Essay,  Historie,  Politik

Den nye kolde krig – en fis i en hornlygte

Pas på russerne kommer!
Nej – det er kamelrytterne, der kommer.
Nej – det er små grønne mænd fra det ydre rum.
Nej – det er horder af virale bakterier fra dit nærmiljø.
Nej – det er dødelige koprutter fra landdistriktet.
Nej – det er cyberjunkies fra det indre rum.
Nej – nu er jeg helt forvirret så betal for en sikkerheds skyld
og efterlad for samme sikkerheds skyld alle civile rettigheder hos den rare dame ved skranken i foyeren.

På forhånd tak.

Russerne er rykket ind i Ukraine. Og da krigspropagandaen i Vesten ikke er til nogen oplysende afklaring her, må vi jo gøre det for dem, så at sige.

Med andre ord: russerne er kommet den nu i otte år i træk mishandlede og krigsplagede befolkning i Østukraine også kaldet Donbass-regionen til hjælp, en befolkning der har lidt under en neocon-fascistisk infiltration efter et CIA-støttet statskup i 2014, hvor Donbass-Lugansk-regionen er blevet bombet og angrebet af Kiev-koalitionen med Blackwater (uanset hvad de for tiden kalder sig) som lejesoldater for det udenlandske interessentskab. Støttet af lokale militser som AZOV-brigaden – længere ud på højrefløjen kommer vi ikke skulle vi hilse og sige til dem, der stadig med 30 års forsinkelse mener, at højre-venstre-begrebet giver nogen mening.

Det hele er det ynkelige udkomme af den reboot af Den Kolde Krig, som det krigeriske interessentskab i Vesten indledte ved murens fald. De mente, at nu kunne de tage for sig af retterne og ligesom ved revolutionen i 1917 stjæle alt, der tilhørte russerne. I stedet for som Warszawapagten at nedlægge sig selv, så optrappede NATO. De beviste, at organisationen intet havde at gøre med en ikke-angrebspagt og medvirkede i alle USA’s angrebskrige i de næste 30 år frem til i dag. Det lille lunkne land halvvejs mod nord rendte undervejs i røven på angrebshæren.

Nu bliver det så spændende at se, om vi har luret de hjemlige medløbere til den nye krigshetz. For fire år siden ankom en lovgivning, der var beregnet på, når den tid kom, at lukke munden på kritikere af en eventuel NATO-kampagne. Den hedder Påvirkningsloven. Den siger, at alle, der kommer med udtalelser, der kan tænkes at gavne en udenlandsk fjende – læs: Rusland – står til op til 12 års fængsel. Altså: alle der ikke vil marchere i takt til krigstrommeriet, er nu statsfjender. Så: vil fascisterne træde i karakter og hive den op af tasken? for der var jo en grund til, at den blev sat på plads – forinden. Forinden hvad? Forinden NU.

Vi har lige set billeder af Frederiksen-kabinettet stille sig op til pressekonference med krigs-udtalelser, og nu må vi sende tropper til … bla-bla. De gør, hvad de som sprællemænd- og -koner er udkommanderet til af deres globalistiske opdragsgivere derude i gasskyen. 

Da det ikke har været muligt at fremskaffe et billede af en egentlig hornlygte, så bringes her et billede af En fez i en hornlygte, hvor Ørkenens Sønner frembære en glaslygte – altså ikke en hornlygte, for de kunne åbenbart heller ikke finde en.

Krigsmaskinen har bare et problem denne gang. Det hele virker som en fis i en hornlygte, eller som de siger derovre: en nothing-burger. Problemet hedder Biden-administrationen, administrationen der er sat under administration. Fjolset er jo ikke præsident, og alle ved det. At sætte en korrupt senil-pædofil pensionist ind til at sprælle og forsøge at læse op fra en teleprompter og agere præsident har skabt et internationalt vakuum. Yderligere at indsætte en mislykket præsidentkandidat fra 2016, en inkompetent kaglende høne-Kamala, som absolut ingen kan fordrage og mindst af alle hendes egen stab, til at spille vicepræsident gør det kun værre. Nu skal hun så forsøge at fremstå som leder i en international konference banket op i anledning af krigstrommeriet. Der bliver trukket på smilebåndet og rystet på hovedet i det internationale diplomati for tiden.

Forstå det ret. Fisen i hornlygten er ikke det, de oplever i Ukraine. Det er dybt seriøst og ganske virkeligt. Det er barske løjer, og det er dybt tragisk for de ukrainere, som det nu går ud over. Fisen er de gule tåger af varm endetarmsluft, der udsendes fra Vestens store ringmuskel for tiden. Nu skal der svares igen med sanktioner, ja der skal. Jamen, fatter fisentasterne ikke, at russerne er hamrende ligeglade med sanktioner? Alt det post-koldkrigeri har kun bidraget til at styrke russisk økonomi. De har skabt deres eget netværk, deres eget EU i Centralasien. De handler bigtime med Inden og Kina og Iran og deres andre naboer, som de har mange af. Hvis de bliver smidt ud af SWIFT-pengeoverførsels-systemet – og det er allerede sket for syv russiske banker – centralbankernes malkemaskine, så har de allerede lavet deres eget system. Kineserne har gjort det samme, og disse systemer, der allerede er globale, er nu sammenkørt. De er ligeglade med, hvad de korrupte ledere i Vesten tænker og gør, de kører deres eget løb. Skiftet skete, da Vesten smadrede Libyen via et kæmpe svindelnummer og en fed løgn. Så var det nok. Vesten havde bevist, at man ikke kunne stole på dem længere. Da Vesten forsøgte det samme med Syren, blev deres lejesvende ISIS på opfordring og direkte invitation fra syrerne korporligt smidt ud, og USA hægtet af indflydelse. Det samme sker nu i Ukraine. Vesten bærer en stor del af ansvaret for, at det er kommet så vidt.

Husker du massakren i Odessa i 2014?
Hvad var der i lagerbygningen i 2022?

Putin – skurk eller helt?

Er den russiske præsident så en udpræget skidt karl eller en helt? Ingen af delene. Han har på den ene side hverken fortjent al den stupide og stereotype dæmonisering, som Vesten har smidt i hovedet på ham. Meget af det skyldes simpel misundelse af hans umådelige dygtighed. Men han har heller ikke på den anden side fortjent helteglorien, for han har sin egen mafiøse agenda kørende. Vi ved alle, at manden er tidligere højtrangerende KGB-officer, men hvad mange ikke er klar over er, at KGB aldrig pakkede sammen efter murens fald, og at det stadig er en junta af disse typer, der styrer Rusland bag tapetet.

Ej heller er der grund til at klappe i hænderne over invasionen af Ukraine. Det er en katastrofe for landet. Men landet var en katastrofe i forvejen og har været det længe. Udenlandske interesser har hevet og flået i landet i 100 år. Og hvorfor? Landbrugsjord. Ukraine har stået for 30% af Europas fødevareproduktion på grund af den berømte sorte jord, der er verdens mest frugtbare. En velsignelse for bønderne – indtil Sovjetstaten ankom, og siden blev det en forbandelse. Forbandelsen er ikke ophørt endnu, tværtimod.

Skuespilleren til højre mente, at det var sikkert og konsekvensløst at skovle pengen ned i lommen stjålet fra ukrainerne. Det samme gjorde hans forgænger Poroshenko, der stjal 8 milliarder $ fra statskassen, så han kunne bestikke amerikanske korrupte politikere til venstre og højre. Biden-mafiafamilien, Obama-mafiafamilien, Clinton-mafiafamilien, Jonh McCain og stribevis af korruptheder blev forgyldt.

Ukraine er en katastrofe for Ukraine. En katastrofe for resten af Verden – og sig selv – er USA. Udlandet tabte tilliden til US-regimet efter den mildest talt absurde håndtering af tilbagetrækningen fra Afghanistan. Her så man, hvor svag regeringen var blevet, og at man ikke længere kunne stole på dem. De kunne ikke engang beskytte deres egne tropper og statsborgere i en snæver vending, hvordan skulle andre så kunne stole på dem. De forærede oven i købet Taleban for 100 milliarder $ avancerede våben, så de kunne … hvad? Altså Blackwater igen som i Ukraine. It’s all about money and dirty business. Vi husker dem også fra Irakkrigen, de sorte krager, der hakker i ådslerne på slagmarken, mens de slæber af med deres krigsbytte.

Nej, det er ikke John Goodmand som Mr. Flintstone.

Selv Kiev-fascisterne er skuffede over Biden-administrationen. Nu havde de jo bestukket ham og hans crack-junkende, luderkneppende søn og regnede med, at de skulle have noget for pengene. Men nej, der blev de slemt skuffede.

Russerne griner af NATO og Pentagon og legetøjs-lederne i administrationen derovre. Glem ikke, at russerne har dækket ryggen med opbakning fra lande som Kina, Indien, Pakistan, Iran, Tyrkiet, altså lande, der repræsenterer tre milliarder mennesker. Og den stopper ikke her, for læg dertil en stor række landes manglende opbakning til amerikanerne. Læg dertil amerikanernes – god-damn-it! – manglende opbakning til ‘amerikanerne’, altså deres egen fake kupregering, der stjal valget i november 2020 vha Smartmetic Dominion-software. De går nu imod midtvejsvalget, og der står skrevet katastrofe på væggen for Bidens svindelcirkus. Selv valgsvindel kan ikke redde den ligesom sidst. Amerikanernes opbakning til krig mod Rusland i Ukraine er nede på 26% i modsætning til henh. 75% og 51% i Irakkrigen og Bosnienkrigen. Bla. måske fordi amerikanerne opdagede efterfølgende, at regeringen havde taget røven på dem ved begge lejligheder, og at USA INTET havde at gøre hverken her-eller-der. Opbakningen var for faldende ved Obama-administrationens mislykkede engagement i overfaldet på Syrien. Bagskiden efter Libyenkrigen slog igennem, da det gik op for amerikanerne, at Hillary Clinton havde taget røven på dem. Benghazi var ikke en charmerende event. Det var en af årsagerne til, at den forhadte kælling fejlede så fælt i 2016. Og damen har fået problemer på det sidste. Efter fire års benarbejde er rapporten om hendes svindelnummer fra John Durham landet, og de liberale medier har fået travlt med IKKE at omtale den.

The Clintons bryder sig ikke om jurister, der gør det, som det var meningen, de skulle gøre.

Et konstant stigende antal demokratiske vælgere i USA oplever for tiden en sær blanding af overdosis og kold tyrker. De smager nu den medicin, de har bedt om at. Den beske smag af totalitærregime og neofascisme bekommer dem ikke så vel, men de har svært ved at sætte fingeren på kilden til ubehaget, for det sidder dybt i sulet på dem. Hvad er det for en sær lugt – tænker fisens ejermand. Som de siger i tænketanken Larouche-Pack: Hvis man kradser i overfladen af en liberal (venstreorienteret), så får man en fascist. Hvis man kradser i overfladen af en fascist, så får man The Crown, Kronen = ejerskabet af The City of London. Ikke at forveksle med den britiske kongefamilie, der blot er deres kransekagefigur. Vi taler om Rothschild-syndikatet aka den khazariske mafia. De har forklædt sig som jøder op gennem historien, men de er ikke andet end en stak khazariske slyngler i jakkesæt. Det er her, sporene altid ender. Verdenskrigene og alle deres udløbere er deres værk. Hele vejen igennem. 

Vampyrfesten. Der er blod i hele underansigtet.

Etablissementet er i dag venstreorienteret. For 20 år siden ville vi nok have sagt, at det var højreorienteret, men skiftet skete i Obama-perioden. CIA-agenten og bedrageren Barack Obamas hovedmission var at vinde de demokratiske vælgere til at elske at føre krig. Det var det, de gav ham Nobels Fredspris for … hvilket også fortæller en historie om Nobel-kommitteen, og hvorfor det ser så sløjt ud med verdensfreden. USA’s krige kulminerede simpelthen i Obama-æraen, og efterdønningerne består i, at det i dag mestendels er demokratiske vælgere, der går ind for krig, lige nu mod Ukraine.
Læs: Nobels fredspris – en politisk joke

At det globalfascistiske etablissement er venstreorienteret i disse tider kan studeres i al sin pinlighed i Canada, Australien, New Zealand, Skotland og USA. Og vi skal da lige love for, at de er trådt i karakter som dem, de er og altid har været. De har bare ventet på deres historiske chance for at rave den ultimative magt til sig. Beklager for alle, der render rundt i en venstreorienteret bagskid fra forrige årtusind, sådan er det, se jer omkring, få sutten ud af mundstykket, fat det! Vi har problemet direkte i form af Frederiksen-kabinettet. De står for krig og totalitarisme, og de lægger ikke længere skjul på det. Og ja, Lille-Lars-kabinettet ville have gjort det samme for ikke at tale om, hvad Fogh-kabinettet stod for. Højre-venstre er irrelevant, og Thorning-kabinettet ville også have gjort det. Lige nu bebor neocon’ismen venstrefløjen, engang beboede de højrefløjen. The con-men kalkulerer altid med, hvad de mener er den potentielle majoritets-opinion. Og som patriarken i den khazariske mafia, hr. Rothschild selv udtrykte det: Jeg er ligeglad med, hvem der regerer, så længe det er mig, der sidder på pengekassen.

Men kabinetterne derude, deroppe og derinde på Borgen krakelerer. Deres projekt fremstår som illegitimt, deres troværdighed er for faldende. De lyver hele tiden, og det har skabt en grundtone af dissonans. Krigen i Ukraine er sandsynligvis ovre, før NATO har fået fingrene ud af bagdelen. Ukraine vil som minimum blive delt midt over, og så kan fascisterne hærge løs på den anden side af grænsen. Kiev-Ukraine vil i så fald stadig kunne være en trussel mod Rusland, men nu er grænsen minimeret med 5-600 km.  Som maksimum går russerne simpelthen efter Kievs fald?! De seneste meldinger kunne tyde på det. Og det går stærkt lige nu.

Det første, vi så uger tilbage, var billeder fra den militære aktion i Østukraine. Men alle den slags billeder er suspekte i krigstid. Hold øje med privat-optagelser. Vi så fly, helikoptere og eksplosioner langs Dnjeprfloden. Hvem rammer de? Kiev-tropper og Blackwater-enheder der opererer i regionen og har været med til at bryde Minsk-aftalen om fred og forsonlighed – er det bedste bud. Er nok det eneste seriøse bud, for alt andet stinker af Vestens krigspropaganda. Som i Syrien rydder de lige nu op ved at ramme tiloversblevne grupperinger af terrorister. Russerne fabrikerer også propagandabilleder. Et af dem er et peptalkmøde, hvor ca 1000 tjetjenere står står og hører på en general, der råver. OK, så er det meningen, der skal blive lidt bange dernede i Kiev, for nu sender de tjetjenerne, helvedeshundene. Og sandt nok, de er bestemt ikke til at spøge med. Mens de i den amerikanske hær har en palaver kørende om, hvom LGBTQ-agtige, de skal være, hvor meget systemisk racisme, de skal være flove over, og hvorvidt de skal pumpe genmanipuleret vaccinegift i kroppen, så hyrer de tjetjenere i den russiske hær! Det viste sig så at være 15.000 tjetjenere og 15.000 syrere. Interessant, altså en slags tak-for-sidst på den loyale måde for, at russerne hjalp syrerne mod ISIS – det pseudoislamiske CIA-yngel, der forsøgte at ødelægge landet fra 2014 og frem.

De bruger udtryk som af-nazificering og demilitarisering af Kiev. Ministre i regeringen har før givet udsagn som: Vi bekymrer os mindre om nazisterne i Kiev end nazisterne i Washington. Lad os ikke her repetere, hvad der skete med USA efter 2. Verdenskrig, og hvordan CIA kom til verden. Lad os blot nøjes med – like it or not – at de russiske talsmænd har en pointe her, der er meget svært at komme udenom. Lad os heller ikke gøre yderligere ud af, at som CIA således også EU og NATO. Nazisterne forsvandt ikke i den blå luft post-WW2, der gik et sted hen. Er det ikke påfaldende, at både EU og NATO har hovedkvarter i samme belgiske hovedstad? Folk i Vesten fatter ikke, hvor absolut virkelige, den slags udtalelser, for de lever i et historieløst vakuum af propagandaforstoppelse.

Demilitarisering derimod er lidt svært at tage alvorligt, remilitarisering er nok et bedre ord. Det ene militær rykker ind og smider det andet ud. Ukraine har i øvrigt produceret 70% af Ruslands militærudstyr, så det er nok ikke lige det, invasionen handler om. Donbass og inustribyerne Donetsk og Lugansk var simpelthen Ruslands Ruhrdistrikt. Det er hvad den såkaldte borgerkrig og Kievs agressioner mod regionen har handlet om. Det var også, hvad der lå bag hele mediestormen for år tilbage om ‘Ruslands invasion af Krim’ – der var russisk hele tiden. Hvordan invaderer man sin egen flådebase? Den slags sludder er kun salgbart, fordi der kalkuleres med, at folk er historiske analfabeter.

Et lille stykke trivia: Vidste du, at der i Ukraine befinder sig 1800 atomsprænghoveder, der alle peger mod Rusland? Placeret dér af NATO. Og så mener de, at vi skal mene, at Rusland udgør en trussel mod Vesten!

Timingen på denne aktion er på ingen måde tilfældig. Den russiske præsident har forinden antydet det i sine forskellige taler. Vesten er i fuld gang med at ødelægge sig selv med deres absurde wokeness-designerkult, deres neoracisme forklædt som antiracisme, deres neofascisme forklædt som antifascisme, deres nedluknings-manier, deres forlorne politiske korrekthed. USA er til rotterne internt i historiens største kulturelle selvskadeprojekt. Aktionen i Ukraine startede i kulminationen af vestlig vildrede. Vesten var så at sige allerede i krig med sig selv.

En melding er, at russisk militær – i øvrigt sammen med ukrainsk militær, interessant! – har taget kontrol over Tjernobyl. Så hvem er den tredje spiller, der har forsøgt at sabotere anlægget? Det er en udbredt misforståelse eller overhovedet-ikke-forståelse, at Tjernobyl-katastrofen i 1986 var en ‘ulykke’, altså det skete bare ulykkeligvis, teknisk uheld vi beklager. Det var det ikke, det var sabotage efter ordre fra US Deep State. For hvad betød det for Ukraine? Tjernobyl ligger strategisk ver Djeprfloden i midten af det ukrainske landbrugs-kontinuum. Området producerede 30% af Ukraines landbrugsprodukter, og det lukkede ned i 1986. Regionen blev ubrugelig og uproduktiv. At russerne og ukrainerne har taget kontrol med det betyder, at de forhindrer en ny sabotage, hvor det indkapslede værk bliver saboteret igen. Det kunne være, de skulle overveje at bruge deres såkaldte ‘brune gas’, der kan rense stedet for radioaktivitet, for det har de ikke gjort indtil videre. Det skyldtes en lokumsaftale mellem KGB og CIA/Pentagon. Så hvem er den tredje part? Look no further, Blackwater forklædt som separatister igen, der mænger sig med lokale ny-gammel-fascister.

Der er ikke stor aktivitet i denne forlystelsespark i Tjernobyl.
Radiobilerne er blevet radioaktive. Halveringstiden er 30 år.

Der faldt en udtalelse forleden fra Putin. Det lød omskrevet sådan her: Det bliver meget lettere at forhandle militær til militær, for vi ved, hvad vi snakker om. Problemet er at tale med de kokainsniffende fascister i Kiev. Altså en konstatering af, at politikere er udenfor pædagogisk rækkevidde. Det var dem, der skabte alle problemerne i første ende, skulle de så være dem, der kom op med en løsning eller blot gik med til en løsning? Politikere som disse svarende til massevis af politikere i resten af verden er ikke interesseret i løsninger på problemer, eftersom det er problemerne, der har bragt dem til magten og sørger for, at de er så svære at slippe af med.

Det lyder nærmest, som om en krig skulle være en god ting. Den skal vi da lige tænke over. Hvad snakker vi om for en krig? 99% af alle krige er overfald på sagesløse, provokerede aggressioner via falske flag, plyndringstogter for penge og fulde af løgn fra først tl sidst. Fredsforhandlinger består mest i måder at forhindre fred på ved aldrig at komme nogen vegne. Mellemøsten har været sådan i uendeligheder. Hvis du på den anden side spørger vietnameserne, om krigen mod amerikanerne var nødvendig, om den bragte dem frihed, og om den var ofrene værd, så vil de svare ja. Vietnamkrigen og interessentskabet bag var alt det overfor nævnte, men vietnamesernes krig er en anden historie.

Man kan også se det Ukrainekrisen fra anden side. Vesten ved godt, at de er til rotterne. De ved også, at deres Covid-fake-pandemi-historie er ved at falde sammen. De ser deres egne befolkninger vende sig mod dem. Det er den store lederkrise. Så hvad med en belejlig distraktion i form at en ekstern konklikt til at aflede opmærksomheden? Men mener de alvorligt, at de vil i direkte konflikt med Rusland? De har i menneskealdre kunnet køre det som pseudokonflikt, der aldrig blev til noget. Det var et teaterstykke.
Læs: Verden har et problem – ledelse
Der er et par statsledere lige nu, der måske ånder lettet op for en stund. Justin Trudeau fandt lige pludselig en bagdør at smutte ud af, for han havde malet sig op i en krog. Eller fik han bare et prik på skulderen med bemærkningen: Vi holder lige en pause, du lille, for du gør det lidt for tydeligt, hvad vi har haft gang i.

Altså en fis i en hornlygte. PFFT!

Så vi røgen?

Og så er der en helt tredje måde at se det på. US Deep State og globalisterne har hele tiden vidst, at det ville ske i Ukraine. De har ønsket scenariet lige så meget, som NATO og CIA har provokeret det. Nu har de den Nye Kolde Krig, der ligesom Den Gamle forslidte Kolde Krig var beregnet på at skræmme livet af Vestens befolkninger og retfærdiggøre undtagelsesbestemmelser. Ethvert totalitærregime opererer via undtagelsesbestemmelser. De sled klimaagendaen op. De sled frygten for terrorisme op. De sled Covid-svindelnummeret op. De finder noget nyt, de kan smide på bordet og slide op. En dag har de slidt sig selv op. Lad det hellere være i dag end i overmorgen.

Forinden er det næste, vi kommer til at se, en global fødevarekrise. Dybt arrangeret og iscenesat. Dernæst vil der blive hylet op om russiske cyber-angreb. Ikke at de ikke kan finde på det og vil gøre det, men det er ikke pointen. Og så vil vi fse vore regeringer (ikke længere vore regeringer) som svar på det, skrue op for undtagelserne endnu engang blot med et ændret påskud. Vi vil se det, som de lige har øvet sig i i Canada: nedlukning af folk bankkonti og konfiskering af penge, hvis folk ikke bruger dem, som regeringen ønsker. Vi vil se et finansielt folkemord mod dissidenter og en opdeling af befolkningen i de rigtige og de forkerte. Covid’en fes også ud i hornlygten, men de har uden tvivl en ny og værre fake-pandemi, et nyt biologisk masseødelæggelsesvåben på vej fra laboratoriet.

Det kommer så ikke fra de ukrainske laboratorier, der lige nu bliver ødelagt. For et særdeles vedholdende rygte er, at amerikanerne brugte Vestukraine til at etablere laboratorier – seneste tal er 62 – til fremstilling at biologiske våben. Hvis det rygte er sandt, tror vi så lige, at russisk efterretningsvæsen ved alt om det i forvejen? Tror vi også lige, at russerne godt ved, hvem de våben var beregnet til? Tallet på disse labs, der masseproducerer alle lækkerierne fra anthrax, kogalskab, salmonella, u-name-it + alt muligt, hvis navn vi ikke kan udtale, stammer i øvrigt fra en videnskabsmand, en WHO-ansat i Kiev, på ukrainsk TV, der siger det. Så milliarder af penge fra det amerikanske nationalbudget er altså gået til at bygge 100-vis af lignende laboratorier ikke bare i Ukraine men i hele verden, i Azerbaidjan, Thailand, Cameroun, Ethiopien, Armenien, … Verden har et kæmpe problem, og ingen taler om det. Vi er først lige begyndt, og medierne viderbringer blot globalisternes lodrette benægtelse af, at det finder sted. Den kendte procedure: Først ignorerer de, så benægter de, så farer de i flint og fordømmer, beskylder og forbander, så latterliggør de, og til sidst indrømmer de med et træk på skulderen og-hvad-så, hvad vil I gøre ved det? Åh, glemte vi at nævne, at indimellem vil de sige: javel ja, men vi gør det jo for jeres skyld, for russerne er jo onde.

Biden-admin galper nu op med – udover sanktioner som russerne er totalt ligeglade med – at de nu vil sende flere våben til Ukraine. Øøh, hvis russerne om et par uger kontrollerer hele Ukraine, hvordan mener man, at man vil sende våben ind over grænsen? Vil man smide dem ud fra fly med en bisværm af russiske kampfly i halen?

Minder AZOV-bataljonens logo dig om noget?

Vi ser lige nu oliepriserne stige helt hysterisk. Det er fuldstændigt det samme som oliekrisen i 70’erne, der var iscenesat af OPEC-slyngler og Rockefellerne. Sanktioner mod russisk olie er en direkte selvdestruktiv handling fra USA og Europa. Vi kommer til at betale prisen BigTime for vores medløberi. Og igen: Russerne er kommet til et punkt, hvor de er totalt ligeglade. Lad dem stege i deres eget fedt, derovre vestpå, tænker de. Biden-admin har nok forregnet sig her, for amerikanernes tillid til deres svindelnumre er tyndslidt. Selv med massiv krigspropaganda, som mange vil falde for, fordi de er for dumme til at forstå kompleksiteten og råddenskaben i geopolitik, så vil det være umuligt, når dagen er omme, IKKE at se, hvordan Biden-slængets nedlukning af amerikansk olieproduktion, blokering af russisk olieforsyng tilsammen kvæler den amerikanske økonomi. Seneste ynkelige træk er at tigge og bede Venezuela og Saudiarabien, hvor ingen af dem stoler på amerikanerne, om at sælge olie til dem.

Et kort over de lande i Verden, der godkender sanktioner mod Rusland.
Der synes at være en temmelig stor gråzone.

Vi kommer til at se isolationisme som aldrig før. Igen betaler befolkningerne prisen for de dumme, dovne og korrupte politikeres cirkusteater. Den forsyningskrise, vi har lige nu, og som er 100% syntetisk og iscenesat, vil ramme på alle punkter. Selvforsyning vil blive aktuel som aldrig før. Der er måske ikke råd til den nye smarte iPhone til 10.000 kr. længere. Lillesøster vil hyle op og falde ned og bide i gulvtæppet og hævde, at hun bliver socialt udstødt henne i skolen, hvis hun ikke får den. Det kunne også være, at far og mor skulle overveje deres overforbrug af importerede luksusvarer.

Rygtet siger til-og-med, at Kina vil benytte lejligheden til at invadere Taiwan. Det kommer ikke til at gå stille for sig, for taiwaneserne kan forsvare sig. I Taiwan produceres alle de computerchips og motherboards, vi bruger her til lands og i Vesten. Så lillebror bliver sur over, at han ikke kan få den nyeste gaming-computer til at spille simuleringer af krig på. Seneste bane i Command & Conquer hedder: Ukraine. Sejt mand, man kan nu opgradere til et biologisk våben, hvis man nakker rigtig mange onde russere!

MEN: Bortset fra, at vi nok trænger til at få skruet kraftigt ned for overforbruget og velfærdsforstoppelsen i vor del af verden, så er hele mangelscenariet ganske unødvendigt. Det er syntetisk og planlagt. Hmm, måske vi skulle overveje at genindføre hornlygten …

Er dette da den berømte hornlygte?

Så varm luft, fis i hornlygte *

* Hvordan skal man i øvrigt oversætte et så ærkedansk begreb som en fis i en hornlygte til udenlandsk?
Et begreb, som ingen under 35 år kender længere.
Trivia: Fisen er det tællelys, der var inde i lygten, og som kun gav et svagt lys. Og hornlygten var en isoleret, håndholdt glaslygte.
Hvad med gaslighting? Er det ikke lidt det, det handler om?
Læs: Den store virkelighedsøvelse
A fart in a gas lamp.
Pas på med det. Der er en vis risiko for, at eksplosionen i selve fisens øjeblik forplanter sig til de indre organer.

Ukraine – nu prøver de igen

De ofrer sandheden igen

ALT, du hører om Ukraine i Vestens medier, er løgn.
Ikke bare noget men ALT!
Det kollektive anfald af fakta-allergi giver lige nu røde knopper over hele kadavret.
Sandhedsforskrækkelsen i det offentlige rum er i klimakteriet.
Ekkokammeret runger i feedback-loop med krigsliderliglighed.

For blot et par måneder siden måtte vi finde os i en trykbølge af:
Hvis du ikke mener, at du skal dø af covanvid
og tillader dig at stille dig tøvende overfor injektion med seriemorderiske eksperimentalvacciner, så er du en samfundsskadelig videnskabsfornægter,
der ifølge statsministeriet ikke er velkommen i det danske samfund.

Nu skal vi så til at finde os i en ny designer-trykbølge af:
Hvis du ikke mener, at russerne er onde mennesker,
og at deres præsident er den nye Hitler (den hiver de op af tasken hver gang),
og hvis du godt vil vide, hvad pokker der EGENTLIG foregår derovre,
så er du en samfundsskadelig person, der bør forhindres adgang til at ytre dig.

Staten siger: meningsdannelse – det er mig.
Solkongen sagde: Staten – det er mig.
Medierne siger: information er vores monopol.
Det masseproducerede, globaliserede Göbbels-propaganda-ministerium siger:
Vi løj, men det var jo for jeres egen skyld. Nu taler vi selvfølgelig sandt – ja vi gør.

*

Så her er en relevant kommentar:

*

Jeg vidste det med det samme, beskeden dukkede op på skærmen på min arbejdscomputer.

CIMT* lukker ned for al trafik fra Rusland, Ukraine, Kina, Nordkorea, Indien, Iran + en stribe andre lande. Årsag: frygt for cyperterror eller hacking …
yakediyakediyak …

* CIMT er Center for IT og Medicoteknologi i Region Hovedstaden.

Jeg vidste med det samme, hvad det handlede om. Det skulle undre mig, hvis der var én eneste yderligere blandt de 40.000 ansatte i regionen, der havde den mindste anelse om det. Her kan jeg dog tage fejl, så måske der optimistisk set er 5-10 personer. Men så går bølgerne sørme også højt.

Det kan siges ret kort og kontant: Gassen er gået af covanvid-ballonen, så der er brug for en anden bussemand. Som med Operation Lockdown version covanvid er fjenden aldrig virusen men befolkningen. Befolkningen, hvor end i verden den befinder sig, skal ned med nakken. Nedlukning og undtagelsestilstand er stadig midlet, påskudet har bare flyttet sig.

Nu søger de et påskud for at lukke internettet ned. Årsagen er indlysende. Internettet er det medie, hvor både disinformation men også virkelig information spreder sig som en steppebrand. Globalisterne ønsker for enhver pris at forhindre virkelig information. 

SÅ: Nu kommer de onde russere-kinesere-koreanere-indere-iranere og hacker os. Ja de gør. Måske gør de, måske gør de ikke, det er fuldstændigt irrelevant. Pointen er, at når info-monopolet SIGER, at de kommer og cyber-angriber os, og vi vælger at TRO på dem, så bliver vi nok bange, gør vi ikke? og så må de godt gøre alt muligt med vores adgang til internet samt vores informations- og meningsudveksling på tværs af landegrænser og digital bevægelsesfrihed.

Kujonerne er fucking bange for, at folk taler sammen !! 

Der er intet forandret i forhold til covanvidet, de har bare skiftet gear. Den selvklæbende papirlabel skriver noget andet men sidder på den samme røgfarvede plastikbeholder.

—– o —–

Download OVERETAGEN som PDF

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *