Essay,  Politik

Seneste nyheder i august om den døende deep-state og andre essays

Byg et hus af mudder

Cement er dyrt at producere. Produktionen af cement forurener.

En ny bevægelse sender bølger derude i, hvad vi nedladende kalder Den Tredje Verden (vi er selvfølgelig Den Første Verden). Eller de varme lande, som vi også kalder dem. Eller udviklingslandene. Folk har mange steder ikke de store midler at råde over, når de skal bygge deres huse. Men mester-byggere har startet en bevægelse, hvor folk med selv små midler kan komme meget langt med simpel teknologi.

Byggematerialet er jord/ler, sand, kalk og strå. Kalken kan udelades, men pulveriseret limestone/kalksten er ret almindelig. Blandingen lægges i træforme eller i en presse.. Det var sådan vi selv lavede mursten. Men fordi dette foregår i tørre klimaer, er det nok at tørre mudderstenene. Mørtel er blot en tyndere ikke-tørret blanding.

I Fayum, Cairo har de udviklet en meget stærk muddersten af disse materialer. Når den er færdigtørret er den vandtæt. Egypten har en årtusind gammel tradition for disse mudbricks, og flere af deres pyramider er bygget af den slags.

I mere stenede områder er det oplagt at bruge det som mørtel til at holde sammen på udhuggede sten.

Taget er altid det sværeste med en slags materialer. De har ikke de samme egenskaber som beton, der kan spænde over flere meter. Det er her den ældgamle teknik med at mure kupler, domes kommer ind.

Materialerne har fremragende egenskaber. Der bliver meget varmt om sommeren i Egypten, men materialerne holder huset køligt om dagen. Om natten holder de på den akkumulerede varme og trækker yderligere varme op fra neden. Det samme sker i de køligere måneder.

I’d rather build my house with my own earth than go into debt, Green Architecture, Africa

Erfaringer fra hele verden kan bruges. Afrika har eksempler på fantastiske bygninger alene i muddersten. Pueblo-kulturen i det sydlige USA. Hele vejen over gennem Centralasien. Den store mur i Kina er bygget af muddersten. Men også i tempererede verdensdele er der en lang tradition. Bondehuse i Danmark var bygget af bindingsværk, men mellem bjælkerne var der en mudderblanding holdt på plads af et fletværk. I England har de en tradition for cob, der netop er en sådan blanding. Disse materialer er både naturlige, billige, sunde for indeklimaet og miljøvenlige. Vi skal tilbage til sundt byggeri også i vores hi-tech-kultur. Der er alt for mange eksempler på eksperimentelle byggematerialer, der ikke har nogle af disse egenskaber. Og hvis de er billige, er de ofte usunde og af dårlig kvalitet.

Men det gælder ikke for mudder + sand + kalk + ral + strå.

Kaláka – fællesbyggeri

Begrebet stammer fra Ungarn. Men den praksis, som begrebet dækker over, stammer fra alle de gamle kulturer, hvor landsbyen og storfamilien var den ramme og det sammenhold, der var folks liv.

Når et ungt ægtepar flyttede ud fra deres forældres beskyttelse og stiftede hjem, mødte landsbyen og familien op og byggede et hus til dem, så de kunne få en god start. Det findes overalt. Det er de mange hænders fælles kraft, der får noget til at flytte sig, så det kan ses og mærkes på ofte ganske kort tid. Alle, der har prøvet noget lignende måske i mindre skala, ved, hvor meget det betyder. Det er ikke bare de mange hænder, der er også de mange hoveder. De ældre har prøvet det mange gange før. Det er traditionens overvældende styrke.

Et traditionelt ungarsk hus er jordstampet. Man bygger et træfundament i samme stil som hvis man ville hælde cement i. Men cement er hverken traditionelt eller billigt. Og jord, strå og vand stampet sammen med håndholdte stampetræ bliver meget hårdt.

Når fundamentet er lagt, så flyttes rammerne et lag op, og der stampes videre. Ca. syv lag er hovedhøjden på en voksen person.

Fællesbyggeriet kræver selvfølgelig en social struktur, og denne var tilstede i de traditionelle landsbysamfund. Landsbyen, når den er velfungerende, er den ideelle samfundsenhed. Alt over – og nu slynger vi et tal ud – 50 husstande er et tab af sammenhængskraft. Det behøver ikke at være dårligt som sådan, men det bliver sværere at gøre, hvad vi taler om her.

Det er også blevet sværere med det arbejdssamfund, vi har skabt. Folkene i landsbyen kunne bedre afsætte tid og arbejdskraft, for de havde en familiestruktur, der tillod det. De var landboere, og de valgte et tidspunkt uden de travleste perioder såsom såning og høst.

Psykologien bag fællesbyggeri – eller andet andet arbejde, der kræver mange hænder – er, at man laver arbejdet om til en fest. Det var ikke et tvangsarbejde men en investering i eget liv og velfærd. Det var en gave, man gav under forventning om, at man kunne bede om det samme selv. Det var time-banking, før nogen havde opfundet begrebet: Et stykke arbejde, du har gjort for andre, kan du selv ‘trække ud af banken’ den dag, du har brug for det.

Sahel gør oprør

Sahel er det bælte af lande i Afrika, der danner et bælte øst-vest i området mellem ørkenen og junglen. Det går fra Senegal, Syd-Mauretanien Mali, Burkina Faso, det sydligste Algeriet, det nordligste Nigeria, Niger, Chad, Den Centralafrikanske Republik, Sudan, Somalia og Eritrea.

Der er især én kolonimagt, der har haft sit greb om området: Frankrig. Fransk Vestafrika og Fransk Equatorialafrika. Det østlige område har været besat af englænderne. Disse lande fik formelt selvstyre og uafhængighed i det 20. århundrede. Det vil sige formelt, for kolonimagterne forlod aldrig landet, og deres kontrol over landenes ressourcer fortsatte i den postkoloniale æra. Lad os bare kalde det neo-kolonialisme.

På det seneste har der dannet sig en panafrikansk bevægelse med det erklærede formål omsider at få ryddet op og få smidt de koloniherrer ud, der nægtede at forlade bygningen, da festen skulle slutte. Disse lande er trods deres ofte hårde klima fulde af naturressourcer. Eksempelvis er Niger fuld af uran. Det har de franske firmaer udnyttet, og befolkningen har intet fået ud af det. Nigeria er fuld af olie, og nigerianerne er stadig nødt til at købe olie i dyre domme fra udlandet, for de har ikke fået lov til at bygge raffinaderier. Den nigerianske regering har imidlertid valgt at dukke nakken, og deres korrupte regering har valgt at solidarisere sig med kolonimagten England. De har endog truet med at invadere Niger, hvis de ikke geninstallerer deres provestlige præsident. Det har fået nabolandene til at proklamere, at hvis de gør det, så regner de det som et angreb på dem også.

Tilstedeværelsen af fransk militær i stor stil i området ifølge franskmændene for at ‘skabe stabilitet’. Stabilitet for hvad? For intet andet end denne forlængede kolonistatus. Men nu har Chad, Niger, Mali og Burkina Faso fået nok, og deres militær har taget kontrollen. Desuden har de fået hjælp fra russerne. Wagner-gruppen har smidt besættelsesmagten og dens organer ud.

Et par temmelig farverige scener har udspillet sig. Den italienske ministerpræsident Giorgia Meloni har skældt Frankrigs præsident Macron i de skarpest tænkelige vendinger for Frankrigs skamløse udplyndring af Afrika. Frankrig har lige nu kæmpe problemer med deres indvandrere. Mange af dem har set sig nødsaget til at forlade deres ødelagte og forarmede lande. Med blot et beskedent kendskab til det forrige århudredes historie kan ingen være i tvivl om, hvor bestialsk en behandling Algeriet og Tunesien blev udsat for. Og senere Libyen, der også er et stygt kapitel af fransk historie. Det var især franskmændene, og dengang via den notoriske forbryder Sarcozy, der smadrede Afrikas mest velfungerede land. Den beskidte affære smed Meloni også efter Macron. Det har sendt chokbølger hele vejen gennem det korrupte EU.

Meget tyder på, at disse samarbejdende nationer – med mindre de bliver slået ned igen – vil være i stand til at danne præcedens, og at det kan sprede sig til resten af Afrika. Det må siges at være på tide.

De hemmelige håndtegn

Og nej, vi skal ikke tale om sjove tegn udført af frimurere. De er ikke beregnet til signaler og kommunikation. De er beregnet til at styre kroppens subtile energier.

Ifølge vedisk videnskab og filosofi er der fem elementer, der gennemstrømmer kroppen. Vores hånd og fingre er endepunkter for disse strømme af subtil energi.

Tommelfinger: ild
Pegefinger: luft
Langfinger: æter
Ringfinger: jord
Lillefinger: vand

Uttarabodhi Mudra

Mudra for højere oplysning
Fjerner frygt og skaber selvtillid
Hjælper til at tage beslutninger og løse problemer

Hakini Mudra

Forbinder alle kroppens energier
Hakini er kraft og kontrol, en gudinde for kraft

Dhyan Mudra

Højre hånd ovenpå venstre, tommelfingre forbundet
Meditations-mudra, beroliger sindet
Hvis man er overaktiv (for meget ild) placeres højre hånd nederst
Dhyana er meditation

Kubera Mudra

Brug begge hænder på samme måde.
Forbedrer blodcirkulation og hukommelse
Forbedrer helbred og hjælper til at opfylde mål

Cheeni Mudra

Forener ild og luft og forbedrer opmærksomhed

Ghanesh Mudra

Træk let sidelæns
Fjerner forhindringer
Giver opmærksomhed på følelser og fremmer medfølelse
Ghanesh er den rare elefant, der hjælper menneskene

Det anbefales at udøve et eller flere mudras i 15 minutter hver dag.
Hvis de ikke virker, så er der ingen skade sket.
Men hvad nu, hvis de rent faktisk virker? Overvej lige det.

Vandet fjerde tilstand

Vi kender de tre tilstande, som vand kan optræde i:

flydende form (væske)
luftig form (damp)
frossen form (is)

Der findes imidlertid en fjerde form:
struktureret vand eller ioniseret vand.

Denne form findes bl.a i kroppens celler eller celler hos levende organismer.
Det er ikke bare normalt flydende vand tilsat lidt elektricitet. Det er en tilstand med nogle andre egenskaber.
At det ikke blot er normal flydende væske kan ses, når man skærer sig. Der kommer måske blod ud, men der burde også vælte ud med vand fra cellerne. Der er noget, der holder det tilbage.

En foregangsmand i denne opdagelse er en forsker, der kombinerer elektisk ingeniørpraksis med en nyere gren af lægevidenskab, nærmere bestemt bio-medicinsk ingeniørskab. Han hedder Dr. Gerald H. Pollack. Denne hybridvidenskab inkluderede discipliner fra medicinstudiet, organisk kemi og fysiologi, som en ingeniør ikke normalt ville beskæftige sig med. Før ham var det kun en kinesisk-amerikansk cellefysiolog Gilbert Ling, der havde fremlagt den tese, det ikke er vand som sådan, vi finder i cellerne. I musklerne f.eks, der består af 1/3 struktureret vand eller som han kaldte det, en flydende krystal.

Base curry

Det indiske køkken er både simpelt og sofistikeret på samme tid.

En herlig og kompetent indisk kok, Srikant Singh fra Nordindien kører et site kaldet happybellyfish.com – allerede her må man overgive sig – og her er hans lille komprimerede grundkursus i en all-round curry, en grundlæggende paste til 100 slags curry.
BEST Indian Curry Masterclass, One Base for 100 Recipes | Curry Paste

Almindelige fejltagelser:

 • løg og tomat er ikke hakket fint nok
 • for meget vand
 • for meget olie
 • for meget færdigkøbt curry-pulver
 • curry-paste’n koges ikke langt tid nok, før kød eller grøntsager tilsættes

Der er brug for 8 ingredienser:

 • 1 løg
 • 2 tomater
 • ingefær-hvidløgspaste eller opløst pulver – eller frisk og knust i en morter
 • rødt chillipulver
 • spidskommen-pulver
 • koriander-pulver
 • gurkemejepulver
 • evt. frisk grøn chilli
  igen: alle pulvere kan være friske fra starten og knust i en morter

Hvilken olie er god at bruge:

 • ghee
 • sennepsolie
 • sesamolie
 • jordnøddeolie
 • eller en blanding
 • jeg tror måske, at man burde tilføje kokosolie, men så er man måske ovre i det østasiatiske køkken

Metode:

varm olie
tilføj ingefær-hvidløg
1 spsk koriander
1/2 spsk spidskommen
1/2 spsk gurkemeje
1 spsk chillipulver (helst kashmiri)
evt. lidt garam massala

kog 1 minut
tilføj lidt vand
tilføj løj og tomat
kog til det har konsistens som en paste, og der kommer lidt skilt olie ud i kanterne

køl ned og kom på glas med låg
eller kom i små poser/pakker/terninger og frys
– eller brug det med det samme, men når du er i gang, kan du lige så godt lave til de næste retter

Seneste nyheder om den døende deep-state

The Deep State er på røven. ALLE deres løfter om den store ankomst af Centralbankernes Digitale Valuta, BRICS-valuta, det store RV, det Globale Reset, paller med sjove penge, der nu ville blive til virkelighed og udeblevne lønninger til folk, de har udsat-og-udsat ville komme til udbetaling – ALT er igen-igen udeblevet, ALT var henholdende løgne. AL troværdighed er gået tabt.

Da flere og flere deltagere i møder i deep-state kredse var begyndt at udtrykke tvivl og stille spørgsmål om denne troværdighed i og med at oplysninger, der anfægtede troværdigheden var begyndt at dukke op overalt, så mødte der en stak generaler og folk med særlige striber på og status op og begyndte at råbe af tvivlerne. Nu var det dem, deep-state geralerne, der havde overtaget kontrollen, og nu skulle folk holde deres kæft og makke ret. Vi ved dette, fordi der var tappet ind i deres interne møder, og rapporterne om den slags interne aktiviteter kommer nu ud via GIA (Global Intelligence Agency) med højst tre dages forsinkelse – med mindre oplysningerne af strategiske årsager ikke er klar til det.

Da det tirsdag 8. august 2023 stod helt klart, at alle løfter var brudt, og sidste deadline var overskredet, fik de råbende generaler med særlige titler, særlige badges og særlige uniformer med særlige striber, som folk var særligt bange for, kolde fødder og begyndte at frygte for deres eget liv. Grunden til datoen d. 8. august er, at det var den såkaldte Lions Gate. Disse folk sætter al deres lid til ældgamle astrologiske energistrukturer. 4-5 af typerne i USA og ca. 14 af dem i England valgte at lukke sig ind i underjordiske anlæg. I USA var det under CIA’s hovedkvarter i Langley, og i England var det dybt under GCHQ’s hovedkvarter i London, og dette var Rothschild-gruppen. GCHQ er for de, der ikke ved det, britisk efterretningsvæsen. Hvad de imidlertid hurtigt fandt ud af var, at døren lukkede bag dem, både døren til det ene rum, hvor de befandt sig og dørene til selve anlægget. Ingen kunne hjælpe dem. Deres evne til at kommunikere med omverdenen forsvandt også. De, der havde overtaget systemet og lukkede dørene – og det var ikke folk i bygningen – havde fuld adgang til at høre, hvad de sagde og tale med dem.

Her skulle man tro, at de ville komme på bedre tanker, men de blev ved med at tale på samme måde, som om de havde fuld kontrol og ret til at kommandere. Samme snak om, at det var nødvendigt med en ny pandemi for at få menneskeheden til at makke ret, osv osv. Meldingen er nu, at de er totalt opgivet som samtale- og forhandlings-partnere, så når dørene åbner sig igen, vil det være for at nogen kan komme ind og ‘rydde op’ for at sige det diskret.

Rothschild-fraktionen af Order of The Dragon hedder The Blue Dragon. De kinesiske fraktioner hedder The Black Dragon og The Golden Dragon. De blev meget vrede, da de så, at dele toppen af deres mafia-struktur blev taget ud og begyndte at udstede en masse ordrer om at ‘brænde det hele ned til grunden’. Og med ‘det hele’ menes USA, som de har arbejdet på i årtier af infiltrere for at destruere, hvilket var en del af 100-Års Planen og Non-Compete Planen om overførsel af al global magt til Kina fuldført i 2023.
Hvis du ikke er opdateret om, hvad det er, så læs The World Game del 8 – The World Crime.

Ordrerne gik ud til to grupper af deep-state-operatører. Den ene var jesuitterne, den anden var en kinesisk mord-patrulje kaldet The Jades, højt trænede specialenheder med kunnen indenfor likvideringer, terrorhandlinger, computer-, hi-tech og finans + alt til faget hørende inklusive okkulte black-magic operationer. Deres ordrer var at tage al kontrol tilbage ved bl.a at brænde det hele ned.

En af deres beskidte operationer var nedbrændingen af en hel by på Hawaii, Lahaina, en meget fin gammel by på øen Maui med et levende liv af butikker og restauranter og masser af folk fra Østasien, der havde deres små forretninger der. Hele byen er nedbrændt. Hold øje med hændelser i den kommende tid, der bærer det samme suspekte fingeraftryk af iscenesat naturkatastrofe. Lahaina-branden faldt samtidig med meget stærk vind fra en hurricane i farvandet, hvilket som bekendt er særdeles fremmende for en brand, der spreder sig lynhurtigt.

Jaderne og jesuitterne blev også fundet ved Mount Rushmore, og i San Francisco under Wells Fargo-bygningen, hvor der begge steder er undergrundsfaciliteter, der før husede avanceret apparatur. Ved Mount Rushmore prøvede de at starte et apparat op, som de havde fået af det 15 deep-state militærgrupper, som de ikke vidste hvad gjorde. Det var beregnet på at prikke hul på Solens corona! Dette stykke legetøj blev taget fra dem, og de, der gav disse ordrer bliver nu hunted down like dogs, som det forlyder. The Black Dragon og The Golden Dragon er nu nede til 4. generation af familiemedlemmer, fordi alle andre og ældre er allerede blevet hunted down. Det er ganske utroligt, at de stadigvæk fortsætter, for de ved udmærket, hvad der er sket med deres ældre familiemedlemmer. Man kan så vælge at se det som en fordel, for nu er der nødt til at blive ryddet fuldstændigt op i the deep state.

En anden ting, der gør de råbende og ordregivende deep-state fraktioner vrede, er at selv så berygtede agenturer som CIA i Langley nu er begyndt at løsne op. Her må vi forstå, at en så omfattende organisation som CIA ikke er en uniform struktur men består af interne grupperinger, der er loyale til forskellige eksterne kræfter. Det militærindustrielle kompleks og især den militære flyindustri har kontrolleret deres gruppe. Rygter siger, at Clinton Mafiaen kørte deres eget kontor i Langley. En afdeling kørte med drughandel og menneskehandel. En afdeling kontrollerede medierne globalt. Disse afdelinger er ikke nødvendigvis enige om deres mål. Men en af disse enheder har nu søgt om at blive en underafdeling af Global Intelligence Agency i erkendelse af, at de nu ikke længere har generaler, som råber dem ind i øret. De sidder i skrivende stund lukket inde i kælderen, hvor de ikke længere har adgang. Måske en del CIA-ansatte ligefrem føler sig lettede over det.

Efter denne føler fra CIA var der et møde, hvor samtlige amerikanske efterretnings-organisationer deltog, og hvor lignende tiltag blev diskuteret. Meldingen er, at der i nær fremtid vil ske en masse omstrukturering og også udskiftning af personale.

Vi har nævnt jesuitterne. De er vrede lige nu, for de var bankfolk for familierne, dragefamilierne i Order of The Dragon. De har fået frataget deres privilegier, og de vil uden tvivl iværksætte diverse ondskabsfuldheder som følge deraf. Det betyder så også, at de i det øjeblik de gør det, vil blotte sig selv overfor GIA og vil blive taget ud. En kort note om jesuitterne og Kinas deep state. Det er en forbindelse, der går helt tilbage til før opiumskrigene, hvor jesuitterne dukkede op hos Kejseren og forsøgte at indynde sig. De begyndte at studere kinesiske kultur for at forstå, hvordan de kunne infiltrere og korrumpere den. Kejseren kunne ikke lide dem og smed dem ud igen. Senere så vi, hvordan briterne forsøgte at ødelægge hele riget Kina via forgiftning med opium kaldet opiumskrigene. Jesuitterne er notorisk berygtede for at aflive folk via forgiftning. I starten af det 20. århundrede bukkede Kina omsider under, og selvom riget som sådan bestod og stadig består, er der ædt op indefra af den struktur, som vi med en samlet betegnelse kalder for the deep state. Det var først Kuomintang og senere maoisterne, der sørgede for etableringen af denne megaparasit, der direkte kontroller 1.3 milliarder kinesere og indirekte mange flere worldwide. Hvad vi oplever lige nu, er parasittens dødskramper.

Det stærkt paradoksale er, at det nu er jesuitterne der modtager ordrer fra den kinesiske deep state, dragefamilierne. En yderligere update er at den perfide brand på Hawaii var jesuitternes værk, og det er også kommet frem, hvad det var, de gik efter. Der er et mønster, og det er en etableret strategi. Noget lignende skete ved Floridas kyst for år tilbage, da den blev ramt af en hurricane. En lang stribe af bebyggelse blev jævnet med jorden. Det viste sig så, at der allerede forinden var en hel stribe byggeplaner med casinoer og andet planlagt af kinesiske firmaer. Så efter stormen gik de ind og købte det hele op til ingen penge. Det samme var meningen med kystlinjen på Hawaii. Jesuitterne regnede med også at score alle de midler, der ville ankomme via staten og det korrupte organ, der hedder FEMA. Da de opdagede, at de var … opdaget, og at hjælpeaktionen nu går udenom FEMA (der aldrig ville have rørt en finger for de lokale), blev de selvfølgelig rasende.

De statslige amerikanske hjælpeorganisationer har det modsatte formål end det, de foregiver. De er til for at sørge for, at en given katastrofe får den maksimale destruktive effekt, og at ingen hjælp når frem. Husk tilbage til orkanen, der ramte New Orleans i Bush-æraen. Ingen hjælp kom frem, folk måtte redde sig selv. De samme mønster med de store skovbrande i Californien i Trump-æraen. Meningen med det hele var fordrive indbyggerne fra stedet, og de fik ingen hjælp. Lignende i Australien for et par år siden. Der er videoklip taget af de lokale, hvor myndighederne er udkommanderet til bare at så og glo.

Global bankerot er nu ved at indfinde sig. Mandag d. 7. august 2023 ved 3-tiden om eftermiddagen blev en stor del af de ansatte i den amerikanske regering og dens organer i diverse kontorer i Washington DC sendt hjem. De fik besked om, at det skyldtes … et stormvarsel. Yeah right, som de siger derovre. det skyldes nok noget andet. Regeringen kan ikke længere betale for deres lønninger, for den havde sat al sin lid til de råbende generaler og deres falske løfter om at nu-nu-NU kom pengene endelig. Det gjorde de så ikke. Bunker-generalerne havde beordret dette, og det omfattede NSA, FBI, the Treasury (statskassen) the FED.

Et udvalgt antal særlige ansatte i disse agenturer blev kørt til en bunker i Fairfield, Virginia for at få dem til at genstarte computersystemer, der var taget ud som en del af kontra-operationen mod the deep state. Andre indfandt sig i Yellowstone Nationalparken for at forsøge at tilgå, hvad deep state kalder for ‘portaler’. Det var folk fra en af de hemmelige militærgrupper, der hører under Order of The Black Sun, Moebius.

The FED tager nu ikke længere telefonen. De venter (forgæves) fra de folk, der sidder i en bunker under Langley og GCHQ uden kommunikationsmuligheder – et telefonopkald der udebliver … for ever. The FED var 100% kontrolleret af Order of The Dragon og Rothschild. De havde kontrollen over hele centralbanksystemet i verden, men dette totale privilegium er blevet taget fra dem.

Situationen er tilspidset, for det er på høje tid, at verdens nationer og regeringer får lov til at komme videre. Det, der har lammet dem fra at tage beslutninger, har været frygten. De råbende generaler og deres organisationer har besiddet enorm magt bag kulisserne. Alle har været bange for dem. De har udøvet terror på det højest tænkelige plan.

Regeringerne i verden er fuldt orienteret om restaureringsplanen. De har padlet og ventet på, at de kunne komme frit frem. Det skønnes, at ca. 2/3 af en given regering er klar til at komme videre og tilslutte sig planen. Tilbage er 1/3 af hårdnakkede modstandere. Vi kan gætte på, at denne tredjedel er de, der er de mest korrupte og som har nydt mest godt af, hvad the deep state har haft at tilbyde.

Til jer derude: Jeres regeringer har løjet for jer og gør det i dette øjeblik.
Men sandhedens time er kommet.

Hvis du ikke er bekendt med de dybere lag af de begivenheder, der flimrer på skærmen, så læs:
Læs: Verdensspillet del 1 – en kosmologisk model
Læs: Verdensspillet del 2 – livet under radaren
Læs: Verdensspillet del 3 – virkeligheden lagt i stasis
Læs: Verdensspillet del 4 – Eden Have genoplivet
Læs: Verdensspillet del 5 – Armageddon aflyst
Læs: Verdensspillet del 6 – ødelæggelsen af Ødelæggeren
Læs: Verdensspillet del 7 – skjulte forklaringer på verdensbegivenheder
Læs: Verdensspillet del 8 – Forbrydelsen

Reaktionær

Lad os starte til venstre. Det er ligesom, når man skal over gaden: Se til venstre, se til højre, og se til venstre igen. Og på midterstriben: se til højre endnu engang – eller bliv kørt ned.

Et udtryk, der er skamridt af venstrefløjen, der nu har arbejdet på overtid i årtier for at gøre sig selv fortjent til denne label. Hvad er det man sige: Man skal ikke smide med sten, når man bor i et glashus. De har fyret det af mod alle, der ikke sagde som dem i en grad, så det var påfaldende. En projektion?

Venstrefløjen mistede undervejs sit formål og havde ikke længere en sag den gik ind for. Til deres store held ankom Donald Trump, for nu havde de som hovedformål at hade Donald Trump. Hver dag afholdt de deres små 5-munutters had-møder, hvor de sagde: Har du lige hørt, hvad Donald Trump har sagt, og mener vi så ikke det modsatte? Hvilket de så gjorde allesammen, for det var det daglige fornyelse af medlemskortet til klubben af ‘de rigtige’.

Der er blot ét problem – et stort problem ved at være reaktionær: Man bliver dummere og dummere og mister evnen til både at tænke og at danne sig en selvstændig mening. Man mister også evnen til at føre en samtale, så i stedet råbte de bare ad folk, at de skulle holde deres kæft. Det var næsten chokerende, da Donald Trump forsvandt i 2020, for så blev der næsten helt stille ovre på fløjen. De havde mistet deres bedste hade- og reaktionsobjekt, og uden det skrumpede de ind til intet. Man fik helt ondt af dem.

Men nu kører man så Donald Trump i stilling igen. Venstrefløjen ånder lettet op, for endelig-ENDELIG! omsider kan de få lov til at hade igen. De har så ikke opdaget det nye problem. Eller problemer i flertal. Donald Trump lever ikke længere, for det har hans handlere og hans familie glemt at fortælle. Han døde af kræft i 2021, og en meget højt betalt skuespiller får 1 milliard $$ for at spille ham iført gummimaske. Eller er lovet, at han får, og det gør han ikke, for der er ikke flere penge i kassen. Det næste problem er, at hans modstander hos de ellers stangkorrupte demokrater muligvis bliver Robert Kennedy Junior, og han bryder sig ikke om Dr. Mengele-Fauci, som vernstrefløjen elskede, fordi han ville vaccinere hele verden. Han er med andre ord ikke stangkorrupt. Venstrefløjen var også i mellemtiden blevet smaskforelskede i global deep state, fordi global deep state syntes, at venstrefløjen var så dejligt medgørlige, så de fik ros til skyerne for deres medgørlighed og deres support for alle de operationer, som deep state fandt på. Og venstrefløjen elsker at få ros, så når den udebliver, så roser de sig selv til skyerne. Men nu fik de søren-skisme ros for: 

 • fake retssager mod ham Donald Trump
 • krige i verden med løgn i røven
 • maskepåbud, krav om internering, nedlukning, krav om jabbing
 • superhøje elpriser, for vi må jo alle ofre os for korrektheden
 • russerhad og det er Putins skyld det hele, så derfor …
 • had mod folk, der tror på Gud
 • had mod folk, der mener at familie er en prisværdig størrelse
 • had mod folk, der mener, at uhæmmet illegal indvandring i det mindste burde diskutteres
 • iscenesat racisme – mod en anden hudfarve end sidste gang = had mod hvide, selv hvis de selv er hvide = obligatorisk-ideologisk selvhad
 • had mod alle mænd, selv når de selv er mænd, for de har giftig maskulinitet = ideologisk selvhad
 • pædofili og børnemishandling + had mod en film, der tager det påtrængende emne op
 • abort af ufødte helt op til 9. måned + et par uger efter fødslen + had mod modstandere af fostermord
 • overgreb mod unge, der tvinges til at skifte køn

Altså næsten ALLE mærkesager for globalisterne og the deep state. Så medgørligt møre var de blevet på venstrefløjen, at de var lige til at stikke en gaffel i. De havde i løbet af blot én generation glemt, at flere af deres mærkesager var noget, som den forrige fløjgeneration mente noget ganske andet om, men den nye generation havde aldrig lært noget om historien, for et af tidens business-buzzwords var jo: disruption.

Venstrefløjens medgørlighed bestod og består bl.a i deres udsøgte mangel på selvkritik. Det er helt afgørende for the deep state, at der findes tilstrækkeligt mange nyttige idioter på banen uden selvkritik, for så bliver der aldrig rejst kritik mod the deep state selv. Når folk er villige til uden at blinke at stille sig op og blamere sig med latterlige absurditeter, som de er blevet fodret med på deres tallerken, og som de oven i købet selv tror på, siden de labber det i sig, så er globalisterne ellevilde. De kan ikke få hænderne ned i World Economic Forum og omegn over alle de dumme får, der aldeles frivilligt går ind i slagteriet. Og tro mig, rigtige får er overhovedet ikke dumme, for jeg sidder 30 meter fra en fåreflok i skrivende stund. Det er menneskefår der er dumme.

Når nu den amerikanske venstrefløj får trukket deres hoveder ud af deres eget skidehul forneden, så vil der møde dem en barsk virkelighed. Vi er også nødt til retfærdigvis i vores generaliseringsiver at sige, at der er mange, der reelt har en dårlig smag i munden over det kup, der skete af partiet og de, de har medvirket til. De har nu mulighed for at råde bod på deres brøler ved at stemme RFJ ind. Hvad der imidlertid vil ske er, at deep state – hvis de stadig har magt på det tidspunkt, for der sker ting og sager for tiden – vil aflive manden kort tid efter hans indsættelse, som de gjorde ved hans far og onkel. Og det vil provokere for tiloversblevne medlemmer af den forsumpede og degenererede venstrefløj en førstegangs-erkendelse af, hvad de er blevet udsat for, fra det hold, der pushede dem til at gøre … alt muligt. 

Og så er der den lige så korrupte højrefløj – vor herre bevares, skal man le eller græde her? Så meget uduelig fejhed skal man lede længe efter. Jeg taler om den amerikanske højrefløj specifikt. Den danske højrefløj er bare en gang kedelige jakkedyr – med få spraglede undtagelser. Bortset fra enkelte lyspunkter i United Bluff – og de findes – så er de en gang gamle afbetalte bestikkelsesmodtagere, der ikke har nosser til at gå i brechen for det, de siger de tror på. De dukker nakken, for så går det hele nok over i morgen. De tåler læssevis af forhånelser og fake-fake-fakeness. De mener, at de får noget ud af at spille efter reglerne, når deres modstandere er folk uden moral, integritet og samvittighed. De skulle have dykket dybt ned i svinesumpen og afsløret korruptionen og venstrefløjens perversiteter, men her kommer så muligvis deres problem og årsag til handlingslammelse. Mange af dem har selv modtaget bestikkelsespenge som kongres- eller senatsmedlem eller som guvernører i en eller anden delstat. De er handlingslammede, fordi de er kompromitterede. De er med andre ord ikke et hak bedre, de er bare ikke så skingre.

Og laver de dagens gerning i de to statskamre i USA? De laver ikke en skid! De sidder og ævler. Hvis man forestillede sig, at de alle sammen gik hjem i dag og blev væk et halvt år, ville nogen så savne dem? INGEN ville savne dem, for de er alligevel ikke dem, der får samfundet til at køre. Kunne man forestille sig det samme med det danske folketing? Sagtens. Der sidder alligevel ingen i folketingssalen undtagen når dronningen er på fint besøg, og de bliver udkommanderet til at møde op. Kunne Danmark undvære en regering? Sagtens. Regeringsmedlemmerne repræsenterer alligevel ikke befolkningen, de gør som the deep state siger, de skal gøre. Det bruger de så tiden på at behandle i et eller andet udvalg.

Og om ganske kort tid er den danske stat bankerot ligesom alle stater i resten af verden. Vi har ikke hørt om det endnu. Læg mærke til, når de begynder at synge om det. Hvad for en sang vil de synge?
Læse også: Business harakiri om hvorfor, venstrefløjens wokeness kult gravede sin egen grav.

2 Comments

  • marco_hanuman

   Det er han ifølge mine oplysninger.
   Det samme gælder for andre skikkelser i samme segment: Joe Biden og Vladimir Putin.
   Men de holder den gående vha teater.
   Det er forholdsvis almindelig kendt, at visse statsledere har adskillige dobbeltgængere. Saddam Hussein havde fx. fem – så hvem af dem var det, der henrettede?

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *