangout’s og wannabe’s har modtaget så mange dødstrusler, at de ikke tør møde op. Ikke noget, vi hverken anbefaler eller hylder på dette site, men ikke desto mindre et faktum. Hadet mod globalisterne og deres arrogante forum og organ er simpelthen så stort, at der er lynch i luften.

Nedlukning

Det hed Operation Lockdown. Nedlukning spiller en afgørende rolle.
Lad os lige vende den, for hvad vil det sige, og hvad er det, der lukkes ned for?
Skulle der her sidde en eller anden spade derude og ordret gentage løgnhalsenes omkvæd med, at far-og-mor stat skam i sin rørende omsorg for sine små børn lukker ned for deres skyld, så får de en flad på stedet !!

For det første: løgn lukker ned for sandheden.
For det andet-tredje-fjerde … vi taler om nedlukning på mange niveauer.

 • Der blev lukket ned for, at folk kunne mødes og udveksle erfaringer og synspunkter.
 • Der blev lukket ned for, at fagfolk med seriøse bekymringer for værdien af de politiske beslutninger, der tvang samfundet til at gå i stå – med sikkerhed som begrundelse. 
 • Der blev lukket ned for borgernes rettigheder, de rettigheder som det tog generationer af tunge kampe med statsmaskinen at få på plads. 
 • Der blev lukket ned for den frie bevægelighed, en anden fundamental ret, som vi har i et civiliseret samfund.
 • Der blev lukket ned for demokratiet, og en en funktionel militær undtagelsesstand trådte i stedet – hvilket magthaverne var for feje til at indrømme. Ordmagien bestod også i de ord, man bevidst UNDGIK at bruge.
 • Der blev lukket ned for 10.000-vis af små selvstændige virksomheder, mens de store virksomheder, afdelingerne af de globalistiske syndikater ragede til sig. Summen af virksomhed er konstant, men ejerforholdet flyttede sig. Igen-igen, for det samme skete i 2008-09 ved den finanskrise, som globalisterne også havde deres beskidte fingre langt inde i.
 • Der blev lukket ned for de to vigtigste år i børns liv.
 • Der blev lukket ned for almindelig tillid mellem mennesker – mens de korrupte ledere (jeg taler af direkte erfaring her) sad og slyngede om sig med ordet tillidsbaseret.
 • Der blev lukket fysisk og kontant ned for x-antal gamle menneskeliv. Udover at de ikke kunne klare endnu en infektion, så døde mange uden tvivl af stress og ensomhed og psykosomatisk ødelæggelse af deres i forvejen skrøbelige immunforsvar.
 • Der blev desværre også lukket ned for ikke-gamle levede liv, for alle er nu ramt af nedsat immunforsvar. Selv toptrænede og sunde elitesportsfolk falder om på banen i 100-vis ramt af hjerteslag.

Vi kan blive ved, for de nedlukningslumpne løgne kender næsten ingen grænser. Hele Operation Lockstep var styret af en grundlæggende liderlighed efter at lukke ned for selve livet. Det var en dødskult drevet af dødsdrift. Det var et blødt-beskidt globalt folkemord. 

Løgnen var pakket ind i løgn. Ondskab var forklædt som godhed og omsorg. Usikkerhed blev formidlet som sikkerhed. Sygdom og gift blev solgt som medicin.

Et par lande i verden har valgt strategien med den lille malkeko. Et skridt frem og to tilbage – til der hvor vi var lige før. Du husker måske sangen fra dengang. Danmark er et af dem. Lige nu trækker regeringen i land og lemper restriktionerne pr. 1. februar 2022, ser det ud til. Det har de jo gjort før, men så slog de til igen, bare værre. 

De løj forinden. De løj undervejs. Og nu er de pludselig flinke og rare og taler sandt. Javel ja.
Der er to scenarier eller prognoser:

 • Regeringen var virkelig fået et prik på skulderen af nogen modspillere derude, der har gjort dem opmærksom på, at de styrer lige lukt i afgrunden. De hører også lyden på vandrørene og ved, at der er store retssager på vej i efterspillet. De har omsider lyttet til de rigtige og ikke-intimiderede eksperter, der siger, at nu må galskaben ophøre. Juridiske eksperter har gjort dem opmærksom på, at de ikke har hjemmel til at gøre, hvad de har gjort. De er simpelthen kommet til fornuft … og tror vi så på den?
 • Kendskabet til og erfaringen med de karrieretyper, der sidder i den nuværende regering giver ikke grobund for naiv optimisme. For ja, de har mærket vinden blæse i en anden retning, end de fik lovning på af deres fine venner i jakkesæt nede i Bruxelles og Basel. Men de lemper udelukkende nedlukningsrestriktioner for at redde deres eget discount-jakkesæt. De er bange for deres eget fedt og lovende karriere, for folk har set, hvordan de har danset på lig for at komme frem i verden. De har vist deres sande væsen som totalitære magtbegær. 

Husk, at de i mellemtiden har fået en drakonisk pandemilovgivning i hus, som magthavere til enhver tid kan hive frem og bruge som påskud til nedlukning. Hvis deres ord skal stå til troende, så skal de fire stykker totalitær undtagelseslovgivning fjernes forever! Den amputerede offentlighedslov skal genskabes. Terrorloven skal væk, påvirkningsloven skal væk og pandemiloven skal væk. Alle tre var totalt unødvendige, da der allerede fandtes indbygget i eksisterende lovgivning, så meningen med dem var en anden, end folk fik at vide. Love som disse hører ikke hjemme i et land, hvis man vil kalde sig for et demokrati. De er lavet som undtagelseslove for at kunne tilsidesætte og LUKKE NED FOR demokratiet, hvis det passer politikernes latente totalitærhjerner.

Testzonen

Lige nu er der fuld aktivitet med at udøve damage control.
Der er ingen tvivl om, at globalisterne nøje monitorerer udviklingen i deres testzoner.
Nøjagtigt som vaccine-udrulningen er nøje monitoreret. Der er en talkode i bunden af hver injektionsampul – hvilket folk aldrig ser, for den bliver jo scannet, registreret og indsendt til en central database. Allerede fra starten røbede danske sundhedsarbejdere, at pcr-testene bestod i indsamling af genetisk materiale og videresendelse til en global database. Det fik folk ikke at vide, hvilket er en voldtægt af deres rettigheder.

En gruppe svenske snushaner har udviklet en app, så man kan se, hvilket type vaccine, man har fået. Det store rotteforsøg tester for alt muligt, og der er mange varianter. Talkoden viser åbenbart, om det er den dødelige, den skadelige, den mindre skadelige dosis eller placeboen, der var i ampullen. Af indlysende grunde er det noget, som folk heller ikke blev oplyst om. Det er også grunden til, at vaccinefabrikanterne ikke vil oplyse om, hvad indholdet er. De henholder sig til lovgivning om fabrikshemmeligheder og siger, at det vil blive offentliggjort om 65 år!
Jeg tror ikke, vi kan vente så længe.

Canada er udset som testzonen for at gå hele vejen sammen med Australien. Det er bemærkelsesværdigt, at det netop er to angelsaksiske lande. I Irland, Skotland og New Zealand, de øvrige angelsaksere, ser det bestemt heller ikke godt ud.

Men den totalitære Trudeau-regering er løbet ind i uforudsete problemer. 100.000 lastbilchauffører har valgt at sætte kurs mod landet med forsyninger til befolkningen. Trudeau, den enevældige sadistiske pædo-korrupte præsident, blev pludselig klam om fødderne og meldte ud, at han lige var blevet testet for covid men var negativ – så derfor (?) valgte han at gå i selvvalgt karantæne i fem dage … javel ja. Mon ikke den feje kryster valgte at stikke halen mellem benene, da han så to millioner+ tons dødvægt på hjul rulle frem mod sit palads?

Hvad var herefter udmeldingen fra den canadiske regering? At nu ville canadierne miste samtlige borgerrettigheder, for Staten ejede nu deres krop! Sideløbende var der anlagt koncentrationslejre beregnet på internering af ikke-vaccinerede og andre elementer, som regeringen ikke bryder sig om. Det er, som om der er lagt op til en katastrofe her. Det er så overtydelig en krigserklæring mod en befolkning, som tænkes kan. Fronterne er linet op, og canadierne er nu tvunget til at kæmpe for selve deres liv. Denne situation bliver nøje monitoreret. I modsætning til Australien, der nu for anden gang i sin historie er blevet til en isoleret fangeø, så har Canada en lang grænse til USA, hvor mange af deres forsyninger ankommer. Canada producerer på grund af klimaet ikke frugt og grønt nok til at opretholde befolkningen. Det kunne de sagtens gøre, men det er en anden historie.

Globalisterne har forsøgt at skabe en fødevarekrise ved at blokere de amerikanske lastbilchauffører fra at aflaste skibe fra Asien ved USA’s vestkyst. Det er her, der ligger tre af de korrupt-demokratisk-styrede delstater Californien, Oregon og Washington St. Så lastbilchaufførerne har valgt at operere på egen hånd, siden de ikke kan udføre deres normale arbejde. De satte i konvoj kursen mod det endnu mere forpinte Canada i solidaritet med befolkningen sammen med overvejende canadiske chauffører. De blev mødt af store folkemængder og klapsalver på deres vej mod Ottawa. Så krysteren Trudeau skyndte sig væk efter arrogant at have kaldt en lille gruppe ekstremister.

Man kunne sagtens forestille sig en scene, når-og-hvis regeringen går i gang med at internere (og henrette?) befolkningen i interneringslejre. Der skal blot en enkelt løssluppen lastbil til at køre igennem hegnet på en canadisk KZ-lejr. Og så er regeringen nødt til at sætte tanks ind. Men hør engang, hvad kan en håndfuld lastbiler med sneplove som frontskjold og murbrækker ikke gøre af skade selv mod militære køretøjer? Og hvad nu, hvis det canadiske militær gør mytteri og nægter at skyde mod deres egen befolkning. Er det derfor, at regeringen har inviteret hele enheder fra det kinesiske militær ind? Er det dem, der skal skyde mod canadierne? Hvis et sådant scenarie ruller ud, så vil Kina få meget svært ved at forklare sig og begå sig i det internationale samfund, og i forvejen går det ikke for godt.

Ukraine

Det kan ikke være læsere af dette site og næppe heller nytilkomne ubekendt, at US-neocons i 2014 foranstaltede et statskup i Ukraine og indsatte en korrupt regering af fascister/nazister. I Ukraine og Lithauen fandtes der stadig enklaver af nazister med historie tilbage til WW2. Deres historik er temmelig klar og også ganske forståelig, for der var et ganske enormt og fuldt berettiget had til Sovjetstaten dengang. Bare sig Holodomor, og et af det helt store folkemord kommer frem på skærmen. Stalin-regimet lod millioner af ukrainske bønder massemyrde. En lang historie – læs: Den russiske revolution.

Grupper som disse er manipulerbare. De er ufarlige og omgængelige i sig selv, men med den rette benzin hældt på det rette bål og efterfølgende spændt for en politisk vogn, så sker det, som vi så i 2014. Det var de daværende globalister, der skabte revolutionerne og verdenskrigene, og ved murens fald slog de til igen. Ukraine er i dag som dengang verdens bedste landbrugsjord, Europas brødkurv kaldte man det, og globalisterne ville for enhver pris have fingre i det. Det var grunden til Holodomor, og det var grunden til statskuppet i 2014, massakren på Maidanpladsen i Odessa, krigen mod Østukraine og industribyerne Donetsk og Lugansk og hele propagandaen mod Rusland og deres påståede invasion af Krim – der var russisk flådebase siden Katharina den Store.

På det seneste har de amerikanske neocons, Pentagon og NATO forsøgt at køre sig i stilling igen i forhold til Ukraine og Rusland. En russisk militærøvelse – og den slags foregår årligt og rutinemæssigt – blev udråbt til, at russerne var i færd med at invadere Ukraine, og det må der svares igen på, hvorefter NATO pustede sig op. De ville i krig med Rusland, sagde de.

Og hvad sker der så? Russerne tvinger ukrainerne til forhandlingsbordet, og de stadfæster Minsk-freden, altså våbenhvilen, der blev indgået for et par år siden, der aktivt arbejder for restaurering af forholdet mellem Øst- og Vestukraine. I mellemtiden har Kiev-Ukraine, altså Vestukraine skiftet deres præsident ud med en mand, Volodymyr Zelenskyy, der ikke bare er en US-neocon-støvleslikker – og hvem var ikke med i forhandlingerne? USA! Som Zelenskyy sagde: Joe Biden skal ikke fortælle os, hvad der foregår her. Jer er her, og jeg ved, hvad der foregår. Vi husker måske Biden og hans inkompetente drugmisbrugende luderkneppende søns involvering i bestikkelsessager i Ukraine. Ukrainerne fik nok af manden og hans mafiafamilie.

Så Putin – like him or not – hev som den drevne geopolitiske skakspiller, han er, endnu engang stikket ud af spilledåsen. Hvis amerikanerne og NATO foretager en aggression, så fremstår de entydigt som aggressorer, og der skal voldsomt meget propagandaløgn til for at fremstille sig som andet og bedre til propagandamedierne = samtlige mainstream medier i Vesten.

Læs også: Tvekamp med Gud i ryggen

Ekstrabladet

Der kan siges meget om denne danske avis. De repræsenterer bestemt mainstream medierne. De er helt klart tabloide. Men de har altid haft en reserveret lomme af seriøs journalistik, hvilket bla. har skaffet deres journalister et stribe Cavling-priser. Så ved siden af den vanlige svinehunde-pseudojournalistik, som kendetegner tabloide medier, har de haft en enklave af hæderlighed.

For nylig kom Ekstrabladet ud med en leder-kommentar med titlen: Vi tog fejl.
De sagde simpelthen undskyld for, at de ikke havde været skarpe nok til at stille kritiske og relevante spørgsmål til regeringens udrulning af statistiske fortolkninger af den pandemiske cirkusforestilling. De var så tæt på at sige det uden at sige det: At regeringen havde løjet. Ekstrabladet tør, hvor andre tier var deres gamle motto.

Det ankommer samtidigt med, at regeringen beslutter til at hive covid-restriktionerne i land. Så længe det så varer. Det er ikke slut, før det er slut. Men det sender i hvert fald et signal gennem røgskærmen om, at der foregår et tovtrækkeri bag facaden. Vi er vidne til et hus i konflikt med sig selv.

—– o —–

Download OVERETAGEN som PDF

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *