Essay,  Historie

Nine-one-one

  1. Hvad var det egentlig, de satte ud efter dengang i 2001?
  2. Er det muligt at identificere dem?
  3. Har de opnået det, de ønskede?
  4. Er de her på årsdagen i fuld færd med at gentage succesen / fiaskoen?

Lad os starte bagfra og arbejde os forlæns.

Fjerde spørgsmål

Der er mange grunde til at forvente endnu en svinestreg.
Det rejser en hel stribe yderligere spørgsmål om årsag og konsekvens.
Det kunne være:

Er der en særlig grund til, at den kuppede amerikanske regering nu styret af generaler i kælderetagerne under Washington D.C mente, at de skulle foretage en totalt klodset tilbagetrækning fra Afghanistan efter at have pumpet landet for olie, mineraler og opium i 20 år og samtidigt forære deres ‘værste fjende’ for 85 milliarder dollars hi-tech militærudstyr? 

Er det også linket op med, at 10.000 af afghanere nu er lukket ind i USA, hvoraf en kerne uden tvivl udgør Taleban? 
Har det noget at gøre med, at der i forvejen findes to millioner kinesere i USA, der undercover arbejder for den kinesiske regering?

At generalernes skyggekabinet i USA ikke har haft en plan og en aftale med Taleban er 100% utænkeligt. Taleban og Kina har nu også et samarbejde. Ikke et venskabeligt men et strategisk. Kineserne får adgang til mineraler og infrastruktur + militærudstyr, som de får en håndfuld af til at kopiere + Taleban indfanger og tilbagesender de uigurere, der er flygtet over grænsen fra udryddelseslejre og folkemord i Xinjang-provinsen mod … ja mod hvad?
Har Taleban allerede fået deres betaling, hvilket så bekræfter en treparts-aftale?

En gentagelse af 9/11 betyder et terrorangreb et sted i USA. Som skrevet i Babel-syndromet og de to tidslinjer er der forlydender om, at et angreb skulle være forhindret via beslaglæggelsen af (nukleare?) sprængstoffer på vej fra Colerado og vestpå. Det kunne være San Antonio kløften, hvor man ved, at der hele vejen op befinder sig et bælte af vulkaner, hvorom det er konstateret, at de er så ustabile, at de vil kunne aktiveres af fx atomsprængninger. 

Uanset hvad – og det ved vi først, når dagen er omme – vil angrebet blive smurt af på … Taleban? Er det allerede en del af aftalen, at de skal stille sig an og braldre op om det? Der kommer jo ikke et modangreb som sidste gang, det blev smurt af på dem, for nu er USA jo flygtet kujonagtigt og panisk over hals og hoved og har smidt alt, de havde i hænderne.

Er der stadig folk derude – bortset fra fjolserne i toppen + medierne, der har en kugle for panden, hvis de skulle finde på at sige andet – altså er der nogen helt almindelig, fornuftig og blot nogenlunde velorienteret person med et par intakte hjerneceller derude, der længere kan finde på at påstå, at Taleban – al Qaeda og bin Laden sænkede Twin Towers + det løse i 2001?

Behøver vi at repetere skrønen med 19 terrorister, der for 20 år siden lige havde erhvervet sig et certifikat til et etmotores Cesna-fly og nu bevæbnet med hobbyknive hijackede to Boeing 747’ere og fløj dem med elitepilots præcision ind i et par højhuse, der med millimetertynd præcision i frit fald lagde sig ned i deres eget fodspor selvsamme dag, hvor hele det amerikanske luftvåben ganske tilfældigt var på øvelse et andet sted?

Behøver vi at tilføje, at det samme var planen for Sears Tower i Chicago, hvor der helt lovligt! som under Twin Towers befandt sig en mini-nuke i kælderetagen, der skulle bruges i tilfælde af en nedrivning disse superstærke stål-og-betonkonstruktioner?

Behøver vi at gentage godnathistorien om et tredje fly, der aldrig er optaget på video – bortset fra et missil – som crashede lige ind i selvsamme fløj i Pentagon, hvor dokumentationen for de 2.3 trilliarder dollar i Pentagons budget, som daværende forsvarsminister Rumsfeld tilfældigvis dagen forinden havde meddelt var pist-fosvundet i den blå luft?

Behøver vi at undre os endnu-endnu engang over, at et angreb på verdens sikreste luftrum kunne gennemtrænges under ledelse af en pjaltet mullah med en laptop et sted i en støvet hule i Afghanistan, der døde tre måneder senere på et hospital i Dubai af en nyresygdom og senere på mirakuløs vis døde 7-8 gange senest ved en swat-team-operation i 2015 i Pakistans hovedstad – af alle steder – udført af et SEAL-team, der helt tilfældigvis alle omkom bagefter i en helikopter, hvorefter man efter islamisk skik () dumpede liget af mullahen i havet? Det giver god mening alt sammen.

Behøver vi at genfortælle historien om de manglende masseødelæggelsesvåben, der var årsagen til USA’s invasion af Irak og senere seks andre lande i Nordafrika, Mellemøsten og Centralasien ifølge general Wesley Clark’s beretning om, hvad føromtalte Rumsfeld havde fortalt ham – og hvordan den britiske og danske premierminister og statsminister som glade sangskoledrenge sang med på sangen og sidstnævnte fik en fin NATO lakkasket som belønning for veludført dåd?

Behøver vi atter at lovprise den tårepersende humanitære indsats, som vi her i Lilleputland har være med til at yde i De Gyldne Bjerge i Afghanistan, så Opiumshøsten kunne finde sin sikre vej til Heroin-fabrikkerne og på velbevogtet vis kunne finde vej til Vesten, så det stakkeĺs underbetalte CIA-agentur kunne få finansieret alle deres sorte operationer?

Det gjorde vi så alligevel i elevatorversion. Hvad jeg mener er: Behøver at starte helt forfra og lade som om, at vi aldeles intet ved, når vi rent faktisk ved en hulens bunke?
Behøver vi at tale til folk udenfor pædagogisk rækkevidde?

Store dele af den amerikanske højrefløj lider af dette Bush-9/11-syndrom. Fordi denne ryggesløse mafiafamilie, der bærer navnet Bush, havde ædt sig ind sammen med en stak neocons = neo-trotskister under falsk flag, så må den officielle konspirationsteori jo være den rigtige. Selv velorienterede kommentatorer som Glenn Bech kører med den historie. Er det ikke underligt? Ledende og toneangivende personer iført de bestukne medier kører med Bush-konspirationsteorien, selv de, der ikke brød sig om Bush Junior og hans familie, mens masser af mennesker i jordhøjde for længst har kasseret det som løgn og svindel.

Afghanistan-tilbagetrækningen har en yderligere skræmmende bagtanke. Der er brug for militær i det land, hvor det kommer fra – mod landets egen befolkning. Dette bekræftes ganske klart af det tale, som Formand Biden havde fået stukket for næsen forleden. Budskabet og tonen var ganske uhørt for en præsident. Han truer amerikanerne, han erklærer krig imod dem. Han truer med tvangsvaccination af hele befolkningen og med at fjerne de guvernører, der ikke makker ret. Han er gået fuld Stalin, og det er det, han skal bruge militæret til.

Men der er et problem. Der er stor fare for, at der opstår et mytteri. Mange amerikanske soldater er vågnet op og er klar til et mytteri. Derfor har der også været under opbygning en anden og mere regeringsvenlig sikkerhedsstyrke, der nu tæller 300.000 mand. Disse vil uden tvivl blive sat ind. Der er simpelthen en borgerkrig under opbygning. De ved, at Bidens tale er så uacceptabel og perfid, at den med garanti vil føre til vold, når folk vil nægte at lade sig pumpe skæve med gift. Problemet er det samme som man har med NATO i Europa. Denne militære enhed kan ikke bruges mod landenes egne befolkninger, det er nedfældet i Atlantpagten, og de var for sent ude med at danne det nye EU-militær, som de havde planer om, inden europæerne væltede ud på gader i protest.

USA har nu indledt det, der allerede kører i Australien og i nogen grad i Canada, England og New Zealand: Den totale kontrolstat hvor selve livet er forbudt. Alle de fire tidligere kolonier oplever nu det samme, og deres befolkninger er nu ganske klar over, at det hele intet har med folkesundhed at gøre. Der har den globale Deep State ud af at overspille sine kort, som den har gjort.

Tredje spørgsmål

Det fører direkte videre til (bagfra) det næste spørgsmål: Har de opnået, hvad de ville?

Svaret er både-og. De har skræmt livet af verdensbefolkningen som det første. De har set, hvor nemt det kunne lade sig gøre og var klar over, at de kunne gøre det igen. Vi kunne sagtens hævde, at vi allerede har set 9/11 2.0 i marts 2020, da de indledte en ny terroroperation kaldet Operation Lockdown eller Covid-19 plandemien.

Terror hører til i kategorien ‘både’ i både-og. Her hører også indførelsen af en serie permanente undtagelseslove, der kun er mulige at argumentere for i en ny koldkrigs-tilstand. I den kolde krig var verden paralyseret af ‘russerne kommer’, og alt kunne henvise til det dogme. Halvdelen af Vesten var direkte underkuet af kommunismen, og den anden halvdel var underkuet af de, der sagde, at stod som garanter for, at kommunismen ikke ankom til os. Det gjorde den så alligevel med 60-70 års forsinkelse under forskellige navne og under hatten globalisme

De opnåede at udhule demokratiet i Vesten, så vi i dag har forskellige afarter af lyserød eller lysebrun fascisme. Globalisme er re-brandet fascisme med hindbær- eller chokolade-glasur.

De opnåede, at USA med dets daværende allierede (læs: I er da vore venner, ikke, ellers …?), kunne overfalde og plyndre x-antal lande i Verden, nogle af dem for 2. gang. Eller for gud-ved-hvilken gang, hvis man medregner Det Britiske Imperium. Altså Afghanistan, Sudan, Somalia, Irak, Krim, Syrien. Iran stod på listen.
9/11 var startskudet til en ny bølge af neo-imperialisme og statsdreven og -godkendr terrorisme.

De opnåede endnu engang at militarisere Islam. Briterne havde gjort det, da de skabte islamisk fundamentalisme (salafisme, wahabisme) som en operation vendt mod selve Islam og det osmanniske rige. Hvis nogen ikke har fundet ud af for længst, at al Qaeda, ISIS-Daesh og Taleban var og er CIA-operationer, så står der politisk udviklingshæmmet i panden på dem.

De opnåede, at Verden blev til et kolo-gigantisk aflytningsrum, hvor diverse BigTech operative syndikater i samarbejde med statslige agenturer har tiltaget sig retten til at udspionere deres befolkninger og de fra egne rækker, der ikke endnu har den helt rigtige mening. Vi har i dag en tilstand af indtrængen i vores privatliv, der ikke kun matcher men overgår, hvad totalitære regimer under den kolde krig var i stand til. Det er sket en stasificering af Verden. 

Ups!

Men de opnåede også noget andet, der hører til kategorien ‘og’ i både-og. De opnåede, at folk begyndte at vågne fra den 1000-årige tornerosesøvn. Internettet var kommet for at blive, og som et medlem af familien Rockefeller sagde: Internettet var nok vores største fejltagelse. Herefter i stigende grad damage control i form af censur i alle afskygninger og for fuld skrue, løgn og spin i alle afskygninger og forurening og disinfo i så store mængder, at farven på det journalistiske kloakslam bliver brunere og brunere. Strategien er: Da vi ikke længere kan forhindre informationer om vores ugerninger i at produceres og spredes, kan vi blande dem op med så mange disinformationer, at folk bliver forvirrede så længe, at vore ugerninger er fuldbyrdede og irreversible. Selv de såkaldte alternative medier er i dag så fulde af fake-crap, at vi må være meget kritiske for at få de godbidder ud af dem, som der trods alt findes. Mainstream medier kan ikke længere bruges til andet end at monitorere graden af hjernedød, og hvad der nu er tilsat af hjernevaskepulver i det offentlige rum. Det bedste vi kan gøre er at slukke for respiratoren.

De har opnået, at flere mennesker, end de havde frygtet, har mistet tilliden til politikere, medier, medicinalindustrien, institutionerne, deres globalistiske verdensforklaringer og helt generelt kransekagefigurer og selvudnævnte autoriteter, der rager magt til sig og konstant misbruger den.

De har opnået, at flere mennesker, end de havde frygtet, nu er i stand til at identificere dem og deres udsagn blot på lyden, stanken, synet og den dårlige smag af fordærv. Mennesker er begyndt at forstå, hvordan de opererer og tænker, og at det, de har gang i, er det stik modsatte af vores interessefelt og velbefindende. De vil os ikke noget godt, og vi har ingen som helst interesse i at leve i deres verden. Mennesker er begyndt at gennemskue deres teaterstykke, for det er, hvad det er. Og det er det samme teaterstykke, de har spillet hele tiden, for de kender ikke andet. Mennesker er begyndt at kede sig over det patologisk repetetive ved deres performance.
Buuh en ny papirtiger – hvor blev vi også bange denne gang. 

Andet spørgsmål

Mennesker (vi) har endnu ikke fuldt forstået, at det ikke er nok at identificere personer deroppe-derude. Disse personer er ikke de egentlige beslutningstagere, for de har selv modtaget instrukser fra visse handlere ovenfra i et styringslag, der ikke har været synligt. 

Vi har heller ikke helt forstået, at det er mindre betydningsfuldt, hvilke skikkelser eller grupper af skikkelser, vi kan pege på end hvilket styringsprincip og hvilken agenda, de repræsenterer. Når deres repræsentanter taler om Den Nye Verdensorden, så taler de om deres egen Orden, Den Sorte Sols Orden eller Dragefamilierne / Kong Salomons Blodlinje. Der er en del navne i omløb. Disse ordener er covens, og der er kun resterne af disse to grupper tilbage i den gamle struktur, den fritsvævende pyramidetop med det altseende øje, der blev afmonteret i 2016. Da det næstøverste lag kaldet parents er forsvundet, og det øverste lag, slangens hoved er erstattet af mennesker og en alliance af levende menneskelignende væsener på Jorden, der handler ud fra en universel fredsaftale og arbejder på en global restaureringsplan, så er de tiloversblevne covens og deres medlemmer – deres ledelser er likvideret – i en sørgelig men stadig farlig tilstand af rivalisering. 

Hvis der – inden dagen eller ugen er omme – indfinder sig en terror-event, så kan det kun forstås i denne sammenhæng. De tiloversblevne medlemmer af den døde verdensorden kæmper nu indædt og desperat for at bevare deres privilegier i en verdensorden, der overhovedet ikke er ny men er ældgammel. Denne verdensorden er allerede afgået ved døden, og de lever nu i et fantomsmerte-skyggefelt, hvor deres sidste livsgnist er holdt i live af rest-energier, der er som gasarter, inden de fordamper og forsvinder.
En fis i en hornlygte. 

Første spørgsmål

Så, hvad var det egentlig, de satte ud efter for 20 år siden?
De satte ud efter en … udsættelse.
Det er beskrevet i artiklen Babel-syndromet og de to tidslinjer

Kort sagt og genfortalt: De vidste allerede i 1996, at løbet mere eller mindre var kørt for dem. Deres eneste chance bestod i udsættelse af det skift i tidslinjer, som Project Looking Glass kombineret med de bedste computermodeller, de havde til rådighed, kunne komme op med. Udsættelsen havde ifølger deres højtbetalte eksperter og deres computermodeller en sandsynlighed på 17,8% og bar som forudsætning seriøse fejltagelser fra modstandernes side = menneskeheden og dens egentlige beskyttere kombineret med en eventuel verdensomspændende katastrofe så stor, at menneskeheden atter som under den mytiske beretning om Syndfloden blev traumatiseret og banket tilbage til stenalderen. Det første fandt ikke sted, og det andet … det kunne arrangeres, måske. 

Det første kompenserende arrangement var 9/11 i 2001. Det var Djævelens Kunstværk, som den tyske avantgarde-komponist Karlheinz Stockhausen kaldte det. PNAC-dokumentet, der varsler 9/11 siger det tydeligt: Med mindre der sker et nyt Pearl Harbor, kan USA ikke dominere Verden i det 21. århundrede.

Det simultane arrangement var Klimasvindlen om menneskeskabt global opvarmning og CO2 som et giftstof. 
Køerne prutter, skam jer, betal.
Egentlig videnskab: gå ad h til.
Bagmandsklubben, forum’et for de ultrarige kaldet World Economic Forum, har direkte indrømmet, at klimaævlet intet har at gøre med klima men alt at gøre med etablering af en ny globaliseret verdensøkonomi, hvor de kan kontrollere … ALT. Fx. at lukke for folks bankkonto, hvis de ikke lever op til visse standarder – som at kritisere Verdensmagten. Vi taler om et hyper-totalitært Kina-stil social-point-kontrolsystem. Vaccinerne var den biotekniske komponent, som ingen ville kunne undslippe, og som skulle låse mennesket til systemet.

Det næste arrangement var installationen af Barack Obama i 2008. Meget få fattede graden af bedrageriskhed, som denne skikkelse indebar. Det var tiltænkt som starten på den 16-årsplan, der involverede den anden bedragerske, Hillary Clinton som fuldbyrdersken af Obamas benarbede med at omforme venstrefløjen til medlemmer af fascist-kulten. Clinton-mafiaen tilhørte den ene coven, Dragefamilierne, Rothschild-slænget, mens plan B bestod i Den Sorte Sols Orden = den anden coven, hvis medlem var Donald Trump. Og Barack Obama, der bar titlen Pindar (dragens pik) i Den Sorte Sol. Valget i 2016 var et valg mellem kolera og pest, og pest smagte bedst på det tidspunkt. Amerikanerne valgte pest fremfor kolera, og nu sidder de med geninstalleret statskuppet kolera i front og pest i baglokalet. 

Det simultane arrangement i 2008 var Finanskrisen, mens Obama afledte opmærksomheden. Hvem var Obamas finansminstre? Det var såmænd aktørerne i krisen, Goldman Sachs’ Timothy Geitner og senere Rahm Emanuel. Tjek deres netværk ud, og du har hele kabbalen bag finanskrisen, den store derivat-udplyndring, det store bailout-trick. Er der nogen, der husker DONG-Energy-skandale fra samme periode. Helle Thorning-Schmidt og Bjarne Corydon du ved. De smuttede begge ud af bagdøren efter endt udåd. Offentlighedsloven blev jammet, så man ikke længere kunne søge direkte indsigt i den slags svinestreger, som Helle og Bjarne begik. Senere påvirkningsloven, hvor regeringen kan sende folk i fængsel i op til 12 år for at komme med udsagn, der kunne tænkes at gavne en fjendtlig regering. Den ankom i den æra, hvor Putin var kørt i stilling som frelserskikkelse og folk var begyndt at se for meget russisk net-TV. Og senest pandemiloven, der giver regeringen og deres lejesvende ret til at hive folk ud af deres eget hjem og pumpe gift i kroppen på dem. Eller tvangsfjerne deres børn og pumpe dem fuld også. Altså en hel stribe totalitære stygge-stygge lovstykker, der tilsammen udgør det totale fascistiske lovkompleks.

Det næste arrangement var Operation Lockdown aka Covid-19 i 2020.
De simultane events har allerede stillet sig i kø.
Nye navne på statsministre, finansministre og sundhedsministre.
En ny omgang socialdemokratiske korruptheder.
Og glem ikke kli-i-i-imamedisteren, hvis embede består i at administrere beskatning af koprutter.

—– o —–

Download OVERETAGEN som PDF

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *