Essay

Mens vi taler om uvirkeligheden

Det er i bakspejlet, at vi kommer op med navne for perioder i verdenshistorien. Det er, når vi mener at have et overblik over det særlige ved disse perioder. Her er et bud på de forløbne tre årtier i ét samlet begreb. De kunne kaldes Falskhedens Årtier eller Uvirkelighedens Årtier.

Om vi sætter skillelinien ved den formelle slutning af den kolde krig eller ved den mere matematiske ankomst af det 21. århundrede står til diskussion. Karakteristikken er en eskalering af fakeness. Virkeligheden er med den franske filosof og sociolog Jean Baudrillards udtryk blevet til Simulacra og Simulation, en syntetisk-forloren plastik-erstatning for virkeligheden eller en hyperrealitet. Medierne i den vestlige verden er i massekommunikationens epoke gledet over fra at formidle virkeligheden (deraf navnet media = midt imellem) til at forfatte virkeligheden. De bygger ikke længere bro, de lægger sig imellem. De formidler ikke længere, de forplumrer. Vi mener ikke længere noget, vi forbruger, fordøjer og fremsiger et massekommunikeret produkt, som vi kalder for en mening. Eller som Marshall McLuhan sagde årtier tidligere: Mediet ER budskabet.

Medier serverer nyheder for os, der er uden rod i virkelighedens virkelighed men er en syntetisk fortællingsvirkelighed, de selvsamme medier har skabt.

Medicinalindustri sælger drugs, hvis formål ikke er at afhjælpe sygdomme men skabe og vedligeholde dem, så industrien kan sælge flere drugs, hvis formål ikke er …

Fødevarerproducenter serverer produkter rippet for næringsindhold pumpet med kemi og GMO dyrket som monokulturer på udpint jord.

Politik består i at træffe beslutninger uden hensyn til almenvellet af hensyn til politikeres egen karriere og deres opdragsgivere i globalistiske milliardærklubber.

Videnskab lader hånt om grundprincipperne i den videnskabelige metode for at tilfredsstille de, der betaler for deres forskning.

Historieskrivning kombinerer en blanding af udvalgte hændelser med sorte huller af udeladte hændelser og luftige antagelser for at servicere de magthavere, der vandt den seneste krig og altid forbereder den næste.

Ideologi opererer med utopiske drømmebilleder om en verden, der intetsteds findes, på intet tidspunkt har fandtes og på intet tidspunkt kommer til at findes. Den verden, der findes for ideologers øjne, ses og fortolkes gennem blå, røde og grønne filtre.

Økonomi tager afsæt i et abstrakt univers drevet at computermodeller, algoritmer, gæld skubbet ud i fremtiden = gidseltagning af vore efterkommere, uigennemsigtighed og skjulte agendaer.

Mens vi taler om økonomi

Siden den amerikanske regering med udsigt til et katastrofe-midtvejsvalg – med mindre det lykkes dem at voldsvindle ligesom sidst – disker op med en gang bestikkelse i form af afskrivning af studielån for at sikre sig unge vælgere og samtidigt påstår, at det vil være skidegodt mod den i forvejen galopperende inflation SAY WHAT !!, så har de enten fuldstændigt mistet grebet om den økonomiske virkelighed, eller også er det en del af en satanisk plan om at crashe den amerikanske nationaløkonomi ødelægge det amerikanske samfund og skabe så meget splid i befolkningen, at de farer i flæsket på hinanden. Det sidste står klart, hvis man tapper ind til hi-level-info. Hvis man kun har adgang til lo-level-info som i øvrigt mange, der deltager internt i den slags groteske tiltag har, mens de undres og holder kæft, så vil det fremstå som inkompetence.

Amerikanerne ved godt, hvem der skal betale for det eventyr. Det skal alle de skatteydere, der er produktive og alle de, der allerede gennem årtiers hårdt slid og afsavn pligtskyldigt har afbetalt deres studielån. Forudse en eksplotion af vrede mod regeringen såvel som det forkælede segment af studerende på højere læreranstalter, hvor 9/10 af både lærere og studerende er venstreorienterede woke’ies, der, som vi har set siden 2016, også lever i en ideologiseret hjernevaskerverden fjernet fra virkeligheden.

Amerikanerne vidste også, at den var helt gal, da Biden-administrationen på kaotisk-uansvarlig vis forlod Afghanistan, forrådte sine egne statsborgere, som Obama-admin havde gjort forinden i Benghazi, og efterlod for 90 milliarder $ avancerede våben til Taleban – der nu er verdens største våbenhandler, og som lige nu distribuerer disse våben alle steder i Centralasien, hvor de vil blive anvendt mod russerne.

Og minsandten om ikke denne parodi af en regering, som et flertal af lande i verden nu har mistet respekten for, gentager fiaskoen i Irak. Bagdad eksploderer lige nu. Amerikanerne bliver smidt ud lige om lidt. Sammen med iranerne, hvis militser var plantet der for at forebygge, hvad de var klar over: At de ville blive det næste land, der skulle ødelægges efter Libyen, Afghanistan og Syrien.

Mens vi taler om ideologi

En række store medie-korporationer valgte i fejhed at give efter for cancelkulturens George Soros-finansierede terrorkampagne og go-full-woke. De er selvfølgelig ikke stået af endnu, og med en pædo-inficeret medie-koncern som Disney up-front er det ikke lige på trapperne. Jo hårdere de kommer, jo hårdere falder de. Eller som det siges af kritiske røster: Get woke, go broke.

Det er i hvert fald, hvad de erkendte for nyligt i en afdeling af Warner Brothers. Deres nye chef fyrede 70 medarbejdere, fordi deres ydelser var så ringe og så politisk indfarvet, at publikum udvandrede, og afdelingen stod med en kommerciel øretæve, hvilket er det eneste, korporationer forstår. Folk orkede ikke mere woke-shit.
Hvor er vi mange, der er trætte af woke gaslighting!

Lignende historier står i kø for at tikke ind dagligt. Det store media-og-tech-lash = tilbageslaget er startet.
Vi kommer til at se meget mere til det fremover.

Mens vi taler om historie

Der er den korte historie, og der er den lange historie. Den første kalder vi for journalistik og rapportage. Den anden kalder vi for historieskrivning, for hvis ingen skriver den ned, bliver den glemt. Det gjorde den ikke førhen, for man fortalte historie. Det var langt mere pålideligt, for der var altid nogen, der kunne sige: Sådan var det ikke helt, for jeg så-og-hørte, og min far og bedstemor så-og-hørte.

Den lange og den korte historie er nu korrumperet og kapret af de, der har investeret interesse i at binde os noget på ærmet. De har også kapret undervisning og skolevæsen, for deres investerede interesse omfatter fremtidige generationer. Falskheden og uvirkeligheden har bosat sig som ubudne gæster i historien. Uden historie, ingen kulturel identitet. En falsk historie skaber en falsk identitet på slavernes øer.

Når vi først forstår dette, så ved vi også, at vi er nødt til at generobre den historiske fortællerkunst.
Hvor er vi mange, der er trætte af investeret skrønemageri.

Vi kan til enhver tid hive stikket ud på den store løgnefabrik, hvis vi gør vores hjemmearbejde.
Det kræver valget at gøre det, og det stykke simple hjemmearbejde, der skal til for at erstatte løgn med sandhed. Alt er tilgængeligt, hvilket er den dårlige nyhed for de, der absolut vil bedrages. For de kan ikke længere stille sig an og sige: Det vidste jeg sørme ikke. For svaret er herefter: Du VALGTE ikke at vide, og om det skyldes, at du var for doven, ræd eller korrupt er uden betydning. Din uvidenhed er DIT ansvar. Du slipper først for tiltale, når du tager dette ansvar.

Dette krav skal stilles ovenfra-og-ned i et samfunds magtstruktur.
Jo mere magt, jo større ansvar.
Jo større ansvarsforflygtigelse, jo større skyld.

Mens vi taler om videnskab

Midt i al denne elendighed, findes der allerede en ny fysik og kosmologi, der punkterer den konventionelle spærreballon af blindgydevidenskab.

Vi giver ordet til Kevin Orlowski, der her fyrer en af de mest koncentrerede svadaer på 5:14 min af mod den videnskab, der har akkumuleret så meget lost-in-space-and-time, at de er ved at falde ned af den stol, de er groet fast til.
Say-goodbye-to og Say-hello-to:

Der findes 130 videoer af samme geniale skuffe på sitet Magnetic Energy.
Og på den kanal af samme navn, som ovenstående video findes på.

Jeg måtte kommentere på videoen:

Holy moly! You won’t find a more concentrated carpet bombing of the scientific blind alley-complex. But what is so amazing about this piece of hi-explosive fireworks, is that every bomb contains a constructive and liberating counterpart, the seeds for the new physics and cosmology. So much packed precision in 5:14 minutes, everything resonating. Thank you! And if as you say, this is only the short list of say-goodbyes and say-hellos, I wonder what the long list is 🙂

Og dette elskelige menneske, denne ekstraordinære hjerne og begavelse svarede:

Thank you!!! I cut some stuff out to keep it short…I didn’t want to bore people by sighting more laws etc

Mens vi taler om politik

Den russiske filosof og sociolog og politiske kommentator, en af de mest sprænglærde ånder i verden, Alexandr Dugin blev for nylig udsat for et terroristisk attentatforsøg, der ikke ramte ham men til gengæld slog hans datter ihjel. Han havde valgt en anden bil end den, hvor bilbomben var placeret. Jeg sidder og prøver at forestille mig, hvordan en sådan tragedie må ramme en far, men det vil ikke lykkes mig.

Men hvad handler den slags svineri om? Her må man kende til, hvad der er sagt om Dugin, og hvad han er blevet skudt i skoene. Det er næsten uden undtagelse fremført af folk, der ikke har læst en bog, han har skrevet, og derfor ikke aner, hvad egentlig står for – sandsynligvis fordi de både er for dumme til det at fatte det og har en mørk agenda. Disse spin-idioter har spredt det rygte, at Dugin er Putins spindoktor, hvilket er noget gedigent ævl. Manden har skrevet en særdeles kritisk bog om Putin med titlen Putin Versus Putin. Man kan ikke finde et eneste billede på nettet at Dugin og Putin i samme lokale, og de har sandsynligvis aldrig mødt hinanden. Der findes ikke noget citat af Putin, hvor han citerer Dugin. Udsagnet er opspind beregnet på propaganda.

Dugin er blevet kaldt for verdens farligste mand – af de amerikanske neocons. Så han er altså farlig for DEM. Og hvorfor det? Fordi han skrev bogen The Fourth Political Theory, hvor han argumenterer for, at det er den første politiske teori, liberalismen i dens nye arrogance, der er menneskehedens hovedfjende og må bekæmpes med næb og kløer. Den anden og tredje politiske teori, marxismen-socialismen og fascismen-nazismen, er i princippet afgået ved døden i 1990 og i 1945. At de stadig tisyneladende er aktive er en illusion, for de er spist op indefra af neoliberalismen.

Dugin efterlyser derfor, hvad han kalder for den fjerde politiske teori. Den er ikke skabt endnu, for den kan ikke skabes af ideologer og teoretikere men kan kun formuleres af folkene, kulturerne, nationerne og civilisationsstaterne selv. Hans hovedtanke handler om det eurasiske kontinuum, det naturligt sammenhængende kulturområde og en ny multipolær verdensorden. Det er hér, hvor der er lighedspunkter med den russiske politik i Putin-æraen.

Man skal ikke kende ret meget til det britisk-transatlantiske imperiums grundtanke om en unipolær-totalitær verdensorden for at forstå, hvordan disse tanker omsat til politisk handling er den vådeste klud i i hovedet på Imperiet, US-neocon-DeepState og den globalistiske milliardæklub i Basel og alt den væsen. En sådan tanke formuleret af folkeslagene til gavn for folkeslagene er deres værste mareridt.

Hvor dette beskidte stykke bestillingsarbejde kommer fra, og hvad formålene er (der er flere), er der et par bud på. De ukrainske fascister-nazister danser på gaden af glæde og røber dermed sig selv. De ved, at de har CIA og NATO i ryggen. Eller sagt på en anden måde: Det er CIA-NATO, der puler dem bagfra. Et af formålene er uden tvivl at hælde benzin på bålet for at forlænge og eskalere krigen.

Hvor er vi mange, der er dødsens trætte af denne repetitive ronkedor-politik!

Cynthia Chung og Matthew Ehret er er et ungt canadisk ægtepar, der begge er fremragende historikere. Her er Cynthia C i et et interview med Mel K:

Og Matthew E:

Mens vi taler om fødevarer

Nu taler de om forsynings- og fødevarekrise. Det er HELT fantastisk, så meget suppe man kan koge på den sten! Ikke nok med, at de fødevarer, der er tilgængelige, er blevet til junk, nu vil de også gøre junket utilgængeligt. Denne postulerede krise er 100% syntetisk og iscenesat. Bortforklaringen er igen-igen, at det er Putins skyld.
Og hvor er vi mange, der er er trætte af bortforklaringer!

Kunstig fødevarekrise eller udsultning som våben er et af det Britiske Imperiums ledeste og mest effektive strategier til udøvelsen af folkemord.
The Great Famine kaldet for den irske kartoffelpest var et folkemord, der kostede halvdelen af den irske befolkning livet.
Den store risembargo kostede 50 millioner indere livet.
Det iranske folkemord baseret på blokade af logistik kostede halvdelen af den iranske befolkning livet.

Holodomor og sultmordet på de ukrainske bønder var kunstigt.
Børskrakket i 1929 (-33) var en kunstig finanskrise med efterfølgende depression.
Begge verdenskrige og deres sult- og sygdomskomplekser var kunstige.
Oliekrisen i 70’erne var en kunstig skabt mangelsituation.
Hungersnød i Biafra og Ethiopien var kunstige.
Tjernobyl var ikke et uheld men en sabotage beregnet på at ødelægge ukrainsk landbrug.
Finanskrisen i 2008-09 var totalt kunstig.
Crona-Pdemi-krisen 2020-22 var kunstig som ind i helvede.
Ukrainekrigen stinker langt væk af kunstighed.

Ukraine var tænkt som et påskud til nedlukning at den internationale handel.
Den nuværende klon af Imperiet forsøger altså den samme fortærskede strategi igen.
Hvor er vi mange, der er trætte af fortærskede, kunstige og gennemskuelige strategier!

Mens vi taler om medicinalindustri

Nu trækker de i land. De gør det på den den feje måde ved at lyve om … at de løj for at tjene penge. De sniger sig ud af bagdøren i den tro, at det bliver glemt. Det bliver ALDRIG glemt! Fra nu af bliver det kun værre for dem. Ligesom det bliver værre for de, der naivt troede på deres kommercielle løgne, for langtidsvirkningerne vil virke på sigt – deraf navnet.

YouTube justerer nu deres hjemmelavede regler for misinformation, de regler de skabte på diktat fra WHO, verdens muligvis mest korrupte organisation – og det siger ikke så lidt, for der er stor konkurrence om førerpladsen her.
Vi er et par milliarder eller syv på kloden, der er blevet trætte af medicinalfascisme.

The Pulse er er et af de medier, der hele tiden har holdt en afdæmpet og seriøs-sober tone uden at slå blikket ned:

Mens vi taler om medier

Det er startet på CNN, hvor de er begyndt at fyre deres såkaldte nyheds-ankre. Seertallene er raslet nedad, for folk orker ikke mere løgn-på-løgn. Det småstartede allerede for et par år siden, hvor den CIA-kontrollerede mediekoncern mistede sin kontrakt med lufthavnene. Man kunne argumentere for, at det startede helt tilbage ved 9/11 og Irakkrigen, hvor CNN-journalister lod sig lystigt embedde i det militære propagandaapparat, men folk så det ikke dengang. Den egentlige nedtur startede med den overtydeligt fiktionsjournalistiske (læs: u-journalistiske) og helt overtydeligt aftalt-spillede kampagne mod Trump.

NB! Dette er ikke et pro-Trump-argument, for han bør forsvinde for stedse ned i det hul, han kravlede op af. Men det svineri og det frontalangreb mod demokratiet, forfatningen og befolkningen, som medierne med CNN i førertrøjen i netop den periode er kommet til at stå for i den folkelige optik, bliver deres endeligt. De fremstår som uhelbredeligt korrupte.

Det kan man ikke fyre sig fra. Som man siger? Too little, too late.
De har nu set, at folk har set, at de begik hybris og overspillede deres kort.
Hvor er vi mange, der er trætte af at blive beløjet op-og-ned og forfra-og-bagfra.

Tilliden kan ikke genskabes til de medier, der prostiturede sig. Én gang luder, altid luder. Journalistik-begrebet luderstof var, når en artikel i fx en avis var sat op til at ligne en nyhedsartikel. Kun få opdagede, at der i det ene hjørne stod Reklame. I dag er hele mediet én stor gang luderstof, for alt, der kan støde annoncørerne eller deres venner, er taget ud og erstattet af … noget andet. I USA ejer medicinalindustrien nyhedankre, de hidtil populære frontfigurer, der kørte deres eget brand af et show. Hele mediedækningen af plandemi-operationen var én stor reklame for medicinalindustrien – OG den bagvedliggende globalist-agenda om total biologisk-mental-social-økonomisk kontrol med den samlede menneskehed.

—– o —–

Download OVERETAGEN som PDF