Essay,  Poesi,  Politik

Profeten Alkasetzers seneste opstød

Profeten Alkaseltzer plejede med jævne mellemrum
at få et af sine decideret sure opstød,
som han altid valgte at lade gå ud over indbyggerne i Slaraffenlund,
og han indledte denne gang til indbyggernes overraskelse sin forventelige-forventede svada med udråbet:
I ER MEDIERNE!

Hørte I, hvad jeg sagde, I hundehoder?
I ER MEDIERNE!
Skal jeg skære det ud i pap, rockwool og gasbeton for jer?
Fatter I efterhånden, hvad der flyver om ørerne på jer?
Har I snart fået nok af sovemedicin på sutteflaske?
Er den efterhånden feset ind, at den lille grønne ‘ON’ på remoten
er ensbetydende af endnu en gang intravenøst tyrelort?

Det er på tide, at den trænger igennem den sidste afkalkede sprække i de fortykkede hovedskaller,
at hér hjælper der ikke nogen kære mor og far og syge tante Oda eller andre statsdannelser.
De har forladt jer og fået andre legekammerater,
og jo før I får håret ud af postkassen og hovedet ud af hullet i bagperronen, jo bedre.

Ja, rigtigt fornemmet du dernede på bagerste række,
det betyder så, at du og kammersjukkerne pinedød er nødt til at få tungen på gled og geled,
gnedet de små betændte-forsovede øjenglugger og hevet bomulden ud af øregangene.
Det er slut med at sidde og pille næse og lege med afføringen på potten.
I ER MEDIERNE! Hvor svært kan det være?

Det betyder på godt dansk, at I er nødt til at tale sammen om visse emner i den tunge ende af skalaen,
som I ellers har håndteret som katten om den varme grød.
Det betyder, at det ikke længere er godt nok at downloade en gennemtygget færdigret
og kalde det for meningsdannelse.
Det betyder, at I selv skal gøre et stykke hjemmearbejde for at kvalificere jer
til at åbne munden i de voksnes selskab.
Det betyder, at I selv skal tage ansvar for at posten kommer frem og helt ud i krogene,
selv når sneen fyger sidelæns med vindstød op til orkanstyrke.

FOR I ER MEDIERNE!
Sådan er det.
Og fat det helst før jeres nabo, der er faldet i søvn foran flimmeren.

*

Vi er nødt til at råbe højt om Det Høje Nord.
Vi er nødt til at skrive, tale og lave billeder om det.
For de luddovne, krysteragtige, duknaddede medier gør det f-fiseme ikke.
For se lige, hvad de gør i Canada.
50.000+ lastbilchauffører har fået så meget NOK
af deres arrogante tøsedreng af en yuppie-hipster-soyboy totalitærhjerne
af en ‘præsident’ og en regering og deres globalist-pushere.

Da de ca 2 millioner tons stabil vægt
– vi taler ikke engang om den dødvægt, som blot en af disse trucks evt. udstyret med en sneplov kan præstere, hvis den ved et uheld skulle finde på at køre igennem en vejspærring –
nærmede sig hovedstaden Ottowa,
så syntes den silkeklædte dukkedreng, at det var på højeste tid,
at forsvinde ud af bagdøren på regeringsbygningen og gå i skjul
på en ukendt adresse, hvor de slemme truckerdrenge ikke kun få deres barkede næver i ham og ruske
ham for sine overgreb på kammeraterne, deres familier og resten af den canadiske befolkning,
der også har fået så meget NOK!

Og for at det ikke skal være rigeligt, så har landmændene på det seneste
fået ligeså meget NOK! og de har fyret op under deres traktorer
og sat kursen samme vej.
Lur mig, om ikke det kommer til at danne skole i resten af den cvids-vanvidsverden.

*

Interessant er det imidlertid, hvor etablissementet er placeret og især HVEM etablissementet er.
Det er de selvsamme priviligere siddende på flæsket i Canada som andre steder, der hævder i deres ideologiske forankring at være solidariske med arbejderklassen. For det canadiske oprør er et ægte oprør startet af det, der i dag ville svare til den arbejdende befolkning, klasse eller ej.

Det står altså tydeligt mere end nogensinde, at det aldrig var folkets eller arbejderklassens ve og vel, der lå venstrefløjen på sinde. Det var deres egne privilegier. De ville bare have magt, men de ville ikke noget konstruktivt med den. De skabte et samfund med en konstruktion og et regelsæt, der servicerede dem selv. Og når venstrefløjen bliver sendt til tælling, så viser historiens erfaring,, at korruptionen flytter sig over til højrefløjen. NeoCons er ligeglade med højre og venstre, rød eller blå, for det handler slet ikke om højre-venstre. Hykleri og korruption kender ingen farve eller fløj.

Canada er det for tiden bedste lokale-nationale eksempel på denne dybe og nu tilspidsede konflikt mellem en global magtelite og de befolkninger, som har den dybeste foragt for – MEN som de samtidigt er dybt afhængige af til at opretholde deres magt og livsstil. Deres historiske brøler er deres hybris. De lægger ikke længere skjul på deres foragt. De sidste rester af vi-lader-som-om-filantropi er ynkelige og voldsomt gennemskuelige. Alle kan se de det.

En indædt supporterklike, medløberne, kollaboratørerne kører stadig frem med deres smæderi. I Canada’s medier misrepræsenteres disse protester, der er bakket op af flertallet i befolkningen, der ligesom truckerne ikke har lov til at leve et stille, roligt og normalt liv længere men er nødt til at gå rundt i evig, duknakket frygt for det jakkeklædte etablissement i Ottawa. Tyrannerne trådte i karakter og bekendte kulør, og ligeså gjorde befolkningen. Magthavernes propagandamedier kører en lind strøm af hån mod de protesterende og kalder dem for ekstremister, anti-vaxxere, voldsstiftere osv. Altså ord-for-ord alt det, som magten selv bedriver. Det kaldes projektion.

  • Regeringen er okkuperet af venstreekstremister ligesom det demokratiske parti i USA. Canada har en lang tradition for venstrefløjsstyre, og nu viser det sit grimme totalitærfjæs.
  • Etablissement har supporteret anti-vaxxing, for mrna-vaciner har intet med vaccinering at gøre, det er nærmest det stik modsatte: af-immunisering af organismen.
  • Medierne har opfordret til vold imod befolkningen.
  • Politi og militær er beordret til at slå hårdt ned på modstand.
  • Propagandisterne taler om protestanterne som et ubetydeligt mindretal, mens de selv repræsenterer det priviligerede mindretal.
  • Lovgiverne indfører regler, der angriber og skader befolkningen i stedet for at beskytte den.

Den slags retorik, der nu kører i de canadiske mainstream-medier, er stadie to i processen. Husk processen om sandhedens fremfærd. Først bliver den ignoreret. Så bliver den angrebet og latterliggjort. Til sidst bliver den accepteret og hyldet. Canadierne er nået stadie to. De fleste andre steder i verden er vi stadig i stadie ét, for medierne er fuldstændig tavse om de masseprotester, der fylder gaderne i 150+ storbyer verden over.

Magthaverne lukker bare døre og vinduer og forskanser sig i deres paladser. Eller stikker af som den canadiske præsident, der forlængede sin tid på posten på samme tid, som verdenshistoriens største valgsvindel fandt sted i USA. Hmm .. tænker man, det stykke software, der ligger bag, er brugt flere steder og ved flere lejligheder i verden til at manipulere valg. Venezuela, Burma bla. Og siden de brugte det i USA, hvor har de så ikke brugt det?

Men den slags har et bagslag. For når regeringer indsættes ved svindel – de kalder det som regel for ‘regimeforandring’, for det lyder finere – skaber det samtidigt regeringer bestående af korrupte folk, og regeringer som ikke har den folkelige opbakning. Det forklarer også, hvorfor disse regeringer opfører sig så overtydeligt befolkningsfjendtligt. Det er her, bagslaget sætter ind.

Man kan stjæle magten, man kan snyde og svindle sig til den, man kan true sig til den, man kan skræmme folk fra vid og sans og forføre sig til den. Men den regnskabetes tim, den skammens dag kommer, hvor den skal leveres tilbage. Maghaverne forstår ikke det ansvar, der følger med magt, de forstår ikke at bruge den konstruktivt. De forstår så meget, at de skal klamre sig til den, så længe de kan, men de forstår ikke, at den ikke tilhører dem, og at den kun er betroet til låns.

Den dag er rykket tættere på i Canada. Andre store lande vil følge trop. Sært nok udspiller de grelleste eksempler sig i den håndfuld stater, de fem angelsaksiske lande, der er resterne af det britiske imperium. Det er bestemt ikke tilfældigt. Disse lande har hele tiden været styret bag kulisserne af The Crown i London. Ikke kronens som i kongefamilien, for de er kun en vedhæftning. Men den globale finansmafia med hovedsæde i The City of London domineret af visse banksyndikater. Denne mafia er drivkraften bag århundreders krige, ødelæggelser, folkemord, plyndringer. Deres fingeraftryk sidder overalt på de hændelser, der nu tilspidser sig. Vi behøver ikke at teoretisere om det, for de har i lang tid udtalt sig om det i tydelige vendinger – der er bare ikke så mange, der indtil videre har hørt efter i timen.

En tilsvarende mafia – der er to store af slagsen (Dragefamilierne og Den Sorte Sol) – kører et lignende spil på kontinentet, gennem EU, Bruxelles, Basel. Davos-slænget om man vil. Derfor ser vi optrapning af totalitarisme og tilsvarende tilspidsning af konflikt mellem elite og befolkning i Østrig og Tyskland.

Så Mr. Trudeau i Canada stak af, da det spidsede til. Han undskyldte sig med, at han var blevet testet – negativ?! Det samme gjorde også Davos-slænget, for World Economic Forum valgte at aflyse deres årlige møde på grund af … covid! Det er åbenbart den nye standardplade, man kan stikke, når man vil gemme sig. Sandheden er nok snarere, at Klaus Schwab og co. kandiderer som den mest forhadte organisation i verden, og at de simpelthen frygtede for belastende masseoptrin under mødet.

Det må være lidt af et paradoks at være et elitært stykke scumbag. På den ene side vil man gerne holde det hele hemmeligt og så langt væk fra offentlig bevågenhed som muligt. Men hvad skal man med al den magt, når man ikke har lov til at blære sig med den? Så det ene øjeblik forskanser de sig, og det andet stiller de sig op og poserer og pranger. Men folk har opdaget det og vender projektørlyset i deres retning og hør-hov, det var skam ikke meningen, det er jo ikke vores projektører længere.

Men som vi ved fra skolegården: Hvis bøllemobberen, der har truet og kuet alle andre, en dag får en på tæven af en lille lort, der har fået nok, så trækker han sig bare flovt skummende af raseri over i et hjørne af gården for inden længe at vende tilbage med flere ondskabsfuldheder.

Hvad ser vi her til lands? En regering på retræte. Nu skal de igen fremstå som flinke og generøse. Bare roligt, de vender tilbage med flere ondskabsfuldheder, det er sådan de opererer. Det er nu meningen, at vi skal sidde på vores hænder uden at gøre en skid, falde tilbage i sofaen og glo på fladskærm – hvorefter lige om lidt WHAM! Ekstra-ekstra – ny og superdødelig variant opdaget på en stillehavsø, vi skal alle dø, alting lukker ned igen-igen, for i mellemtiden er der sparket en pandemilov ind, der giver sundhedsministeren de samme beføjelser som Stalin og Mao Tse Dong. Og Justin Trudeau ifølge Justin Trudeau. Så Slette-Mette og hendes stab vender tilbage, du kan rolig være urolig.

*

Hvor bliver det interessant det her!
Som stadigvæk (og mod forventning) ansat i Region H konstaterer jeg, at en ledende overlæge fra psykiatrisk akutmodtagelse på Bispebjerg Hospital har udtalt sig kontra-mainstream ved at kalde coronapandemien for ‘en massepsykose, et vanvittigt teater af angst og splittelse drevet af dumhed, magt og økonomi’.
Woff!! Opgøret er startet.

Jeg kender systemet.
Når en ledende overlæge gør den slags, skyldes det, at en hel bunke af hans/hendes kolleger på samme niveau har talt sammen i baglokalet og er af samme opfattelse. Man går aldrig alene i læge-kollegiet uden konsekvenser for ens karriere.

Det betyder med andre ord, at vi må regne med et bagland af læger, der PÅ INGEN MÅDE er tilfredse med det fagligt-psykiske mundbind, de er blevet pålagt i de forløbne 22 måneder.

*

Og du derovre –
Jeg vil godt se dit klamydiapas,
for jeg synes, du virker som en af slagsen,
og jeg vil godt se dit spedalskhedspas,
for jeg synes, at din næse er ved at falde af,
og jeg vil godt se dit hæmoroidepas,
for jeg synes, du hænger lige lovligt meget ud,
og i øvrigt vil jeg gerne se dit politiske korrekthedspas,
for jeg synes måske, at du virker som en af de suspekte individer,*
der ikke falder ubemærket ind i de korrektes geledder,
hvor vi alle viser samfundssind.

Og du dernede –
jeg vil godt se dit socialpas,
for jeg er ikke helt sikker på din socialværdi,
og jeg vil godt se dit pointpas,
for jeg er ikke sikker på, at du har nok til at gå over gaden,
og jeg vil fremover godt se dit v-pas,
for jeg vil godt være sikker på, at vi deltager i samme rotteforsøg,
og jeg vil godt se dit ID-pas for sammenkørte databaser,
for jeg vil godt tjekke, at din bagdør står pivåben for overvågning
og jeg vil godt se dit samfundspas,
så jeg kan være sikker på, at du har lov til at være i MIT samfund.

—– o —–

Download OVERETAGEN som PDF

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *