Essay,  Politik

Energipolitik – en joke!

Jeg ved ikke, om du har opdaget det, men der er nogen der for nylig har skruet op for strømmen. Altså strømmen af penge der går i en bestemt retning. Pludselig betaler vi 3-4 gange så meget for strøm. Vi skruer ned, mens de skruer op og griner hele vejen hen til banken Og hvilken forklaring leverer den skønne forening af elselskaber, medier og politikere så? De synger nu på vers 3 af en flerstemmig harmoniseret popsang om, at det hele er Putin skyld. Det kan vi jo nok forstå, for det var det, de sang i vers 2 af den skønne popsang. Vers 1 har vi glemt for en stund, for det var jo verset med, at vi alle skulle dø og falde om i rendestenen af Den Sorte Død, hvis ikke vi … du ved nok. Om en måned eller to vil det vise sig, om ikke første vers i virkeligheden er omkvædet, der som bekendt vender tilbage under hele sangen. 

Dansk energipolitik er blevet en kæmpe joke. Det er en fæl blanding af nytårsløjer, aprilsnar og smagløs galgenhumor. Det startede tilbage med Helle og Bjarne, der prostituerede sig for finanssvindlerne i Goldman-Sachs og solgte dem det nationale energiselskab til discountpris, så de efter en tids modning kunne sælge det videre til den rigtige pris og tjene kassen. Det var samtidigt en prøve på, om regeringspolitikere kunne slippe afsted med kriminel-korrupt virksomhed uden at blive holdt ansvarlige. Det kunne de minsandten, for medierne sad og kløede sig i bløddelene imens. Herefter en masse symbolpolitik, feel-goodness, skåltaler og dydssignalering om, hvor grønne og hellige og klimavenlige, vi skulle være, og hvor skyldige, ja SKYLDIGE vi var for klimaet i hele solsystemet! Hvorefter vi glemte erhver tanke om, at de selvsamme karteller og syndikater, der i 100 år havde forurenet jorden, var de samme, der nu smurte al skyld af på os.

Resultatet var striber af store grimme støjende og landskabsforurenende vindmøller, der er hundedyre i anskaffelse, og som slider sig selv op på grund af de kæmpe kræfter i den danske vestenvind. En køretur gennem landskabet vil vise, at mange møller med nogle år på bagen står stille, når det blæser. De er simpelthen brudt sammen og uden tvivl, før de har betalt sig selv ind. Det næste resultat var kvadratkilometer af solpaneler. De er jo åh-så-rene – altså bortset fra derude i udkantsverden, hvor de hiver de mineraler op af jorden, der skal bruges til at fremstille dem. Hele landskaber ligger nu øde hen for tid og evighed. 

Og for at sætte prikken over i’et, ankom bølgen af elbiler. De blev i første omgang finansieret af alle de, der kørte i de andre biler og betalte skat + resten af befolkningen, der bare betalte skat. Den lithium-batteriteknologi, der driver vidunderet, er som solcellerne med til at smadre de områder af verden, hvor lithium udvindes, primært i Kina, og kineserne har som bekendt ikke tænkt sig at følge internationale retningslinjer om miljø. Og hvad endnu værre er, at der lige nu IKKE findes en metode til at genanvende de elbil-baterier, der har en levetid på 7-8 år max. De regnes for farligt affald og kan kun lagres i forseglede områder ligesom atomaffald. Det var det, som designerkulten omkring klimapolitikken lærte os: at vi ikke taler om miljø længere. Bare vi er grønne og hellige, så kan forurene ad helvede til – efterkommerne betaler regningen.

Hykleriet og dobbeltmoralen i den samlede energi- og miljøpolitik er så tyk, at man kan skære i den. Vindmøller skulle være så godt, siger de fine og fromme herrer og damer inde på Borgen. Jamen så kan man da opføre en minivindmølle, hvor der er plads til det, og hvor det er ikke forstyrrer naboerne for at hjælpe sin elregning og det mijø, som politikerne synger fromme salmer om. NEJ det kan man ikke, for det har den danske regering sørget for ikke er rentabelt. De har indgået en lokumsaftale med elselskaberne, om at man skal være koblet op og først sælge al sin strøm til selskaberne og så købe den igen i dyre domme. Vi skal altså være åh-så-grønne, men kun når de store karteller kan tjene kassen på det. At der netop er tale om vaskeægte karteldannelse, ved vi, fordi selskaberne satte sig sammen, da det første skud var affyret i Ukraine og besluttede at hæve prisen på strøm i alle lande til det tredobbelte. Var det så, fordi deres udgifter var steget? Nej, det var fordi de mente, at de nu kunne slippe afsted med det, mens politikernerne rendte rundt som høns uden hoveder, og fordi deres beskidte lobbyvirksomhed havde sørget for, at folk ikke havde nogen vej udenom. En sådan koordineret sammensmeltning mellem private interesser og regeringsførelse har den korrekte tekniske betegnelse: fascisme. Folk er nu fanget i en fæl fælde af afhængighed at af stat + virksomheder = globalfascisme.

Så hvad bliver det næste resultat af den absurde og destruktrive energipolitik? Det bliver en vinter, hvor mange virksomheder kommer til at dreje nøglen om, og hvor mange familier vil opleve en ny fattigdom. Det kan til eksempel nævnes, at vi nu betaler noget, der ligner restaurationspriser for at bruge bageovnen en time: det koster nemlig 47 kr! Det kan nu betale sig at lukke ned for ovnen og overgå til flaskegas og gryderetter, for prisen for en flaske gas er ikke steget. Om det så skyldes, at der er et lager, der først skal tømmes, eller om det er fordi, der trods alt er gas i Nordsøen, vides ikke endnu. Det kan ligeledes betale sig at vaske op i hånden og lukke ned for opvaskemaskinen. Jeg har stort set kun én lampe tændt ad gangen. Mange familier har dusinvis af devices kørende på stand-by, når de ikke bruger dem. De bruger altså strøm, når de sover. For år tilbage før det store energirøveri var der en undersøgelse og analyse af netop det problem, hvor det blev skønnet, at en normal dansk familie kunne spare 2.000 kr. om året, hvis de slukkede for gearet, når de ikke brugte det. Det må så betyde, at besparelen i dag er 6-8.000 kr.

For at gøre den med elbilerne færdig, så må der være mere end et par bilejere, der må føle sig tørret i røven. Først bliver de lokket-truet-overtalt til at skifte til elbil, og så bliver de lænset pga de vanvittige elpriser. 

I England er der en ny folkebevægelse, der nærmer sig en million medlemmer, der kalder sig: Don’t pay your bills, altså Vi betaler ikke for elregningen. Skotterne og italiener ritualafbrænder deres energiregninger, og tjekkerne er lige gået på gaden med 70.000 i Prag. Hvis det kun var en mindre gruppe, så vil selskaberne bare lukke for strømmen. Hvis det er i milliontal, bliver det meget svært, for så rammer det dem selv. Jeg har undervejs hørt på bemærkninger fra folk om, at det er nok sundt for os at lære at spare lidt på forbruget. Det er de samme, der forinden gik og gentog flosklerne om, at vi nok fremover måtte regne med at bære masker og blive vaccineret fire gange om året, for det siger de er det nye normale. Javel ja, de siger så meget, gør de ikke?

Det er ikke helt ved siden af, at det ville være godt at spare på strømmen, for folk har latterligt mange e-dimser i gang i deres hjem, som de bare sviner løs med. Og hvorfor skal bylandskaber bade i lys hele natten? Men sagen er, at elselskaberne er totalt ligeglade, for hvis vi sparer, så skal de bare levere mindre strøm, mens de tjener det samme + oven i hatten. De skraldgriner af os.

Jeg tror, at der er noget helt andet at lære her. Det er meget mere i familie med Don’t pay your bills, og det handler om civil ulydighed. Vi er nået til, hvor mange menneskers liv bliver systematisk ødelagt. Vi er vidne til et soft-power folkemord, og det er ikke engang i slow motion længere, for nu begynder det at gå stærkt. Og det haster med at få lært lektien.

Jeg tror også, at Europa kommer til at eksplodere her til vinter. EU har været kraftigt medskabende til denne situation, og en talsmand kom forleden til at udtale for åben skærm, at formålet med krigen i Ukraine var at ødelægge den russiske økonomi. Oops! Der var altså et formål fra EU’s side, krigen var altså ønsket fra EU’s, NATO’s og BigBrother USA’s side, der var altså ond vilje bag, og det var ikke bare ham den onde Putin, der der helt uprovokeret havde overfaldet et helt uskyldigt land … efter 30 års systematiske NATO-provokationer. Hvilket nogenlunde velorienterede mennesker allerede vidste for længst, men nu vælter det altså ud af hestens egen mund … som en fortalelse? Eller er det, fordi herskerklassen har denne sataniske logeregel om, at de skal sige, hvad de gør, og så er det helt i orden for resten?

Et af de krav, der kommer fra den italienske protestbevægelse, er separate aftaler med olieproducenterne deriblandt Rusland om leverancer udenom EU. Selvfølgelig, what took you so long?! Italien står for at få en ny regering med en kvindelig leder, der virkelig har taget bladet fra munden og trykker den af mod globalisterne i Bruxelles og Basel. Lur mig om ikke vi kommer til at se et ItalExit i nær fremtid. Og så ruller lavinen.

Vi går rundt med den misforståelse, at enten staten eller de store energi-olieselskaber har eneret på at købe olie i udlandet. Hvordan er den kommet i stand? Hvornår ser vi en sammenslutning af fx vognmænd i en landsdel, der køber en stribe olietanke, ringer til russerne og beder dem om at køre over og fylde dem op? Eller endnu bedre kører over og stiller dem, og når de kommer næste gang, så tager de de tomme med. Det ville være billigere end før det store energirøveri.

Programmet

Her er lidt insider-intel. Programmet/manuskriptet, de følger, hedder Apokalypsens Fire Ryttere. I Johannes af Padmos’ berygtede skrift = hans Åbenbaring i det sjette kapitel åbnes de syv segl, og de fire første segl slipper fire ryttere løs: en hvid, en rød, en sort og en bleggusten, der medbringer pest, krig, hunger og død i nævnte rækkefølge. Vi har oplevet pest (corona fake pandemi), krig (Ukraine), og vi er nu nået til hunger (kunstig mangelkrise). Det er simpelthen lige efter bogen. De opfylder profetierne ved selv at skabe de tilsvarende events. Vi kan så gætte på, hvad de har tænkt sig at fyre af, når de mener, at det er tid til den gustne rytter, Døden.

De fleste vil sige, at den slags bibelsk fantasteri tror de skam ikke på. Men det er fuldstændigt underordnet, hvad du-og-jeg-og-hvermand tror på, for det er det, som DE tror på og agerer efter. At vi ikke fatter, hvor forskruet deres tankesæt er, er muligvis vores hovedproblem. Johannes har sandsynligvis aldrig tænkt på events i en fjern fremtid men i sin egen tid, og dem var der nok af. Men han bruger så storladne billeder – en ny himmel og en ny jord, det store dyr i Åbenbaringen, engle der blæser i trompeter, det ny Jerusalem og så videre, at den slags bralder har en magnetisk tiltrækning på megalomane psykopater, der er også i dag er besat af perverterede tanker om ødelæggelse.

Hvordan går det så med deres store plan, de syntetiske sidste tider? Det går egentlig ikke så godt. Folk blev trætte af covid-ævlet, det begyndte at falde fra hinanden, og politikerne fremstod mere og mere som magtgalninge, medicinalindusatrien som utilregnelige giftblandere og medierne som professionelle lystløgnere. Krigen i Ukraine var tabt allerede i løbet af et par uger. Folk er nu begyndt at forstå, at olie-, energi- og fødevarekrisen er unødvendig og kunstig, og at vore ledere skyder sig selv, os alle sammen og vores samfundsøkonomi i foden. Mange mennesker ved efterhånden, at der findes en indspist milliardærklub, der hedder World Economic Forum, som bestemt ikke er deres venner, og som synes at have mere end én finger med i spillet. Disse folk har et problem til hver eneste løsning.

Noget andet, der ikke går så godt for apokalypsen købmænd, er at deres instrukser udebliver. De har til alle tider været afhængige at at modtage præcise og detaljerede instrukser og ordrer ovenfra. Disse folk tænker ikke selv, og de har aldrig gjort det. Den instruerende overbygning, den egentlige svævende top i pyramiden, er … forsvundet. Nogen har stille og roligt taget den ud ovenfra og ned, og nu er de nået til det lag i den gamle struktur, som er det synlige. Operationen kaldes for The Enforcer, og det er ikke en normal menneskelig-militær operation. Vi er ikke de eneste, der har lidt i alt for lang tid af denne-parasitstruktur, og der er givet grønt lys for, at der ikke bliver lagt fingre imellem overfor de tiloversblevne, der er uhelbredeligt tabt i parasitsystemet. I flere år blev der advaret, forhandlet og givet chancer, men det ophørte på et tidspunkt. Der foregår daglige raids i de aflukkede faciliteter, der findes overalt på jorden, hvor der foregår ting og sager, som ingen af os har lyst til at fordybe os i, og som har påvirket vore allesammens eksistens på negativ vis.

Hvis du ikke lige mener, at det er relevant for dig, eller at det er for langt ude, så er det forståeligt. Der er nok noget andet, du kan tage dig til 😉 Hvad vi dog sandsynligvis er enige om – ellers havde du ikke læst så langt – er at det, vi ser og hører om, meget lidt har at gøre med det, der egentlig foregår. Hvor dybt vi så mener, at vi kan eller vil stikke spaden ned, afhænger af vores fordøjelsessystem.

Det, som de grådige energikarteller nu har gjort, kan vise sig at have en anden effekt end den, de havde regnet med. Ved at true folk så direkte på deres eksistens – og vi taler nu om alle mennesker rig, mellemklasse og businessklasse – så tydeliggør de, hvor problemet kommer fra, hvem der skaber det og med hvilken intention. Deres overgreb er kortsigtet, og det kan vise sig at være direkte selvdestruktivt. Den kunstige fødevare- og energikrise er en så tydelig krigserklæring mod alle mennesker, at det nu vil blive forstået. De har lukreret på, at folk har været splittet i deres forståelse eller mangel på samme, men nu danner der sig en uhørt bred forståelse. 

Det er allerede startet rundt om i Europa. Endnu en gang vil vi ikke se den danske befolkning up-front. Der kan siges meget om, hvordan danskerne har udviklet sig til at være et duknakket folk, men vi må bare konstatere, at det ikke er herfra, at initiativet kommer. Med Tyskland som eksempel vil vi også se, hvordan den grønne politik med al dens religiøs-politiske korrekthed slår grusomt fejl. De ellers så effektive tyskere har lavet en historisk bommert. De har lukket ned for kul, olie og atomkraft og kørt grønt, inden teknologien er kommet på plads – hvilket den i øvrigt aldrig gør, for den er allerede forældet, inden den er fuldt udbygget. Vindmøller drejer som bekendt ikke, når det er vindstille, og solpaneler virker ikke om natten, og når det er overskyet, så det åh-så-grønne setup kræver en backup – hvilket de ellers så kloge men nu midlertidigt snotdumme tyskere har lukket ned for.

Russerne har nu drejet om for hanen i North Stream olie-gasforbindelsen, så længe europæerne fører den nuværende destruktive politik beregnet på at angribe og ødelægge russisk økonomi. Som nævnt ovenfor er intentionen bag dette angreb indrømmet af EU-talsmænd, så der er ikke noget at være i tvivl om. Og hvor destruktive europæerne er (EU – ikke dets befolkninger), har vi set for nylig, hvor der blev åbnet for transport ud af Sortehavet. Europæerne hamstrer det hele udelukkende til sig selv, og den trafik, der normalt kommer også de fattige lande til gode eksempelvis i Afrika, får ingen transport. EU har skabt denne embargokrise, og nu rager de til sig på skammeligste vis.

Men den tyske befolkning betaler prisen for korrektheds-teknokratiet. Og de går nu på gaden i masseprotester sammen med millioner af europæere. I USA ser vi de samme selvmodsigende groteskheder. Den californiske ultra-woke guvernør Gavin Newsom har proklameret, at kun elbiler kan køre i delstaten i the green new deal. Men hovsa, så gik det op for fæhodet, at der ikke var hverken lade-stationer ejheller strøm nok, så nu opfordres folk til ikke at lade deres biler op, for ellers bryder systemet sammen. Destruktiv stupiditet kombineret med opblæsthed på politisk niveau har nået et klimaks.

—– o —–

Download OVERETAGEN som PDF