Essay,  Historie,  Kultur,  Økonomi,  Politik

Verdensspillet del 12 – operatøren

Deep State – hvad er det?

Udtrykket Deep State er introduceret af litteratur-professor Peter Dale Scott fra Berkeley Universitetet. Manden er pt lyslevende, 95 år gammel og stadig aktiv. Han har en PhD i politisk videnskab men er også, forfatter, digter og tidligere diplomat for Canada. Begrebet beskriver de komplekse og skjulte strukturer, der operer bag det officielle statsapparat. Nogle af strukturerne kan ses, men ofte er vi ikke klar over, hvordan de skal forstås og ofte udgiver de sig for at være noget andet. Andre er helt usynlige.

Begrebet er blevet til et slags mundheld og skraldespand-fællespulje for alle tænkelige brokker af information, von-høren-sagen, teorier, gisninger. Det er for så vidt forståeligt, for Deep State er komplekst og har mange tråde og netværk. Der er noget edderkoppe-agtigt over den. Dernæst bygger strukturen netop på, at ingen får kendskab til den, og dens vagthunde bruger mange kræfter på direkte disinformation (counter intelligence). Og når noget så omfattende er skjult men efterladende en tydelig fornemmelse af, at der er noget og nogen bag skærmen, der trækker i trådene, så opfordrer det til teoridannelse, så er teoridannelser ikke forbudt, som DS selv har fremstillet det for at forhindre irriterende spørgsmål, så er det både legitimt og nødvendtigt. Vi skal blot ikke glemme, hvad en teori er for en størrelse: Noget vi har stillet op for at afprøve virkeligheden, og som i begrebets natur skal tilpasset resultatet af afprøvningen.

Dee State – og her går vi lidt udover Dale Scotts definition – er et globalt netværk af politiske, finansielle, militære fixere. Vi kan også kalde dem for operatørerne. Det er ikke organisationer som World Economic Forum som sådan, der er The Deep State, for fixerne/operatørerne er ankommet tre uger i forvejen, når WEF afholder deres årlige skueplads, og når de går i luften med al deres opblæste pomp og pis og Klaus Schwab-fascisme, så er det hele allerede fixet og tilrettelagt, og WEF-officials er kun en stak skuespillere i et udhængsskab. De fremmødte er deltagere-statister i skuespillet, samtidigt med at de modtager beskeder på, hvad de skal gøre bagefter. Operatørerne har tilrettelagt en operation, forsamlingen er en overdragelsesceremoni. De foregiver, at der foregår en egentlig debat ved deres opstyltede og selvhøjtidelige paneler, men deltagerne siger kun det, der er aftalt på forhånd.

Så når vi ser disse organisationer, FN, EU, IMF, WTO, FED, BIS, CIA, NSA, MI6, NATO, Pentagon, så er deres agenda og handleplaner allerede fixet, når de lanceres. Det samme gælder for regeringerne. Vi tænker på dem som forsamlinger af folkevalgte, der tjener befolkningen via et mandat. Det et totalt ramt ved siden af. Alle vigtige beslutninger, som regeringer træffer, er fixet på forhånd. De har en kasse, de kan operere indenfor – skal den være rød, grøn eller gul, skal den smage af jordbær eller lakrids, skal den være rund eller sekskantet, skal det ske i dag eller i overmorgen? Men slutresultatet falder altid indenfor det fixede felt.

Fixerne/operatørerne handler selv efter ordre fra … Ordenen, deraf navnet, der giver ordrerne. Enten Order of The Black Sun hvis det handler om militær, sikkerhed, efterretning og medier eller Order of The Dragon hvis det handler om politik og finans.

De er af alle slags.
De kan være bureaukrat-lignende typer, eksperter/konsulenter omkring de ovale bestyrelsesborde.
De kan være folk, der er placeret i mediebureauerne til at sikre, at den samme fixede version af virkeligheden bliver normaliseret og fordelt globalt.

De kan være hi-level finansrådgivere, der ankommer anmeldt eller uanmeldt til et vigtigt møde i hovedkvarteret for Deutsche Bank. Eller Danske Bank, når de bliver grebet med bukserne nede og fingrene i kagedåsen i en 300 milliarder pengevaskersag – som de så åler sig ud af med et par gyldne håndtryk og derefter business as usual. Det såkaldte bagmandspoliti er til grin.
De kan også være udsendinge fra Rothschilds konsulentfirma hyret af Lene Espersen lige efter finanskrisen for at fortælle, hvordan hun skulle servicere de banker, der havde begået de finansnumre, der skabte krisen, så de aldrig blev stillet til ansvar men belønnet med kvit-og-frit bail-outs. De har siddet med til bords, da Helle T og Bjarne C forærede Goldman Sachs det nationale energiselskab og stak af fra ansvaret.

Måske de ikke siddet med til det besluttende møde, for som fixere har de allerede truffet, formidlet og forelagt beslutningen på forhånd i et baglokale, og så kan bestyrelsen, rådet, udvalget bare lege, at det er dem, der gør det.

Det kan også være operatører i tildækkede operationer af militær-efterretningskarakter. De kan være Jason Bourne-typerne, selvom Jason Bourne, og de siger det i filmene efter Robert Ludlums bøger, mere er af typen en asset, en standby-ressource, der kan aktiveres på given foranledning, og som modtager ordrer fra netop: fixeren.

Enhver Deep State-operatør kan til enhver tid få komme til at foretræde for en statsleder. Alle statsledere tager sig betalt for den slags møder, og vi taler om millioner af kroner. Der er hørt om priser på helt op til 70 millioner kroner for et møde. Dette er ganske simpelthen bestikkelse, for de ved godt, at operatørerne kommer med krav til statslederne om, skal vi sige, ‘ekstraordinær adfærd’.
Læs: En verden af korruption versus en verden af i morgen

Vi mener at kende skurkene, for de er for så vidt afsløret. Typer som Donald Rumsfeld bliver regnet som hoved-bagmændene i 9/11, men som han senere røbet, så er han kun en frontfigur, der er blevet fixet på forhånd. Det blev afsløret af en anden frontfigur i krigsskuespillet general Wesley-Clarke, som vi husker fra NATO-øverstbefalende i Kosovo-krigen, der røbede, at selv en såkaldt øverstbefalende ikke anede, hvem der gav ordrerne i toppen. De to mødes, og Wesley-Clarke røber (naivt?) overfor en journalist, at Rumsfeld fortalte, at Irakkrigen kun var starten, for han har lige fået at vide af ‘dem deroppe’ = hans egne fixere, at det er meningen, at USA skal indlede krige mod syv lande i Mellemøsten, Centralasien og Afrika i løbet af de næste fem år.
Så de skurke, vi kan se, er ikke de egentlige ordregivere, for de befinder sig flere led over. I sidste ende ligger – eller lå de på det tidspunkt i historien flere led over dem, som selv Rumsfeld havde møde med.

Operatørerne har fem virkefelter, og når de behersker dem, når de har placeret sig selv i på særlige kontrolposter, så kontrollerer de verden:

  • finans
  • militær
  • efterretningsvæsen
  • politik
  • medier

En tidligere redaktør ved Frankfurter Algemeine, en af Tysklands største dagblade – det var den gang, folk læste aviser – gik i whistleblower-mode og fortalte, hvordan alle nyheder, der omhandlede USA blev kontrolleret af CIA-agenter, der sad og åndede journalisterne i nakken. Hvorefter han døde. Tyskland er et i allerhøjeste grad fixet land med en amerikanske militær tilstedeværelse, der kun kan betegnes som en besættelse af landet. Det amerikanske udenrigsministerium har en afdeling i Berlin, hvilket de færreste tyskere ved, så Tyskland er altså et ekspeditionskontor for amerikansk udenrigspolitik. Tyskland har to forfatninger, en officiel og en uofficiel, og det er den sidste, som besættelsesmagten følger. Tyskland er lige for tiden ved at ødelægge sig selv som industriel handelsnation fuldstændigt imod egen interesse. Et tydeligt tegn på, at tysk politik er fixet.

Deep State i krise

Operatørerne indenfor de fem områder holder for tiden krisemøder (skrivende stund er slutningen af første uge i februar 2024). De har indset, at de ikke længere bliver betalt for deres arbejde. De har ikke fået reel løn i årevis, og det kommer ikke til det under de nuværende forhold. Deres opdragsgivere, Ordenen (Black Sun, Dragon), er løbet tør for penge og lover, lyver, truer om sig til højre og venstre for at få operatørerne til at arbejde gratis på forventet efterbevilling. The Blue Dragons alias Rothschild-familiesyndikatet også kaldet Crown Corporation med vedhæftning i form af den britiske kongefamilie og deres kinesiske familiemedlemmer i form af Li-familien og Golden Dragon / Black Dragon har lovet, beordret og lokket med alt muligt.

Men operatørerne har orienteret sig selv og er kommet til den konklusion, at de ikke længere kan stole på deres hidtidige opdragsgivere i de to ordener. Rothschild svarer for en uge siden igen med at løsgive alle deres operatører. Det samme gør Order of The Black Sun kort forinden. Men så udtaler Rothschild-repræsentanter til operatørerne: I er hermed frigivet fra tjeneste og forpligtelse fra os. Det betyder, at nu kan vi være RIGTIGE partnere men i øvrigt må I ikke glemme, at I stadig er forpligtet til Lucifer/Satan via en ubrydelig pagt. Hvilket er rent bluff, for ganske vist fandtes en sådan pagt, men den blev ophævet seks måneder tidligere, og de entiteter, som de referer til som Lucifer og Satan er bortgået. De er sendt ad Himlen til, for Den Skabende Kilde har opsuget dem.

Operatørerne går direkte til Arkivisterne, der administrerer alle pagter, aftaler, kontrakter, indgåede og ratificerede beslutninger, Hall of Records m.m. og får at vide, at denne gamle pagt ikke længere er gældende, og at de ingen yderligere forpligtelser har, når de er frigivet fra tjeneste.

Rothschild-syndikatet regnede med, at de var snedige, og at de ved at frigive operatørerne kunne springe mellemledet over, de såkaldte Black Nobilities, der er en gruppe af primært gamle italienske familier (Orsini, Aldebrandini, …) og derefter gå direkte til operatørerne og bilde dem ind, at de nu var ‘partnere’. Man man giver ikke sine partnere odrer på denne måde, og operatørerne lugter lunten. Jamen giv os lige et par dage, så får I en masse penge for det, men vi vil gerne have, at I går i gang lige med det samme. Hvorefter operatørerne siger: Vi giver jer en halv time, og vi skal se pengene på forhånd. Så hører de ikke mere fra Rothschild’erne, hvilket bekræfter deres oplysninger og formodninger.

Vendepunktet

Dette er en seriøs Deep State-krise, der varsler et afgørende vendepunkt i Verdensspillet.
Oplysningerne iflg UNN er, at operatørerne er seriøse i deres forberedelse af en overgang til et nyt system, der skal fungere til gavn for hver nation i verden. Deres tidligere opdragsgivere var globalisterne = Ordenen (New World Order), der tilstræbte opløsningen af alle nationer til gavn for deres unipolære verdensorden. De ønsker ikke, som de operatører, de er = praktikere der får tingene til at ske, at ankomme tomhændede til forhandlingsbordet med deres nye opdragsgivere – der just er de partnere, som Rothschild’erne hyklede at være. Vi husker historien om frøen og skorpionen – én gang skorpion, altid skorpion.

For dig, der har fulgt med i serien om Verdensspillet, vil du vide, hvem de nye opdragsgivere er, og at det ikke er endnu-endnu en gentagelse af tyranniets verdenshistorie. Det er noget væsensforskelligt nyt. Linket er til et videre-link til alle 12 afsnit. Serien slutter ved del 12. Når emnet genoptages, bliver det under andre titler. Spillet er på ingen måde slut, for både spillere og modspillere er stadig på banen (denne rettelsesbemærkning stammer fra juni 2024).
De nye opdragsgivere er Repositoriet, stedet hvor pengene ultimativt befinder sig i systemet, og det er det ‘sted’, som de to ordener, Deep State, Rothschild-syndikatet, m.m. har mistet adgangen til. Hvad de mente, var deres styresystem er nu brudt. Deres dyre legetøj bliver stykke-for-stykke konfiskeret eller destrueret.

Kan vi overhovedet få øje på disse bevægelser bag skærmen?
Det kan vi. Da de to ordener frigav deres operatører og assets, opstod der en akut og midlertidig finanskrise. Verdensmarkedet på børserne tegnede et tydeligt knæk og en nedadgående kurve for de nationale økonomier. Kina styrtdykkede, resten af Verden i mindre men tydelig grad. Kun Japan og Taiwan var upåvirkede – hvorfor mon? en historie til en anden gang.

Men da operatørerne rykkede fri fra de to ordener, opstod der en omgående stabilisering af verdensmarkedet. Operatørerne vidste, at med de rette modforanstaltninger behøvede verdensøkonomien ikke at gå i kaos, hvilket var emnet på ønskelisten for Rothschild & omegn. Som de siger: Ordo ab Chao – orden via kaos.

En af de løbende Deep State-operationer, der har irriteret mange, men som ingen officielt har vovet at tale om, er chem-trails, har udvist lignende fluktueringer. Da operatørerne blev frigivet og ‘the chem trail king’ blev taget ud af spillet – læs Verdensspillet del 10 – krigserklæringen / afsnit: Kemosvineri, forsvandt grafittien fra himlen i et par dage efter en uge med heftig og giftig aktivitet. I skrivende stund 080224 er den tilbage igen. Der er ca. 15-20 hi-level operatører fra SSP-divisionen Monarch Military tilbage, der har overtaget svineriet med hver deres system af underoperatører (deres downline). Men deres svineri er ikke af den samme ‘kvalitet’ som førhen. Det kan dog stadigvæk tilrådes at anvende midler til udrensning af tungmetaller og andet. Et af dem hedder flydende zeolit, der er en mineralsk opløsning, der trækker kemisk-mineralske forgiftninger ud af kroppen. En række andre planter og mineraler gør det samme, bla. bentonit, der er en vulkansk lerform. Hvis du får en akut blyforgiftning eller kviksølv-ditto, bliver du smidt i et badekar med bentonit, og det bliver trukket ud gennem huden på dig. Små doser af bentonit indtaget oralt gør det samme. Men pas på med overdosering her – jeg taler af erfaring. Du får den ondeste betonmave, hvis du ikke får væske nok.

Kemosvinenes lagre bliver nu jagtet ned. Nogle af dem befandt sig i Vietnam, på grænsen til Kazakhstan og ved Niagara-vandfaldene. Et af dem befandt sig i en underjordisk facilitet under Yale-Universitetet – stikord: Skull & Bones, Mao Tse Dong, Bush-familien, Geronimo (tjek selv). Forinden var hovedlageret og produktions-faciliteten ved 3 Gorges Dam i Kina destrueret, ligesom Wuhan-faciliteten ikke længere er kørende.

Mellemøsten

I Irak opererer der to grupper efter ordre fra Deep State og Rothschild. Den ene hedder Hezbollah i Irak, der selvom de bærer samme navn som Hezbollah i Libanon, er en selvstændig gruppe. Den anden hedder PMF, og er de, der har bombet de amerikanske baser i landet. Irak er som bekendt et land, der stadig længe efter Irakkrigen er bestat af amerikanerne – ligesom Tyskland, Sydkorea, f.fl. De har senest gjort det som protest mod israelernes amerikansk støttede folkemord i Gaza. De har nu sagt, at de stopper disse operationer. Samtidigt var der andre grupper under indflydelse af Order of The Dragon, Rothschild-syndikatet og de tiloversblevne 15-20 SSP-operatører, der annoncerede, at de ville fortsætte operationerne. Det betyder, at det nu er tydeligt, hvem der er styret af hvem.

En af grupperne hedder Al-Nujr Abar ledet af en mand ved navn Akram Al-Kabi, der var blevet lovet, at han vil overtage Ali al-Sistanis rolle som det øverste lærde i Shia-Islam og en slags pave for shia-muslimer. Bizart da Sistani allerede er død, og hans søn klædt ud som ham har overtaget rollen. Det samme løfte blev givet til lederne af de andre grupper. En anden skikkelse Muqtad al-Sadr blev lovet, at han kunne få lov til at være Mahdien, det islamiske Messias. Han går som en af de lærte, men han er bare en politiker med et et kultisk følge omkring sig.

I Israel kæmper de nu med deres eget omdømme. De har bombet alt, der kan bombes i Gaza, så nu flikker de det bombede sammen, så de kan bombe det igen og vise handlekraft og puste sig op foran kameraet. Hezbollah i Libanon nægter at medvirke til andet end det, som de lokale kalder for kameraernes krig. Hezbollah sætter et kamera op, som israelerne bomber, mens det bliver filmet, hvorefter israelerne sætter et kamera op, som Hezbollah bomber, mens det bliver filmet. Det hele er et forudsigeligt mediestunt, der kører frem og tilbage.

Alle de militser i området, der har slået sig op som støtte til palæstinenserne og udråbt sig til deres forkæmpere, taber ansigt, når de ikke gør en skid ved situationen i Gaza. De er nødt til at gøre noget, så de kan sige, at … de gør noget. I Syrien kan de ikke skyde på kameraer, så i stedet har de to lufthavne, hvor de bomber en landingsbane en gang om ugen. Den bliver hurtigt fikset, så den kan bombes næste uge igen. På samme måde bombede israelerne byen Homs i Syrien.

De lokale i områderne har luret, at det ikke er en rigtig krig, der foregår. I Yemen udfører de 15 luftangreb her og 8 luftangreb der, og der meldes ikke om nogen døde. De bomber altså tomme parkeringspladser. Så nu har de besluttet sig til, at der skal flyde blod i kontrollerbare mængder, så det virker mere realistisk. De placerer nogle nyindkaldte lavt-rangerende militærpersoner på de steder, der skal bombes, der så dør, hvorefter de kan sige, at det sørme er en rigtig krig og ikke et teaterstykke. Vi kan kalde det teatralsk menneskeofring. Der er en gammel tradition for det i Mellemøsten, Abraham og Isak, du ved, men så sagde Yahweh bare haha, det var bare for sjov for at prøve, om du var villig til det, for så er du en af mine homies.

Der er stor forvirring i Mellemøsten for tiden. Alle har været vant til at modtage deres ordrer i krigsteatret, men ordrerne enten udebliver, eller også får de én ordre den ene dag og en anden ordre den anden dag og på tredjedag sagde gud ordregiveren, at de godt måtte gøre lidt af det ene og lidt af det andet. Så nu er de forvirrede og render rundt som høns uden hoved. Det gælder for Hezbollah, Hamas, Revolutionsgarden i Iran + alle deres underafdelinger.

Al-Sistani er knyttet til en gruppe under Rothschild-kontrol, der opererer i London. For 10 år siden udkom en film ved navn London Has Fallen, der portrætterer denne gruppe. De arbejder for Maier Rothschild. De er lige så lidt islamiske som Rothschilderne er jøder – de falske jøder, den khazariske mafia. De er luciferiske, de er fælles om at udføre pædofile ritualer på medlemmernes 40-års fødselsdag (spørg Hillary og Trump og alle de andre), deres hellighed når ikke længere end til skindet.

Der har været konstant aktivitet af tunge fly over Irak fra den amerikanske base i Erbil til Bagdad til Golfen osv., C-17 Globemaster III, C-130 Lockheed Hercules + store italienske transportfly (type ikke oplyst, Leonardo C-27 Spartan?).

PMF missede for nyligt deres mål i Jordan. De plejer også her at bombe en tom landingsbane eller parkeringsplads, men pludselig ramte de et sted med amerikanske soldater, så tre omkom, og fire blev såret. Det betyder, at amerikanerne var nødt til at spille forargede og vise styrke ved at bombe igen. PMF flyttede alle deres folk og placerede nyindkaldte folk på stedet, hvor de vidste, der ville blive bombet igen, og disse omkom selvfølgelig som de menneskeofre, de var udset til at være. Det er sådan, det foregår.

NB! Vi siger ikke, at f.eks befolkningen i Gaza ikke dør. Det er et folkemord, en massakre! Vi siger, at det hele er et teaterstykke med menneskeblod i stedet for rød saftevand. Det er hele tiden med attituden har I set det allesammen?! Og i tilfældet Israel, er det som vanligt med attituden er det ikke søøønd for os?! De virkelige folkemord rundt omkring hører vi intet om. Der var fuldstændigt tavt i medierne om, hvad der skete med libyerne efter NATO’s bombardementer og mordet på Gaddafi. Der var tavst om, hvad ISIS gjorde mod folk, for de var jo nærmest the good guys. Der er tavst om det folkemord, som Zelinsky har begået mod den russisktalende befolkning i Donbas og mod sit eget lands soldater. Vi fik ikke at vide, hvad der skete ved havnen i Beirut, da israelerne detonerede en mini-nuke. Vi fik ikke at vide, at NATO brugte en mini-nuke til at bombe North Stream-olieledningen. Men en bombe på en tom landingsbane eller parkeringsplads et sted i Jorden eller Yemen er straks oppe i medierne.

Den saudiske ‘kongefamilie’ er meget lidt kongelige. De er Rothschild-familie. De er den mest skumle stak ørkenrøvere, som briterne i starten af forrige århundrede kunne få til at gøre deres arbejde i området. Samme imperiale taktik med love guld og grønne skove midt i ørkenen. Ibn Saud blev lovet, at han ville blive den nye konge over hele Mellemøsten – filmen Laurence of Arabia forherliger hele operationen. Vi ved godt, hvad Sykes-Picot-aftalen mellem England og Frankrig gik ud på: at skære Mellemøsten op som en kage, snydt igen Ibn Saud. Vi ved også, at Projekt Israel er et Rothschild-projekt beregnet på at plante et spyd af kontrol i området. Vi ved også, at det inkluderede nedbrydelsen af khalifatet, det osmanniske rige. Heraf det moderne Tyrkiet skabt af en khazarisk-sabbatæisk gruppe kaldet Dönmeh eller mere populært: De Unge Tyrkere. Og med i bonuspakken: det armenske folkemord. Vi ved også, at skabelsen af fundamentalistisk Islam var et produkt af britisk efterretningsvæsen.
Læs: Den døende gud og Kabbalah

Al Waleed binTalal Al Saud er halvt libanesisk og saudisk og barnebarn af Abdulaziz, den første konge i Saudiarabien. Han er en Rothschild’er. Han er udråbt på listen over de 100 mest indflydelelsesrige personer i verden. Hvilket betyder, at han er så stinkende rig, at han kan købe sig indflydelse.

Men hvordan skal man forstå den her Rothschild-ting? Vi tror, at det er afgrænset til en tysk bankfamilie, som dukker op på scenen med deres logo eller våbenskjold det røde skjold et sted i slutningen af 1700-tallet. Familien i denne snævre betydning er ældre, ca. 500 år. Men det røde skjold er et langt større og ældre fænomen og inkluderer estimeret 1500-2000 familienavne. Det er Kain’s blodlinje/slægt. Et medlem af den kendte del af dynastiet udtalte: Vi kan føre vores slægt tilbage til Nimrod. Kain er Det Røde Edom, der var Petra. Petra er Islams fødested, for de tidligste moskeer peger mod Petra. Senere måtte de hive teltpælene op og emigrere 700 km mod syd til Mekka, der bare var et hul i sandet. Islams historie er fuld af svindel og er fra starten en jødisk sekt. Edomitterne er en af de forsvundne stammer i Israel, og en gruppe bosatte sig i det khazariske storrige nordøst for Sortehavet. Herfra spredte khazarerne sig og infiltrerede de europæiskke kongedømmer efter at være blevet smidt på porten af russerne i 700-tallet. Forinden havde kongen, khaganen tvangsomvendt sin befolkning til jøder for at slippe for Islams fremrykken. Deraf betegnelsen de falske jøder eller den khazariske mafia.

Rothschild’erne gifter sig bl.a ind i hos habsburgerne. Hele fænomenet med indgiftning i konge- og adelsfamilierne var planen om at overtage hele verden. Det er den samme globalistiske-megalomane tanke, vi finder i dag i den unipolære verdensorden, New World Order. Det er de samme familie-syndikater, der går igen-og-igen.
I den tidlige middelalder / senantik var det Charlemagne og den merovingiske slægt, der repræsenterede fænomenet. Karl den Store kaldes for Europas bedstefar, for hans genetik findes i alle de europæiske kongeslægter.
Læs mere om Charlemagne.

Indgiftningstanken er viderført udover de adelige kredse i de feudale tider til vor tids politiske ‘adelige’.
Igen ser vi familiedynastier og -syndikater gå igen-og-igen. Vi kan ikke regne med efternavnet her. Som forfatteren Joseph Atwill siger: Jeg kunne godt tænke mig at se en gentest på de, der hersker i verden. Jeg tror, vi ville blive overraskede. Nepotisme er deres særlige korrupte garant for kontinuerlig magt.
De indavlede dengang, og de gør det i dag.
Hillary Clinton var medlem af Dragens Orden, Bill Clinton var medlem af Den Sorte Sol.
Barbara Bush var medlem af Drageordenen/Rothschild, George H.W Bush var medlem af Den Sorte Sol og beklædte ordenstitlen Den Sorte Ørn (som Mussolini).
Vi ser hele tiden disse arrangerede indgiftninger og pseudo-royale indavl.
Det giver ordet gift en sekundær betydning.

Merovingerne havde/har en hade-antagonistisk modstander af en slægt ved navn Melchisedech. Det er her, hele historien om Jesus spiller ind med hvorfor, den egentlige historiske skikkelse er udvasket og efterladt som en legende i Det Nye Testamente. Det handlede om at få den selvskrevne arving til kejserdømmet i Rom til at forsvinde ud i intetheden. Står der ikke ikke jødernes konge i testamentet og evangelierne? Mnjææ hører vi konstant, det var bare for sjov!I Det var bare noget, man sagde.
Læs: Kongen der forsvandt

Et royalt drama

Moderne tid har set et lignende royalt drama.
Det udspillede sig i forbindelse med prinsesse Dianas død.
Diana var af slægten Spencer, der er Melchisedech, en gammel skotsk slægt.

Prince Charles er merovingisk.
Det blev regnet som et hi-score for medlemmer af slægten Merovingierne, hvis de var i stand til at indgifte sig med medlemmer af slægten Melchisedechs, for så kunne de udsuge lyset og anvende det i mørket.

Diana kunne ikke holde Charles ud længere og blev skilt. Hun orkede ikke familiens satanisme. Som skilt forbandt hun sig med egypteren Dodi al Fayet, der også var af Melchisedech-slægt. Det kunne den britiske kongefamilie ikke tåle, så de beordrede hendes aflivning. Og som de altid gør, var det befængt med diverse ritualistisk-okkult crap. Det politiske Deep State-etablissement havde det også meget svært ved Dianas aktiviteter i forhold til ofrene for landminer i bla Angola – lagt af briterne. Britisk efterretningsvæsen blev sat på opgaven. Det førte til det, verden blev præsenteret for som et trafikuheld søndag morgen 1. september 1997 i biltunnelen under Pont d’Alma ved Scenen i Paris.

Læs: Mordet på en prinsesse for yderligere detaljer. Denne artikel baserer sig på Jon Kings bog Unlawful Killing. Eller se et 13 år gammelt interview med Theo Chalmers og Jon King, hvor de taler i to timer om hele affæren.

Det romerske navn for den græske gudinde Artemis var Diana, gudinde for natur, jagt, barnefødsel og … vejkryds. Især Y-krydset var belagt med særlig forsigtighed. Den en vej kunne være vejen til helvede. Så okkultisterne, der bestilte dette stykke ritualmord valgte uden tvivl stedet med det in mente.

Affæren om Diana stinker, og daværende Prince Charles, hendes eksmand, havde en meget besynderlig adfærd i den forbindelse. Der tales nu om, at han som Kong Charles ikke er helt rask. Det betyder, at næste i rækken er Prince Phillip, der er halvt Merovingier og halvt Melchisedech, altså halvt af mørke og halvt af lys. Deep State-okkultisterne mener, at de dermed kan tilbagerulle tidslinjen til en, hvor mørket igen bringes tilbage i verden, så de kan styre den igen, som de fik lov til i årtusinder. Phillip er rituelt født på dagen for sommersolhverv (de har måder at styre den slags på). Det er der, hvor lyset vender og går mod mørke.

Her plejer vi så at minde om, at det ikke er os, der kommer op med disse overtroiske vidtløftigheder, det er sådan, at aktørerne bag skærme er skruet sammen i hovedet. Det er altså flintrende ligegyldigt om du og jeg tror på den slags, for DE tror fuldt og fast på det og handler efter det. De er ‘sinners’, hvor sin er det antikke navn for månen. Det udfører gerne deres sorte magi = manipulationer af virkeligheden ved fuld- eller nymåne.

Drømmen om Verdensregeringen

Et eksempel på det er, hvad Rothschild og SSP havde i skuffen gik for sig her primo februar 2024. 9. februar er første nymåne i år. Dagen forinden blev der frigivet et interview med Putin og Tucker Carlson, hvor Putin-skikkelsen – skuespilleren der spiller Putin, da han døde i 2016 – ikke uventet bliver fremstillet i sympatisk lys. Men hvad foregår der bag facaden?

Putin-slænget, SSP og omegn, de italienske Black Nobilities og Order of The Dragon havde forsøgt at åbne, hvad de kalder for en portal – eller helvedesport om du vil. Det var en koordineret aftalt operation, og det fik de røde lamper til at lyse hos GIA – Global Intelligence Agency. Der bliver nu talt og skrevet også udenfor den inderkreds, som vi har refereret til i hele serien om Verdensspillet, om GIA og Care, der er navnet for restaureringsprojektet, der skal vende den globalistiske dødssejler, og som langsomt men sikkert er ved at få overtaget – til Deep States rødglødende harme. De bliver nu nævnt i nyhedsmeddelelser som en realitet, hvor de førhen var ikke-eksisterende. Til gengæld forsøger man at twiste det med falske overskrifter som f.eks: GIA og Care bliver den nye organisation … sammen med BRICS. Det sidste har de selv opfundet.

Putin er en af de statsledere, der af Ordenen er blevet lovet en ledende rolle i en annonceret Ny Verdensregering. Uddeling af falske løfter med belønninger, der aldrig ankommer er en af deres hovedstrategier. Jo, i morgen vil det ske, og i morgen ankommer som bekendt aldrig, da den i mellemtiden er blevet til i dag. Som Maier Rothschild formulerede det: Carots for jackasses – gulerødder til narrøvene, for de er så dumme, at de tror på det.

I skrivende stund 10. februar står det på Rothschilds todo-liste: i efterfølgende uge at crashe 41 af de største banker og konsolidere deres indestående som én One World Order Bank. Det gælder også din og min sparegris. Med et trylleslag vil de afskaffe centralbankvæsenet og hele raden af Tier 1, Tier 2, Tier 3 og ned til Tier 4-banker og konfiskere DET HELE. Det er det såkaldte QFS – Quantum Financial System, der er talt så meget om, hvor CBDC – Central Bank Digital Currency – er en komponent, og nu er de så oven i købet uden centralbankerne. Join now – smid alle dine crypto-gysser ind i gyseligheden NU! bliver der skreget om. Men ingen ved, hvor dette QFS-crap befinder sig.

Projektet involverer, at verdens regeringer går ned med flaget og i fallit. Samtidigt – her kommer Putin-tingen ind – er visse statsledere og politiske hi-level-operatører blevet lovet, at de vil få en prominent position i den nye verdensregering. Det vil blive, siger deres rare onkel, 30 pladser i den nye uber-regering, og hvordan går det uheldige regnestykke op? da der officielt er 195 lande i verden – hvor Taiwan og Vestsahara oven i købet mangler … og Palæstina + en hel masse, der burde være selvstændige men stadig hænger ved som koloniområde. Det betyder administrativ udradering af 165 nationer. SÅDAN! Ingen grund til at være smålig.

Rothschild’erne og Ordenen har besluttet, at deres downline – deres nedadgående kommandostruktur – er for tung, og at operatørerne i strukturen nu også er begyndt at stille flabede spørgsmål. Derfor blev de fritstillet for nylig som beskrevet i forrige del af Verdensspillet.

De mente, at de havde den struktur, de skulle bruge, for nu ville de bare bøffe NATO op til det nye One World Military. Er det ikke som om, det har været tydeligt et stykke tid nu? Vi ved (hvis vi ellers ved det), at NATO hele tiden har være Rothschilds private lejehær. Vi har set dem i diverse globalist-operationer, der fuldstændigt falder udenfor noget, der kan læses i Atlantpagtens traktat. Den samme taktik med at love fine positioner og magt til folk, der vil gøre deres beskidte arbejde, gælder for militær worldwide. Er det noget, du kan genkende, Anders? Eller hvad med dig, hr. Stoltenberg, Utøya du ved? Der skal jo være nogle ledere i toppen – og DU står til at blive en af dem, ja du gør! Tilbage i 2014 blev en række statsledere lovet, at de kunne krone deres karriere som FN’s nye generalsekretær, hvis de var flinke. Eller senere i forbindelse efter veludført crona-dåd med efterfølgende Ukraine-følgagtighed. Er det noget, du kan nikke genkendende til, Mette? Nånej, du er jo ikke færdig med at være statsminister endnu, det havde jeg helt glemt, men det varer nok ikke ved, så hvad bagefter, hvad har de lovet dig? Eller kommissær-positioner i EU. Hvad siger I til det Poul, Ritt, Margrethe? Eller måske en topstiilling i en koncern eller et smart konsulentfirma, hvad siger du Bjarne? En hvad med en direktørstilling, Henning. I havde sikkert jeres kvalifikationer, hvoraf korrumperbarhed nok var en af dem, som I valgte ikke at skrive på jeres CV. Men var det ikke, som om det gik nemt med at få jobbet?

Men planen har et ubekvemt problem. Ordenen har ikke længere direkte og global finansiel adgang til systemet, militær adgang, medie-adgang, efterretnings-adgang og adgang til det politiske kontrolapparat. Der er simpelthen ikke noget, der kan erstatte deres hidtidige downline, og selv med denne nedadgående kommandostruktur kunne de ikke gøre det.

G.O.D. – Growthrate Of Development – dødemandsknappen

Hvorfor troede Ordenen / Rothschild så fast på, at de kunne bringe det i stand? Nu havde de jo givet besked til statslederne om bare vent. Nu havde de lovet om sig til højre og venstre, så de må have været meget sikre i deres sag.
De troede, at der stadig fandtes en installation kaldet G.O.D. – Growthrate Of Development, men denne tingest forsvandt i februar 2017.

Denne installation, dette program var en dødemandsknap for Omega-verset for det tilfælde, at 80% af menneskeheden vågnede op i en eller anden grad til den store virkelighed. Og med vågne op menes ikke fuld viden om hele skemaet men en gryende fornemmelse af, at der var noget galt med verdens lederskab og deres fortælling om verden, og at de begyndte at opføre sig, som om de ikke længere behøvede at være slaver – ja hvad giver du mig?!. Hvis dette skete, ville programmet blive udløst, og det meste af menneskeheden ville blive udslettet. Der var mekanismer indbygget i Armageddon AI-programmet, der ville sørge for det, jordskælv, dødelige pdmier med endnu mere dødelige vciner, fysisk polskift, vulkanudbrud i de store vulkanske ringe, mega-tsunamier. Menneskeheden ville ophøre med at være kollateraler, hvilket vil åbne for en ny strøm af kollateraler i form af indkommende endnu-ikke-kollateraliserede sjæle, og Omega-systemet ville sende en flodbølge af dugfriske penge ind i det nulstillede system.

Ifølge deres plan baseret på deres viden. Men installationen/programmet var afmonteret, og Ordenen blev først klar over det 8. februar 2024. De ville aldrig i SSP eller DARPA have været privy = priviligerede til fuldtud at forstå et sådant program, da det ikke er af menneskelig oprindelse, og derfor ville de heller ikke vide-forstå, at det ikke længere fandtes. De kører efter en bus-køreplan, der er skrottet for år tilbage. De sidder som utålmodige passagerer i et utæt læskur på en landevej et sted i oplandet og venter på en bus, der aldrig kommer. De forventer ifølge deres køreplan, at med en 100% kollateralisering af ethvert menneske på planeten, vil Omega træde ind og skabe en gen-hypotek’isering af mennesker som assets / ressourcer / genopladelige batterier. De forventer, at det skal ske uge 7 2024. Til du, der læser dette efter uge 7, så vil du vide, at det ikke er sket.

Hvad er det ordsproget siger: Man skal ikke sælge skindet, før bjørnen er skudt.
Men det var det, som Ordenen og Rothschild’erne gjorde i blind tro på køreplanen.
Hvad værre er for dem: de forsøger i deres megalomani ikke længere at skjule det.
De er totalt afslørede, for de har afsløret sig selv og braldrer op om det.

Det apokalyptiske scenarium er noget, de tager meget alvorligt.
De følger det som et magisk skema. Det er de fire ryttere i Apolalypsen:

Død – Thanatos – de startede den sorte død ved at sprede en designer-vrus
Sult – Limos – de har forsøgt at blokere fødevarer via embargoer eller forgifte dem eller fordyre de, så folk ikke har råd – fødevarepriser er fordoblede de seneste år
Krig – Ares – de har forsøgt at starte tredje verdenskrig i Syrien, Ukraine og Gaza + Irak
Erobring – Zelus – alle lande og nationer skulle ned med flaget

Da Ordenen fritstillede alle deres operatører, var det i den formodning, at de så ikke ville redde verdens nationer og deres regeringer fra totalt nedbrud, hvorefter (nedbrudet) de ville tage over.

Det ser nu ud til at være en stor forregnelse. The Rotten Children havde ikke regnet med, at der kunne være andre kræfter/magter med bedre intentioner overfor menneskeheden – deres værste mareridt – der kunne tænkes at ansætte de frisatte operatører. Disse er, omend de måske har medvirket til skummelt arbejde, ikke nødvendigvis ondskabsfulde. Nogle er, de fleste er simpelthen: professionelle. De er de egentlige teknokrater udset til at køre det globalistisk-tyranniske teknokrati. Men hvad nu, hvis deres ekspertise også kan bruges konstruktivt? De udfører stilsikkert og dygtigt den opgave, de får.
Hvad nu, hvis de fik nogle andre opgaver? Hvad nu, hvis de i stedet for at vride armen om på statsledere, for at de skulle gå i krig, forære deres lands ressourcer væk, mishandle deres befolkning og slikke røv på USA i stedet vred armen rundt på de korrupte statsledere og venlig vinkende med en vognstang og en stor kæp i tasken og ‘bad’ dem om aktivt at medvirke til restaurationsplanen af verden og deres land til gavn for dets indbyggere?
Hvad nu, hvis Power to the People ikke bare var en soul-gospel-floskel fra de glade hippiedage?

Deep State-operationerne synes ikke at have den helt store succesrate.
Pdemi 1 og især deres fake vciner var årsag til en masse skade for mange mennesker, men den egentlige succes udeblev. Pludselig blev vrusen kureret, da Ukrainekrigen startede. Ligesom almindelig influenza blev kureret af vrusen (svar: fordi de publicerede statistikker er fixede).
Nu er Ukrainekrigen ved at falde fra hinanden, da den ikke kan vindes og både europæerne og amerikanerne er blevet trætte af at betale milliardbeløb til en håbløs operation.
Så startede Gazakrigen, og nu er den ved at falde fra hinanden, da der ikke er mere at bombe.
CDBC faldt fra hinanden, da de mistede grebet om finanssystement.
WEF’s store skrig om det store globale reset falder fra hinanden.
Den kinesiske overtagelse af verdensherredømmet faldt sammen, og nu er Kina selv på falderebet.
Mediernes falske fortællinger falder mere og mere fra hinanden.

Det hele falder fra hinanden.
Det er et sørgeligt syn at se en æra og et Imperium gå under i en hørm af uværdighed.
Men her holder sørgeligheden også op.
Vi skal bestemt ikke have ondt af vore egne bødler.
Stockholmssyndrom go home!

*

Hovedkilden til ovenstående er UNN. I en kort periode har alle kunnet se-høre med via YouTube og Rumble, men det lader til, at den 3 x ugentlige World Situation Report med the hard core stuff nu igen er lukket inde i betalt medlemsskab. Det findes på adressen unitetednetwork.earth, og det kræver som sagt login-passw + subscribtion.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *