Essay,  Kultur,  Økonomi,  Politik

Tid til løsninger

Vi kommer ikke udenom det. Systemet er definitivt defekt.
Det tjener ikke længere mennesker i samfundet.
Det tager nu indlysende livet af mennesker.
Alle kan nu se det – hvis de tør vælge at se.

Systemet (de der har skabt det) ved det.
Deres administratorer og teknokrater ved det … ikke nødvendigvis.
De har bevidst skabt eller ubevidst medskabt
en lang række blokeringer for menneskelig trivsel og suverænitet.

Lov

Et grundlæggende blokering er lovsystemet.
Det er beskrevet i artiklen: Law of the Land and Maritime Law.
Dette forfalskede lovsystem er internationalt, selvom det er lokalt forankret.
Det har mange år på bagen, og det gennemsyrer alle forhold i menneskelivet.

Løsningen er omfattende. Den kræver en række gennembrud, der vil komme lokalt. Det kan ikke gennemføres via den lovgivning, der er sat ind som blokade. Den må ske ved, at noget helt nyt baner vejen for både en folkeoplysning, altså rent ud sagt en vækkelse, om dette kompleks – og det er kompliceret – og klare eksempler på, at lovsystemet må smide håndklædet i ringen via testsager. Det korrupte lovsystem skal altså trin-for-trin sættes stolen for døren via en bevidst imødegåelse af de ritualer for underkastelse, som det har opstillet.

Dette er nok det mest radikale, man kan forestille sig. Uden Maritim Lov, hvor folks identitet er stjålet og misbrugt fra fødslen, ville dette system bryde sammen. Det kræver folk, der har sat sig grundigt ind i Naturlig Lov og Landets Lov og som kender det korrupte systems terminologi og teknologi for at tilsidesætte den egentlige lov for mennesker og land.

En af de institutioner, der er nødt til at sønderbrydes er Vatikanet. Det er via dem, at systemet har kunnet eksistere i århundreder, for det er dem, der har etableret det i den version, vi kender. Vi taler ikke om den katolske kirke her, men om den kupmager-organisation / korporation, der overtog det slavesamfund, som Romerriget skabte. Og som en parasit har boet inde i den katolske kirke. 

Medier

En anden grundlæggende blokering er forgiftningen og afstumpningen af medierne. Uden pålidelig information er der ingen chance for en forandring til det bedre. Alt dårligdom starter i formidlingen. Hvis folk stadig tror, at de er hjælpeløse og uden muligheder for at gøre noget selv, så sker der intet. 

Løsningen har simret i undergrunden i hvert fald 10-15 år, og nu er den brudt ud i lys lue. Lad os bare kalde det en krig mellem massemedierne kontrolleret centralt af den store brune kloakstrøm af disinfo ejet og kontrolleret af en håndfuld+ af milliardærer for deres interesses skyld – og et vildt forgrenet netværk af open source journalistik, af svingende kvalitet helt sikkert. Men denne svingende og til tider tvivlsomme kvalitet kan umuligt være værre end det, som de etablerede magthaver-medier ejet af milliardærklubben har præsteret, og som i disse tider har nået bunden.

Til en pålidelig info hører også et attitudeskift hos brugerne. Fra at være passive forbrugere dybt forankret i sofaen med sænket underkæbe og døde øjne, er vi nødt til at blive brugere med en kritisk, selektiv og især aktiv håndtering af informationer.

De sociale medier, der i grundtanken var lovende, blev forgiftede og korrumperede. Men de kan stadig bruges til andet end lallende ligegyldigheder og passivisering. BigTech-selskaberne skal have kamp til stregen. Og det kommer til at ske, for mange virksomheder og på det seneste også regeringer er begyndt at se, hvad det er, de gør, og hvordan det er dybt skadeligt for samfundene. Der er brug for nye platforme, der rent faktisk gør det, som giganterne sagde, at de gjorde. Og der er også brug for en direkte konfrontation, hvor de bliver holdt ansvarlige for deres ugerninger. Der skal falde MEGET store bøder for at køre fascisme. Det vil kun kunne ske via et stigende pres fra neden, for politikerne har indtil videre ikke ydet andet end … et blowjob! Blow them out!

Økonomi

En urgammel blokering for menneskelig trivsel er økonomi. Det har via en årtusind lang fastholdelse af gældsprincippet skabt det, vi forstår ved det globale centralbankvæsen. Eller rettere: generelt set ikke forstår. Selv økonomer i de højere uddannelser i økonomi udervises ikke ikke i, hvad pengeskabelse er for en størrelse. Marxister aner intet om det, for Marx blev betalt af centralbankmændene for ikke at skrive om det. Regeringer taler aldrig om, hvem der ejer deres nationalbanker.

Sort arbejde er fordømt som skattesnyd, men ingen taler om, hvad skat er for en størrelse, og at al inkomstskat er ulovlig krigsskat forlænget i fredstid. Ingen taler om, at skattevæsenet opkræver penge, som de forærer til de multinationale/globalistiske syndikater, så de kan undlade at betale skat.

Løsningen har at gøre med endnu en blokering: Staterne har forbudt dannelsen af alternative valutaer. Men det er samtidigt den undertrykkende stats svage punkt. Alternative valutaer og økonomier findes og er lovlige. I Østrig, Schweitz og Tyskland findes WirGeld og NurGeld. Der findes The Bristol Pound, hvor lokal-pundet kun kan investeres og indløses lokalt. Store virksomheder har skabt deres eget system for barter economy = udvekslings-økonomi, så hvorfor skulle små virksomheder og foreninger ikke gøre det samme? Der findes Time-Banking, der helt går udenom penge men opregner investeret tid til udveksling. Der findes alternative banker, der ikke rovdyrs-malker deres kunder – det var i øvrigt det samme som sparekasserne gjorde for blot 50 -60 år siden … og hvor blev de lige af?

I den helt store skala er der det esoterisk-underliggende globale finanssystem, som INGEN taler om. The Unknown Country. Her er der muligvis på sigt en håndrækning. Men kun efter en global attitudeændring.

Fødevarer

Den største blokering for en kvalificeret fødevareforsyning er fødevareindustrien. Og det liv, som industrisamfundet medførte, hvor folk langsomt glemte, hvad der havde holdt menneskeheden i live: jorden, planterne, dyrene og grundlæggende viden om lokal selvforsyning. Nærheds- og tillidsprincippet forsvandt og blev opslugt at den store fjerne maskine.

Man kan ikke sige, at egentlig fattigdom satte ind, men en langsom udhuling af privatøkonomien, så en families dobbelte indkomst var nødvendig, tvang folk til at vælge billigt og stort. Og til at nedprioritere kvalitet, for nu vidste vi heller ikke længere, hvad kvalitet var. Der opstod et forbruger-industrielt kompleks.

I virkeligheden kan man godt masseproducere kvalitet. Men hvorfor gøre det, så længe folk er villige til at æde lort? Det er industriens logik. Folk er tilfredse med at blive mætte endnu en dag, og er ikke i stand til at se sammenhængen mellem dårlig ernæring og sygdom. Grøntsager og kød var langt sundere for 100 år siden, men den menneskelige hukommelse, der er nødvendig for at se selv indlysende sammenhænge er smadret, da viden som tradition mellem generationerne er svækket. Uden en stærk tradition = inter-generations-hukommelse – kan man ikke forstå den slags.

Løsningen er en styrkelse af alle former for revival af gammel viden om hjemmeproduktion og konservering af mad. Kombineret med buycot og boycot, altså aktiv tilvælgelse af kvalitet. Her vil man så se et fald i pris af kvalitet, for med større efterspørgsel giver mere rentabilitet. En masse bureaukrati er nød til at blive fjernet, for hele komplekser af restriktioner og afgifter er kun skabt for at forhindre folk i småbrug og egne initiativer. Folk har desværre alt for frivilligt solgt deres liv og trivsel for sikkerhed, en sikkerhed der ofte er ren indbildning.

Den ultimative løsning, den langtidsholdbare og helstøbte er Life Force Food, Farming and Gardening. 

Se Life Force 1 og 2, interview med Susanne Hovmand. Og denne helhedsløsning, der er en kombination af en hel række kendte og særdeles veludviklede løsninger, er fuldstændigt tilgængelig.

Undervisning

Vi kan ikke længere stole på undervisningssystemet. Det er udelukkende skabt for at reproducere arbejdskraft til maskineriet. Det lærer ikke engang folk at læse, skrive og regne længere. Groft sagt. Det er at stille det på spidsen, og vi kan ikke afskaffe skoler over en kam. Et begavet barn i de rette omgivelser kan lære alt, det har brug for og mere til uden at gå i skole. Men hvor er de forældre, søskende, omgangskreds, der kan give mulighed for det? 

En måske ‘utilsigtet bivirkning’ ved hele Covid-svindelnummeret og nedlukning-hjemsendelse er måske, at nogle har fået øjnene op for hjemmeskoling. Sammen med alle de tilsigtede bivirkninger, der har gjort yderligere skade på uddannelse. On-line kan aldrig erstatte tilstedeværelse. Jeg kan sige det med stor sikkerhed og ikke så lidt autoritet, da jeg selv arbejder til dagligt med at etablere og supportere netop det i en af Danmarks største virsomheder. Det er fint at kunne, men som reel erstatning er det en fis i en hornlygte. Og folk er frustrerede. Børn er dybt frustrerede.

Løsningen er ankommet med nødvendigheden. Vi er nu tvunget til at blive selvforsynende mht. uddannelse. Vi må ligesom med information lære at undsige mediet og systemet. Vi kan det hele selv. Al viden er tilgængelig. Kyl skolebøgerne ad helvede til og start på en frisk. Og ja, det giver selvfølgelig plads til både charlataner og underfrankering. Der vil være mange skolelærere, der ved nærmere eftertanke, og når panikken har lagt sig, vil elske at formidle egentlig viden. Det er trods alt det, de har lært. Ligesom mange journalister ville elske at udøve det fag, de har lært, men som de ikke har lov til længere. En hel del af dem ville også elske af blive fraspændt den ideologiske vogn og den tyngende politiske korrekthed. Kun de mest hjernedøde-hjernevaskede ville trykke den yderligere af. Men de ville gå døde, for nu kunne de propagandere i helt absurd grad og rent faktisk praktisere deres budskaber, men hovsa: De viser sig at være urealisable – de var jo en løgn! Og de kan ikke længere med Statens blåstempling tryne, tvinge og tyrannisere andre til at tro, mene, tale og gøre som dem, for hvem gider at være til grin?

Dele af undervisningssystemet er decideret korrupt. Den neo-marxistiske infiltrering skal decideret stoppes. Det skal hives helt frem i lyset, så folk kan se, at deres børn og unge er blevet bevidst hjernevasket. Mon ikke vi skal takke amerikanerne for, at de spillede deres kort så tydeligt, at det har skabt en seriøs modbølge? Desværre og til gengæld har det så revet samfundene midt over i en grotesk polarisering. Der er jo masser af folk, der har købt og slugt hjernevaskningen. Skaden er sket, og den er enorm. Nye løsninger er påkrævet her.

Måske vil skolesystemet overleve og forny sig. Men den vigtigste del af skoling vil foregå udenfor skolen. Børn vil være nødt til at blive tvunget væk fra deres onani med gaming og online-flimmer. Det æder deres livsenergi og fratager dem initiativ. De bliver syge, dovne, dumme og uansvarlige af det, og det stjæler år ud af deres liv. Men hvordan sælge det uden gammeldags tvang og forbud? Gaming er et meget stærk afhængighedsdannende medie, og det er bestemt ikke blevet bedre i disse hjemsendelsestider. Der skal være et bedre tilbud. Er der nogen, der kan se en løsning her?

Energi

Vores energiforsyning er ved at blive forældet. Også de såkaldt alternative. Der er for længst udviklet former for energiproduktion, der vil kunne hive tæppet væk under den hidtidige. Det er samtidigt blokeringen, for energibranchen er dybt afhængige af status quo, og deres enorme magt har indtil videre kunnet undertrykke alt andet. 

Løsningen er frigivelse af patenter, der er stjålet og hengemt. Hvilket så ligger lidt tungt, da de netop er … stjålet og hengemt. Men en anden sideløbende løsning er Open Source-teknologi. Hvis udviklerne af lignende teknologi – for den genopfindes lige så hurtigt, som den bliver stjålet – ville sørge for i deres egen interesse at dumpe deres blueprint, så alle kunne reproducere dem og videreudvikle dem, så ville teknotyvene og patentpiraterne ikke kunne følge med. Når først katten er ude af sækken, og folk alle mulige steder i verden har set eksempler på det, og så det ikke længere kan benægtes og skjules og/eller dæmoniseres som farligt, så er løbet kørt, og energibranchen krakelerer. Enten er de nødt til at følge op og åbne for den nye teknologi (det vil de ikke), eller også er de nødt til at gå rabundus. De har i meget lang tid troet, at de kunne undertrykke, stjæle og tage livet af opfindere. Der er ved at være deadline for det svineri.
Se sitet magneticenergy.org.uk

Videnskab

Vi har mere end nogen sinde brug for en demokratisering af videnskab. Videnskaben har alt for længe siddet i deres beskyttede værksteder med deres forgiftende fondsmidler. Alt for længe har de dækket sig bag arrogance og bedrevidenhed. Vi har viden nok, men viden står ikke til rådighed for viden, viden kommunikerer ikke med viden, viden bliver ikke udvekslet og sammenbragt. Alt findes som fragmenter. Nu er der brug for at nogen sammentænker viden. Det vil være en kæmpe udfordring for videnskaben, og de vil gøre meget for at slippe for det. 

Viden er magt, og i teknokratiet har de fået relativ magt. Men hvad de glemmer er, at den kun er relativ, for den egentlige magt ejer dem. Der er ikke fri forskning. Det er ikke engang sjovt længere at være forsker, for de bruger halvdelen af deres tid på at tigge om penge til det.

Løsningen er i fuld gang. Ligesom journalistik og undervisning, så er tiden kommet til Open Source-videnskab. Lad tusinder af Ole Opfindere komme på banen. De findes, og de er allerede dygtige. Lad den hengemte viden komme for en dag. Lad os få folk i tale fra vidt forskellige videnskaber på tværs af fag og underfag af underfag af underfag, der er havnet i babylonisk begrebsforvirring. 

Og lad os for alt i verden ikke dupere af videnskabens højrøvethed, dens ophøjen sig selv til religion og universets højeste autoritet. Det er dybt usikre på sig selv og puster sig op som overkompensation. Lad os kaste os ud i det med nysgerrighed. De vil først sidde tilbagelænet med hånlighed. Men inden længe vil de føle sig provokerede til at bidrage. De kan jo noget, de har brugt hele deres liv til det, men de er havnet i deres nicher og indelukker. Så igen: det er jo ikke engang sjovt længere.

Historie

Historie er hukommelse. Uden fortid, ingen nutid. Uden nutid, ingen fremtid.
Uden hukommelse, ingen tradition. Uden tradition ingen overbringelse af viden.
Uden overbragt viden, ingen løsninger på tværs af generationer.

At tro, at man har lov til at omskrive 100 generationers viden for egen bekvemmelighed er til grin.
Og ikke nok med, at det er til grin, det er til hovedrysten.
Og ikke nok med, at det er til hovedrysten, det er til dyb skade
for de generationer, der efterfølgende også og som følge deraf er nødt til at starte forfra Ctrl+Alt+Delete igen-igen.
De har deres fulde ret til at pisse på vore grave for at stjæle deres arv og deres retmæssige viden.

Løsningen er, at aflyse al historieskrivning og -fortælling, der bygger på, at nogen har vundet en krig
og ønsker at blære sig med deres sejr på bekostning af tabere såvel som ofre, indadtil såvel som udadtil.
Historieskrivning skal fravristes krigskiderliderlige propagandister og gives tilbage til MENNESKER.

I al beskedenhed mener vi at vi på nedersteetage.com er kommet med et indspark. Vi kan kunne bifalde indspark fra millioner af bidragsydere derude. Husk: Det er VORES historie, de har fucket med.

Demokrati

Enten skal demokratiet erklæres for dødt. Eller også skal det emanciperes. Magten skal tages ud af hænderne på de, der er syge efter magt, og som er mere end villige til at misbruge den. Det har ALDRIG være meningen, at politikere skulle kunne opføre sig som despoter på den måde, vi har set det i 2020/21. Denne form for kuppet demokrati er en blokering for alt det, som der hævdes at udgøre et demokrati. Det er blevet sin egen værste fjende.

Det er sket, fordi folk langsomt er blevet forført til at udhule ideen, og fordi de har sat sig ned i sofaen og sænket underkæben med et stort DØØH! De har selv set demokratiet pervertere for næsen af dem. Det har ALDRIG været meningen, at folk skulle være forbrugere af demokrati, det er direkte i modstrid med selv ordet. Hvis ikke folket styrer – demo-krati – så styrer de ikke. Og så har de ikke noget demokrati.

Folk troede, at det var gratis. Magthaverne så det og sagde til sig selv: Fint, så styrer vi og sælger det til højest bydende. De outsourcede demokratiet, ligesom virksomhederne outsourcede sig selv til udkantsverden, hvor de havde mulighed for at hyre underbetalte proletarer til at knokle livet af sig selv. Vi ved, hvordan det eventyr er gået, det hedder globalisme, og det er en global skandale. Virksomhederne kunne gøre det, fordi de var private. At Staten og regeringen og de folkevalgte politikere også gjorde gjorde det, kaldes lovteknisk set – altså iflg. deres egen standard for: landsforræderi.

Løsningen er stadigvæk, har altid været, og vil altid være, at folk indser, at de har det styre, som de har godkendt. Det hedder fascisme. Folk har stemt for det, og nu har de fået det.

Det er måske den sværeste af løsningerne, for uden en opvågnen til dåd, intet demokrati. Et håb ligger i, at folk nu er så nedslåede af de fascistiske nedlukninger (som de har stemt for og godkendt), at de tvinges til dåd for simpelthen at overleve.

Det fører os direkte videre til:

Sundhed

Vi overlever ikke, hvis vi fortsat tvinges til – og accepterer at blive tvunget til at være syge. Covid-operationen er påtvunget sygdom. Vacciner er injiceret sygdomsfremkaldelse, som accepteres. Vi kommer til at se en virkelig global pandemi af vaccinedødsfald og -skader. For enkelte ankommer skaden direkte efter vaccinen, men for de fleste lagres den i kroppen for at slå ud måneder efter. Derved vil det være muligt for de misbrugende myndigheder at hævde, at der ikke er en sammenhæng, eller at der nu er ankommet en ny og værre mutation, og at det er den (og dermed ikke dem), der bærer skylden. Hvilket så kræver et nyt skud, der heller ikke er gennemtestet. Husk i øvrigt at Covid-19 som virus aldrig er blevet isoleret, hvilket normalt er bottomline-kriterium for at udvikle en vaccine, hvilket igen normalt tager op til 10 år. Så er det ‘nye normale’, at man kan se bort fra alt det?

Endnu et grelt eksempel på, at behandlingen er langt værre en sygdommen. En cancerpatient i kemo dør af kemoen og ikke af canceren som sådan. Denne kunne være behandlet og sandsynligvis kureret på anden vis, men det har en profiterende cancerindustri ikke haft interesse i. I eksemplet polio-vaccinen viste det sig, at vaccinen VAR sygdommen. Koppe-vacciner i Afrika indeholdt HIV-virus. Baxters vacciner for år tilbage indeholde H1N1-influenzaen, og de måtte tilbagekalde kæmpe-partier, da journalisten Jane Burgermeister afslørede deres svindel. Ingen ønsker den nye Covid-vaccine, så nu er regeringerne nødt til at gøre den tvungen for at få den ind i kroppen på befolkningen.

Løsningen har hele tiden været der. Det er ikke det, der er spørgsmålet. Spørgsmålet er, om folk har vidst, at løsningen = 1000’er af løsninger har været der og ér der. Det er lykkedes indtil videre at blokere for udbredelsen af viden om egentlig sundhed. Eksempel: Det fordømmende og skrækindjagende mediespin for at forhindre effektive og gennemtestede kure som Cloraquin + zink m.m. Det hele handler om det menneskelige immunsystem og -forsvar. Men der er påtvungen tavshed om det emne.

Så løsningen er reelt et attitudeskift. Også mange læger og sundhedsarbejdere har været meget forundrede og vrede over, at politikere har frataget dem deres faglighed. Mange har sagt fra, medierne har forsøgt at kvæle deres protester. Men de er nødt til at blive ved og forstærke det yderligere, for nu er deres eget liv og arbejde på spil. I vaccinebølgen vil også mange af deres liv gå til. Nogle vil se sammenhængen.

Sammenhængen mellem sundhed og ernæring har været stært i defensiven. Du kan ikke få mange læger til at sige noget fornuftigt om ernæring. Der er ingen penge og stillinger i den slags. 

*

Fællesnævner

Fælles for alle disse løsninger er et skift i attitude:

  • Spørg ikke stat og myndigheder og autoriteter om lov til at gøre noget selv. GØR DET! Det hedder civil ulydighed, og staten vil uden tvivl forsøge at straffe det. Spørg til gengæld, om det er strafbart at forsvare sig imod overgreb fra en forbryderisk stat, der har tilsidesat netop de principper, der har dannet den? Er det ikke snarere vores pligt overfor almenvellet og nationen at gøre det?
  • Vent ikke på, at stat, myndigheder og autoriteter kommer og frelser os fra følgerne af de overgreb, som de selv har begået mod os. Det svarer til, at et pædofilt ægtepar med beviselig seksuel misbrug af deres børn forfremmes til børnehjems-forstandere.
  • Hold som udgangspunkt op med at forvente, at stat, myndigheder og autoriteter ser sig selv som service for os (servus = tjener), og at de tjener almenvellet (hvilket de burde) – indtil det er bevist. Som landet ligger for tiden, har de bevist, at de IKKE tjener befolkningens ve og vel. De har i mellemtiden fået andre herrer og mestre, som de tjener.

—– o —–

Download OVERETAGEN som PDF

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *