Essay,  Historie,  Politik

Wargames 2020

Det startede med Kong Nebukadnezars tipoldefar- eller en gang i tidernes morgen.

Stammekulturer og imperier har ydet hver deres bidrag gennem verdenshistorien. Som danskere ydede vi et storslået – og skræksomt bidrag i form af vikingernes togter af hele den da kendte verden. Den europæiske historie er én lang kædereaktion af krigsskuepladser med høje herrers misbrug af små folk nede på Jorden. Imperialismen var et slags koordineret vikingetogt 2.0 for at fodre industrialismen. Hele det 20. århundrede var ét gigantisk Wargame/War.

Undervejs begyndte krigsspillet at blive mærkeligt og udefinerbart. De høje herrer løb med ideen om Den Totale Krig og vred deres forkvaklede hjernevinderne med, om man dog ikke kunne bruge alt forhåndenværende i den menneskelige sfære og omegn som krigslegetøj. Og minsandten om ikke det kunne lade sig gøre, så medier, sprog, køn, race, sygdom, fødevarer, teknologi, videnskab, genetik, psykologi, politik, underholdning, vejret, handel, objekter fra det ydre rum … ja kun den sygeste fantasi sætter grænser for, hvad er kunne bruges, og hvorfor havde vi ikke tænkt på det noget før og skål du gamle … og nøøj dér havde vi helt glemt krudt og kugler og zapguns for voksne!

Allerede i WW1 kendte man til biologisk influenze-krigsførelse. Den Spanske Syge, bedre benævnt som The Army Flue, blev skabt på et amerikansk laboratorium for at vinde krigen – selvom den først var tabt.
100.000.000 døde under og efter krigen. Alle nuværende influenzaer er efterkommere af dette biologiske våben. Alle europæiske statsledere vidste det dengang, i dag er det udskrevet af historiebøgerne. Krigens sejrherrer skriver verdenshistorien. Det vil sige, at historien om Første og Anden Verdenskrig og dermed det 20 århundrede ikke er skrevet endnu.

Ligesom der skete et større ryk i 1910-17 med et koordineret skred over hele linjen og en opfølgning efter to perfide verdenskrige, så fandt der også en serie events sted omkring 1990-92. Det var i globalisten Bill Clintons æra, men alt, den mand foretog sig, var noget han fik besked på. Vi har proklameringen af New World Order 9/11 1990, vi ser faldet af sovjetregimet og den kolde mur, vi ser efterfølgende anslaget mod Storserbien aka Jugoslavien og Bosnienkrigen, og vi ser FN’s Agenda 21, der fortæller om den store plan, og hvordan globalisterne mener, vi skal tænke om deres verden og gebærde os i den. Altså fingrene væk fra vores verden, flyt ind til metropolerne, klump jer sammen bag murværker, bliv isoleret og overvåget, overlad landskabet og alle ressorcerne til os, hold op med at trække vejret, for det forurener, og bliv til horder af bæredygtigt, omstillingsparat hjernedødt kvæg. Og alle de svagpissere, der hverken kan løbe stærkt eller betale deres medicinregninger skal lære at krepere, frivilligt.

Skaberne var en stak marxister fra Maurice Strong til Gro Harlem Brundtland, redskaberne var WHO, Unesco, Klimapanelet, bakket op fra sidelinjen af World Economic Forum og samtlige globalist-fora i Verden. Som George Carlin sagde: It’s a club, and you ain’t in it! Når de havde brug for penge, ringede de til Bill Gates, Warren Buffet og George Soros og spurgte: Hvad skal der være i det for jer for at smide penge i lortet … jamen det er da ikke noget problem … vi har en aftale, tag for jer af retterne, når vi kommer så langt.

Agenda 21 blev i 2015 opdateret af FN’s Generalforsamling og af en 13 mands arbejdsgruppe til Agenda 2030 – de høje herrer var imellemtiden kommet bagud, for der var for mange, der havde stukket næsen i deres forehavende. Klimaagendaen var ved at miste momentum, og i november 2019 blev startskudet til slutspillet givet til den nye operation i form af et Wargame. Det fandt sted i New York under navnet Event 201 og var en nøjagtig simulation af en pandemi, hvor hele samfundet blev lukket ned, hvor der blev indført undtagelsestilstand, hvor civilbefolkningen blev isoleret i karantæne, og hvor folk døde som fluer – eller hvor folk troede, at alle andre døde som fluer. Som med klima-kampagnen var det nok, at folk troede, at Jorden gik under. Det var kuppet videnskab og et svindelnummer, men svindel er i høj grad virkeligt … når det virker!

Eventen blev nøje overvåget af investorerne, Bill Gates, World Economic Forum, medicinalsyndikaterne, regeringen og store banker. Selv UPS var involveret. Pandemien i krigsspilllet blev kaldt … en ny coronavirus!

Den slags kalder man PPP, Public Private Partnership. Det offentlige spytter penge i udviklingen, og de private høster profitten. Det har også et andet og mindre charmerende navn: globalfascisme.

Mest markant i øjeblikker er WHO, der langsomt over en række årtier er blevet ædt op indefra af marxister og det kinesiske kommunistparti. Lederen er en kendt marxist, korrupt pengevasker-agent og terrorist/folkemorder fra Ethiopien, Tedros Adhanan. Finanserne bag WHO kommer bla. fra Bill & Melinda Gates Foundation. Amerikanerne har hidtil betalt hovedparten, men de stopper nu – til socialisternes og de korrupte mediers højlydte forargelse, og de hyler og skriger i deres offerrolle og forlorne solidaritet med det stakkels WHO-kinesere, der ikke har bestilt andet end at lyve og karaktermyrde alle, der sagde dem imod – mens de spredte virus til alle lande I verdin, der ikke havde kastet sig i armene på kinesernes nye verdensimperium, One Belt – One Road.

Glem ikke, at FN fra starten af var på initiativ af to kommunister og Stalin-beundrere, præsident Franklin D. Roosewelt og hans kone Eleanor Roosewelt. The New Deal var hans bud på den tredje socialisme ved siden af nationalsocialismen og international-socialismen = kommunismen. Han skabte New-Deal-socialismen, den amerikanske version. Den spøger stadigvæk, og i mellemtiden som forlængelse af Agenda 21 og -2030 er den blevet til The New Green Deal i det marxist-kuppede amerikanske demokratiske parti.

Ligesom Lenin-Stalin-Trotskij og i Kina Mao havde et formidabelt propaganda-apparat bag sig, så har Agenda21-2030-slænget i dag et kæmpe medieapparat bag sig. De har ikke andet valg, for hvis de ikke skriver de nyheder, som Derek ejere globalisterne forlanger af dem, så bliver de smidt under bussen. Så det gør de. Siden Alfa-udrulningen af agendaen i form af Event 201, har de ikke bestilt andet end at understøtte den kinesiske krigserklæring mod ikke bare USA men hele Verden. Fra at være et wargame i november 2019 er det nu direkte WAR. Midlerne er ikke dem, vi forventede, for humlen ved 4GW – 4th Generation Warfare – er netop, at vi ikke ser den komme. Mens vi alle holder øje med den ensomme ulv i skovkanten, så er der 78 borelia-befængte tæger, der hopper på os bagfra.

De elskede StalinHavde McCarthy ret?

FN’s 17 mål for bæredygtig udvikling er alle sammen formuleret så vage, fluffy og lyserøde, at ingen, der læser dem og tager dem for pålydende, kan være uenige. Men som Rosa Koire spurgte i sin bog af samme navn: What’s behind the Green Screen? Du ved green screen som i film, hvor du kan skifte hele baggrunden ud og manipulere med landskaber og interiører, hvis de ikke sær lækre nok ud. Så disse udsagn kan betyde hvad som helst med udskiftet baggrund.

Det samme gælder for måden, Agenda 21 præsenteres på. Det sker via en stak vandede, højttravende floskler:

 • Bygning af globalt partnerskab – hvem er partnerne?
 • Fred og velstand – velstand for hvem, hvem er herefter fredet og i fred for hvem?
 • Bæredygtig udvikling – udvikling for hvem?
 • Lokal bæredygtighed – FN dikterer og alle nationer følger duknakket trop, som om FN var en formel Verdensregering med krav på højeste autoritet. Siden hvornår har de været det? og hvem bærer omkostningerne på deres skuldre?
 • Forbedring af menneskers liv – hvilke mennesker skal have det bedre, og hvem skal krepere?
 • Beskyttelse af miljøet – fingrene væk fra vores ret til at svine miljøet til og omdøbe det til kliiima!
 • En bedre fordeling af ressourcene – til fordel for hvem? Med garanti ikke DU og JEG. Omfordeling af velstand i munden på globalisterne er det det samme som den Russiske Revolution, som de dengang iværksatte: ALLE mistede ALT!
 • Universel Sygeforsikring – er det ligesom Obama-Care, hvor sygeforsikring blev tre gange så dyr for amerikanerne? You Bet!
 • Integreret og bæredygtig bosættelse – hvis et land har flere ressourcer i forhold til et andet i forhold til befolkning, så vil disse blive konfiskeret. Hedder det ikke neo-kolonialisme eller neo-imperialisme?
 • Red hvalerne og verdenshavene mens vi har skåltalerne fremme – alt sammen på én gang, vupti-fili-baba!
 • Børn og unge kvinder og mænd skal være kritiske AGENTER for forandring – indrullering af the woke generation, the millenials og naive NGO’er i politisk aktivisme. Var det ikke det samme, der skete i i den Russiske Revolution, hvor aktivister – læs: jihaddister, terrorister oversvømmede Rusland, myrdede czaren og ‘omfordelte’ russernes penge? Hvorefter de skabte den hidtil ultimative slavestat – der var så lidt bæredygtigt som noget. Hvilket The Green New Deal også er, for prisen for herlighederne er der ingen af de nymarxistiske demokrater, der er glade for at tale om.

Dette studie i præ-dement demokratisk botox og ansigtsløft skraldgriner af amerikanernes kamp for at overleve og fremviser i sin karantæne sin samling af ice cream i sin fryser.

Globalisteren har bestemt ikke tænkt sig at gribe i egen barm. Først skabte de ALLE problemerne, og så kommer de saftsuseme og tilbyder at redde os fra deres problemer!

Medlemmer af det demokratiske parti i USA siger det direkte – er det ikke sjovt, som globalisterne har opgivet af flyve under radaren men nu uden at blinke stiller sig op og braldrer med det: Corona-krisen er vores store chance til at fremme vores agenda! Og deres mest hjerneskadede vælgere har nu fuldstændig overgivet sig til civil-korruption. I en rundspørge hos New Yorkere, hvor koncentrationen af WOKE’s er størst, svarede 95% bekræftende til følgende spørgsmål: Hvis nu 10 millioner døde af coronavirus, og det kunne forhindre genvalg af Donald Trump i 2020, ville det så være prisen værd? Folk svarede JA! Tillægsspørgsmål: Er antallet af døde ligegyldigt? Og svaret var stadig JA! Så afstumpede og udhulede er folks moralsæt blevet. Intervieweren spurgte så ikke: Ville du selv give dit eget og din families liv for sagen? Så ville vi have set hyklerne hive i land.

Som globalist-medierne ser deres forbrugere: Folk påmonteret røret med det brune info-kloakslam kan ikke længere se sidelæns og baglæns.

Medierne er operationens gatekeepers – gate – Bill Gates, Gates of Hell. CEO hos YouTube, Susan Woicicki, udtalte direkte, at ALT, der modsagde WHO’s narrativ, var en overtrædelse af YouTubes politik. Så kan det ikke siges mere tydeligt. Medierne er nu så desperate over, at deres seer-lytter-læsertal er faldet drastisk, at de har korporatiseret YouTube, er i færd med at smide alle ud, der modsiger deres løgnehistorier og skaber kunstigt høje seertal som de plejer for alle de store mediesyndikater, der nu har invaderet YouTube. Et godt bud er, at det på sigt bliver YouTubes død, og der findes allerede alternativer, der blot skal have et yderligere påskud for at overtage. Det samme gælder for FaceBook, Twitter, Instagram og Google i det hele taget. Folk har været for dovne og har elsket af få det hele på én konto og platform uden at gøre sig klart, hvem der kørte den platform, hvad prisen var for dovenskaben, og hvad bagmændenes bagtanker var.

Sofia Borges fra UN Foundation udtalte allerede i oktober 2019, seks uger før udbrudet af coronavirus i Wuhan/Kina, at det var vigtigt, at der var en centraliseret informationskilde, et samlet organ, så der ikke kom såkaldt ‘forkert information’ ud. Det var alt sammen en del af The Wargame. Det bliver lige nu vigtigere og vigtigere at flytte den folkeskabte informationskultur over på alternative og egne platforme. De netværk, som YouTube og FaceBook og de andre sociale medier har hjulpet folk med at skabe, bliver nu angrebet og ødelagt. De skal evakueres og genskabes, og det kan ikke gå for stærkt.

I dokumentationen for Wargame 201 siges der direkte, at medierne brugte hjælpe-relateret (?) disinformation til at knuse politiske dissidenter for folks egen skyld! Økonomer – hvem? medierne har det med at sige en kilde, en informant – siger, at pandemien og de økonomiske konsekvenser kan vare op til et årti! Kunne vi have gjort noget for at forhindre det? Svaret er ja!

Siger den rare men bestemte dame i propagandavideoen. Så derfor, kære verdensborgere, må I jo forstå, at det er det, vi nu gør. For jeres skyld. Disse wargamers vidste udmærket godt, at der ikke var tale om hverken 5 eller 10 år, man at operationen ville blive sat i værk 5 uger senere senere.

SÆT GLOBALIST-MEDIERNE I KARANTÆNE!

Den stærke kommentator, Glenn Beck fra Blaze-TV og glennbeck.com beskriver de fire komponenter i strategien mod verdensbefolkningerne:

 1. Polarisering og civil-konflikter
  Samme kritiske niveau som 30’ernes Europa.
  Højre mod Venstre, patrioter mod antifaer (promoveret af demokraterne), kommunister mod moderate, mænd mod kvinder, forældre mod børn, myndigheder mod borgere, revolutionære mod konservative, alle mod alle. Kissinger kaldte det for balkanisering.
 2. Økonomiusk destabilisering
  Priskollaps (lige nu med oliepriser).
  Bank- og investerings-kollaps (som under Finanskrisen).
  Forberedelse af depression via recession.
  Mangel på varer og panikhamstring.
 3. Tekniske afbrydelser
  Folk mister deres job, fra en succesfuldt faldende arbejdsløshed i fx det amerikanske samfund, er man nu på vej til 32% arbejdsløshed. Kunne det have noget at gøre med hinanden?
  Små virksomheder går ned (mens syndikaterne klapper i hænderne)
  Pengestrømmen afbrydes, folk har ikke råd til noget længere.
  Kommunikations-blokeringer, censur, cancel-kultur, korporatisering af privatlivet.
 4. Tillids-kollaps
  Folk mister tilliden til regeringer, medier, teknologien, finanserne, retssystemet, undervisningssystemet. Da alle disse institutioner oplevede, at tilliden var forsvundet, rottede de sig sammen i fælles interesse.

DETTE er Den Nye Verdensorden. Dette enorme pres på civlibefolkningerne i 2020 har et provokatorisk formål. Det VIL føre til opstande, protester og folkelig modstand. Det VIL dernæst medføre Statens nedslag på disse opstande under påskud af at genindføre lov og orden for folks egen skyld.

Ville du betro en duknakket grønskolling uden øjenbryn og med stiv underlæbe at formidle information til dig og tage vare på din ytringsfrihed?

Ukorrekte tunger bliver udskammet af politisk korrekthed og skyld-skam-frygt. De stiller hønserøvs-Greta Thunberg op foran store forsamlinger for at fnyse sin iscenesatte forargelse ud, How DARE You! Det viser sig så, at hun bestemt ikke har skrevet sine fnys selv, for de er skrevet af hendes far og en fætter ved navn Adarsh Prathap, en delegat i klimaforandring fra FN. Why are we not surprised? Det minder om scene fra den 1. Irakkrig, hvor en pige fra Quwait stillede sig op og tudede på kommando. Hun viste sig at være datter af den quwaitiske ambassadør. De elsker følelsesporno med børnegidsler.

Protest er en ikke-essentiel aktivitet, siger politimyndigheder i USA. Facebooks chef, Marc Zuckerberg stiller sig op og praler med, at FaceBook gør en stor indsats for at stoppe misinformation. Hykleriet går tværs igennem loftbrædderne! Zuckerdrengens mellemnavne er disinfo, censur, shadowbanning, demonetarisering, algoritmiske karaktermord, cancel-policy + andre totalitære svinestreger. Zuckerboy bruger fine ord som samarbejde med uafhængige fact-tjekkere – giv mig en blikspand!. Facebook er blevet ristet konstant af kritikere siden 2015, så de prøver nu at redde deres ansigt. Indrømmelser af deres overgreb får vi aldrig at se og høre. Og så uafhængige fakt-tjekkere, giv mig en lang pause, vil I ikke nok!

—– o —–

Download OVERETAGEN som PDF

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *