Essay,  Kultur

Verden af i morgen

Tiderne skifter. Verden forandrer sig.
Forandringen foregår diskret. 
Eller også hører vi ikke om den, for de, der plejer at fortælle os om, hvordan det går derude, derinde og deroppe, kender kun den samme historie, som de har kogt karkludesuppe på så langt tilbage vi kan huske. 

Kunne der være en ide i at kanalisere noget af den energi, vi har bundet til beskuelse af fortiden og beskydning af nutiden til begribelse af den fremtid, vi ønsker?

Diskrete tegn på en anden virkelighed har meldt sig, og de vil tage til og blive synlige for alvor i nær fremtid. Diskretionen gør, at de er nemme at overse eller rettere overskylle af den store brune kloakstrøm af disinfo, der vælter ud fra Reuters og omegn. Altså medieræset, der ejes af de samme slyngler, der løj i går, i forgårs, sidste år og sidste århundrede.

Men det går ikke så godt for de globalfascistiske medier, for de må konstatere masseflugt. 
Efter en milliard løgne har flere og flere fået nok.
Vi har for nyligt beskrevet, hvordan det ikke går så godt med krigsmaskinen.
NATO er ved at gå op i limningen, mens de prøver at holde facaden.
Læs: NATO i forfald

En anden branche, det ikke går så godt for, er medicinalindustrien. De har overspillet deres kort, og tilliden til dem er faldet drastisk. Rygtet siger, at flere af de store firmaer er funktionelt konkurs. Det skyldes bl.a, at de har ladet sig betale med covid-obligationer, der ikke kan indfries. De seneste er, at de har forført en række afrikanske lande til at købe deres vaccineshit – til produktionspris! Det vil overraske de fleste, hvor stort spænd i pris der er mellem produktionspris og standard salgspris. Det betyder, at de er blevet desperate.

Finansverdenen skranter, for de kan ikke længere sprøjte derivater ud, som de har gjort i et par årtier. De har satset på en fuld digital valuta, men kryptovalutaer og blockchain-teknologi svarer til at køre med lillebrors Lego-futtog på rigtige DSB-skinner. Den er ikke gearet til de enorme datamængder.

Det går ikke så godt for megasyndikaterne. Blackrock, det ene af de firmaer, der ejer stort set alt i verden, spås et kollaps. Nogle siger indenfor en måned, andre siger et halvt år.

Grunden til, at det ikke går så godt for de store spillere, er at deres Imperium bygger på to principper: grådighed og frygt. Evnen til at producere frygt er forudsætningen for at udøvelsen af grådighed. Det er derfor, at medierne er så nødvendige for dem at kontrollere, for det er der, der kan råbes ulven kommer. Men som vi husker fra historien om Peter og ulven, så blev der råbt op for meget, så til sidst var der ingen, der troede på det længere. 

Så råbte de op om, at russerne kommer – det gjorde de så ikke.
Så råbte de op om, at jorden var overbefolket og ville bryde sammen – det gjorde den så ikke.
Så råbte de op om, at klimaet kommer og jordens undergang – den kom så ikke.
Så råbte de op om, verden brød sammen år 2000 – det gjorde den så ikke.
Så råbte de op om, at verden var fuld af terrorister – det var den så ikke.
Så råbte de op om, at vi alle skulle dø af forkølelse – det gjorde vi så ikke.
Så råbte de op om, at russerne kom igen-igen – det gjorde de så ikke.

Interessant er det dog, at alle de virkelige faresignaler, den virkelige ulv, som de kunne have råbt op om med rette:

  • niveauet af glyphosat og pesticider i miljøet
  • ødelæggelsen af jorden med aerosolspraying
  • ødelæggelsen af jord som en levende organisme
  • omfanget af miljøgifte i fødevarer kombineret med lav næringsværdi

… you name it, er der uhyggeligt tavst om. Et pip i ny og næ, og dernæst rungende tavshed.

Så, nu råber de op igen om, at vi skal dø … af abeknopper, fordi de har fundet 100 tilfælde i hele verden i modsætning til de 40, de plejer af finde. Altså 100 / 8.000.000.000 giver et tal med så mange nuller EFTER kommaet, at din regnemaskine nægter at skrive det. En avanceret regnemaskine spytter en formel ud: 1.25-8, som ingen fatter alligevel. Ikke desto mindre vil de have, at vi skal tisse i bukserne af skræk. Men verdensbefolkningen har fået styrket deres immunforsvar overfor bullshit takket være grådige medicinalsyndikater, løgnagtige medier og korrupte politikere. Vi siger tak for at gøre os den tjeneste og træde så tydeligt i karakter – og i spinaten.

Måske du har hørt om Event 201, der viste, at globalisterne havde planlagt covidnummeret og Operation Lockdown i forvejen. Repræsentanter for alle de store spillere mødtes i New York i slutningen af 2019 til et storstilet simulations-game, hvor de øvede sig i at lukke verden ned og tage kvælertag på medierne i tilfælde af helt specifikt en ny corona-epidemi, der blev til en pandeni. Det viser sig så, at de samme spillere i 2020 afholdt en lignende event i München, hvor de øver sig i, hvordan en helt specifikt igen abekopper-pandemi vil myrde 270 millioner mennesker, et tal de bare fyrer af, fordi disse typer ser verden som en computermodel. De ved det hele i forvejen, hvilket betyder, at disse pandemier er laboratorieskabte og bevidst lukket ud herfra. Den smitter via slim og spyt, så nu skal bøsserne og de andre til at passe på igen ligesom med aids – der også var laboratorieskabt. Forbindelsen og årsagssammenhængen mellem HIV og aids er i øvrigt stadig ikke til dato bevist.

Mere bullshit

Bullshit’o’meteret har fået en opgradering på det seneste. Folk er ved at forstå, at de store organisationer ikke handler i deres interesse. FN og EU er ædt op indefra af korruption. Lige nu forsøger WHO at kuppe regeringerne i hele verden til at afgive deres beføjelser til dem. Men alle regeringer har modtaget et brev om, at WHO ikke længere er en legitim organisation med ret til den slags beføjelser, for de er fjernet i Nationalarkivet. De færreste er klar over, at Nationalarkivet kun er en national afdeling af en international instans. Da meddelelsen ankom, blev arkivet bestormet med opkald og henvendelser for kun at få bekræftet, at meddelsen var god nok. Så den eneste mulighed for at gennemføre dette kup er at fake. Man vil uden tvivl forsøge at lade som om, at den er god nok, for medierne bringer alligevel ikke andet, end de får besked på, og vi har jo aftalt, har vi ikke?

Der var en grund til, at globalisterne valgte, at vi fra den ene dag til den anden ikke legede corona mere men nu legede Ukraine. Ligesom der er en grund til, at vi skal til at lege abeknop. Det sker, når historien bliver tyndslidt, og/eller når operationen ikke går som planlagt og forventet. Bare rolig, de har flere beskidte tricks i tasken, og de har tænkt sig at bruge dem. En af deres latterligste kort er the alien invasion. Man gnider sig lige i øjnene, men dette falske narrativ er gennem de sidste par år blevet introduceret i medierne, især de amerikanske. De falder helt i tråd med, at USA ikke har en egentlig regering i dag men styres af en stak generaler fra SSP, The Secret Space Program. No kidding, you can’t make this up! Tingesten, de kalder for Joe Biden, er ikke Joe Biden, for han er død. Det er en gruppe skuespillere, der skiftes til at impersonere ham. Det gør de med skiftende held, for den ene kan ikke huske, hvad den anden har sagt – but hey, who-the-hell cares anymore!? Der er ingen statsledere, der tager tingesten eller hans kaglende høne af en vicepræsident alvorligt.

Det går heller ikke så godt for for globalisternes hovedkvarter, World Economic Forum. De fleste kender i dag fænomenet, og deres omtale i folkemunde er ikke den bedste. Folk kender det groteske skrummel ved navn Klaus Schwab. Ved folk også, at hans far var en af Hitlers håndlangere og kørte koncentrationslejr og eugeniske menneskeforsøg?

Mnjææ, man kan da ikke dømme folk på, hvad deres familie har begået …

BEEP! Det er lige, hvad man kan. Det er sådan, disse familier opererer på tværs af generationer. Deres yngel er gjort af det samme stof, for det er på den måde, de har fastholdt deres klamme greb om menneskeheden gennem århundrederne. Øgleynglet er traumatiseret og kontrolleret fra det øjeblik, de kom ud forneden på deres mor. De er psykopater og besidder den hjerneskade, der er årsagen til psykopati, hvilket er noget, der hænder i de første to leveår. Derefter er det irreversibelt. Eliten, som de kalder sig, har altid kendt til denne mekanisme.

For tiden forskanser de sig i deres borg af sikkerhed i de schweitziske alper. Flere tusinde paramilitser, private militære sikkerhedsstyrker, har occuperet gaderne i Davos, skisportsstedet, hvor de har deres WEF-tempel for guden Mammon, eller hvad de selv kalder bæstet. Men det betyder også, at de er bange, for de er blevet overeksponeret. De kan godt lide opmærksomhed, bare den er tilbedende og underkastende. Så snart den bliver observant og kritisk, har de det ikke så godt. Deres plan for verdensdominans er ligeledes i kategorien you can’t make this up. Den er taget direkte ud af en James Bond-film, og jeg er sikker på, at Klaus ville egne sig som typecast til der Uberskurk i en kommende film. Plottet: det sædvanlige.

Den gamle verden og den nye verden

En ny verdensorden er under dannelse. Det elitære segment har forberedt sig længe på, at det blev deres New World Order, der ikke ville indeholde nogen ny dagsorden. Den ville blot blive same old shit på steroider. Den var den verden, de satsede på ville være på plads i 2021 (Agenda 21), men som de så udsatte til 2030. Det er her, hvor Monster Klaus siger, at vi intet ejer længere, og vi er lykkelige. Det er det projekt, som det går skidt for.

Der kommer en ny verdensorden. Men den bliver en ordentlig verden for måske første gang i menneskehedens historie. Der har uden tvivl være tider og steder lokalt, hvor livet ikke har været helvede på jord, hvor lederskabet har været oplyst, og hvor Moder Jord ikke var et voldtægtsoffer. Vi taler nu om en global ordentlig verdensorden uden frygtens og grådighedens (misundelsens) imperium.

Så hvor bevæger vi os hen, og hvor er vi på vej bort fra.

Verden af i går og i dagVerden af i morgen og i overmorgen
De få styrer verden centralt til deres fordel aleneVerden styres af folk lokalt ud fra deres behov
Demokratiet er en narresut, for alle vigtige beslutninger træffes i hemmelighed i fora, der unddrager sig folkelig opmærksomhed. Beslutninger træffes af de folk, de vedrører i samarbejde med kompetente rådgivere. Det kaldes ikke længere for demokrati men for selvstyre.
Magt består i at påtvinge folk noget, som ikke er i deres interesse og forhindre folkelig empowerment. Magt er evnen til at manifestere og gennemføre alt det, der tjener folk, og uden at de skal tigge og bede regeringen om lov.
Love skabes for at opretholde Pax Romanorum, Imperiets fred til at operere og herske. Love er svære at forstå, juraen er kryptisk.Der er kun én lov, som er let at forstå: Du kan gøre, hvad du vil, så længe du ikke gør skade på andre, på levende væsener og den jord, vi bebor. 
Regering er et redskab for den herskende klasse. Når den først sidder på magten er den svær at fjerne, og dens medlemmer står ikke til regnskab og ansvar, for de besad immunitet.En regering er et tjenende organ for landets indbyggere. Hvis ikke den lever op til dette, kan den fjernes. Uløst problem: hvordan skal den kunne fjernes?
Folk pålægges uhyrlige mængder og typer af beskatning, hvor af nogle går til nødvendig infrastruktur men størstedelen bliver trukket ud af omløb og havner i lommen på syndikater og karteller.Der findes ikke indkomstskat, der er kunstigt og ulovligt forlænget krigsskat i fredstid. Multinationale syndikater har ingen mulighed for at slippe for ansvar og skat.
Krige kan startes af de, der ønsker at tjene penge på kaos. Imperiet starter krige konstant for at udrydde konkurrence og frarøve andre befolkninger deres ressourcer, og for at en grådig megaindustri kan sælge krigslegetøj til begge parter i krigene.Krige kan ikke længere startes og vil ikke længere blive startet. De enorme mængder af avanceret teknologi beregnet på at skabe død og ødelæggelse vil omlægges til civilt brug. Soldater vil blive genuddannet til ingeniørtropper.
Penge skabes i den blå luft ved teknikaliteter  som fraktionering af reserver. Verdensøkonomien styres af den store malkemaskine af inflation og deflation. Kapitalisme eksisterer ikke, og markedet er nu ophørt med at eksisterer til fordel for neofeudalisme.Penge vil fremover være et udtryk for faktisk værdi og et stykke udført arbejde. Folk vil være deres egen bank og kan trække de penge ud, som de har leveret arbejde for. Der skaleres ifølge kvalifikationer og kompetencer / ekspertise.
Ejendom i verden er opkøbt af syndikater for penge, de har stjålet og svindlet sig til ved bl.a at skabe kunstige finanskriser og æde alle mindre virksomheder og konkurrenterEjendom er reel. I dag ejer folk ikke deres eget hus, selvom de tror det. I fremtiden er din ejendom din og ingen andens.
Grupper med inflydelse og agenda kan suge sig fast via forskellige former for bestikkelse og besnærelse og få politikere til at forråde deres egen befolkning. Lobbyvirksomhed tolereres ikke. Hvis nogen ønsker at påvirke beslutningsprocessen, skal de ankomme ad hoveddøren og der skal være fuld åbenhed om agendaen. 
Medicinalindustrien definerer sundhedsvæsenet og lægevidenskab, da det er dem, der har skabt moderne lægevidenskab. De udvikler ikke kure for sygdomme, de udvikler behandlinger, som de kan tjene penge på.Det, der blev kaldt for sundhedsvæsen findes ikke længere. Der findes en anderledes bred vifte af kure og behandlingsformer, der bygger på en dybere forståelse af både den menneskelige organisme og det menneskelige sind og deres evne til at helbrede sig selv.
Fødevarer dyrkes helt andre steder, end hvor de forbruges. Kemi og maskineri og monokultur har ødelagt jordlaget og udpint det for næringsstoffer, og genmodificering har skabt døde orgamismer, der ikke kan reproducere sig selv.Fødevarer dyrkes lokalt. Jordlaget er restaureret gennem naturlige processer. CO2 befinder sig i jorden, når dere er brug for det, og planterne er i stand til at udnytte den. Det barnagtige klimaævl er skudt i sænk og erstattet af voksen samtale.
Energiproduktion sker via afbrænding af kul og olie, solceller der ødelægger landskaber, vindkraft der slider maskineri op og fissionsenergi, der er stærkt forurenende. Jordens elnet er ekstremt sårbart overfor en EMF-udladning fra Solen, og omkring energiproduktion har danne sig en energimafia, der starter krige og undertrykker nye og rene energiformer via mafiametoder.Helt nye energiformer har set dagens lys og revolutioneret energien. Elektricitet, som vi kender det, er noget helt andet: æterisk-magnetisk energi. Der findes ægte fusionsenergi. Folk har deres eget lokale eller personlige energiforsyning, og køretøjer kører fx på brint, der produceres direkte sammen med motoren af en flaske vand.
Den globale herskerklasse ser fremtiden som transhumanistisk teknokrati, hvor mennesket er koblet op til og voldtaget af teknologi i et stort computersystem, som de styrer.Mennesket har ikke brug for hi-tech-implantater, for teknologien kan nu støtte den ultraavancerede organisme, som kroppen og hjernen er en del af.

—– o —–

Download OVERETAGEN som PDF

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *