Essay,  Historie,  Politik,  Videnskab

Aliens

Et svært og flimrende emne, som vi har undgået langt hen ad vejen på nedersteetage.com.
I virkeligheden har vi ikke undgået det, vi har omgået og omskrevet det. 

Jeg er konstant konstruktivt uenig med mig selv,
for ellers ville jeg ikke vove mig ud i udkantsfeltet.
Jeg har udstyret mig selv med en hovedrystende nysgerrighed,
der ikke udlukker muligheden for det umulige.

Årsag(er) til sværheden i emnet:

  • Det er svært og nærmest umuligt at verificere endsige skaffe sig direkte erfaring.
  • Selv hvis vi mener at have en eller anden erfaring eller oplevelse, hvad er det så, vi har oplevet?
  • I mangel på direkte erfaring er vi nødt til at vurdere, om de, der hævder at have erfaring, er troværdige. 
  • Vi havner nemt i den samme grøft som religiøse sekter, hvor stifteren af sekten hævdede at have befundet sig på et bjerg ude i en ørken og talt med Gud. Og det er ganske vist!
  • Hvordan skelner vi mellem egentlig alien aktivitet og alien-stil teknologi, som visse regeringer holder skjult og har skjult siden WW2 og tidligere?

Åbenbaringens problem

Ligheden mellem religiøse åbenbaringer og påståede møder med væsener fra det ydre rum er slående. I religiøs sammenhæng er Åbenbaringen på Bjerget en klassiker. Det gælder alle tre abrahamiske religioner, hvor de ledende skikkelser, patriarkerne, profeterne taler med Gud og viderebringer, hvad Gud mener. 

Jeg siger ikke, at der nødvendigvis er tale om svindel, men sandsynligheden er svær at se bort fra. Jeg mener: Talte Moses med Gud på bjerget? Hvad var bjerget i øvrigt for en tingest, for det var i hvert fald ikke et bjerg i Sinaiørkenen, for der står tydeligt, at det var blankt og skinnende, og at der var et sort, spejlblankt gulv nedenfor? Talte profeten Muhammed med ærkeenglen Gabriel, der dikterede ham hele Quran’en ord-for-ord? Hele historien er først nedskrevet 200 år senere, hvilket mildest talt gør det tvivlsomt. Det samme gælder for de bibelske fortællinger. Der gik alt for lang tid fra de beskrevne hændelser til de nedskrevne beretninger, og en hel hær af redaktører var inde over i mellemtiden.

Der er ALT for meget flimmer i beretningerne fra de abrahamiske religioner til, at sund fornuft kan blåstemple de ortodokse udsagn og tage dem for pålydende. At de kan give fuld mening endog som historieskrivning, hvis vi læser dem på en anden måde, flytter tid og sted og omdøber personer, er en helt anden snak. Læs: Kongen der forsvandt.

Senere tilkomne religioner som Mormon-kirken opererer rent faktisk med alien-begrebet, men dets stifter begik det samme stunt med gå ud i ørkenen og tale med Gud. Det er et take-it-or-leave-it-setup. Det skaber uvægerligt en vis bekymring, for vi har kun deres ord for det. Det selvsamme gælder for personer, der hævder at have haft alien kontakt (Adamski) eller været ansat i et hemmeligt team i Area 51, hvor de har set garagelandskaber fulde af flyvende tallerkener eller spist frokost med grå Aliens, der kunne læse deres tanker. Hvis folk tror på det, så vil de tro på hvad som helst, og absurditeten i udsagnet er en forudsætning for, at ritualet virker. I kultisk praksis skal udsagnet være helt hen i vejret, ellers virker det ikke. Med den erkendelse kan vi hurtigt få et deja vu i disse tider, hvor absurde udsagn er blevet daglig kost. 

Disclaimer:
Jeg siger ikke, at de er svindlere til hobe. Dette er ikke en dumagtig debunking, for jeg mener seriøst, at der er substans i hele alien-konceptet, en indre kerne af realitet. Problemet er, at det er så hemmelighedsstemplet, at info-rummet er tilsvarende befængt fuld af bunk, så realiteterne er svære at nå. Jeg vil undervejs lege med tankesæt, troværdige (?) forlydender, synsvinkler. Alt står til diskussion, og jeg tager sølvpapirshatten af og på, nøjagtigt som det passer mig. 

Trivia: Vidste du i øvrigt, at protestanterne i Hong Kong bruger sølvpapir til deres ID-kort, så det kinesiske rødfascistiske politi ikke skal tracke dem?

De taler om …

Det er interessant, hvordan den katolske kirke på det seneste har udtalt sig jævnligt om aliens. Ikke overraskende er det i udtalelser som: Aliens er også væsener skabt af Gud, så derfor vil det være passende at døbe dem og indlemme dem i den rette tro … sagde og skrev paven. Øhh, tænker man lige, mon aliens lige vil være interesseret i det? Det lyder som en stereotyp projektion med en lettere indskrænket antagelse om, at væsener fra fjerne galakser har det samme kulturelle tankesæt, de samme magtmisbrugeriske tilbøjeligheder og de samme mentale behov som jordmennesker. Og hvis avancerede væsener, der er i stand til at tilbagelægge galaktiske afstande, skulle være interesseret i at anerkende en pave, et overhovedet for et lokalt klerikalt styresystem som deres eget overhoved, så har vi muligvis overhalet Harry Potter indenom.

Det er ikke, fordi der mangler beretninger, sitings, encounters om UFO’s og alien-aktiviteter. 

Der er tonsvis af den slags. Abductions er et af de klassiske alien-fænomener. Folk har oplevetl bortførelser, hvor de er blevet tvunget til noget, der beskrives som genetiske eksperimenter. Standard-alien-typen er her den grå alien, Zeta-typen, den blege, tyndlemmede fætter med de store-sorte-skæve øjne. 

Kvægmishandlinger er et andet og makabert fænomen. Køer og får og andet kræ findes døde rundt omkring i landskabet – en del beretninger findes i engelske og skotske sitings – hvor organer er fjernet med lazer-præcision. Forsknings-virksomheder har ikke behov for den slags, for det gør de i forvejen undercover i deres laboratorier.

CIA’s fortid som udspringer af Operation Paperclip er ingen hemmelighed. OSS, der var forgængeren for bureauet, var simpelthen importerede nazister. En af det mest kendte Paperclip-videnskabsmænd var Wernher von Braun. Han udtalte før sin død til sin sekretær Carol Rosin, at der var en stribe falske flag i piberøret. Det første, man ville arrangere, og som vi alle skulle skide i bukserne af skræk over, var russerne kommer. Det gjorde man allerede i Den Kolde Krig. Det næste ville være klimaet kommer = manipulation med vejr og naturkatastrofer, som man ville kalde for naturlige. De blev sat i søen efter det første FN-klimapanel, hvor man kuppede en ung og skrøbelig videnskab til det politiske stunt. Det næste ville være terroristerne kommer. Det gjode man efter 9/11. Dernæst en pandemien kommer – behøver vi at sige mere? Det sidste kort, man ville trække var: Alien Invasion = rumvæsenerne kommer. Og hvad er det lige netop, at CIA kører som kampagne for tiden med svindler-agenter som Luis Elizondo, Tom Delong og TTSA (To-The-Stars-Academy)? Og lur mig, om de ikke vil forsøge at sammenkøre pandemi-svindlen med alien-svindlen og hævde, at nu er der ankommet en ny og ultrafarlig infektion, som kræver … gæt selv hvad. 

Elizondo – CIA-agent og professionel løgnhals

Når først CIA er inde over, er der en skummel agenda, og vi kan være sikre på, at ALT, hvad der kommer fra det hold, er løgn fra ende til anden. Disse typer er professionelle løgnere, men blot vi har spottet dem ud og holder dette for øje, så er de på besynderlig vis en rettesnor. Så ved vi, hvad vi skal holde os langt væk fra. Og CIA ER inde over. I modsætning til, hvad folk forestiller sig, så er de ikke bare et afgrænset amerikansk fænomen. Organisationer er grænseoverskridende, allestedsnærværende og altgennemtrængende. De har 10.000’er af ansatte og gemmer sig bag 1.000’er af front-organisationer. Deres infiltration af medierne er nærmest total. Deres greb om den amerikanske filmindustri, der leverer til hele Verden er et faktum. Deres skjulte-beskidte hånd i et væld af geopolitiske rørelser lige så. Når der finder abrupte regimeskift sted-et-sted i Verden, så er CIA med i baglokalet. Statskup, likvideringer, fake-revolutioner og opstande er deres speciale. Disinformation er en fast bestanddel af counter intelligence. Efterretning er kun en brøkdel af deres virksomhed, det er, hvad de bruger efterretningerne til, at vi skal bemærke. De er ude af kontrol for den amerikanske regering, for de har deres helt egen privatiserede agenda. Allerede Harry Trumann, der efterfulgte Roosewelt og godkendte dannelsen af bureauet, fortrød i sin korte præsidentperiode, at han havde godkendt, for han så, at de kørte deres eget løb, der intet havde med nationens interesse at gøre. Men da var det for sent. Ikke så sært i øvrigt, da CIA kom ud af OSS, der var SS-general Reinhart Gehlens internationale netværk, og som diskret men effektivt sneg sig ud af bagdøren efter WW2. Det var CIA, der myrdede JFK og no wonder, for han udtalte direkte, at de skulle splittes op og kontrolleres. Det er CIA, der har kørt drughandlen og -transporten fra Syd- og Mellemamerika, under Vietnamkrigen og i Afghanistan. Og nu vil de monopolisere deres skrøne-version om alien invasion!

Fodnote: American Airlines havde dengang under Vietnamkrigen øgenavnet CIAirlines, for de var drevet af CIA og fløj i konstant rutefart mellem heroin-laboratorierne i Laos-Cambodia-Vietnam og Europa/USA. NATO-basen Camp Bondsteel i Kosovo var landingspladsen for heroin i Europa. 

For nylig har der været en interessant konflikt mellem ledelsen af American Airlines og deres ansatte, der nægter at lade sig tvangsvaccinere. De har lugtet lunten. Omkring 2.000 afgange blev aflyst, og ledelse meldte ud, at det skyldtes dårligt vejr! Det bliver interessant at følge sagen til ende, for det vil helt sikkert danne præcedens for modstand imod Biden-marionet-administrationens fascistiske nedlukningsdekreter. 

Den syntetisk-biologiske alien invasion

Her er den dårlige nyhed. Fremmedlegemerne er allerede ankommet. Målløse laboratoriefolk har med mikroskoper taget billeder af ganske ækle ‘væsener’ med seks ben, der findes i vaccine-enheder klar til sprøjte ind i folks organismer, hvilket betyder, at alle vaccinerede nu er ‘værtsdyr’ for disse syntetiske nanobots. Disse væsener er allerede navngivet. Før hed de morgellons, i dag kendes de under navnet Nanobots af typen Archon 2. Før blev de mest spredt via aerosol-spraying (chemtrails), nu kan de injiceres direkte i blodbanen og resten af kroppen. Og minsandten om ikke CIA er inde over igen, for de har indrømmet, at de står som tilsynsførende med aerosol-spraying af atmosfæren – også kaldet vejrmodificering, geo-ingeneering eller chemtrails. Du har sikkert lagt mærke til, hvor det på det seneste efter halvandet års pause er taget til igen. 

MRNA-vacciner har intet med vacciner og endnu mindre med folkesundhed at gøre men ALT at gøre med det styresystem, der skulle fungere sammen med de injicerede nanobots, 5G-teknologien og Microsoft Azure-serversystemet. Husk at COVID står for Corona Vaccination ID. Formålet var og er helt og holdent indførslen af et kontrolsystem på DNA-celleniveau til social-mental-økonomisk kontrol og micro-management med ALLE mennesker på Jorden. De har digitaliseret dit celle- og nervesystem og syntetiseret og kommercialiseret dit immunforsvar. De mennesker, der evt. får lov til at overleve Den Store Udryddelse, vil være alle de, der var clearet som ikke-oprørske duknakker. Paradoksproblemet er, at alle duknakkerne entusiastisk har ladet sig vaccinere, så de er nu i højeste dødelighedskategori … har de helt styr på, hvad de har gang i, eller sporer vi en anelse panik?

Selvom mange mennesker kommer til at dø af vaccineskader – hvor mange tør vi kun gætte på – så er den gode nyhed, at den overordnede plan er gået i vasken. Undskyld venligst hvis det kommer til at lyde kynisk, men det er svært at have ord for. Microsoft Azure serversystemet er lagt ned med militær præcision af mega-hackere. Bill Gates har ganske vist lovet Donald Trump, at det kommer op at køre igen … for så at blive lagt ned igen, hvilket han glemte at sige. Onkel Bill køber sig selv tid. Det er imidlertid dårlige nyheder for alle derude, der stadig tror og håber på, at Donald Trump kommer tilbage og frelser dem. Lige nu forsøger Trump fra sit skyggeregime i sit nedlagte filmstudie sammen med sin svigersøn Jered Kushner at starte en ny storkrig i Mellemøsten. Han har til det sidste forsøgt at overbevise de 5-stjernede generaler i det amerikanske og internationale militær om, at han var deres frelser, og at de snart ville få deres løn og senere belønning for vel udført udåd, men seneste forlydninger er, at de nu har mistet tilliden til hans løfter og omsider forstået, hvad han har haft gang i – løfter der indtil videre aldrig er blevet indfriet. Tomorrow-tomorrow – men som vi ved fra James Bond: Tomorrow never comes, for i morgen har i morgen flyttet sig en dag.

Vi holder øje med forlydender, for der findes kun én måde at verificere løfter på: At de bliver opfyldt, så løftemagerne har talt sandt. Blot et enkelt brudt løfte fjerner al troværdighed – med mindre de har en rigtig god forklaring. Vi registrerer forlydender og sammenligner. Vi tager en pose salt med i tasken. Vi undgår samtidigt falsk skepticisme, der kategorisk afviser alt, der modsiger den blåstemplede fortælling, for undskyld men: den stinker!

Det nye rumkapløb

Tilbage til alien-sporet. Hvad skete der for øvrigt i Trump-perioden? Han dannede The Space Force. Hvad er det for en størrelse? En ‘force’ er en militær enhed beregnet på krig. De forbereder med andre ord et Star Wars-scenarie. Når vi hører om, at scenariet er under forberedelse, så er det allerede skudt i luften. Vi kunne også kalde det for rumimperialisme. Imperialisterne, de store nationer og de store syndikater/karteller og deres lejehære har allerede flænset-lænset Jordens befolkninger for ressourcer, så nu er rumkapløbet om nye territorier i fuld gang. Læg dertil den venetianske flyt-røven-model praktiseret uafbrudt i 450 år. Når svindlerne, intrigemagerne, bankrøverne, piraterne, de falske diplomater (=spioner) har skaffet sig for mange fjender og for meget opmærksomhed, og når deres kriminelle centralbanksystem er gennemskuet, så flytter de sig. Fra Venedig til Amsterdam, fra Amsterdam til The City of London, fra The City til Wall Street, fra Wall Street til offshore og outlaw skattely. Der er ikke flere steder at flygte. Så nu er de i færd med at etablere en rum-økonomi. Det er derfor, de ønsker det digitale pengeløse samfund, for så kan de køre det hele fra sattelitsystemer og baser andetsteds i solsystemet, og så kan de tracke, manipulere og stjæle dine penge, når de har lyst. Finansrådgiver Cathrin Austin Fitts (Solari Report) bruger udtrykket Space Economy om det, de er i færd med at skabe.

What-the-shit is this? Og hvorfor står de og poserer som noget fra en Star Wars-film?

Det blev allerede iværksat, efter at rumkapløbet efter Kennedy-æraen tilsyneladende løb død i 70’erne – med streg under tilsyneladende. Det giver ingen mening at forsøge at bilde intelligente mennesker ind, at de kunne flyve til månen dengang, og så pludselig fandt de ud af, at de ikke ville videre ad den vej, altså c’mon! lad være med at fornærme folks intelligens! Det er stort set ingen hemmelighed, at der har fundet et hemmeligt rumprogram sted. Og det er bestemt ikke tilfældigt, at der blev plantet to memes i den samme periode: At de i virkeligheden aldrig fløj til månen, og at jorden nu er blevet flad igen. For så er der jo ikke noget komme efter, er der vel?

Men hvorfor hemmeligt, når de ellers var så vilde med at blære sig med det? Et kvalificeret bud: at teknologien allerede i Apollo-projektet var eksotisk. Folk måtte simpelthen ikke finde ud af, at der ikke var tale om nytårsraketter med ild i halen. Hvordan forklarer man helt grundlæggende fænomenet thrust, altså at man skruer op for en jetmotor i et lufttomt rum? En jetmotor fungerer ved, at man flytter luft igennem en turbine, hvilket giver mening i en atmosfære. Men når der ingen luft er, og atmosfæren er ophørt, hvordan kan det så lade sig gøre? Månen har ingen atmosfære, siger de jo. Hele styresystemet med landing og take-off er også uladsiggørligt ifølge naturlovene. Hvis Wernher von Braun og de andre import-nazister havde fortalt den fulde sandhed om deres projekter, og hvis de havde røbet nazisternes rumprogram og den teknologi, som de havde udviklet, og hvis de havde sagt, at Gestapo blev til CIA … så ville Verden have sagt hør-hov! Men det gjorde de ikke. 

Som Richard Hoagland minder os om: Fordi billederne, vi har set, er fake, betyder det ikke, at amerikanerne IKKE var på månen. Det betyder, at de ikke har lyst til at vise os de billeder, som de VIRKELIG tog deroppe.

Vi sov i fysiktimen

Der ligger en helt anden fysik bag syndikaternes og undergrundsregeringernes teknologi. De holdt en hel videnskab for sig selv som en business case og -hemmelighed. Samtidigt gav de menneskeheden en defekt og dybt forældet videnskab, for de levede jo af at sælge olie og maskiner, der kørte på olie. Nicola Tesla og før ham John Keely kendte den rigtige videnskab og den rigtige teknologi, men de blev begge myrdet, og deres skrifter og frembringelser blev stjålet. Alle, der siden har rekonstrueret deres frembringelser, har lidt samme skæbne. R.R. Rife’s mærkelige mikroskop, der aflæste frekvenser og kurerede kræft er samme sørgelige historie, der handler om medicinalindustriens business case. Hvis folk kan kureres for sygdomme, så går deres trilliard-business case i vasken. Hvad tror vi lige, de har tjent på Operation Lockdown? Der meldes om overførsel af midler omkring 6 trilliarder dollars fra små og uafhængige virksomheder til de store syndikater/karteller. Og er det ikke sjovt og fuldstændigt tilfældigt sammenfaldende, at olieindustrien og medicinalindustrien er én og samme størrelse fra starten af (Rockefeller og Carnegie)?

Alien-fænomenet er sovset ind i strategisk plantet disinformation. F.eks fake historier, som det er meningen skal debunkes, hvorefter folk vil sige, at så er det hele nok fake. Aliens, rejsende i tid og rum, er for sandsynligt til, at det kan være fake all over. Universet er ufatteligt og uber-gigantisk, og der findes så mange galakser, solsystemer og planeter derude, at eksistensen af mennesker og menneskelignende væsener + intelligente ikke-menneskelignende væsener er 100% selvindlysende. Skulle dette ufattelige Univers være stendødt for intelligent liv af alle mulige slags, og skulle denne lille fnattede planet med dets helt specifikke og vildt forgrenede økosystem være en tilfældig undtagelse midt i det universelle ocean? Man skal være usædvanligt overtroisk for at tro på den skrøne. 

Mnjææ hører jeg i baggrunden, det kan godt tænkes, at de findes liv derude, men det er for langt væk, så det er bare en teoretisk mulighed, og det kan vi ikke vide noget om

Udsagnet er forståeligt, men det er forkert. Det burde have lydt: Det ved vi ikke noget om, for det har vi fået at vide, at vi ikke gør. Der er helt bestemt folk, der ved noget om det, der er helt bestemt tilgængelig viden, men emnet er mørkelagt. Og en af standard-metoderne hos de bureauer i CIA og omegn med viden er netop at udspy skyformationer af fakeness, så ingen kan tage emnet alvorligt. 

Statsledere fra de store nationer har taget det dybt alvorligt. Under en samtale mellem Ronald Reagan og Mihael Gorbatjov i Glasnost-tiderne op til murens fald siger Reagan i ramme alvor: Hvis der kommer en alien invasion, vil I så hjælpe os? Hvortil Gorbatjov svarer i ramme alvor: Ja, det vil vi. Og i slutningen af 1940’erne måtte daværende US-præsident Eisenhover stikke en plade og sige, at han havde en aftale med sin tandlæge, hvorefter han blev væk i to dage. Han tilbragte tiden i Nevadaørkenen og havde bl.a en flyvetur med en ‘tallerken’ og samtaler med menneskelignende væsener. Alle amerikanske og russiske præsidenter har taget emnet alvorligt. Nazisterne tog emnet alvorligt, men de vidste samtidigt, at teknologien var indenfor rækkevidde med det rette forståelse af fysikken. Pavestaten tager det åbenbart også alvorligt, siden de er begyndt at tale om emnet. At det så er svært at tage alvorligt deres måde at tage det alvorligt på er en anden sag.

Alien – hvad er det?

Det, der gør det svært at håndtere, er den begrebslige sammenblanding af alien med alien. Ordet alien på engelsk betyder blot fremmed. Som i Sting-sangen: I’m a legal alien, I’m an Englishman in New York. Så det er teknologi, der er fremmed for folk. Betyder det så, at det ikke hører til her eller kommer herfra? Overhovedet ikke. Spørgsmålet er forkert stillet, og derfor bliver svaret også forkert. Teknologien har altid været her og de såkaldte fremmede lige så. De er overhovedet ikke aliens, de er vores diskrete og usynlige naboer, og de har været her lige så længe som os. Der er kommet tilrejsende, og nogle er her ikke længere. Med til-og-bortrejsende skal vi inkludere både tid og rum, for en del af vores mis-koncept af virkeligheden er tiden som en fast-mekanisk størrelse.

Og hermed er vi i fuld gang og har taget bladet fra munden. Vi har været i omegnen for længst, for vi har adskillige artikler om den glemte civilisation på Jorden, et emne der har direkte forbindelse med hovedemnet. At en gemt og glemt civilisation er et faktum er ikke blevet mindre sikkert siden sidst. Listen over uforklarligheder er vokset og vokset – altså ‘uforklarligheder’ hvis forklaringen om højcivilisationens non-eksistens skal fastholdes. Blot fundet af en bystruktur på størrelse med Manhattan på 80 meters havdybde i det Indiske Ocean (Dwarka, Krishnas by) er uladsiggørligt uden en højkultur af stor alder. Hvor stor kan det gættes på, som minimum 38.000 år, der er det ældste tidstempel, der kendes fra det indiske skrift Surya Siddhanta.

Rishierne i præantikkens Indien, som nogle kalder Dravidia, men som snarere burde kaldes Bharat, havde for vane at tidsstemple via at angive de specifikke konstellationer for himmellegemer, konstellationer der er unikke og umisforståelige. Men det betyder blot, at vi har en optegnelse fra det tidspunkt, ikke at menneskeheden har den alder. Det er jo et dogme indenfor human-palæontologi, at mennesket, som vi kender det, kun har 40.000 år på bagen, men det baserer sig på, at de ældste hulemalerier stammer herfra (Lascaux, Sydfrankrig) kombineret med studier af palæogenetik. Byen under havet blev overskyllet, da vandene kom efter istidens afslutning. Floden Saraswati var dengang 10 kilometer bred for at kunne aftage vandmasserne, i dag er den udtørret. Så hvis byen, i sig selv et stykke avanceret højkultur, sank for 11-12.000 år siden, så har den eksisteret længe forinden. 

Selv med disse skudsikre beviser nægter mainstream-videnskaben at tale om fænomenet. De nægter at anerkende noget, der falder udenfor deres vedtagne dogmatik. Disse fund er overalt på jordkloden, og de bliver konsekvent ladt ude af betragtning. I den Mexikanske Golf udfor Cuba findes der bylignende strukturer og pyramider på meget dybt vand. Det er strengt forbudt at filme det, og militæret er tilstede. Det sker altid, når der findes disse meget gamle og ‘uforklarlige’ strukturer. Jeg har set det flere steder i Egypten, hvor der er militært område klods op af særlige sites, Serapeum i Saqqara f.eks, der er et dybt mærkeligt sted. Men lige så besynderligt er det, at menneskehedens ældste historie er blevet forseglet og afspærret som en militær hemmelighed?! Det i sig selv kræver en rigtig god forklaring, og da militær og regeringer ikke leverer den, må vi selv regne den ud baseret på den samlede viden, vi kan lirke ud af hemmelighedskræmmeriet.

Serapeum i Saqqara – et af de mærkeligste steder i verden.

Som i alien-spørgsmålet findes der noget, der kun kan betegnes som en international mafia, der vogter over fænomenet og sørger for, at offentligheden aldrig får de rigtige informationer. Jeg hører og læser udtryk som arkæologi-mafiaen eller arkæologipolitiet. Oxford scholar, historiker og forfatter Joseph P. Farrell taler om en arkæoligikrig. Store institutioner som The Smithsonian Institute er aktive deltagere i denne mafia. Hver eneste gang, de har fundet og konfiskeret artifakter, der falder ind i kategorien alien eller tilhørende den glemte civilisation, sørger de for at gemme det langt ad vejen for offentligheden. For nogle år siden tabte de en sag ved den amerikanske højesteret, hvor en uafhængig arkæologisk organisation havde hevet dem i retten. Årsag: de havde destrueret 10.000 skeletter af fortidige mennesker med en kropshøjde på mellem 2.5 og 3.5 meter. Den begrundelse, de gav, var, at ‘de ikke havde plads til dem længere i deres arkiver. Så de dumpede dem fra fly ude over Atlanten. Samtidigt benægter de, at der findes disse skeletter fra en kultur længe før den såkaldte First Nation af indianere vandrede over den landfaste tange ved Beringsstrædet 10-15.000 år siden. Så de er altså ikke first nation. 

Der er masser af fake-billeder derude. Er dette et af dem?
Hvad der ikke er fake, at alle de mennesker, der har set disse skeletter, da de rent faktisk har fundet dem.
Hvad der heller ikke er fake er den omtale højesteretssag.
SÅ: Hvad der nok heller ikke er fake, er at alle kulturer har beretning om kæmper.

Det er en forbrydelse mod menneskeheden af frarøve os vor fælles arv ved at destruere den slags. Det er vandalisme i samme kategori som ISIS, der ødelagde et af det uvurderlige og uerstattelige arkæologiske site Palmyra i Syrien under den terrorkrig, som CIA og Mossad – to andre grene af mafiaen – var dybt involveret i. 

Globalmafiaen

Denne mafia har et navn: Order of the Black Sun. Troy McLachlan har kaldt dem for Den Saturniske Dødskult. Joseph P. Farrell har kaldt dem for Nazi International. Det sidste har den rigtighed, at symbolet for den sorte sol fandtes i Himmlers Waffen-SS, og strukturen kan ses på sektens hovedkvarter Schloss Wewelsburg i byen af samme navn i Nordrhein-Westfalen. I denne orden finder vi også jesuitterordenen, der var rollemodellen for Waffen-SS. Ordenen har altid haft et dualistisk-komplementært forhold til den anden del af mafiaen, der kaldes The Dragon Families. Her finder vi de gamle familier f.eks de store bankdynastier, Sanhedrin-rådet, m.m.. Større transaktioner kunne aldrig finde sted, uden af personer fra både den ene og den anden fraktion af globalmafiaen leverede en nøgle.

I gulvet i en hal på Schloss Wewelsburg er indgraveret med grøn marmor
tegnet for Den Sorte Sol – det 12-armede svastika.
Hvad er det? Et blueprint for en maskindel?

Nazisterne havde et særdeles kreativt forhold til eksotisk teknologi – like it or not. De tillod deres videnskabsmænd at forske i hvad som helst uden væsentlige restriktioner i erkendelsen af, at kun via egentlig forskningsfrihed kunne man nå frem til de resultater, der ville gøre dem overlegne i forhold til deres fjender. Hvem deres fjender var, var de ikke i tvivl om, for selvom de to covens eller fraktioner af globalmafiaen var bundet med en lænke til hinanden, så var de alligevel rivaler. Deres fjender var de, der havde ført Tyskland ind i Første Verdenskrig for at ødelægge det Tyske Kejserdømme sammen med det Russiske Csardømme, det Østrig-Ungarske Kejserdømme og det Osmanniske Rige, hvilket var etablissementet i det Britiske Imperium, der var medlem af dragefamilierne. Altså Rothschild-dynastiet, zionisterne, marxisterne, The City of London og den khazariske mafia, der kalder sig selv for jøder. Disse to undergrundsfraktioner har aldrig kunnet fordrage hinanden, men de var af deres overherredømme tvunget til at samarbejde (den dobbelte fodlænke). 

Overherredømmet var aldrig synlig for offentligheden. Over de to tiloversblevne covens – som i witch coven, et konvent – fandtes der en gruppe af parents og øverst fandtes en triade, hvis titler var Marduk, Enki og Enlil. Alt over covens bestod af væsener, der ikke var fra dette sted. Deres herredømme over menneskene på Jorden har varet i 16.500 år, hvorunder menneskeheden ikke har haft deres frihed og suverænitet men har levet i en permanent militær undtagelsestilstand – noget konceptuelt vrøvl i øvrigt: permanent <> undtagelse. De draconiske tilrejsende slavebandt menneskeheden på grund af en indbygget moralsk svaghed: Ønsket om magt. Der var fem stammer af mennesker, hvilket kommer tæt på, hvad vi forstår som de fem menneskeracer. Den ene stamme havde et horn i siden på den anden, og solgte deres sjæl til Djævelen = de drakoniske herrer. De fik adgang til teknologi, så de kunne bekæmpe deres fjender. Til gengæld bandt de sig og resten af menneskeheden til underkastelse under militær undtagelsestilstand. Dette er den oprindelige faustiske pagt. 

De draconiske herrer er dracos, reptilske shape-shifters fra konstellationen Draco, dragens tegn. Deraf betegnelsen dragefamilierne. Den britiske royale familie er f.eks de Blå Drager. De kinesiske triader har en anden farve, familierne i Mellemøsten har en anden, osv. Disse familier + håndlangermafiaen = Den Sorte Sol er det højeste, vi har kunnet se som menneskehed, resten har været skjult. Tænk på den svævende pyramide med det altseende øje i Illuminati-symbolikken (den amerikanske dollarseddel). Vi har troet, at disse magtfamilier var verdensherskerne, men de var blot håndlangerne. Mange af medlemmerne af disse mafia-samfund har også selv troet, at de var herskerne, hvilket de aldrig var. De er ude af stand til at træffe selvstændige beslutninger, for de har altid modtaget ordrer ovenfra. Vi tænker på dem som disse ultrarige, der må have stor frihed, fordi de har alle disse midler. Vi bør snarere tænke på dem som folk, der har været totalt bundet på hænder og fødder og som er gået til yderligheder for at kontrollere folk i egne rækker. Der er omertà forbundet med at være mafiamedlem: Du forbliver tavs, for ellers vil du opleve noget, der er værre end døden. Vi ved fra vidnesbyrd, hvordan de har behandlet deres egne børn og traumatiseret dem som del af den elitære opdragelse.

Hvad covens-segmentet af styresystemet ikke havde gjort sig klart var, at de på et tidspunkt havde opfyldt deres mission, hvorefter de ville være undværlige. På et tidspunkt mellem 2007 og 2012 var missionen opfyldt, for ALLE ressourcer på planeten tilhørte nu trekanten i toppen. ALT jordisk gods var nu indlemmet i den styrende trust, der har ligget bag det internationale finansvæsen – og som ingen hørte om før 2016. Først her blev det offentliggjort. 

At det ikke har været jordmennesker, der har hersket over Jorden i dette umådelige tidsspan forklarer også, hvorfor fornemmelsen af umenneskelighed har været så udtalt. De grusomheder, der systematisk er begået, den udnyttelse, den kynisme vi er vidne til, er ikke menneskelig. Mennesket er påvirket deraf, men det er noget andet. Det er ikke vores natur som sådan, det er en forgiftning af vores natur. Det er et implantat. Påvirkeren er en intelligent størrelse, tilsyneladende. Eller er det et program, en AI? Det er også et (u)væsen, der er totalt rippet for kærlighed. Kærlighed overgår dets forstand, det er udenfor dets rækkevidde, det har det skidt i dets nærvær. Kærlighed er noget menneskespecifikt. Kærlighed er højfrekvent, implantatet operer lavfrekvent.

Casestudies

Lad os tankeeksperimentere.

Den type af aliens, der er blevet standarden i popkulturen, er Zeta-typen. De oplysninger, som jeg sætter mest lid til af mangel på direkte erfaring (close encounter – og tak for det) er, at den grå fætter med de skæve øjne er mennesket fra en anden tid, efter at det er gået galt. De har ingen sjæl, ingen følelser, ingen empati, men de er intelligente nok til at vide, at de ingen sjæl har. De fortryder det, som de gjorde ved sig selv (eller som blev gjort ved dem, det er uvist), og de prøver konstant ved videnskabelige eksperimenter at vinde det tabte tilbage. De er altid involveret i de bortførelser, hvor folk beretter om, at de blev sat i en slags trance og udsat for fysiske forsøg eller direkte overgreb. Nogle beretter om en form for kirurgi eller genetisk-eksperimental kloning, hos andre har det en seksuel karakter. Som kompensation for tabet af sjæl, har disse væsener udviklet psykiske evner og høj intelligens. Men som vi ved fra mennesker, så er høj intelligens inten garant for etik eller godhed, de egentlig menneskelige kvaliteter. Psykopater er højintelligente personer – uden samvittighed. Tag det ikke personligt, men empati er bare ikke deres stærke side.

Der er et meget stærkt push, og det mærkes ubehageligt tydeligt i disse år, for at skubbe menneskeheden i samme retning. Nogle kalder det for transhumanisme. De grå aliens er transhumanistiske væsener, der har fuldført processen, men som har indset, at de har mistet det vigtigste af alt. De kan ikke få det tilbage længere, men de er i stand til at parasitere på menneskeheden, så de får en kompenserende fornemmelse af det, de har mistet. De er overbevist om, at det en dag vil lykkes for dem. Nogle har beskrevet dem som ‘programmer’, for de de opererer med programmæssig sikkerhed. Og et computerprogram har ingen sjæl. De kan simulere en sjæl, men de har ingen og kan aldrig få den. De mener, at de ved at skubbe menneskeheden i deres retning vil kunne genvinde deres menneskelige væsen. 

Et billede stjålet fra Forbes Magazine, et af det store globalistiske business outlets:
De dumper billeder af mennesket nedbrudt som pixeleringer, bits, digitale info-bytes.

Tanken er under alle omstændigheder interessant. Vi har brugt mange skrevne linjer på at beskrive Misundelsens Imperium, der gennem århundreder har været bosiddende i Det Britiske Imperium og dets forskellige udfasninger og videre transformationer. Er beskrivelsen af denne grå alien-mentalitet ikke temmelig tæt på mentaliteten i det britiske establishment? Deres tabte storhed, de drømmer konstant om at genskabe og efterligne antikkens imperier. Deres nag overfor enhver form for storhed, der er konkurrencedygtig med dem. Deres kyniske grådighed. Deres samvittighedsløshed. Deres længsel efter noget, der synes at have tabt. Deres psykopatiske intelligens og manipulationskraft. 

I den anden ende af skalaen berettes der om ligeledes højintelligente men menneskelige væsener med en sjæl og en samvittighed og en respekt for de universelle love. Og disse love er et uomgængelig faktum. Lad være med at sige, at vi ikke kender dem: 

Gør hvad du vil så længe du ikke gør nogen skade. 
Fri vilje under ansvar.
Ingen intervention uden at der bliver bedt om det.

Det skulle være til at forstå og overkomme – skulle man mene. Og alligevel er det noget, som det menneskelige verdenssamfund og især visse elementer deriblandt har morderligt svært ved at forstå og respektere. En variant: Segmentet har udmærket forstået det, de respekterer det bare ikke = det sataniske fingeraftryk. Ethvert menneske, nærmest ethvert barn er i princippet i stand til at fatte det, og alligevel gøres der skade over hele linjen af såkaldte voksne mennesker og deres organisationer. Den fri vilje udøves uden mindste ansvar. Der interveneres konstant fra staters, institutioners og virksomheders side, uden at de har fået nogen som helst tilladelse til det. De handler illegitimt. Det bliver værre og værre på stadig mere udspekulerede måder. De overgreb, der er udrullet med pandemi som påskud, er det historisk set hidtil værste indgreb og angreb på mennesket. Dette ER 3. Verdenskrig! Vi som menneskehed er deres fjende, og de færreste har forstået det.

En af de grupperinger af galaktiske mennesker er kaldt for Arcturianerne. Igen: Jeg har ikke lige snakket med dem for nylig, så jeg bygger udelukkende på kilder, jeg har tillid til. De holder efter sigende øje med os og bekymrer sig for os. Ikke kun for vores skyld men for hele solsystemets skyld. Nogle af de tiltag, som mennesket har haft i det forrige århundrede, har virkning og konsekvens langt udover Jordens sfære. Affyring af atomvåben giver rystelser gennem hele solsystemet and beyond. I dag har vi endnu værre våben, fordi de kan målrettes og koncentreres og dermed ‘nemmere’ tages i brug … mener man blandt folk med syge hjerner i toppen af herskersegmentet. Blot et begreb som strategiske atomvåben er en syg tanke, for: Nåmen de er ikke så store og de laver ingen paddehattesky, så dem må vi da gerne bruge. Javel ja, det gjorde I så under Irakkrigen, Bosnienkrigen og overfaldet på Libyen, hvor der efterfølgende fødtes ‘sjove børn’ i dag, og det vil tage meget lang tid, før skaden er udjævnet. Nåja, hvor der handles, der spildes, ikke sandt.

De vil gerne fyre deres giftigheder af under radaren, for de ved godt, at Hiroshima-events skaber en voldsom folkelig reaktion, der kan forhindre deres projekter. Men de er observante derude, de har set det, og de er bekymrede. De jordiske ledere handler uansvarligt som sociopatiske børn. Men Jordens energetiske tilstand løfter sig for tiden, og den er ikke i favør for sociopaterne. De ved det, og deres eneste chance er at jamme menneskeheden og dens umådelige potentiale ved at forgifte dem og afstumpe dem.

Med en ny fysik og en ny teknologi – den er allerede udviklet, både i militært regi og uafhængigt – kræves der mennesker med en etik, der kan matche dens enorme kræfter. Det er et rygende skævt paradoks, at herskersegmentet er bekymret for, at teknologien skal falde i hænderne på ‘de forkerte’, altså de andre skurke (tyv tror, …), der ville bruge den mod dem selv. Hvor ansvarlige er de så … selv? De ejer ikke etik, og hele deres mindset er gearet mod krig. Det Britiske Imperiums ideologiske (læs: pseudovidenskabelige) guldklump darwinismen er én stor undskyldning og glorificering af retten, den biologiske ret til at undertrykke, føre krig og udslette. Det er den stærkes selvskrevne ret ifølge darwinismen. Så at folk med det mindset har sat sig på den mest potente teknologi er mildest talt ikke betryggende. Det er blandt de samme folk, at vi finder eugenikerne. Eugenik er skabt i samme ære og i samme ånd. Kun få og velorienterede tør i dag nævne det eugeniske element i Operation Lockdown, men vi ved, at de har ambitioner om at reducere Jordens befolkning til en halv milliard, for de har selv udtalt det, det står mejslet i sten. Hvis disse folk siger, at de vil gøre det, så er de allerede i fuld gang.

Der er med andre ord et udtalt fravær af etik i herskersegmentet. Så den avancerede teknologi, som deres undergrundsregering The Deep State har udviklet, er allerede i hænderne på klodens værste skurke. De mangler den afbalancerede spirituelle komponent, der er forudsætningen for dette ejerskab, og et misbrug i stor skala er derfor uundgåeligt. Igen giver det mindelser om beskrivelse af de grå alien-typer: De har en avanceret intelligens og psykiske evner, men de er iskolde maskiner og teknokrater uden sjæl.

Note om Arcturus:
Den 4. klareste stjerne på himlen og en del af konstellationen Boötes, der betyder noget i retning af plovmanden eller oksedriveren (eng: the herdsman). Den er let at finde, hvis man kender Karlsvognen. Den kaldes også for Bjørnens vogter, da begge er en del af Store Bjørn. Arcturus er en kæmpestjerne med en diameter på 40 milliomer km, hvorfor man må regne med et tilsvarende stort solsystem. Det forlyder ikke noget om, hvorvidt der er selve Arcturus, der er tale om, for konstellation indeholder over 90 stjerner, og liv i omegnen af en kæmpestjerne virker ikke sandsynligt. Vi skal også forstå, at en konstellation er en slags 2D-projektion af et udsnit af galaksen set fra vores vinkel, og at disse stjerner fysisk set kan befinde sig meget langt fra hinanden uden direkte forbindelse til hinanden. Eksempelvis er det nærmeste solsystem ift. Jorden Sirius, og der er temmelig langt. En interessant vinkel på Solen-Sirius er, at de sandsynligvis er en såkaldt dobbeltstjerne, så her kan vi muligvis tale om direkte forbindelse.

Redefinition af SAMFUND

Transformationen af Jorden og menneskeheden er beregnet på at give os adgang som fuldgyldigt medlem af dette galaktiske samfund. Denne proces er uafvendelig, men den bliver forsøgt saboteret, og der er indædt modstand hos de hidtidige herskere, eller som vi har beskrevet: deres hidtidige håndlangere. De oplever for tiden deres Nemesis i udrulning simultant med deres Global Reset, deres våde drøm om den store nulstilling, der én gang for alle skal give dem fuld kontrol med menneskeheden og planeten. Det har slået klik for dem, og de styrer mod deres egen afgrund. Desværre kommer de til at tage mange mennesker med sig.

Kernen i det globale herskersegment har en religion. Det er ikke en, som de indtil videre har været meget for at flashe, men de tror fuldt og fast på, at deres oprindelsested er planeten Mars. Hvem ved i øvrigt, om der er noget om snakken? Lige for tiden taler de hele tiden om Mars, om rejser til Mars, kolonisering af Mars, Marsrover, Marsekspeditioner. Det er også det, der ligger i ideen om den ariske race – Aries = Mars. Deres religion fortæller dem, at de er bestemt til at vende tilbage til Mars, og milliardær-businesstyper som Jeff Besos og Elon Musk er besat af ideen. Tanken er grundlæggende syg. I stedet for at tage vare på en livfuld og fantastisk planet (som de har svinet til) har de våde drømme om at bosætte sig på en død planet uden atmosfære, hvor overlevelse ville kræve den vildeste hi-tech, og hvor alt kan gå galt. Hvor syg er man så ikke i hovedet!?

Mars, hvem er det? Mars er krigsguden.

Må vi ikke have lov til at foreslå en one-way ticket til Mars i en meget stor raket med plads til ca. 2.000 passagerer bestående af det selvforgiftede, perfide herskersegment, forkælede milliardærdrenge, psykopatpolitikere, Dr. Mengele-typer og andre, for hvem det er slået klik. Psst! husk Bill Gates og Dr. Fauci. Giv dem en stor madpakke og en kasse marsbarer, så de har til lidt at hygge sig med. Giv dem nogle lede håndvåben, så de kan skyde løs på hinanden. Altså i stil med ideen: Send alle rockerbanderne ud på en øde ø og lad dem udrydde sig selv. Det ville for en gang skyld være et eugenisk projekt, vi kunne gå ind for.

Spøg til side, for problemet er ikke løst dermed.

Hovedproblemet er, at vi er medforgiftede og medkorrupte. Vi kan ikke gøre os forhåbning om vippe dem af pinden, når vi har accepteret deres projekt og har travlt med at efterligne dem og blive som dem. Vi siger imidlertid tak for, at de på det seneste har opført sig så udtalt svinsk, at det ikke længere er attraktivt at blive som dem. Deres adfærd er absurd-grotesk, deres magtsyge er skingrende, deres fremtræden er ucharmerende, deres bortforklaringer holder alle for nar – inklusive dem selv. De er i færd med at ødelægge sig selv og deres syge system. Forstyr dem endelig ikke. Hiv stikket i stedet, stop med at understøtte dem, nægt at udføre deres underkastelsesritualer – jf. American Airlines. Eller jf. Rumænien, der folkeligt sagde nej til tvangsvaccinationer og sendte deres regering ud i en storkrise. Eller jf. guvernører i delstater i USA, der har udtalt, at fascisterne i Washington D.C. kan rende dem. Saml på de gode eksempler på vellykket civil og professionel ulydighed og hjælp til i det små, hvor du kan til at udbrede ulydigheden.

Som mennesker er vi ikke forpligtet til lydighed overfor hverken jordiske, underjordiske eller overjordiske herskere. Vi er udelukkende, gentager UDELUKKENDE forpligtet overfor den naturlige lov, der er universel, og som er til at forstå for selv et 8-års barn. Vi er udelukkende forpligtet overfor Kilden til alt liv i Universet, og vi kan bruge det navn, vi har lyst til. Ingen kan komme og sige, at de ikke har adgang til denne kilde, for den findes indbygget i os som mennesker. Hvis ikke du mener, at du har adgang, så kan du jo identificere dig selv som en transseksuel skovsnegl, eller hvad du ellers synes er sjovt for tiden og så lade være med at kalde dig selv for et menneske. Altså hvis det virkelig er det, du længes efter. Det skulle nok være muligt at ansøge hovedkontoret om reinkarnation som dræbersnegl.

Medløberiet – en pandemi af fejhed

Som ansat i en niche indenfor sundhedsvæsenet har det været sørgeligt at se, hvordan sundhedsvæsenet har medvirket til at gøre skade på befolkningen. Lægeløftet er åbenbart lagt i skuffen – permanent? Først og fremmest gør ingen skade – fuck det! Medicinalindustrien har fået gennemført, at vi gerne må gøre skade, hvis der er penge i lortet. Som de nu siger: Vi må jo vaccinere børnene, for hvordan skulle vi ellers vide, hvordan vaccinen virker på dem? Det blev sagt i DR for et par dage siden (i dag: 31 okt. 2021), at 85% af danskerne over 12 år er færdigvaccineret. 85% – hvor har de det tal fra? og færdiggvaccineret: De ved godt, at det er så løgn som overhovedet! For de vil blive ved-og-ved med at opfinde nye varianter og nye boostere og nye nedlukninger, hvis de kan slippe afsted med det. Og når dødsfaldene, indlæggelserne, smittetallene, bivirkningerne (der ER 716virkningerne) begynder at skylle indover, så skal vi høre på deres bortforklaringer og ansvarsforskrivelser igen. Sundhedspersonalet vil være de første til at falde fra, for de er alle sammen gennemvaccinerede. Der meldes allerede her til lands om mangel på sundhedspersonale. Det er ikke til at skaffe jordmødre længere. Sygeplejerskerne nægter at arbejde på overtid, især efter at de er blevet røvrendt ved seneste overenskomst. 

Hvor blev det informerede samtykke af med streg under informerede? Blev det også lagt i skuffen – permanent? Danskerne og verdensborgerne blev nægtet information. Den kunne man jo ikke lige give, for det var jo et eksperiment. Men mennesker glemte alt om, at de havde denne ret, eller også var de uvidende om, at den eksisterede, for de havde aldrig haft brug for at vide det. Samtykket røg også ned i vasken, for det nye normale var – og jeg henholder mig til direkte udsagn fra medlemmer af den danske regering – at samtykke, der var noget som Staten gav, det behøvede man sådan set ikke borgerne til længere. Som en minister sagde: Folk tror, at de har frihedsrettigheder, men det er jo noget ævl. Det findes jo ikke! Altså: Grundloven findes ikke længere, vi her på Borgen fortæller jer, hvad grundlov er: Det er noget vi opfinder til lejligheden.

Sundhedsministeren fik beføjelser, som kun er tildelt robotniks i de værste totalitære samfund i blot det 20. århundrede. De skrev en pandemilov, der giver dem rettigheder til ubegrænsede overgreb på personer, som kun er set i fascistiske regimer. Man skriver ikke den slags love, hvis man ikke har tænkt sig at bruge dem.

Det eneste, der har forhindret dem i at gå full monty som i Israel, Australien, New Zealand, lande som vi plejer at sammenligne os med, og hvor det er slået helt klik, er, at det totalitære ikke rigtig ligger til danskerne. Egentlig bekæmpede vi jo ikke nazisterne i WW2, vi gjorde grin med dem. Vi lavede revyviser om dem, som de ikke fattede noget af – og så lidt sabotage i baglokalet, bevares. Vi sang i forsamlingshuset: Og det haver så nygeligen regnet, hvilket de heller ikke fattede. Det revolutionære ligger heller ikke til danskerne. Det var regnvejr den dag, revolutionen skulle have fundet sted. Når jeg ser et rødt flag smæælde … og er der flere bajere i kassen til kammeraterne herovre? Men den danske tilbagelænethed bliver uden tvivl studeret, derude. Har vi også et program mod tilbagelænethed? sidder de og siger. De må i hvert fald have konstateret, at forskræmthed og duknakkethed er i stand til at over-rule tilbagelænethed, men de må også have konstateret, at tilbagelænetheden hurtigt vendte tilbage. Så hvad gør de så? De tænker: Lad dem bare tilbagelæne, når vi først har vaccineret dem, så kan det være lige meget for dem.

Der er noget meget ‘alien’ i betydningen menneskefremmed over vaccinations-manien, den medieskabte massepsykose, det medicinalindustrielle kompleks. At én industri har sat sig på det globale styresystem i en sådan grad er usædvanligt og yderst betænkeligt. Det er nærmest for stort og ufatteligt, og mennesker agerer som tissemyrer mellem tæerne på en elefant. Folk ser det ikke, folk forstår det ikke. Når giganterne tramper i hovedet på os, konstaterer vi bare at: Hov der kom noget fra oven

Afrunding

Lad mig runde af med en sidste håndfuld forlydender. Der har været et par stykker undervejs, og du kender mine spilleregler for at fyre den slags af. Jeg gør det efter at have scannet området grundigt og efter bedste evne. Når noget virker mere plausibelt i morgen, så er det det, for vi er ude i yderkanten af, hvad det er muligt at vide.

Den godartede og ansvarlige del af de menneskelignende superintelligente væsener, herboende eller udefra betragtende, har efterhånden fået nok. Det har de, fordi der i 2017 blev indgået en bindende fredsaftale mellem alle herboende mennesker og menneskelignende væsener godkendt af det såkaldte Galaktiske Råd. Man ser en scene fra Star Wars eller Jupiter Rising for sig, og det sidste er temmelig præcist, for Abrasax-dynastiet blev landsforvist fra Jorden i 1000 år. Når medlemmer af Order of the Black Sun og Dragefamilierne fortsat gør, hvad de gør, så regnes det som en overtrædelse, en voldtægt af indgående aftaler, og så sættes princippet om ikke-intervention på et tidspunkt ud af kraft, da der taler om en aggression og en krigserklæring. 

Abraxas – Abrasax – en stavefejl i fortolkningen af den græske mytologi

Vi vil muligvis ikke mærke, at det finder sted, for det er uden for scope. Medierne har ikke fortalt om, at der for halvandet år siden blev sænket et stort antal kinesiske krigsskibe klar til at angribe både USA og andre lande. De har ikke fortalt om, at kineserne blev stoppet, da de rullede ind i Pakistan med kampvogne – hvorefter de gik død og måtte spadsere i deres støvlers fodsved tilbage over grænsen efterladende deres ubrugelige udstyr. Lige nu truer kineserne Taiwan. Det gør totalitære regimer altid, når de har uløselige interne konflikter. Det er en afledningsmanøvre. Men kineserne ved udmærket, at blot et enkelt velrettet missilangreb mod deres kæmpestore dæmningsprojekter, der i forvejen truer med at bryde samme, vil medføre et logistisk sammenbrud og en mega-katastrofe for hele det kinesiske samfund. Regimet ville ikke overleve det. Så go-ahead, der er nok en grund til, at de ikke har gjort det for længst. Eller: Lad være, for det vil være klogt. Der har altid været masser af sabelraslen og tøndebuldren i informationsrummet.

Det perfide, ultra-minimale segment af menneskeheden får ikke lov til ret meget længere at køre deres trivielle og repetetive spil. Vi har alle sammen fået nok af det. Vores naboer derude har åbenbart fået nok efter uendelig tålmodighed i æoner. Vores naboer hernede har fået nok og har mobiliseret sig i et Globalt Råd. Vi kender dem ikke endnu for de har formet os adgang til deres domæner (det ville jeg også ha’ gjort, hvis jeg var dem). Tilsammen besidder de en militær styrke, som bliver brugt, når der er tale om en decideret aggression og krigserklæring. De militære magter hos nationerne har ingen erfaring med krigsførelse på det niveau, og de vil komme til kort på ingen tid.

Her kom jeg lige til at lyde som en eller anden general, der kan trykke på knapperne. Sorry for that. Jeg viderebringer de efter min overbevisning pålidelige forlydender, og jeg har det som dig: Jeg vil se mere, før jeg er sikker. Jeg er konstant konstruktivt uenig med mig selv, for ellers ville jeg ikke vove mig ud i dette udkantsfelt. Mit foreløbige dobbelttjek siger mig dog lige nu, at hændelser, der kan verificeres og ovenstående forlydender om hændelser, ikke modsiger hinanden. 

Vi ses omme på bagsiden af månen.

*

Der er blevet spurgt om kilder til noget af den ovenstående. Listen ville være lang, hvis den skulle være fyldestgørende, men her er et par stykker:

Til oplysninger om X-Tech, dvs. esoterisk teknologi, der både kan være alien og jordisk og til en masse oplysninger om den glemte civilisation af samme karakter, se Daniel Lizt også kaldet Dark Journalist. De fleste oplysninger om Atlantis stammer fra henh. Rudolf Steiner og Edgar Cayce, og de er meget detaljerede:
darkjournalist.com
youtube.com/user/darkjournalist/videos

Se også Oxford scholar og forfatter Joseph P. Farrell:
gizadeathstar.com
Mars X-Elite Secret UFOS & Archaeology Wars

Om den skjulte historie omkrig de bibelske figurer se Ralph Ellis:
http://edfu-books.uk

For insider-info i det overordnede styresystem, se unitednetwork.news
NB! Dette er et betalings-site. Men der findes oplysninger her, der ikke findes andre steder.

For corona-relaterede oplysninger, se bl.a Richard D. Halls mangeårige site:
richplanet.net

—– o —–

Download OVERETAGEN som PDF

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *